Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• F-ECT$

titán

válasz Silenzio #1404 üzenetére

A felsorolásban nem írtam le a konkrét pénzbeli értéket, mert van ahol nem tudom, és van ahol nem is számítható. Nekem a hiányosságok összességében kvázi használhatatlanná tették a készüléket, tehát nem tudtam arra használni, amire vettem. Így nem volt kérdés, hogy cserélnem kell, tudtam, hogy pénzt bukok vele. Ha annó az sgs-t vettem volna meg, akkor nem feltétlenül cseréltem volna sgs2-re idén, így összességében lehet, hogy anyagilag jobban jártam volna, de ezen már kár keseregni - ahogy a sportban, úgy itt sincs "mi lett volna, ha".

Írod, hogy a net sokat javult, és a videólejátszó is más, ezt én már nem tudtam megvárni, de örömmel hallom. Lassan a feleségemnek is érik egy telefon csere, és nála elsődleges szempont a könnyű használhatóság, így az ios, wp7 és bada van benne a kalapban.

Az is igaz, hogy árban csak a kisebb droidosokkal lehet összevetni, azokkal meg van elég gond szintén.

Az sgs2 kamerája szerintem sem túl jó, mondjuk nekem van egy külön gépem, azzal jó képeket tudok lőni, ez pedig elég ha csak épp hirtelen le kell valamit kapni. (Bár valaki írta itt, hogy neki jobban bejön az sgs2 kamerája, mint a wave-é, de szerintem ezzel kisebbségben van.) Btw a 170e egy kicsit túlzó, nem? Olyan 120-140e körül mindig hozzá lehetett jutni, a megjelenéskor meg még olcsóbban is a T-nél.

Tomajdon: a fórum azért is van, hogy vitatkozzunk. Amíg ez megengedett keretek között folyik, addig nincs gond.

Új hozzászólás Aktív témák