Hirdetés
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Cyberpunk 2077
- Last Epoch
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
Tudtommal wave 3-ra sincs zenefelismerés...
Na igen, ócska mobil nálam sem pálya, viszont 100+ ezer erre a célra egyben nekem sincs, viszont T-nél részletre szívesen veszek ennyiért, de júliusig még van hűségidő. Addig nincs ugrálás.Én továbbra is a HTC Ville-t tartom esélyes utódnak.
-
leslieke
Jómunkásember
Miért gondoljátok azt, hogy nem fogja a W1 és a W2 megkapni a bada 2.0?? Akkor amik eddig kiszivárogtak - köztük kettő már a Kiesen is - azokat is csak szívatásból készítették?
-
Willie
őstag
válasz
TomWexX #2895 üzenetére
Én is így vagyok vele, de egy telefonra sem éri meg igazán lecserélni (az általam kiszemelt árkategóriában)...nekem egy jó telefon kell, ezalatt azt értem, hogy nyújtsa azt amit a Wave I nyújtana android alatt! Amelyik telefon nem éri el ezt a szintet, azt nem vásárolom meg, mivel hiába az android kicsit rosszabbul érezném magamat, hogyha nem tudnék úgy videózni vele, 1 hét után karcos lenne a kijelzője. (tokban tartom a Wave-t több mint 1 éve, fólia csak az első 1-2 hónapban volt rajta, és semmi karc nincs a kijelzőn, a fémház is tökéletes)
SGSII vagy iPhone 4 vagy 4S, ezek lehetnének a tökéletes utódok, de a büdös életben nem lesz ennyi pénzem egy telefonra, ennyi pénzt már nagyon sajnálnék kiadni egy telefonkészülékre, és valószínűleg soha nem is fogom megtenni!
szerk.:
leslieke: Én nem gondolom így, de engem kifejezettem bosszant, hogy nincsen zenefelismerés az S8500-ra, míg a Wave3-ra elérhető! Undorító dolog volt, hogy ezt is meglépték... -
TomWexX
addikt
válasz
szimike79 #2894 üzenetére
Nem gondolkodsz hülyén....vagy akkor mindketten hülyén gondolkodunk.
Én az utóbbi hetekben teljesen kiábrándultam a badából, ha tehetném már rég lecseréltem volna, csak most sajnos nincs erre keret.
De hogy 1 év alatt ennyire semmi ne történjen, ez még a legvadabb álmaimban sem fordult elő.(Lehet én leszek a következő bokrosolajos?
...nem leszek.)
-
szimike79
őstag
válasz
Bobó_20 #2893 üzenetére
Lehet én gondolkozom hülyén, de csak azért nem fogok W3-at venni, hogy legyen bada 2.0 a telefonomon. Ezzel a hozzáállásal inkább csak a kedvem veszik el egy újabb badás teló megvételétől. Ha nincs frissítési lehetőség egy okostelóra hibajavítással, az elég komoly mínusz a platformra nézve. Főleg annak fényében, hogy a konkurencia elég erős ebben.
-
Bobó_20
aktív tag
válasz
bokrosolajos #2889 üzenetére
nem lett volna baklövés épphogy ösztönzőleg hatott volna a badás népre, ha csak w3-ra adják ki! az inkább valószínűbb, hogy azért nincs bada 2.0 a korábbiakra, mert nem fogy elég w3 a régiónkban...bada 2 kell? vegyé' w3-at paraszt!
tuti nem lesz egy jó darabig se bugfix, se semmi így a w3 bevételéből kell finanszírozni a fejlesztést stb...hülyék lennének kiadni addig a korábbi modellekre, míg nem produkál a w3 hasznot!
nem kell ezeket félteni, ha sunyiságról van szó! dolgoztam náluk szervízanyag koordinátorként, hát minden fontos volt csak a vevői elégedettség és a logikus gondolkodás nem...
inkább megérte nekik pár száz levélváltás, mint hogy bevallották volna, hogy: bocs sz*runk a tévédre... -
leslieke
Jómunkásember
válasz
wertigo1984 #2890 üzenetére
Akkor frissítsék a Kiessel és máris bada 2.0 lesz a telefonon.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
wertigo1984 #2887 üzenetére
Lehet, hogy most az egyszer igazat mondtak!
Egyre kevesebb rá az esély. Főleg, hogy mint kiderült, már megint más rendszeren töpreng a Samsung.De ahogy módosítom, leslieke után, lengyeleknél már lehet
Egyszer leírtam már a teóriám, hogy a W3 előtt üzleti baklövés lett volna elmondani, hogy nem fogják megkapni a régebbi készülékek, mert már rég szabadultak volna a tulajok, így legalább maradt egy "kis" idő, amíg még reménykednek, újabb és újabb határidőkkel életben tartvaTalán a CES után tisztább képet kapunk.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
wertigo1984 #2887 üzenetére
Jól informált társaság. Egyébként Wave 2-re (a függetlenekre) Kiessel otthon is fel tudjátok tenni a 2.0-át, ehhez nem kell a márkaszerviz.
-
wertigo1984
őstag
Szevasztok! Az asszony bement az egyik samu boltba hogy megkérdezze van-e már Wave2-jére bada2.0 (mert ezt hozta neki a jézuska). Közölték neki hogy nem létezik az övére csak 1.2, és ne reménykedjen benne hogy valaha is kijön, mert azt csak a wave3 kapja. Na így menjetek be
márkaszervízbe érdeklődni, és még le is fogják hurrogni a fejeteket. -
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #2885 üzenetére
Az akksi kérdés érdekes droidon, van akinek fél napig bírja az sgs2, van akinek 6 napig
Függ a romtól, a beállításoktól, a telepített progiktól, és persze a felhasználási szokásoktól is, de akár még a gyenge térerő is forrása lehet a bajoknak.
Kezdetben nekem a wave se bírt ki egy teljes napot, de miután leszoktam a használatáról (inkább idegesített rajta a netezés, mint örömöt okozott), elment 2-3 napig is. Az sgs2-vel eleinte ugyanez volt: nap végén már töltésért sírt, mostanában viszont 50-70% között van, mire hazaérek vele.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Ranger^41 #2884 üzenetére
Utána jön egy újabb, és kezdődik elölről a szívás. Sok szemét van a FB-on, és itt most személyekre is gondolok, akik szeméttel töltik meg, mint az ilyen 500 ezren a FB lájkolás ellen meg hasonlók, amiket lájkolt kb 13 ember, de bejegyzik az eseményt egész évre ...
Ritka, de leslieke-vel egyet értek: nem érdemes "csak azért" lecserélni a W1-et, főként ha ki sem használja valaki.
Az én esetem más, nekem tényleg hiányoztak dolgok. Cserébe szívom, illetve szívja valami az akksit, nap végére jó ha bírja! Mondjuk tart az újdonság varázsa és egyfolytában nyomkodom, telepítek, FB, Skype, Live WP stb.
-
Ranger^41
aktív tag
válasz
kacsuszka #2881 üzenetére
Ezzel én is szenvedtem, de megvan a megoldás.
az ilyen lófasz eseményeket nem elég elutasítani, hanem törölni is kell. Bemész az eseményekbe, alul elutasított események, ott kiválasztod azt amelyik zavar, rákattintasz, és az esemény oldalán baloldalt a képe alatt lesz egy olyan, hogy eltávolítás, klikk oda, és miután mindegyikkel megvagy szinkronizáld újra a facebook fiókodat, és tádámm el is tűntek.
-
kacsuszka
aktív tag
hali
szinkronizáltam a naptáram a facebook-kal.
minden egyes napra betesz vmi sz@rt az egész évben(pl.: tiltakozzunk az állatkísérletekkel szemben vagymi). pedig a következő esemény amin résztveszek júliusban a campus feszt.
ilyenkor mit lehet csinálni?(wave-el is ugyanezt művelte) -
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #2871 üzenetére
Három hónapja van meg a fiam SE Arc S telója. Talán 3x futottam neki, hogy kipróbáljam ezt a madaras "slágert". Max. 5 percig bírtam idegekkel és inkább abbahagytam. Azóta feléje se nézek.
Nem az én világom ez a játék. Csak annak örülök, hogy az AB rajongók legalább megkapják Waven is a mindennapi betevőjüket
Feltételezem, hogy ha lejár a Wave III promótálása, akkor elérhetővé teszik a régebbi Wave modellekre is a játékot.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
leslieke #2871 üzenetére
A videón látszik ami a tesztben is volt, hogy néha belassul majd begyorsul az alkalmazás, amikor a playt nyomogja.
Ez sok appnál előfordul bada-n.
Egy komplexebb pályán mennyire reccenés mentes a játék, ha már játékoknál vagyunk.
A plants vs zombie nálam még mindig lassú bármit is csinálok, droidos telon meg mint a vaj olyan simán megy. -
a510
aktív tag
válasz
Goldmen75 #2856 üzenetére
Én ez alapján csináltam, mintha jobb lenne azóta:
mysamsungwave.hu - Megoldás a GPS problémára
Nekem 1.2 van fenn. -
leslieke
Jómunkásember
-
peter_k
tag
válasz
Goldmen75 #2855 üzenetére
Előkerestem:
" első: (gps data törlés) (ugorj a másodikhoz, ha nem akarsz törölgetni)
1.-zárj be mindent kivéve kezdőképernyő (amúgyse lehet) és widgetek!
2.-telefon billentyüzetén írd be: *#4097*4097#
3.-megjelenik egy menü, itt bökj rá: 6 Delete GPS Data
4.-ezután menj ki a szabadba és bökj rá: 1 Get position testpár másodperc alatt bekell fogja a müholdakat
ha nem sikerült, akkor győzödj meg, hogy van internet kapcsolatod!második:
1.-billentyűzeten írd be: *#4097*4097#
2.-menj az 3 User Setting-re
3.-bökj az 1 Assist Method-ra és állítsd át AGPS-re és ments, ezután a telefon újra indul.
4.-billentyűzeten írd be: *#4097*4097#
5.-menj a 3 User Setting-re
6.-menj a 2 Supl Setting-re
7.-Állítsd át a Server FQDN Type-t Custom Config-ra
8.-Görgess lejjebb, majd a Server Custom FQDN-hez írd be: "supl.google.com" ("" nélkül)
9.-Indítsd újra a telefont és élvezd a gyors gps-ed!"Bokrosolajos kolléga szerint csak pár napig működik, nekem azonban más a tapasztalatom.
Több hónapja használom ezekkel a beállításokkal és azóta megbízhatóan találok jelet. Én egyből, egymás után megcsináltam mindkét beállítást.
-
rObika8802
aktív tag
Szegény Wavemet nekem eddig 2x sikerült leejtenem...1x tavaly szülinapomkor mikor enyhén vtam tintás és kisiklott a kezeim közül a kavicságyra.....:/ 2. nem rémlik...annyira nem vészes talán nem?
-
Tucobe
tag
Amúgy nagyon jó telefon az ég megadta világon semmi bajom sincs vele, csak már 1,5 éves és valamire le kellene cserélni nehogy előjöjjenek a korral járó hibák!
Xperia mini, ZTE Skate, Nokia 500 ezeket nézegettem!
-
Tucobe
tag
nem akarok annyit szánni rá mert felesleges! Ezt sem használtam ki
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Szerintetek mennyiért lehetne eladni 2010-es szeptemberi Wave-met? És mit tudnátok ajánlani helyette? Nem sok mindenre használtam egyedül a navit párszor! MEg pár játék! Kérem segítsetek! Köszi!
-
Goldmen75
őstag
GPS "gyorsításra" valaki?
-
Goldmen75
őstag
Egy kis nav téma, néztem ndrive-nak, van 11-es verziója, szerintetek rá lehet műteni a működő 10-re?
Valaki írta valamikor valahol ezt a GPS gyorsítást vagy mi, tudnátok egy linket vagy megoldást dobni, ne kelljen többezer hszt olvasnom?
THX!
-
richies
senior tag
válasz
leslieke #2805 üzenetére
nekem meg meghulyult a wave-em.
egyszer csak rajon s azt erzekeli mintha bedugtam volna a toltot s ugy latszik mintha toltene, maskor meg mintha usb kabelt nyomtam volna ra, restart neha segit de nem mindig...
navihoz hasznalok autos toltot de nem fesziti az usb bemenetet egyaltalan... crap -
bokrosolajos
őstag
Pac' man, most vettem csak észre, hogy nyúltad leslieke madarát! Van egy mondás, más tollával ne ékeskedj. Vagy ennyire kicsi a választék, mint a Samsung apps-on, badára?
Hadd döntsem már el, hogy Wave tulajként posztolok-e a Wave S8500 fórumba, jó? Amúgy neked is Boldog Új Évet Kívánok!
-
duvi
nagyúr
Török fejlesztők készítenek egy online TV alkalmazást, amely különböző országok műsorait is képes közvetíteni. Forrás és Bemutató video Kíváncsi vagyok, hogy mennyiben fog többet nyújtani mint a jó öreg SPB TV.
-
Paca2
senior tag
lajos, most mar mehetnel mashova Arcoskodni, nem fogunk siratni
-
Willie
őstag
válasz
bokrosolajos #2842 üzenetére
Az Arc S-re felmegy a CyanogenMod? Csak azért kérdezem, mert a SE készülékek között csak a sima Arc szerepel, és nem tudom, hogy ez esetleg magába foglalná-e az S jelzésű Arcot is?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #2841 üzenetére
Mikor tanulsz meg szöveget értelmezni? Itt a világ vége, nem sok időd marad hátra. Bár a bada mellett hozzá szoktál már az örökös várakozáshoz, lehet úgy tűnik, van még időd erre
Épp, hogy ajánlottam neki a W3-at. De lehet, hogy én tévedek, és ezt is Te tudod jobban.Megnéztem, Arc S-en van zenefelismerés.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
AlesszaMusic #2837 üzenetére
A bada 2.0-ben lévő lejátszó (amiből béták már rég feltehetőek) mind tudja ezeket. Esetleg a Folder Playerre keress rá a Samsung Appson, hátha az jobban tetszik neked, de ez fizetős.
(#2836) bokrosolajos Lajos, Lajos! Mikor szoksz már le a kötekedésről??
Idézet a W3 tesztjéből: Navigáció, üzemidő, összegzés
A telefonban egy GPS-egység is található, amelyet a fényképező geotagging funkciója mellett egy navigációszoftver is kihasznál. A jelet gyorsan és viszonylag pontosan megtalálja, az útvonaltervezés is működik.
-
pisze
tag
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget, meggyőztetek. Nekem nem is a navi szoftverekkel van a problémám, eddig még mindíg sikerült olyan " virágboltot " találnom, ahol nem csak krizantémot árulnak, mindet végigpóbáltam már. Az viszont igaz, hogy a 3 betűs navi droidra aplikálva a fasorba sincs az eredeti, az Omniámon is működő verzióhoz képest. A Sygic-el is csak az a baj,hogy Tele Atlas a térképe, a magyar részletesség kicsit gyenge. Mégegyszer nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat !
-
beszizoli
csendes tag
válasz
bokrosolajos #2836 üzenetére
szia!
Erre kicsit rácáfolok, én a 8.-on lakom ha kirakom a telót az ablakba,fél perc és megvan a jel!Ennyit a Wave-ről!Nem fényezni szeretném,de ez van!Van külön navim az az Igoval nem talál ilyen hamar jelet!
-
AlesszaMusic
csendes tag
Sziasztok! Rákerestem, de nem találtam kielégítő választ, szóval merészkedem és megkérdezem!
Normális zenelejátszó programot, amiben esetleg mappából lehet számokat importálni lejátszási listára, nem ömlesztve + valami, véletlenszerű lejátszás vagy egyéb alapvető módot képes működtetni adtak már ki? Vagy ez is olyan, mint a Bada 2.0, hogy várjuk, várjuk csak épp nem jön?
-
bokrosolajos
őstag
Tomajdon: köszi!
F-ECTS$: neked is köszi a választ, valóban arra utal
pisze: ha neked fontos a navi, akkor csak az Arc S-t tudom javasolni!
W 1/2-ön nagyon gáz a navi, a Samsung leggyengébb szerkezettel szerelte fel. Speciel ezt (is) elégeltem meg, UV-szűrővel szerelt szélvédőjű autóban egyáltalán nem volt képes jelet találni, de nyílt utcán is csak 50% volt az arány! Ha persze megvolt a lock, akkor már működött, leszámítva a 10-20 méteres késést. De, ha mint ismétlem fontos a naiv, ez a készülékek egyike sem 100%.
Lehet, hogy a W3-ban már jobb GPS-t szereltek, erre vonatkozólag mindössze két tulajvéleményére támaszkodhatunk, mondjuk mind a kettő erősen bada fan
Ha békességet szeretnél magadnak, vedd az Arc S-t. Egy nap távlatából azt nem értem, mit vártam egy évet a bada lecserélésével ... Ja és van rá három bötüs navi és Sygic Aura is, amire esély sincs W3-on.
Ha nem akarsz buherálni, akkor kockáztass meg egy W3-at, szerintem ha jó a GPS rajta, megfelel majd neked
-
Paca2
senior tag
ma probaltam autoban gpst, 1-2mp alatt mar mutatta is a helyet menet kozben hideginditassal, igaz segitok is be voltak kapcsolva
-
wertigo1984
őstag
én sokáig Nokiafan voltam, a legutóbbi telóm N8 (kalap fos, de a navi az jó), és E72. midkettőben "örök navigáció" volt/van, átlag 1-2 perc alatt találtak jelet, de azt biztosan tartották. Most Wave2-m van, néhány ország térképe van rajta nekem, de simán veri a Nokiát, kb 15-30 mp amíg jelet talál kocsiban (többször lemértem stopperrel...) Wave3 nagyon jó választás!
-
beszizoli
csendes tag
Sziasztok!Bocsi hogy beleszólok!Nekem Wave 1 van,Ndrive van fent és semmi gond!Műholdat talál egy pillanat alatt és még pontos is!Az ncore-ról szedtem le a navit!Szóval röviden ennyi!Sokan az androidos Igo-ra esküsznek,hát nekem a véleményem az,hogy egy nagyon lebutított verzió!Én is raktam már fel és teszteltem is,de mind grafikailag,mind gyorsaságban gyengének találtam!Persze ez a privát véleményem!
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #2823 üzenetére
Jó lett a kép!
"SE ARC S az Androidos okostelefon. Samsung Wave. A tökéletes telefon."
Hajajj, mi történt?
(Gondolom hardveresen a tökéletes...
)
-
pisze
tag
válasz
bokrosolajos #2823 üzenetére
Szia ! Bocsi, hogy zavarlak a nagy és örömteljes Arc S felfedezésben, de miután már kb. 2 hete bújom a Bada fórumot, még mindig nem kaptam választ a legnagyobb problémámra, Te viszont, mint régi Wave-s, hátha tudsz segíteni ! Mindenki hallgat a GPS-el kapcsolatban, vagy mert nem érdekli, nem használja, vagy mert olyan sz@r , hogy szóra sem érdemes ? Egyedüli dolog ami még eddig visszatartott a Wave 3 vásárlásától a GPS, mint hardverrész használhatósága, mert az Omnia II-m egyre vacakabbul navigál, szeretnék váltani. Az Arc S és a Wave 3 a jelölt, a külső no meg a droid miatt a Wave lenne a befutó, ha elfogadható a navigáció gyorsasága, érzékenysége. Én nem szeretek buherálgatni,nem érdekel a kismillió+1 alkalmazás ! Legyen jó a dizájn, stabil a külső, használható a telefon és lehetőleg a navigáció is oda vigyen ahova szeretném, ne 10 perc múlva fogjon holdat, mint az Omnia. Ezért is szeretném, ha leírnád a tapasztalataidat, mivel Te mind a 2 kütyüt nyúzod !
-
gelbelex
őstag
Samsung nem bír magával? Lehet ezért nem fejlődik úgy a bada, mert megint belevágtak egy újba.
Lehetséges.
Lehet, hogy hülyeség, de azt írják, hogy A8 procival megy csak. Akkor van rá esély, hogy fel lehessen rakni a wave-re? Persze, ha király a rendszer.
Király a droid is, mégse fut telefonhoz méltóan a Wave-ken.
Sajnos inkább ahhoz van/lesz köze, hogy a Samsung hagyja/támogatja-e.
Én elég szkeptikus vagyok ahhoz, hogy azt gondoljam, ahogyan a bada 3-at, ezt sem teszik már elérhetővé a régi (I-II) a Wave-ken... -
snecizero
senior tag
Én jól kiszálltam az 1 éves wave-ből. Egy 0 perces ZTE Skate re cseréltem.
Ami most 53000 ft dominóba. Amikor én cseréltem akkor 45000 ft volt tavaly. Igazsághoz hozzá tartozik ,hogy itt írtam ,hogy szánom bánom. Most már azért annyira nem. De a wavenek a videó felvevő minősége nagyon hiányzik. -
bokrosolajos
őstag
Nehéz lesz megszabadulni a Wave-emtől. Hogy ne csak a negatívumokra emlékezzetek, mutatok egy friss műalkotást!
A címe: Gonzo.
( Előállításához a Tüzijáték effektet kell választani a Fényképezőben ) -
Kaji
tag
http://www.sammobile.com/2012/01/08/samsung-will-launch-the-first-smartphone-with-tizen/
Samsung nem bír magával? Lehet ezért nem fejlődik úgy a bada, mert megint belevágtak egy újba.
Lehet, hogy hülyeség, de azt írják, hogy A8 procival megy csak. Akkor van rá esély, hogy fel lehessen rakni a wave-re? Persze, ha király a rendszer.
-
szimike79
őstag
Nem kicsit off: tudna esetleg valaki segíteni abban, hogy miért fagy le folyamatosan a Mozilla Firefox? Ahogy olyan oldal jön be, ahol van beágyazott videó, vagy több a flash tartalom beáll a történet. Ugyan ez Windows Explorer alatt nem jelentkezik. Eddig a Firefox tökéletesen működött.
-
SirDöme
tag
A badára ugye jól tudom, hogy nincs foursquare alkalmazás?
gelbelex: Nálam is ezt csinálta, aztán pár napja már nem írja ki.
-
gelbelex
őstag
Jópár nappal a KL6 Kies-telepítése után a Kies a pc bekapcsolása után ezt az üzenetet dobja fel..:
"Finished downloading firmware for Wave II. Check which model you use, and click here to quickly upgrade using previously downloaded firmware."
Mi a fene baja lehet? -
gelbelex
őstag
válasz
bokrosolajos #2797 üzenetére
Nekem sincs bajom vele, de egy idő után kevés volt az ígéret, és már nem élveztem a várakozást.
Úgy tűnt, annyira nem élvezed, mintha bajod lenne vele...
De akárhogy is volt, láthatóan túl vagy(unk) rajta.Gratula az ArcS-hez!
-
rObika8802
aktív tag
így pár nap használat után el kell,hogy mondjam az SE Ray böngészője ezerszer jobb és gyorsabb (de ezt sejtette mindenki)a híváskezelő gombok hiányoznak kicsit az elejéről még most is nagyon fura,hogy nincs (mindig ki akarom nyomni meg onnan akarok hívni
) na meg azért a kijelző sem mind1 szépnek szép meg éles is,de a SAmoled az SAmoled
, a GPS az a szobámba kb 20 mp alatt jelet fog és akk lehet sokat mondtam, a Wave-ét nagyon elcseszték...a menüje kicsit bonyolultabb nehezen találok egyenlőre sokmindent.
de amugy nagyon pöpec a Ray
szerk: ja és lehagytam ,hogy 2 napja töltöttem fel és most van 35%-on pedig sokat Wifiztem,Makerteztem,AB,állítgattam,telefonáltam, mondjuk az adatforgalmat letiltom csak akk kapcsolom be ha kell,de elég jól bírja le a kalappal
-
sede7
tag
Ez volt már? Valaki próbálta már (S8500-zal)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB Apple garancia! Akku 100%!
- GOOGLE PIXEL 9 PRO / 256GB / HAZEL / ÚJ
- Huawei Pura 70 PRO!!!! GOOGLEVAL! Független, 2 sim, 9 hónapos,számla-doboz van,részlet-hűség NINCS!
- ALZA garanciás iPhone 14 Pro 128GB Silver eladó.
- HUAWEI P60 PRO 8/256 független,karcmentes, Google-val! Doboz,98% akku!!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest