Hirdetés
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Tomajdon: köszi!
F-ECTS$: neked is köszi a választ, valóban arra utal
pisze: ha neked fontos a navi, akkor csak az Arc S-t tudom javasolni!
W 1/2-ön nagyon gáz a navi, a Samsung leggyengébb szerkezettel szerelte fel. Speciel ezt (is) elégeltem meg, UV-szűrővel szerelt szélvédőjű autóban egyáltalán nem volt képes jelet találni, de nyílt utcán is csak 50% volt az arány! Ha persze megvolt a lock, akkor már működött, leszámítva a 10-20 méteres késést. De, ha mint ismétlem fontos a naiv, ez a készülékek egyike sem 100%.
Lehet, hogy a W3-ban már jobb GPS-t szereltek, erre vonatkozólag mindössze két tulajvéleményére támaszkodhatunk, mondjuk mind a kettő erősen bada fan
Ha békességet szeretnél magadnak, vedd az Arc S-t. Egy nap távlatából azt nem értem, mit vártam egy évet a bada lecserélésével ... Ja és van rá három bötüs navi és Sygic Aura is, amire esély sincs W3-on.
Ha nem akarsz buherálni, akkor kockáztass meg egy W3-at, szerintem ha jó a GPS rajta, megfelel majd neked
-
wertigo1984
őstag
én sokáig Nokiafan voltam, a legutóbbi telóm N8 (kalap fos, de a navi az jó), és E72. midkettőben "örök navigáció" volt/van, átlag 1-2 perc alatt találtak jelet, de azt biztosan tartották. Most Wave2-m van, néhány ország térképe van rajta nekem, de simán veri a Nokiát, kb 15-30 mp amíg jelet talál kocsiban (többször lemértem stopperrel...) Wave3 nagyon jó választás!
-
beszizoli
csendes tag
Sziasztok!Bocsi hogy beleszólok!Nekem Wave 1 van,Ndrive van fent és semmi gond!Műholdat talál egy pillanat alatt és még pontos is!Az ncore-ról szedtem le a navit!Szóval röviden ennyi!Sokan az androidos Igo-ra esküsznek,hát nekem a véleményem az,hogy egy nagyon lebutított verzió!Én is raktam már fel és teszteltem is,de mind grafikailag,mind gyorsaságban gyengének találtam!Persze ez a privát véleményem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest