Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
válasz Jofi81 #25596 üzenetére
Nem kapcsol be.. vagy van valami trukkje? Hasznalati utasitas 1-1 kinai...
Kibontas utan belekukk lattam alul van a rugos resz egyertelmu volt az lesz a negativ polus, akku bedug semmi, johetet a roszaszin samsung amit 2 napja toltottem,detto... nitecore-ba betoltam a gyarit igaz amugy is volt benne minimalis kraft, masik lampaba mukodott! Ugyan ott vagyok nem tudom sehogy mukodesre birni..
Van barmi javaslat, otlet szivesen fogadom![ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
Toilet matrica, mindig zavar hogy mutogassam merre a klozet!
Usb sata adapter...van dock is etc, csak sokszor tobbe kerul eloszedni mint lekapni ami kell rola...Jott egy JetBeam HC20 is BG-rol, ez viszont kifogtam hibas lesz ugy tunik!
-
-
Tika79
tag
Univerzális töltőt keresek, ami tölti 18650 és egyéb aksikat, és az AA és AAA tölthető elemeket. Melyik az ajánlott, és mire kell figyelni a kiválasztásakor? Érdemes egyáltalán univerzálisat venni, vagy inkább külön-külön töltőt szerezzek be?
Nem a nehéz idők tesznek olyanná, amilyen vagy, csupán feltárják, milyen is vagy valójában!
-
KoVee84
senior tag
Egy pár dolog amik most jöttek meg:
csodaszivacs: tényleg qwajó simán kiszedi a fugából is a piszkot, sose gondoltam volna, erősen ajánlottiphone 4 kábel - eredeti apple, a kamuk 1-2 hónapnál nálam nem bírnak többet, meglátjuk ezzel hogy alakul
napelemes szökőkút kerti tóhoz - még nem lett beüzemelve, ennyi pénzért a minősége jónak tűnik
Cubot X9 - ennyi pénzért bestbuy, húgomnak rendeltem, imádja, csak szuperlatívuszokban beszél róla... Összeszerelés minősége nagyon rendben van, a kijelző, a sebesség szintén. Az más kérdés, hogy meddig fogja bírni, majd kiderül
helytakarékos ruhazsák - teljesen jó, teszik a dolgukat
-
DJ. Ru$y
félisten
-
tibcsi0407
félisten
-
Feketelaszlo
senior tag
Én most egy ilyenre várok (MC 308), ha megjön megírom a tapasztalatokat.
-
kenny123
addikt
Hali!
Mobiltelefon digitizerre van bejáratott embere valakinek? S4-es samsungra kellene munkatársnak.
yo
-
mm89
őstag
Köszi, ennyit megér nekem is, hogy lássam a kollégák arcát
(#25557) Silent77
Szerintem az x5c kihagyható lépcsőfok. Én cx10a után vettem x5c-1 -et. Csak annyi a különbség, hogy nagyobb és messzebbre megy. Egyébként még könnyebben is irányítható, mivel szabadban több hely van. Ha szélcsendben kiviszed a hubsant, vagy bármelyik micro koptert, akkor ugyanúgy tudsz gyakorolni vele.
Egyébként az x5c-1 nagyon jól bírja a strapát, mentem fának is, zuhant háztetőre, majd onnan betonra, kutyafuttatás közben a kutyám elkapta a leszállótalpat. Semmi baja nem lett. Még propellert se kellett cserélnem rajta. (mivel nem használtam, eladtam..)ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
zsiz
őstag
valaki próbált már ilyen karc eltávolító tollat? jó ez valamire?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
m0ski
aktív tag
válasz draco31 #25566 üzenetére
Én is várom, hogy befusson a Mi Band. Bár nekem kicsit gyanús, hogy a nagy 9.9 pörgésben tényleg olyan gyorsan feladták-e.
Augusztusban egy EU raktáras rendelésem kerek egy hét alatt megérkezett (08.03. - 08.10.), ez alapján a mostani is meg kell érkezzen ma vagy holnap. -
veterán
válasz dugesz77 #25565 üzenetére
Köszi.
Én a nagyobb akkut néztem ki, de azt már csak jövő hónapban.
Ugyanez a keret van ebayen fáláron, de még a lapát is. Én most próbáltam, minél olcsóbban találni, itthon levágják a fejem. Kiegészítőket drágán adja banggood. Az akkut viszont onnan fogom.
Valaki írta, hogy az öt daraboshoz adnak töltőt is.Saccco: Te is.
Shrimplandhu: Párom szerint szimplán hülye vagyok.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
KoVee84
senior tag
sammydress.com-ról rendelt már vki? Nemrég rendeltem egy inget és elég korrektnek tűnnek (meg nem is drága ugyebár), ugyanis lefényképezik a csomagot amit küldenek. Ilyennel máshol nem találkoztam
-
draco31
veterán
EU raktárból mennyi idő a szállítás? 9.-én adták fel a Band-et, már megjöhetett volna ma igazán, de még semmi.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #25560 üzenetére
Én ebből az aksiból rendeltem két darabot plusz innen rendeltem a lapátból meg ezt a készletet. Védőkeretet meg a múltkor linkeltem de ezt vettem. Persze biztos találni olcsóbban is de én inkább a hozzászólásokat figyeltem,hogy biztos jó legyen. Érdekes ha odacsapod valamihez akkor nem törik a lapát csak leesik róla.
-
nagyúr
Srácok. Ki az aki tud még segíteni rendelésben? Sajnos Winner hetek óta nem ér rá, és nagyon kéne rendelnem elég nagy értékben.
-
veterán
válasz dugesz77 #25559 üzenetére
Nagyon gondolkoztam rajta, mert még jön 2 darab azon kívül. Viszont tény, hogy rövid idő alatt beleszerettem.
Helikopter nem is érdekel azóta.
Láttam a videókat, jó lesz nekem a normál mód is.
Akkut rendeltél hozzá, vagy inkább úgy kérdem, miket rendeltél hozzá? Linket is plz.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
dugesz77
őstag
-
veterán
Tudom, igaz a cx10-en is meglepődtem milyen kicsi, de megszoktam.
Pont elég szobába.X5C, ez nem jó hír, mert következő project az lenne.
Most elgondolkodtam.
Akkor már tényleg késő, nem is értem ezt a megoldást.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
beg
veterán
válasz Laci.M #25553 üzenetére
Xiaomi powerbank és Nillkin töltő. Banggood pl. ott tuti eredeti mindkettő, nekem onnan vannak. De ha jól tudom a geekbuying is azt árul.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Laci.M
senior tag
válasz Silent77 #25550 üzenetére
Xiaomi 10400-at és normális, valóban 2A-es telefontöltőt most honnan éri meg venni?
A legjobb benne, hogy igazi kis méregzsák! Nekem még a v1-em volt, de sztem vmi megsérült benne, mert nem tudom trimmelni, hogy megálljon egy helyben, mindig elhúz vmerre, szobában esélytelen így használnom.
Hihetetlenül direkt az irányítása, és olyan mintha a fizika nem hatna rá!Aláírás
-
Out
addikt
Tegnap jött két termék is
Hátvakaró : Műanyag a feje és kb fele akkora, mint amilyennek a kép alapján képzeled Használható.
Sokkoló toll : Tudtam körülbelül, hogy mire számítsak mielőtt benyomtam a gombot, de úgy megbaszott, hogy felkiáltottam és eldobtam. A dobozára az van írva, hogy nem igazi toll, de mégis van benne tollhegy és lehet tollként használni is! Munkahelyen az asztalon hagyni és megvárni míg valaki használni akarja, megfizethetetlen élmény
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
rasky
senior tag
válasz Silent77 #25550 üzenetére
Nekem volt hubsanom, jó kis cucc, kicsit bánom, hogy eladtam, de majd ne lepődj meg elég kicsi...
syma X5C is volt, az sem rossz, de nem olyan pörgős mint a hubsan, ami idegesített benne, hogy zuhanás közben jelezte a LED, hogy lemerült...akkor már minek...hubsan már jóval előtte jelzi.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Silent77 #25540 üzenetére
Végül Svéd postával kértem, PLI-t nem ismerem.
Hubsan X4 kuponnal 10383ft volt.
Aliról rendeltem hozzá keretet.
lapátot keresek még hozzá jó áron.
Érdekes, hogy ezek BG-n jóval drágábbak.Dugesz77, ez a te hibád.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Criminal017
őstag
Hali!
Valaki rendelt már közületek olyan konnektor aljzatot, ami nem csak simán konnektor, hanem van rajta USB is, legalább kettő?
Magyar oldalakat néztem, kissé sokallom, amit kérnek érte...
Hátha valakinek van valami tuti forrása, ami megbízható, mégiscsak 230V fog benne szaladgálni.Köszi!
-
Downsampling
senior tag
válasz Ciccuka #25538 üzenetére
Nekem sikerült vennem fillérekért egy minőségi Cambridge Audio optikai kábelt, de az kb 70-80 centis lehet. Keresed az Audio Quest, a QED kábeleit, vannak olcsóbbak is, megfizethetők...ami olyan 10 ezer forint alatt jön ki, az nem valószínű, hogy komolyan vehető (1 méteresről beszélek), de ez sem aranyszabály...
-
pooty
tag
Lezárult megint egy adag rendelésem:
láthatósági szalag: jó anyagból van, táskával a hátamon is könnyen körbeért a gumis mivolta és az állíthatósága miatt (ja és bidelve 3 auszi dollárt simán megért).fülhallgatóra pamacs: ez is ugyanolyan minőségű, mint amit itthon vettem legutóbb, csak akkor 6 db-ot 600-ért, most 50-et 200-ért...
Leendő gyerekszobába falmatricák:
szavannás kukucskálós (szintén bidelve) és magasságmérős (alkudva az árból ). -
veterán
Sweden posta vagy PLI international posta a gyorsabb?
Egyik 127, másik 144ft.
Hubsan X4 Eu raktárból jönne.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Ciccuka
veterán
Milyen olcsó optikai Toslink kábelt javasoltok?
Ez nem nyerte el a tetszésemet, valaki írta, hogy ez max annyit ér amennyibe kerül (300)
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Outlander #25531 üzenetére
Ne más döntse el helyettem, hogy nekem mi a jó. Majd én eldöntöm. Nem véletlen tiltom le a követést is mindenhol stb. Amit tudok tiltok... Mindenhol. SmartTV-m sem azért, van, mert hűha Smart, hanem, mert nem nagyon volt más normális(!) alternatíva.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Outlander
addikt
-
ablack
senior tag
Xiaomi bőrönd
[link][ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
Play-en nezted van 2 app azokkal probaltad? nfc ring control/ unlock
Amikor kiraktak bg-re akkor neztem, de mivel nincs nfc-m nem erdekelt..Silent77: Az szivas akkor, erdekes volt a tamogatott keszulekek kozott ott volt a zte v5 is pedig abba nfc sincs!
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
Banggood snapup-os nfc-s gyűrűt aki már megkapta... Milyen alkalmazással sikerült aktiválnia?
Nekem mintha a telefon (LG G2) nem látná. Próbáltam nfc tools alkalmazással, az nem látta, próbáltam smart lockot, de az se. Semmi reakció. -
draco31
veterán
válasz DJ. Ru$y #25510 üzenetére
Nem tudom. Viszont a letekerés után ahogy felnyitottam a fület, alatta le volt celluxxal ragasztva, ha kinyílna, mégse essen ki. Aztán hogy azt ki rakta már oda, azt nem tudni. Ettől vagányabb már csak egy viaszos pecsét lenne a cérna végén. Na azt már elraknám.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz draco31 #25509 üzenetére
Sejtésem szerint azért van így, hogy a VÁM-on sérülésmentesen ki lehessen nyitni és visszazárni. Ugyanis én csak letekertem róla a cérnát és kész. Szépen vissza lehet zárni.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
-
Komi28
senior tag
Drónfüggőktől kérdezném Melyik drón lenne megfelelő amin van kamera ill. mobilon is látható a kép, rögzíthető. Gyereknek lenne elsősorban de én is kipróbálnám
-
titán
válasz Laca1212 #25501 üzenetére
Egy kérdés. Milyen vírusvédelem van a telefonodon? Kaspersky, McAfee vagy Avira?
Ha van valamelyik akkor, már megtettél egy lépést jó irányba.
Valójában úgy 80%-kunk -én is- nem védjük a mobilunkat. Nagyon könnyen lehet egy apk-ba beépíteni káros kódokat. A számítógépek esetén jobban védekezünk. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz Sterilzona #25502 üzenetére
Akkor olvasgass vissza. Már sehogy.
-
maestro87
őstag
Banggood-ra tud most valaki 15%-os kupon kódot elektronikai cikkekre? Vagy ennyi nem szokott lenni? Nem szeretném a pontjaimat elhasználni ha nem muszáj.
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Picit levagyok maradva a topikkal.
De volt valami szuper olcson mitband.
Hogy kell lecsapni ra ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat