Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Már iPhone-on és iPad-en is játszható a Resident Evil 3
- PlayStation 5
- Május végén jön a Deliver At All Costs
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Le Mans Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Én ahogy írtam, inkább a kezdetektől tartok...sttm nincs elegendő hype meg promo adv. Blabla....
Jó kis pörgős, odafigyelos, skilles game lehetne. Már az alapján, amit eddig beleoltem, játékidő.
Az igaz, hogy jönnek mennek ezek az online gamek, volt amit sajnáltam is.
Ebben van igazság , így is lehet, persze. -
myckey
veterán
többször jatszottam vele, mert eleg klassz a jatekmenet ! Porgos es ra lehet feszulni.
Figyelni kell tobb dologra, osszetett es szamit a kepesseg, radasul bitang jol is festDe mihelyst elmegy egy tulsagosan is kommersz iranyba, esetleges butitas es egyszerusites kovetkezik be, hagyom is a picsaba, a grafika lesz az utolso ami majd erdekel.
Csak sztm keves a player base, de en mindig talaltam meccseket. PvEvP style is bejovos.
-
-
Bad Pritt
félisten
Vicces, hogy mit ad isten, a My.Games ugyanakkor dobja ki a War Robots: Frontiers c. játékát, mikor a Wargaming beröffenti a saját robotos mókáját.
Kéz a kézben jár ez a két bánat cég.
-
myckey
veterán
Többször jatszottam a betaval, es klassz !
Várós !
-
Majdnem raugrottam, aztan lattam, hogy Wargaming... Soha tobbet, amit ok csinalnak!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Elsőként a PC-s változat fut be, az indulásra jövő hónap elejéig kell várnunk.
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest