Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Tegnap nekem is megjött a a 9.-én rendelt Heli és a takarító pamacsok is .
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz #46372352 #25741 üzenetére
Nem okoskodok de nézd meg azt a képet rendesen . Ha azzal a heggyel te fúrsz fémet akkor le a kalappal
Amit (#25744) spidersoft linkelt az már fémre való .
De a legegyszerűbb egy sima Központfúró lemezhez .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
Urak lenne egy kérdésem . Rendeltem BG-röl egy apróságot 9. én Amiről semmi infóm sincs ezen kívül .
Nem csak ezt rendeltem hanem a gyereknek egy RC helit is amiről viszont kaptam emailt is ,hogy postára került . A kérdés az lenne ,hogy meddig várjak és mikor kezdhetek el reklamálni ,hogy na mi lesz már legalább postára adják már .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz emiki6 #25144 üzenetére
Energizer Precision nálam már halt meg (4 böl 2 ) . Eneloop még nem pedig kb 4 évesek . Tölteni mindig mindent saját töltőével töltöm .
Ami az Eneloop mellett szol ,hogy feltöltve elrakod és 6-7 hónap múlva kell akkor lás csodát fel van töltődve .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
Urak tölthető aksi kellene nekem AA-s RC helihez . Tudtok ajánlani valami normálisat normális áron ? Vagy idehaza vegyek inkább Sanyo eneloop-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest