Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
memoár:
2013-ban vettem egy 42" plazma tv-t 60 ezer forintért. Akkor itt mindenki végnapjait élő hulladéknak nevezte. Annyi pénzem volt, nem több, és CRT-ről akartam váltani xboxozáshoz ( 360). Hát a CRT után állam leesett, hiába egy elavult készüléknek mondták akkor. Kb 3 éve nyugdíjba küldtem azaz szüleimnek adtam a nappaliba, akiknek szintén csak kis méretű lcd vagy régi CRT-k vannak a házban. berakták a nappaliba , és mai napig működik, és szeretik. Nem vagyok nagy szaki,de azért még szépek a színei, egészen rendben van a. A TV most 13 éves. 2013-ban napjai voltak hátra. Mikor nálam volt, éjjel nappal ment ha otthon voltam, mert tv-mellett alszom, vagy csak megy a háttérben.
( csak azért erre válaszoltam, mert e komment táján volt a beszélgetés)
-
ukez
csendes tag
XBOX resetelve, a HDMI jó.
A mediaplayer jele átmegy mindhárom HDMI csatin, a BOX jele továbbra sem jelenik meg.
A Samu TV-n mindez működik.
Hát ezt most nagyon nem értem.
Mindenesetre, ha valakinek van valami ötlete, kérem ne tartsa magában.
Előre is köszönöm.
(bocs az elírásokért) -
nagyúr
-
nagyúr
"akivel megvetettem a 65ST50-et, őt is zavarja a plazmán, de annyira nem érdekli, hogy bármit állítgasson rajta."
Pedig csak egyetlen egy állítás a menüben! IFC vagy 24p Smooth Film Ki vagy Minimum-ra. (Nekem fizikai fájdalmat okozna még a nagyon enyhe szappanopera-effektus is.)
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
"Itt már csak az kérdés szerintem, hogy honnan indulnak, vetítő, vagy inkább tévé vonalról az azonos árért eleve jobb fekete miatt mondjuk."
És ez eleve nem mindegy, mert nagyon más felhasználási kör. Én pont azt látom, hogy az emberek nagy százaléka nem tudna azzal megbékélni, hogy kvázi csak sötét szobában vagy nagyon erős félhomályban tudná hasznalni a vetítőjét. Plusz az emberek döntő hányada már a 42"-os TV-re is úgy csodálkozik rá, hogy úristen, mekkora (a korábbi 55 cm-es CRT-jéhez képest).
"Akárkivel próbálok tévéről beszélgetni, a fórumon kívűl, nem lehet nem érdekli a téma egyikőjüket sem, max annyi, hogy de jó lenne nagyobb tévé, senkinek fogalma nincs kadenciáról, meg semmi hasonló témáról."
Az lehet, hogy fogalma sincs róla, nem tudja nevén nevezni, de azt viszont látja, ha valami probléma van vele, mert ő is szembesül a röcögő képpel, a szivárványhatással, vagy a fekete hiányával. Nem kell érteni hozzá, hogy lásd. Sokszor én sem tudom, mitől fáj x valamim és azt sem tudom, hogy mi a bevett gyógyszer hatásmechanaizmusa, de azt érzékelem, hogy fáj és azt is, hogy a gyógyszertől viszont elmúlik.
Plusz ahogy magad is írod, sokaknak eleve befogadhatatlan a nagy képátló és mai napig a mozi hátsó soraiban fogynak el a helyek legelőször.
Szóval ezt a 99%-ot nagyon durva túlzásnak érzem, szerintem a népesség felének sem kéne a projektor és az azzal járó macera egy jó, vagy adott esetben referencia minőségű, nagy méretű TV-vel szemben. Plusz ha még megvizsgáljuk azt is, hogy adott áron melyik nyújtja a jobb képminőséget, akkor is nagyon erősen a TV felé billen a mérleg nyelve. Mondhatni csak a képméret szól a projektor mellett - amiről meg konkrétan tudjuk, hogy sokaknak mumus és viszolyognak tőle.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Dudee
senior tag
Ezzel nem is vitatkoznék, mert nehéz lenne definiálni a 99% alapját adó 100%-ot. Elég sok igényes, jól kereső, műszaki beállítottságú kollégám van. Mégis talán pár kivételével az összes rámcsodálkozik, ha említem nekik, hogy 55 colos tv-m van ('atyaúristen, minek akkora?!').
Vagy vehetjük kizárólag a házimozi/videofil embereket a 100%nak. Ebben az esetben már kevésbé vagyok biztos ebben a 99%-os értékben, akik elégedettek lennének vele.De értem mit akarsz mondani, és nem is akarok vitatkozni róla, mert inkább örüljünk neki, hogy létezik számos alternatíva és irány
Üdv,
G.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Akkor most lehet egy vadidegen nicket alázni, vagy nem?
Soha, semmikor, senkit nem alázok szándékosan, mert nem lenne épeszű, kultúremberhez méltó cselekedet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Kopj már le rólam! Te semmi mást nem tudsz ebben a topikban, csak személyeskedni.
Szívesen porig aláználak, megérdemelnéd, de nem teszem, mert - veled ellentétben - én nem személyeskedem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
M@trixfan
addikt
Nagyon jó vetitő az a maga kategóriájában, ha nem gond a szivárvány. Egyébként érdemes megtartani később csak a Triple Flash 3D és a nagyon kis input lag miatt is. Ebben a tekintetben milliós nagyságrendben sem lesz jobb gép, minden egyéb technológiának kompromisszumos a 3D-je. Egyedül az 1080p@60 fps hiányzik 3D-ben játékokhoz. Egyébként azt olvastam 50 Hz mellett a leggyorsabb a szinkerék a w1070-nél, 2d játékban, fényképeket nézni érdemes így használni ha lehet.
Amúgy ne tudd meg mekkora first world problem ez most nekem. Odáig és vissza vagyok a plazma képminőségétől és az új helyen is könnyebb lenne kialakítani, bár ezt-azt tudnék tenni a vetítés érdekében is. Összehúztam a képet 65"-ra és hát rendesen kicsi sajnos. Tévéből nagyon jó, de már nincs benne az ember a filmben, nem Holodeck, pláne játékokban Úgy érzem még ehhez a nagy plazmához is két méteren belülre kell ülni. Jóbarátomnál látom azt is mennyivel jobban fárasztja a szemet TV-n megnézni két filmet egy huzamban mint vetítve, pedig az még elvileg kevésbé vibrál mint a legújabb NeoPDP-k. Szóval bonyolult dolog ez, vetítés közben tényleg űrhajók jönnek-mennek, míg tévén makettek. Szemnek is jobb távolabbi fókuszt állandósítani 2 órán át. Mindezek mellett még referencia bemutató teremben sem láttam olyan képminőséget mint amit plazmán "csak úgy". Na és a mozgás, az egy külön történet. Amióta erre felfigyeltem plazmán, megmondom őszintén nekem ebben a tekintetben minden más megjelenítő zavaróan rossz, beleértve az asztali monitort is.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
BBéci
legenda
Nem érzed visszásnak, hogy plazma TV topikban a plazma ellen beszélsz?
Nehogy azzal gyere, hogy én LCD topikban LCD ellen beszélek, mert abban nem lehet vita, hogy a plazma sokkal jobb képminőséget ad és azonos méretben olcsóbb is.
A tévéket általában nem moziélmény miatt veszik az emberek, ráadásul a nagy képméret, ha nem párosul minőséggel, akkor messze van a moziélménytől. Olyan, mint a hatalmas, lógó csöcs, ami helyett inkább kisebbet, de formást választ, aki picit igényes.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Pedig képminőségben olyan messze van az a vetítő egy VT60-tól, mint Makó Jeruzsálemtől. Nálam most 900000 forintos vetítő üzemel 300000 forintos vászonnal és gyakran inkább választom az 50 colos GT60-at, mert annak a feketéje és kontrasztja nagyságrenddel jobb.
Ízlések és pofonok...Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
Topikgazda
"Hát ennyire eltérőek az igények."
Ez tény, de itt arról volt szó, hogy mennyire paraméterezhető és mit nyújt az egyik, illetve a másik. Nyilván valakinek az egyik is elég, illetve az jön be, másnak meg kell a másik többlettudása és nem a külsőségek fogják meg. Nekem is ott van a csilli-villi, flash-alapú jukebox-felület a Popcorn-on, tízből egyszer ha használom, sokat mondok. Fájl-lista megnyitása telefonon/tableten, adott fájl kiválaszt, rányom, Popcorn indítja a lejátszást.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
addikt
Abban látom a különbséget a mpc-hc javára, hogy ezeket meg tudom tenni (mármint a saját igényeimet, néha készítek vele dvdket is, muszáj használnom, én is 1080-at nézek), ellenben, ha valakinek egyszerű igényei vannak, azokat is maradéktalanul ki tudja szolgálni
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
addikt
A teljesség igénye nélkül:
Alt+t - Tile menu dvdnél
Alt+r - Last menu szintén dvdnél
s - subtitle on/off
ctrl+j - mindenféle hasznos infó a kódolásról képfrissítésről
Kurzor nyilak, hangerő állításra és tekerésreValamint természetesen, amiket említettél
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
nagyúr
Van olyan embertípus, akinek nem jön be az XBMC. Én is ebbe a halmozottan hátrányos helyzetű embercsoportba tartoztam. Sőt, nekem több problémám volt vele, mint az MPC-HC-val. Sokkal jobbnak találtam az én viszonyaimhoz. Egyszer kell beállítani normálisan, és tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
Például az, hogy a legkisebb erőforrásigényű, ugyanakkor a legstabilabb lejátszó az MP-HC.
A beállítása pedig tényleg nem nagy ügy, minimális ismeret és készség kell hozzá. A profi szoftver egyébként pont attól profi, hogy úgy paraméterezhető, ahogy a user szeretné, márpedig az MP-HC ebben minden másnál több lehetőséget kínál. Az egységsugarú szoftvereknek pont ez a hiányossága.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Gicz
addikt
-
gyeniko
őstag
Az hagyján, hogy Te megcsináltad!
Ezt a - vélelmezett - különbséget többen megpróbálták műszerrel mérni, de nem tudtak különbséget kimutatni a különböző kábelek között. Legalább is én eddig csak olyan - mérésekkel alátámasztott - teszteket olvastam, melyekben nem láttak különbséget a mérési eredmények között.
Szerintem a szemmel is látható képi jellemzők mérhető adatokból állnak, kellene már - egy köztünk élő és dolgozó - valaki, aki méréssel is igazolja, hogy van különbség a hdmi kábelek között.
Gondolok pl. janos666-ra, Ő profi eszközökkel mér, igazán nem okozna gondot neki egy ilyen műszeres tesztelés.
Én szívesen előfinanszírozom ennek költségeit, de a végén fizessen az az "oldal" akinek nincs igaza.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
vellerd
tag
Az nem adó hanem az HBO neten is visszanézhető filmtára, csak előfizetőiknek.
És állítólag a pana tévével nem lehet használni az HBO GO-t. Én meg elég sokat használom, csak hát a monitorom az nem épp egy 160cm-es méret. Meg hát a forgó székem sem egy kanapé. A gép meg másik szinten van. Laptoppot meg nem használok. A jelenlegi TV-m meg nem Wifi-s.
Nagyjából ennyi![ Szerkesztve ]
Eladó Pioneer TS-E2099,Q9550 Proci,160GB Sata HDD, 2,5" 250Gb Noti HDD 3napot használt 100/100
-
vellerd
tag
Szemeztem vele.
De állítólag az HBO go nem nézhető rajta.
A boltban finoman a Samsung, és az LG tipusai felé terelgettek.
Miközben eddig is panám volt, és nagyon elégedett voltam a képével.Eladó Pioneer TS-E2099,Q9550 Proci,160GB Sata HDD, 2,5" 250Gb Noti HDD 3napot használt 100/100
-
erdoke
titán
Ha már idáig jutottunk, tegyük hozzá, hogy 2010-ben a bruttó fizetésem 46-47 %-át kaptam kézhez, és a munkavállaló 33 %-ot fizetett ezen felül. Mindezt (akkor) három, 10 év alatti gyerekkel. Szóval volt sokkal rosszabb, mármint ami a becsületesen dolgozó és adózó állampolgárt illeti...
A legjobb aláírás a héten
-
BBéci
legenda
"Ezek szerint a KÁCSA nem ért a kábelekhez mert 1.3 és 1.4 névvel illeti őket"
Amióta a hdmi.org megtiltotta, nem volt számokkal jelölve a KáCsa oldalán sem, de a sok tudatlan, tájékozatlan, félrevezetett érdeklődő miatt rákényszerültek erre a lépésre.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nagyúr
"...mindenkit elüldöztök aki mást mer írni, mint amit ti gondoltok."
Mi van??? Olvasd már el, könyörgöm, hogy például én ma mit írtam összességében! Még azt sem hiszem, hogy nem értesz vele egyet, akkor mire ez az offenzíva? Senki nem üldöz el senkit, még a te kötekedő hozzászólásaid sem ösztönöznek senkit menekülésre, nemhogy azok a vélemények, amiket ütköztetünk egymással!
-
nagyúr
"...vállalhatatlan stílusban kisajátítjátok a topicot."
Ez teljes mértékben ostobaság. Ha valaki leírja a véleményét egy nyilvános topicban és arra valaki reagál egy nyilvános topicban mert nem ért vele egyet, az neked kisajátítás??? Bárki, te is annyit reagálhatnál, annyit amennyit akarsz, az megint más, hogy te csak akkor nyilvánítasz "véleményt", amikor ekézni tudsz valakit.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nekem a film+ nagyon agresszív AP-s karikája hagyott hátra lenyomatot. Amióta felfedeztem, 600 órával több van a tévében és ebből egynél kevesebb amit az említett csatorna nézésével töltöttünk. Nincs pótolhatatlan csatorna a szolgáltatók kínálatában.
Egyébként azt figyeltem meg, hogy ha egyszer összeszed az ember egy tartós ghost-ot, mégha el is tűnik egy idő után, sokkal könnyebben elő lehet idézni újra.
Gicz 62308: János is ajánlotta a teljes képernyős fehér használatát. Habár véleményem szerint a fehérmosás alatt a pixelek sokkal fehérebbek, mint egy teljes képernyős fehér esetében. Gondolom ez az energiakorlátozás miatt van.
Demonstrálom az 50"-s GT60-al:
Fehér kép dinamikus módban 350w
Fekér kép nézhető beállítások mellett (ez szubjektív): 250w
Fehérmosás (aminél csak max a panel fele fehér egyidőben): 325wEbből gondolom, hogy a fehérmosás intezívebben használja/öregíti a pixelt, homogenizálja a panelt. Talán a Pana mérnökei sem tudatlanok.
-
Gicz
addikt
lehet h az a titok, h én mindig megfogom a fém részt csatlakozás elött, hogy a statikus feszt elvezessem róla.
tankolás előtt is mindig megfogom mindkét kézzel a kocsi fém részét.
állítólag amiatt van a fiatalok körében több tankolási baleset (szikra miatti tűz) mert ők csak kipattannak a kocsibol, míg az öregebbek kapaszkodva "kitápászkodnak"- és eközben földelik magukat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Azt csak példaként hozta DMFan, de nem a film volt a fő kérdés, ez elég egyértelmű.
"Ha valaki látott már hasonlót, és utána még hajlandó megnézni ezek közül egyet is, na a vicc kategória."
Mondjuk az is elég vicces hozzáállás, hogy élből mindet elutasítod, mert volt egy, ami nem volt szimpatikus számodra.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Vagyunk néhányan igényesebbek a képminőségre. Nemrég meséltem, hogy amikor Sony W905 volt nálam tesztelésen, minden filmet az Epson TW6100-zal (430-450000 Ft) vetítettem egy 350000 forintos CineMaster vászonra. Amikor a Sonyt Pana GT60 váltotta, többé be sem kapcsoltam a vetítőt, inkább visszaküldtem a forgalmazónak.
(#60459) Gicz
Akkor számodra a ZT60 sem lenne megfelelő.[ Szerkesztve ]
-
daniel2121
senior tag
Hát én meg ezt nem értem, hol olvastad, hogy én tégla falat írtam volna. Én egy szóval nem említettem semmi féle téglafalat.
Na akkor még egyszer. Adott egy fal amúgy kőből van, de ez mindegy szerintem. Most erre van feltéve egy 40 collos tv azzal a falitartóval amit belinkeltem. Sajnos a fal nincs túl jó állapotban repdezett stb. és ezért szeretnék elé húzni gipszkartonból egy "előtét" falat csak annyi távolságra mint ami a gipszkarton profilja kb. 5cm. A falitartót szeretném visszatenni csak ugye a gipszkarton nem bírná el.
Remélem most már érthető voltam, ha eddig nem akkor elnézést kérek. -
hunspikey
őstag
Azért jó páran észre vették és egyébként egyáltalán nem is olyan nehéz észre venni csak egy kicsit teszter szemmel kell a dologhoz közelíteni- ugyanis csak annyit kell csinálni, hogy veszel egy kutya közönséges jó minőségű 2D-s filmet - melynek van olyan jelenete ahol kicsit sűrűbben vannak a dolgok, majd ezt nézve a
TV-n benyomod a szimulált 3D-t.Tadáááám: máris ott van előtted a jelenség, hiszen 1080p a forrás, mégis bizonyos árnyalatok, részletek eltűnnek.
A Pana védelmére szóljon, hogy ezerszer inkább ez, mint egy folyton ingadozó gamma görbe (Samsung)
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
DVlad
őstag
Az az érdekesebb, hogy az itt jelenlévők személyes tapasztalatait, vaktesztjeit semmibe veszik egyesek, de egy youtubos videónak hisznek. Tehát akivel, lehet, azzal vitáznak, akivel nem, az a frankó.
Többen, többször leírtuk, hogy csináltunk vaktesztet (ilyen-olyan konfigokban), de soha nem volt rá reakció, mert csak annyit írhattak volna, hogy ne hazudozz, nem hiszek neked. Majd csend, és jönnek a "bizonyíték erejű" olvasmányok, videók, stb.
Szóval el lehet gondolkodni ezen is. -
Alex91
félisten
De van ertelme. Mert azt teljesseggel elhiszem, hogy a 2k-be kerulo gagyi volt, es annal persze, hogy jobb egy normalis kabel.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Ispy
veterán
Nekem nincsen véleményem a kábelekről (vagy ami van, azt nem fogom közzétenni), engem az zavar, hogy miért kell mindig teleszemetelni a topikot ezzel? Miért nem lehet csak simán ELFOGADNI a másik véleményét és továbblépni?
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
BBéci
legenda
Semmiféle teszt nem mérvadó, kizárólag az, amit Te otthon a saját rendszereden tapasztalsz.
Szerencsére néhány forgalmazó ad kölcsön kábeleket és egyebeket, amiket haza lehet vinni kipróbálásra. Ha tetszik, megtartod, ha nem, akkor visszaviszed, ennyire egyszerű. Azt hogy másnak, máshol, más készülékekkel mi volt a tapasztalata, totálisan érdektelen akkor, amikor nekem kell pénzt kiadni valamiért. Mondhatnám azt is, hogy lesz@rom. Persze azok véleményével együtt, akik csak a monitorukon, képen láttak tisztességes szórakoztató elektronikai eszközöket, de ugatnak bele a vakvilágba.Azt kihagytam, hogy a HDMI kábelek képességei mérhetőek: [link], [link], [link]
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
Nem.
Amúgy meg nem hiszem el, hogy létezik olyan ember, aki egy 100e Ft-os lejátszót, 2000 ft-os kábellel akar összekötni a 350e FT os plazma tévéjével.
Akkor mi a francért nem vesz egy legolcsóbb kategóriájú szart és legalább tudni fogja, hogy miért szar, amit lát.
Pl. lcd 100e+ player 15e. Az egész kijön 115-ből.
Minek akkor a 450e FT-os kiadás, ha mindent elront egy ócska kábellel?
Nem fér bele még 20e FT. 2 méter HDMI kábelre?[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Gicz
addikt
ott két rendszer hasonlítottál össze, persze h lesz különbség. nem ugyanazt a rendszert egy másik tápkábellel.
Ispy:
akkor amit ők "látnak" különbséget de bizonyítani nem lehet, az ezotéria kategória. lehet hogy a jupiter állásától is függ a képminőség. ennyi erővel az sem idetartozik.
egyébként ha visszaolvasol, a kábel témát csak akkor hoztam fel miután valaki valami olyasmit írt le, hogy neki neki attól hogy 1000 forintos helyett 5 ezer forintos sima kapcsolós elosztót használ, "szellősebbek lettek a magasngja".
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
en nem vizslatom a kep minden centijet hibak utan. Te valamit nagyon felreertettel. Egyebkent a kep nekem is fontosabb a hangnal, a hang sokadrangu. A lenyeg szamomra hogy ertsem a beszedet, mert idegesit ha nem hallom, a felirat ellenere.
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
M_AND_Ms
veterán
Mindkettő csak Budapest (tekintsünk el az edigital vidéki átvevőhelyeiről ráadásul csak az alapmodellek vannak náluk raktáron)
Így marad csak a Panashop. Ekkora kereskedői hálózata van a Bang&Olufsen-nek is.
Azért 2-300000 Ft elköltése előtt megnéznék egy-két tv-t élőben is.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
őstag
...a többi készülék (PC, telefon) Wifin keresztül kapcsolódna. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy a TV ilyen módon tud-e kapcsolódni a netre, mert a Wifi routert állítólag telepíteni kell az adott eszközhöz
Nem teljesen tiszta a megfogalmazása, de nekem az jött át, hogy a TV-t wifin csatlakoztatná, ha képes lenne rá. Persze ennek feltétele, hogy legyen benne wifi, vagy kompatibilis USB adapter. De ugye még mindíg nem tudjuk a készülék tipusát, amiből láthatók a paraméterek.
-
Cha-b
senior tag
Egy multi fpsnél nagyon sok a 60 ms, az más kérdés, hogy boxon nem lehet olyan szinten tolni, mint gépen egér-bill kombóval, az is igaz, hogy ott a többiek is bénábbak a joy miatt, de aki egyszer komolyan tolta, az nem fog boxon ilyet tolni, mert kiábrándúl magából a lassúsága és bénasága miatt. Bmennyit gyakorol az ember, nem lehet olyanokat rántani mint patkánnyal. Én egyszer játszottam fpst boxon, többet nem is fogok
CSAKAKISPEST!!!!
-
fricc_
tag
Köszönöm a válaszokat, akkor a plazma kilőve :-)
Azért nem lehet hátra is vetítőt tenni, mert az az elvárás hogy minden fej csillogó tekintettel előre meredjen az "oktatóra/előadóra" ha meg "nagy emberek" is jelen vannak elképzelhetetlen lenne hogy a csapat egy része háttal üljön a "vezérkarnak"
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Én is valami hasonló dilemmában vagyok, mert kellene az 55ös méret, s a Sony 55HX750-nak még jó a képminősége is a hasonszőrű LCD-khez képest.
De húzok a plazmákhoz is, de 350-es határig nem tudok épkézláb modellt találni 55-60 méretben a Sonyval ellentétben.
ST60 is drága, de persze jobban tetszene a GT60, de annak elképzelhetetlen magasságokban az ára, főleg 55ösben.Max plafon ár 400k, 55 col vagy nagyobb. 3d kell. Ti mit tanácsoltok HX750, vagy van jobb plazma ajánlatotok?
-
BBéci
legenda
Az legyen a Panások gondja. Legfeljebb 500 óra után újra kalibrálják, ami még mindig ezerszer jobb, mint a gyári profilokkal mutogatni.
-
nagyúr
Na, itt a csapat! Egyesítettétek "erőiteket"?
Ha idézel más, minősíthetetlen hangnemű hozzászólásomat 2 évre visszamenőleg, magam fogom moderáltatni, de nem tudsz idézni. Egyébként éppen te sértegetsz engem. Kikérem magamnak, hogy én bármikor is minősíthetetlen hangnemben beszéltem bárkivel is, ez szemenszedett hazugság.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Általam szavahihetőnek és hozzáértőnek tartott ismerőseim, újságíró kollégáim véleménye is benne volt abban a kijelentésben. Tehát nem egészen alaptalanul merészeltem leírni.
Sőt, nem azt írtam, hogy nem láttam, hanem azt, hogy nem volt nálam, tehát közvetlen összehasonlításra nem volt módom.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nagyúr
"...ellentétben az itteni 1-2 emberrel, aki megmagyarázza, hogy a háttértévézés kulturálatlanság, és micsoda dolog."
Az ég világon senki nem magyarázta meg, hogy ez "kultúrálatlanság" és hogy "micsoda dolog". Idézzél már, mire gondolsz!
Elmondták, hogy ők nem szoktak ilyet, valaki meg kérdezte, hogy mi f@sz az a háttértévézés. Te meg nekiesel kivont karddal, agresszíven a topic egészének, holott senki nem sértett meg senkit, csak te. Egyedül a te reakciód volt kifogásolható, senki másé.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest