Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
FanTomasz21
tag
Sziasztok! Ma sajnálatos esemény történt, van egy toshiba 32lv833g típusú lcd tv-nk rácsatlakoztattam a monitor kábelt a laptopról. a tv és a laptop is üzemben volt, amikor rádugtam hirtelen elkezdett sisteregni a tv majd levágta a biztosítékot és büdös szaga lett. Azóta se kép se hang a led se világít rajt. szétszereltem, kivettem belőle az alaplapot plusz a tápegységet, az alaplapon különösebb sérülést nem láttam, kondik nem puposak, a tápegységen a legnagyobb kondi kipuposodott eléggé és olyan szaga van amit éreztem. Elvittem a tv szerelőhöz a 2 lapot, elmondtam mi történt azt mondta az alaplap 100% kuka, nem foglalkozik vele. Örüljek hogy eddig nem történt ilyen szerinte alap hogy kikellett volna kapcsolni mind a 2 készüléket. Ez nyirta ki. sok sok éve vannak ilyen cuccaink erre én nem figyeltem oda eddig nem gondoltam hogy tényleg ennyi ezt okozhatja.. Igaza van? tényleg kuka lesz az alaplap? vagy csak a kondi kipukkadás okozza a gondot?
-
DM-Fan
Topikgazda
Tekintve, hogy az utolsó forgalmazási ára 160 eFt volt (sőt, egyesek láttak pár utolsó, bontatlan példányt 140 eFt-ért is), ezért nem gondolnám, hogy 140 eFt-nál ildomos lenne többet elkérni érte. Akárhogy nézzük: 1 éves, előnyére legyen mondva viszont, hogy van még 4 év gari.
De azt mindenkinek elmondom: minden annyit ér, amennyiért el tudod adni!
Get Moded!
-
Hsanyika1
senior tag
A Sharp továbbfejlesztette LCD paneljeit: jönnek a Moth-Eye tévék[link]
-
amdk7
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 42G30-as plazmám, mondhatni "újszerű" állapotban. Tavaly karácsony előtt vettem 5év kiterjesztett garival.
Elgondolkodtam rajta, hogy feljebb váltok...Ennek most így használtan mennyi lehet az ára?
Pontos üzemórát nem tudok, de mondjuk naponta megy 2-3h-t.Egyébként gyönyörű képe van.
Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Gabesz26 #18992 üzenetére
Sajnos az 5 éves garancia-kiterjesztésből nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz semmi, ez a hivatalos Panasonic álláspont is (levélben közölték egyik fórumtárssal). Az 50GT50 árának 350 eFt-ra történő esését én inkább a jövő év első hónapjaira prognosztizálnám, de persze sosem lehet tudni, hogy karácsony előtt melyik kereskedő mivel próbálja meg becsalogatni a vevőket a boltjába. A bolti garanciakiterjesztés nem sokat ér, akkor már érdemesebb a Pana-félét választani, az a tuti.
Amúgy valóban, a 380 eFt-os 50GT50-es ár már kezd jó lenni, 350 eFt-ért meg nem kérdés, hogy az a nyerő választás az 50ST50-nel szemben, persze várhatóan addigra annak az ára is lemegy majd 250 eFt környékére, szóval az árkülönbség nagyon változni nem fog szerintem, csak az árszintek.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Gabesz26
senior tag
válasz DM-Fan #18251 üzenetére
és (#18265) gomzol köszi mindkettőtöknek, ezért is nagyon jó ez a fórum!! Végül persze átgondoltam, és természetesen nem vetettem el a panát (hülye is lettem volna). De ha marad minden így (51E6500 ~285, 50ST50 ~280) és december közepéig lesz 5 éves samsung garancia akció, akkor lesz nagy fejvakarás , mert pl.: az ST50-hez vehető ExtremDig. +garanciának vannak érdekes kitételei, ami miatt a gyári garanciát jobban favorizálnám
ON:
Az ED-nál leesett az 50GT50 ára 379 ezerre, így már elég szépen beállt 50"-nál az ST, GT, VT készülékek ára a 279, 379, 479 ezer Ft-os értékekre. Ezen árképzések alapján már alternatíva lehet a GT is (főleg, ha karácsony környékére még jobban megközelíti a 350-et ).[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
Hogy őszinte legyek most 19" monitoron nézem a 720P filmeket kb 2,5 méterről. Nem egy leányálom, de este jobban szeretek ágyból fekve filmezni.
Tegnapelőtt néztem meg a Book of Eli-t monitor előtt ülve forgószékből, az már csak 90-100 cm. Sokkal jobb volt.
Úgy tervezem, ha meg lesz a tévé, akkor a szoba minimális átrendezésével kanapéről nézve 1,5 méterről fogom nézni.
Szerencsére ez egy régi építésű polgári ház, az Én szobám cirka 20 négyzetméter, lehet variálni.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
DM-Fan
Topikgazda
Hát, szerintem így már nagyon nem éri meg! Egy javítás átlag 80-100 eFt-os nagyságrendű kiadás. Ráadásul a 3400 órát egy átlag felhasználó kb. 2 év alatt teszi a TV-be. A garanciakiterjesztés meg jóval drágább, mint amennyit engedtek az utolsó árából.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Ijk
nagyúr
Teljesen jó lesz a kép, 42"-on még rendben van a HD-ready, úgysem tudsz olyan közel ülni. Még 50"-nál is 2,5m-en belül kell maradnod fullHD esetén.
A kiállított darabot pedig tényleg jobb ha elfelejted. Én azt mondom hogy mindenből meg kell venni az újat megbízható kereskedőtől. Esetleg használtan olyan embertől aki szakszerűen bánt a termékkel. Kiállított darabokat, outleteket messze el kell kerülni./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Petyus87
aktív tag
Pontosan ezért nem bánom a Full HD-t... Nem is kérdés... a Hálószobában is egy sima 66 centis HD tv van... Mindent megesz az usb, szép a kép, meglepődésemre még úgy is, hogy scart csatlakozóval kapja a kábel tv-t, imádjuk... A Full HD amúgy se nekem való, mivel Divx, Xvid, avi filmeket nézek, ebben meg az érintett Pana profi. Jobb nem kell, bár ő már kap majd HD dekódert is
-
t256
őstag
válasz Petyus87 #18982 üzenetére
Én sem. Akkor marad Nekem is a 42X50. Csak az zavar benne, hogy nem FullHD.
115000 forintért így is nagyon jó vétel. Plazmánál lefelé konvertálásnál nincs minőségromlás (első hsz), így elvileg nem kell félni attól, hogy csak HD Ready.Azért megnézném élőben Blu-ray-el. Nem tudom, hogyan képzeljem el, azt hogy a felbontást lefelé konvertálva jeleníti meg a Full HD-t. Vajon mennyire észrevehető a különbség?
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Petyus87
aktív tag
Na pont a plazma az a dolog amit nem vennék soha kiállítási darabként...
Én is figyelő/lőállásba vagyok, Dm-Fan segítségével, meg amit a Hsz.1-ben olvastam, az alapján a legmegfelelőbb típus a Pana TX-P42X50E... Ugyan még nem láttam élőben, de hamarosan ezen is túl leszek. Várnék még a megvételével, hátha december elejéig még olcsóbb lesz, bár lehet, hogy fölöslegesen várom. Euronicsba mondta a Samus emberke, hogy bár a gyártók túl vannak az árcsökkentésen, de előfordulhat, hogy december elején még csökken kicsit, belövik az árakat és karácsonyig nem lesz már olcsóbb egy tv sem... -
t256
őstag
válasz Petyus87 #18975 üzenetére
Erre Én is kíváncsi lennék.
Én múlt héten futottam bele egy TX-P42U30 típusba 103000 forintért. Kiállítási darab volt, kb fél éve ment minden nap reggel 8-tól este 6ig.Szerintem itt is ez a helyzet.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
BBéci
legenda
-
Rekro
aktív tag
-
DM-Fan
Topikgazda
Nyugodtan kösd az erősítőn keresztül! HD-hangjaid máshogy pl. nem is lesznek. A legtöbb, valamirevaló erősítőn beállítató, hogy legyen passthrough és akkor egyáltalán nem nyúl a képhez az erősítő, csak átengedi, de az 1080p tartalmakkal a legtöbbje egyébként sem csinál semmit, az SD-tartalmat szokták javítani, annakbmeg kifejezetten jót is tesz.
Nálam minden a H/K-ba megy HDMI-n és onnan csak egyetlen HDMI megy tovább a TV-be, így minden eszközöm HD-hangot produkál, a kép pedig ugyanolyan, mintha közvetlen kötném a TV-re. Az eltérő színteret használó készülékekhez be kell állítani több saját profilt a TV-n ugyanazon HDMI-bemenetre és a megfelelő eszközhöz illőre pöccinteni, ha épp azt használod.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
dedy70
tag
válasz spiky03 #18947 üzenetére
Szia!
Én egy ilyet használok: http://www.ava-audio.hu/?q=node/8
-
Hsanyika1
senior tag
Átlátszó és szemmozgással irányítható lesz az új TV[link]
-
Hsanyika1
senior tag
PC WORLD tesztgyőztes[link]
-
BBéci
legenda
KisApámmal ellentétben annak a híve vagyok, hogy minden mehet az erősítőbe és onnan egyetlen HDMI a tévébe. Így van összeállítva a rendszerem és teljesen hibátlanul működik. Még hatalmas méretű vetített képen sem látok minőségromlást.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
wagi
senior tag
Tecsóba most a TX-P42UT30E 115.000Ft.
-
KisApám
addikt
Szerintem amit csak lehet közvelenül az adott TV-re kötnék, mindenféle egyéb készüléken való keresztülvivés nélkül. Jó párszor csak ront a dolgokon, ha feleslegesen az eszköz (lejátszó) – kábel – eszköz (erősítő) – kábel – TV útvonalat járjuk be... (még leírni is sokkk)
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy pana st50 egy dune mediaplayer és egy alapkategóriás onkyo erősítő a kérdésem az lenne, hogy változik-e bármit a kép, ha a mediaplayert az erősítőre kötöm és az küldi tovább képet a tv-nek vagy ugyanaz a kép fog megjelenni mintha hdmi-vel közvetlenül a tv-re kötném a mediaplayert és optikai kábellel kötném össze a médiaplayert az erősítővel?(lehet hülye kérdés ;p)
köszi
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Várok az 5 éves Panasonic garancia akcióra, mint a messiásra, de szerintem csak a várakozás fog megmaradni...
Valszeg Karácsonykor, de legkésőbb áprilisban venni szeretnék egy Pana Plazmát.
Elvileg 50 colos kellene a nézési távolság miatt (50ST50E - 280 000 Ft), de ha kevés a pénz, egy 42-esen is gondolkodnom kell.Melyik 42-es lenne a jobb választás?
1. 42GT30E - 220 000 Ft
vagy
2. 42ST50E - 200 000 FtKöszönöm!
Ui.: vagy netán egy nem plazma televízió: SAMSUNG 40ES6800 - 215 000 Ft
(na jó, poénra lehet venni )[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
BBéci
legenda
válasz spiky03 #18954 üzenetére
Nem szerencsés belebeszélni, beharangozni semmit, mert akkor azt fogod keresni és megzavarhatja a valódi, tiszta érzékelésedet.
Viszont abba az elosztóba, sőt, kismegszakítóra nem kötök tévét, amire hangberendezéseket.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
spiky03
veterán
Igen, erre gondoltam én is, mert ha semmit nem javít akkor felesleges beleölni a pénzt.
Majd kérek valakitől kölcsön, ha aktuális lesz.
Amúgy a javulást miben lehetne észrevenni? Olyat olvastam, hogy a kép tisztább lesz, kevesebb képzajjal, az erősítő meg talán dinamikusabb lesz és pontosabb.
Így kell ugye elképzelni ugye a javulást?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Dorian
félisten
-
spiky03
veterán
válasz Dorian #18948 üzenetére
A sima normál elosztótól pl.
Mert írtátok a házimozis fórumban, meg olvastam a másik fórumon is, hogy az hálózati zajszűrők javítanak valamit a képen/hangon.
Csak nem tudom, hogy ez a 6ezres Hama is javítana-e, vagy csak pl a Fapaci 23ezrese.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
válasz DM-Fan #18934 üzenetére
Köszi, akkor jó lesz ez az ST-hez meg az LG vagy ha úgy alakul a Pio BD lejátszóhoz.
Erről esetleg van valakinek valamilyen infója?
Megérné megvenni? A tv-t, erősítőt, BD lejátszót és a subot gondoltam rádugni.
Hama
Vagy nem hozna semmilyen javulást?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
nuke7
veterán
tényleg... 220ért gt30 vagy 199ért st50
https://youtube.com/user/nuke7
-
erdoke
titán
válasz liszi70 #18940 üzenetére
Ha jelen pillanatban akarnék tévét venni 2,5-3 méterre (ami éppen a mi nézési távolságunk is), és lenne 400e Ft-om (illetve 360e, mert cet...mes kártyával Edigitalban van 10 % kedvezmény), akkor biztos, hogy a nagyobbikat venném, mert erre a távolságra kell az 55".
Csak hogy feljavítsam egy kicsit az arányt.
Persze ha nincs 360-400e a keret, vagy más, fontos helyről kell elvenni, akkor eleve tárgytalan a kérdés.A legjobb aláírás a héten
-
nagyúr
Engedve a tömeg nyomásának és tisztelve a népakaratot, feladom "50-ről 55-re váltás 130-ért" néven elhíresült, grandiózus, ám kissé megalomán tévécsere tervemet. 11:1-re diadalmaskodtak a váltás ellenzői, ekkora elsöprő győzelmet nem hagyhatok figyelmen kívül.
És már meg is van a helye annak a 130-nak! Eliszom.
Mindenkinek köszönöm, aki szavazatával és véleményével egyengette alkoholistává válásom rögös útját. -
pongi1
tag
Találtam egy tesztet a Samsung és a Panasonic 1-1 3D-s szemüvegéről [link] . A dolog lényege, hogy aki csak kipróbálná a 3D-t, de nem akar 20 eFt-ot, vagy annak többszörösét Pana szemüvegre költeni, annak teljesen jók a Samsung szemüvegek, aki viszont sokat szeretne 3D tartalmakat nézni, annak ajánlott a Panasonic modellje, még Samsung tévé esetén is.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz dedy70 #18930 üzenetére
Kalibrálva gyakorlatilag nincs különbség a feketék között. Boltban nem biztos, hogy reálisan össze lehet hasonlítani a modelleket, már ami a jól beállított esti mozizást illeti. Pana üzletben én is láttam őket együtt, próbáltam állítgatni is a különböző modelleket (ST-GT-VT), illetve elolvastam jónéhány tesztet. Van különbség, de jól beállítva az ST egyáltalán nem rossz, és talán pontosan a feketében, amit kiemelsz, van a legkisebb eltérés.
HDMI-s erősítőt kell beszerezni 4-8 porttal, és akkor a TV-ben csak egyet foglalsz...A legjobb aláírás a héten
-
Octopus21
aktív tag
Ilyesztő amiket írtok a GT50 és az ST50 különbségekről. Nem tudom mekkora mértékben képzeljem ezt el, de mind1 is, mert már úton az ST50 és ez is brutál drága nekem. Remélem nem fog csalódást okozni. Én egy Sony LCD-vel fogom összehasonlítani, ami 2009-es azt hiszem.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Litván Zongora #18932 üzenetére
Felejtsd el! Teljesen más technológiáról van szó.
spiky03 #18927: teljesen jó, sőt igazából az ethernet szál fölösleges is. A lényeg, hogy high speed legyen és minőségi vezetőből készüljön, korrekt árnyékolással.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
aktív tag
Sziasztok,
Tudja-e valaki esetleg, hogy IPTV esetén is kiváltható-e a beltéri egység a CI-be dugott kártyával? Vagy eleve ne is álmodozzak erről?
Shit happens. Size matters. Time flies.
-
dedy70
tag
válasz Viktor81 #18923 üzenetére
Szia!
A feketéje sokkal jobb a GT-nek. A képzaj szemmel láthatóan nagyobb az ST-n. Várok a vásárlással év végéig vagy talán a jövő év elejéig. A mostani TV-m (42PV80) feketéje nem tetszik igazán, ezért is lenne fontos számomra a GT jobb feketéje. 250 EFt-ot már adnék érte. Túlzottnak tartom az árkülönbözetet az ST és GT között (110 EFt). 50"-os méretben már nem is igen éri meg GT vásárolni, mivel a csúcsmodell VT csak 70 EFt-al több viszont jár hozzá két szemüveg, melyek árát levonva már csak 25 EFt a különbözet. Jól jönne még az a +1 HDMI aljzat is mert már most tele lenne az ST 3 helye, így nem jutna hely bővítésre. -
gomzol
tag
válasz Mezga Aladár #18926 üzenetére
Megnéztem, és kb. ugyanarra jutottam akkor is, mint az olvasottak alapján.
-
Octopus21
aktív tag
Úton van az ST50-em. Eléggé izgulok Remélem tetszeni fog. Esetleg segítenétek még abban, hogy van e valami, amit tudnom kell a beállításokkal kapcsolatban?
Köszi.
-
gomzol
tag
válasz dedy70 #18906 üzenetére
Szerintem ott valami beállításból vagy egyéb helyi problémából eredő oka lehetett annak, hogy ekkora különbséget láttál. Jó pár tesztet végigolvasva az ST és a GT között nincs ekkora eltérés, sőt, inkább épp az jön le belőlük, hogy a GT minőségi fölénye nem igazán éri meg az árkülönbözetet.
-
Viktor81
senior tag
válasz dedy70 #18906 üzenetére
Szia !
Nem ertelek, ha nem adsz tobbet a jobb TV-ert, akkor miert nehezited meg a az eletedet feleslegesen ? Nagyon jo TV az ST es otthon nem lesz mellette egy GT, hogy azt erezd, bizony lehetne ennel jobb is... Elvileg amugy meg csokken a GT ara az ev vegeig, de nyilvan egy picit meg az ST-e is. Kerdesedre valaszolva: szerintem a GT30-nal sem jobb az ST50, de ennek nincsen jelentosege, mert ha azt veszed, akkor is dragat veszel, hiszen tavalyi modell letere tobbe kerul az idei ST-nel (nyilvan nem is veletlenul). Ne problemazz, nagyon jo az ST. En is lattam. Sot, azt is, hogy lenyegesen jobb a GT, de ha nem engedheted meg magadnak, akkor kar lenne megfosztani magadat a ST nyujtotta oromoktol. Szoval, ne keseregj, hanem lepd meg magadat az unnepekre egy ST-vel (otthon nem fogsz csalodni !) -
zsero
aktív tag
Sziasztok. 42X50-nek a médialejátszójáról lehet valamit tudni? USB-ről, SDHC-ról egyaránt olvas? Milyen formátumokat játszik le? Feliratot kezel?
Plusz, szerintetek erre a modellre lesz 5 év garancia karácsony előtt?
-
StLui
veterán
válasz spiky03 #18912 üzenetére
Egyre jobb, azt sem tudod milyen telefont milyenre, soha nem volt, és nem is érdekelt az iphone, de ha ingyen adnák se kéne, pedig ezek szerint semmit nem tudsz róla (miért, mert apple és azt divat utálni?) Ez mind nem lenne gond, ha mindezek mellett nem szólnál be tulajdonképpen minden iPhone-t használónak, hogy csak divatmajom.
Nekem teljesen véletlenül lett i4-em, egyszerűen T-nél ez volt a legolcsóbb okosteló előfizetésre, amilyet addig is használtam (MMXL) és láttam már a lányomnál 2 évig a 3G-t és hogy mennyire szereti, így utána néztem kipróbáltam és bevállaltam, és azóta is használom teljes megelégedéssel arra amire nekem kell. És nem nézek senki ostobának ha másfajta telefont vesz.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
-
spiky03
veterán
válasz DM-Fan #18903 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy kb egy szinten van a két lejátszó minőségileg?
Vagy azért a Pio jobb?
Megérné váltani?
Kábelben mint ajánlsz?Bocsi mindenkitől az iPhones hasonlatért.
Nem tudom pontosan melyik típus volt kollégának, mert nem érdekeltek az iPhone-ok. Csak kérdeztem a véleményét, mert használta már mind a kettő félét és ő azt mondta.Persze én megértem, kinek a pap, kinek meg a lánya.
Nekem nem kéne iPhone, de semmi baj azzal akinek az van.
Ők azt szeretik, nekik az a jó.
Ahány ház annyi szokás.Bocsi az offért, és bocsi minden iPhone-ostól, nem akartam a lelkivilágukba gázolni.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
DM-Fan
Topikgazda
A Panasonic-nak már csak 3D-modellje van a fullHD készülékek között, a Samsung-nak is csak az 51E530 a 2D-s fullHD-je, ami meg gyengébb, mint az ST50. A tavalyi modellek közül a Panasonic G30 volt olyan 2D, ami szerintem jobb képpel bír az ST50-nél, csak G30-at újonnan már nehezen (leginkább sehogy sem) kapsz, maximum bemutató példányt.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
dedy70
tag
válasz kevepapa #18907 üzenetére
A WestEnd-ben pénteken jártam. Minden készülék dinamikusra van állítva. Az eladó elmondása szerint azért mert így adja a legjobb képet
A ferenc krt.-i üzletbe viszonylag jó, otthonihoz közeli fényviszonyok között tudod megnézni a TV-ket. Mikor ott jártam sajnos sd adás ment rajtuk. -
dedy70
tag
Hát egy kicsit elkeseredtem. Megnéztem egymás mellett az ST, GT, VT szériákat és bizony az ST nagyon le van maradva. Számomra nem ér meg 310 EFt-ot egy 42"-os TV (42GT50). A Panashop oldalán láttam még egy tavalyi 42GT30-at 220 EFt-ért. Megéri azt megvenni vagy annál azért jobb az ST50?
-
nuke7
veterán
válasz spiky03 #18881 üzenetére
LoL, erre mást nem lehet mondani. ugyanzt hallottam és láttam is többször, csak a másik irányba...
amúgy i2... kérlek. az vagy iphone volt, vagy 3g mert iphone 2 nem létezett (vagy valami kínai hamisítványa volt, és úgy már érthető de akkor is egy rohadt régi telefont cserélt egy egyéves csucsmodellre... )[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz hunati #18895 üzenetére
Nem, a fullHD modellekkel ilyen szempontból nincs baj.
Az E490 azért drágább, mert abba belesziszakolták a 3D-t is, aminek a létjogosultsága HD-Ready panelnél erősen kérdéses, igazából az E450 az a modell, ami specifikációkban ekvivalens a Pana X50-nel. De kind az E450, mind az E490 problémás a 24p kadencia szempontjából, így marad a Pana X50.
Szatura #18898: ez a TV-k normális ára, még így is jóval olcsóbbak, mint az LCD/LED-LCD csodák. A 3D plazmáknál mindig aktív. Crosstalk meg itt-ott előfordulhat, viszont az idei évtől az egyes gyártók szemüvegei használhatók más gyártók TV-ivel, mivel mindegyik BlueTooth-os lett és kompatibilisek egymással.
spiky03 #18901: nekem ugye van egy Pioneer BDP-140-em, ami kvázi azonos a 150-nel. Hát, aki ennek nem elégedett a 2D képével egy 50"-os plazmán, az nem tudom mit vár. Szerintem ennél nem kell jobb. Emlékszem az általad említett LG képére, szerintem semmivel nem jobb, mint a 140-é.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
t256
őstag
válasz hunati #18899 üzenetére
42X50 pedig jó a FullHD tartalmakhoz is. Elsõ hsz kitér arra, hogy HD ready plazmán is jól néz ki a FullHD.
Azért egy plazma tulajdonos szaki erõsítsen meg legyen szíves.
-
spiky03
veterán
Tudom nem teljesen ide tartozik, de van itt sok hozzáértő ember, ezért bátorkodom megkérdezni a következőt:
Szerintetek megérné lecserélni az LG BD570-et egy Pioneer BDP-150-re?
Képminőségben jobb lenne?Mert a másik fórumon azt írták:
"Az 'olcsó' pio-k a MediaTek chipszettjét használják, míg az LG a Broadcom lapkáit. A MediaTek mindig híres volt arról, hogy remekül moddolható, de a képminőségéről már korántsem. Az 570-esnek keményen jó képe van"
Ez igaz lehet?Mert erősen filózom a cserén.
Valamint a Pioban még nincs benne a CINAVIA védelem?
Jah és milyen HDMI-t és optikai kábelt ajánlotok majd az ST50 és a lejátszó közé?
Thx
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
- Dallas dvd-sorozat (2012) 1. évadja eladó (magyar vonatkozás nélkül)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest