Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapco1269
tag
válasz KTTech #91733 üzenetére
Sajnos ezen teszteknek nem biztos, hogy nekünk mint vég felhasználóknak befojásolnia kell a saját preferenciánkat a képminőséggel kapcsolatban.
Mind a A95L mind a MZ2000 élőben kell megnézni-tesztelni saját anyagokkal és utána meghozni a döntésünket, hogy nekünk melyik a tetszik jobban.
Az biztos, hogy mind a két TV fantasztikus produktum. De ezt saját magunknak kell eldönteni a nézési szokásainkhoz viszonyítva.
-
zapco1269
tag
Sziasztok!
Egy ismerösömmel szoktunk Plazma témában véleményt cserélni. Már töbször mondta az elmult évek során,hogy szerinte egy Pana G30 plazma jobb természetes, és élethübb képe van mint GT-VT-ZT60 szériának.
Kinek mi a véleménye?
Azért goldolja és állítolag több helyen is olvasta anno mert a G30 nem 3D panelell volt szerelve hanem az utolsó 2D plazma volt,ezért a jobb szerinte minden paraméterben.....
Ez a téma megint azért került elő mert lecseréltem a 60ZT60E plazmám egy 65JZ2000E OLED-re.
Szerinte egy OLED meg páne nem ér fel egy Plazmához.... képmínőségben. -
zapco1269
tag
válasz MasterMark #89740 üzenetére
Köszönöm, megnyugodtam, helyesen van bedugva a TV-m!
-
zapco1269
tag
válasz MasterMark #89738 üzenetére
Mint minden IEC csatlakozóval szerelt készüléknek gondolom a szóbanforgó TV-nek is. van a minőségre ( képmínőség-hangmínőség) ható fázishelyes bekőtési módja.
Számtalan készüléknél tapasztalhazó, hogy a fázís ellenkezőleg van bekötve. -
zapco1269
tag
Sziasztok! Valaki megtudja mondani, hogy VT/ZT60 tévéken melyik a fázis a IEC csatlakozonál?
-
zapco1269
tag
válasz daneel_hu #88926 üzenetére
Egyén függő szerintem, nincs 2 egyforma ember.
Én még Pana Plazmát nézek 60ZT60. Valószínű azért tetszik jobban a PANA OLED...
Ezt belinkelnéd hogy hol található.
Egyébként nagyon várom a Pana HZ2000 mit tud...Volt a "8k a 3d sorsára jut" C. topikban egy baromi jó hsz a mozgásmegjelenítésről úgy általában, érdemes elolvasni.
[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
BBéci azt elfelejtette említeni 55FZ800 volt nála.
Én pont tegnap hasonlítottam össze az Új LG65CX egy 65GZ950 hát szerintem a pana filmesebb élményt nyújt és jobbak a színei.( 1917 és Bed Boys 3 volt a demo anyag, UHD 2160P) Áruházi körülmények nem engedtek nagyon tesztelni de első nézésre 30 perc után ez a véleményem. Megpróbáltam kb hasonló paraméterke belőni a két TV-t. -
zapco1269
tag
válasz DM-Fan #88422 üzenetére
Én úgy emlékszem 60'KURO LX6090 is bőven 1.5M forint felett volt árban 1M forint volt a kifutó ára. A KRP 600 2M forint volt. 65VT60 is 1.1M forint kőrül indult és úgy 750-800eFt kőrül futott ki, hivatalos itthoni értékesítő helyeken.
60ZT60 1.25M forinton indult 1,05M forinton futott ki.
KURO LX5090 indult 950eFt és 650eFt körül futott ki ennek tényleg 2x ára a ZT de ez csak 50'Nekem volt szerencsém a 2013 CES és az IFA-n is demó körülmények között látni a ZT-t a KURO és VT60-nal szemben látni egymás mellett 60' méretben és a ZT mind 2 másik TV-t minimálisan felül múlta mind kontrasztban, fényerőben,éllességben és simább fényképszerű képet produkált, nem volt zizegés a kontúroknál és az ember arc és haj még élet szerűbb az igazihoz közelebb ált, de ez igaz volt minden tárgyra, természeti jelenségre. Nekem ezért tetszett nagyon.
Mivel ez fent volt a VENEZIA TOWER 865 lakosztályában a beállításokat is megmutatták.
Mind 3 készülék PROFESSIONÁL módban kalibrálva volt DAVID KATZMAIER által.Van itt egy akkori teszt róluk.
-
zapco1269
tag
VT-ZT60-as szériás Panasonic Plazmákon meddig lesz you tube, netflix hivatalos támogatás?
-
zapco1269
tag
válasz Csabroncka #75124 üzenetére
4K OLED-re gondolsz?
-
zapco1269
tag
Egy utolsó darab! Karácsonyra a fa alá.
[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
Egy ismerősöm szólt van 2db 55VTW60 garanciával teljesen új! 600eFt/db. Ha valakit érdekel összehozom az eladóval.
Itt van Magyarországon.
Esetleg ha valakit érdekel eladnám az enyémet 1 éves 50VT60 2910 órával. Panashopos vásárlás.390eFt.
Tökéletes, rendesen bejáratott. Füst mentes.[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
http://www.65ec9700.com/
Urak itt a jövő, ez vár ránk..............2-3év és cserélhetjük le a jó öreg plazmánkat.
[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
Információt kaptam, hogy érkezett egy pár db 55ST60 a Panashop központjában........
-
zapco1269
tag
Friss infó, a hónap végén érkezik a Panasopba még egy utolsó szállítmány,de csak GT-VT szériából.
Ez lesz az utolsó szállítmány, a Magyar kontingens evvel befejeződött.[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
Az új szoftverfrissítést letöltötte már valaki VT60-ra? Ver. 3.875
[ Szerkesztve ]
-
-
zapco1269
tag
válasz DM-Fan #59751 üzenetére
Igen létezik de csak a tengerentúlon.
Onnan behozatni szerintem nem éri meg, több dologból is vérzik. 110/220Volt és a 50/60HZ probléma, hiába az áram átalakító, beleszól a képminőségbe.Okos tv funkciók teljesen mások mint itt, alig működik valami Európában.
A benne levő Turnerek egyáltalán nem működnek. Teljesen más szabvány szerint van legyártva, terméktámogatás nincs rá az EU-ban.
Szállítási költség és biztonságos szállítás, vám+áfa.
Szerintem erre már rámentek volna a Nyugat EU-i kollégáink de valami miatt nem téték.Biztos letudnának gyártani a Cseh üzemben is 65'-ban de valami miatt amit nem értek, nem teszik.[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
válasz hunspikey #59749 üzenetére
Egyből azt kellett volna venned! Én is megvenném a 50VT60 helyett de nincs meg a pénzmag hozzá.
Valószínű a ZT még kifinomultabb és minden paraméterben jobb a VT-nél de ezt csak kevesen tudnánk értékelni itt a Fórumon. 65VT60 ára és a ZT ára között már nem olyan nagy a különbség. Az 5' meg be lehet áldozni a fantasztikus minőségért.
Nekem is az az érzésem, hogy a PANASONIC tartogat még meglepetést, már mint a végére ki fognak rukkolni az utolsó legyártott panelekből még egy szériát.[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
válasz hunspikey #59554 üzenetére
Szerintem a 50GT60 és 50VT60 között azért van képminőség béli különbség, ha alaposan megnézzük a két TV-t egymás mellett, azonos képtartalom és hasonló beállítás mellett akkor látszik,hogy a színekkel pontosabban bánik, valahogy az árnyalatokat jobban elkülöníti, és a Plazmára jellemző enyhe vibrálás is jóval kisebb a VT-n. Az egész kép homogénebb, nyugodtabb egy picit.
Nagyon sokáig nézegettem őket, 4-szer vagy 5-szőr is elmentem az ALLEE-ba, mindig eltöltöttem legalább egy órát a készülékek előtt.
Egyébként biztos nem mondok nektek újat, az ST is figyeltem de az jócskán le van maradva a GT-hez viszonyítva is.
Egyértelmű a GT a legjobb ár-értékű készülék jelenleg. A GT-VT közti 140eFt különbség valóbban sok. Max 70eFt lenne reális.
Egy hónapja boldog gazdája vagyok egy 50VT60-nak.[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
válasz Hsanyika1 #56733 üzenetére
Megpróbáltam de először amikor megnyomtam 2x a 2gombot nem nyomtam azonnal OK-t és egy fehér teli kép jött be, nagyon megijedtem mert nem csinált semmit aztán megnyomtam az EXIT gombot és visszajött a kép és még egyszer az EXITET akkor kilépett. Utána beléptem újra és utána sikerült. 2:11,0003
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
Segítsetek, üzemidőt és ki/be kapcsolást szeretném megnézni a szervizmenüben a ma megérkezett 50VT60-on.
[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
Kíváncsiságból ránéztem az Amerikai Panasonic oldalrára és megdöbbentem az ottani árakon PL 65ZT60 ára 3500USD Tax és szállítással együtt.Ez 225Ft dollárral számolva, 786eFt. Egy 55VT60 1905USD ez 429eFt 50ST60 1070USD 240eFt, mondjuk ez nem annyira jó ár a nagyobb modellekhez képest.
Nem semmi ott kellene lakni.............[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
válasz Tyler Durden #55083 üzenetére
El kell menni és meg kell nézni élőben, én ezt tapasztaltam a mai nap abban az üzletben..... de mindenki azt vesz amit akar és annyiért amennyit rátud szánni a dologra. Na meg az is igaz ha valaki hazavisz egy TV-t az otthon fogja nézni és nem lesz mellette egy másik amivel hasonlítani kellene.
[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
Ez így van, de csak azért dobták a Plazma technológiát mert ha 4K panellel jöttek volna ki mondjuk a 2014-es modellek nem tudtak volna beleférni a áram felhasználás jelenlegi a piac által diktált fogyasztási TRENDBE.
Én egy jó minőségért adnék évi 15eFt+ is ami most EGY Plazma és LED között évi 3-5eFt. Emiatt a minimális különbség miatt bukott el a Plazma!!! -
zapco1269
tag
válasz Squirrel #55028 üzenetére
Ha a méret téged jobban kielégít akkor vedd az ST-t. Viszont a GT jobb képminősége szerintem többet ér.
Érdemes a Panashop Ferenc Körúti boltjában megszemlélni egymás mellett a két készüléket, 50' és 42' méretben is, kint vannak egymás mellett. Nem kérdés a GT jobb TV. Az 50' nál jobban látszik a különbség a két tv között, a 42' nél is is észrevehető de minél nagyobb a képátló jobban kijön a különbség. Természetfilm ment rajtuk és a víznek a fűnek a fáknak az égboltnak és a szikláknak anyagszerűbb,élethűbb megjelenítése látható a GT-n, az ST egy kicsit felhúzott-tupírozott- világító képet jelenit meg, kicsit a LED TV-re hajaz tehát nem természetes képet jelenit meg!
Utána kértem az eladót kapcsoljunk valami sport adóra. A Sport2 nem HD-s adásán épp egy focimeccset adtak, most döbbentem rá mennyivel jobb a GT ! A fűnek a színe az ST-n UV zöld volt és egybemosódott a játékosok arca teljesen vörös árnyalatot mutatott, mig a GT-n normális élethű volt minden.
A beállítás mind két TV-n előtte egyformára állítottam, nem üzleti hanem otthoni FELHASZNÁLÁST választottam a visszaállítás a gyárbeállításra után. Az eladó nagyon készséges és segítőkész volt, még a két kábelt is kicseréltük hátha az egyik rosszabb mint a másik, de a eredmény ugyan az volt.
Véleményem szerint egy 55ST60-on még nagyobb a GT javára a különbség. Nem is beszélve egy 55VT60---55ST60 közötti különbséget persze az előbbi jóval drágább készülék. Én mivel a Panasonic leáll a Plazma gyártással és az utolsó széria az idei én most áldoznék egy kicsit többet a vásárlásra Hitel, cetelem kártya stb stb és egy 55VT60-ra neveznék be. Ilyen minőségű Tv-t min 3-4évig nem fognak csinálni ilyen áron, hiába a 4K hiába az OLED. -
zapco1269
tag
válasz s7evcsenko #51073 üzenetére
Tisztázni kellene egy két dolgot. Jelenleg a világ egyik pontján sem sugároznak 1080p jelet a tévétársaságok, csak 720P/1080i felbontásban. Mivel erre a rendszerre álltak rá mindenhol. Az 1080p sugárzáshoz sokkal magasabb bit ráta szükséges és ez drasztikusan csökkentené az elérhető csatorna számokat.
Lehet, hogy kísérleti jelleggel sugároznak már valahol 4K felbontásban de az még a nagyon a jövő zenéje..... -
zapco1269
tag
válasz HourHand #50780 üzenetére
Természetesen igen, mindhárom készüléken különbözőképpen láttam ugyanazt a jelet. Csak (UPC kábel) SD ill HD adásokat néztem, sőt ami volt SD-ben azt HD-ban is összehasonlítottam. Az ST60 valóbban picivel gyengébb képet produkál de átlagfelhasználóként az is nagyon jó. A GT-VT között alig látni a különbséget, csak fél óra elteltével és igen alapos tesztelgetés után mondható ki a VT egy hajszállal jobb a GT-nél. Persze csak TV adáson tudtam összehasonlítani őket. A GT egy nagyon jó készülék az ára is kedvezőbb. A köztük lévő árkülönbséget inkább az extrák miatt éri meg a VT. Nekem személy szerint a VT kinézete is jobban tetszik, én a VT választanám.
A GT50 ÉS VT50 között nagyobb volt a különbség tavaly.[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
Panashop Allee bevásárlóközpontban levő üzletében az '50ST60-50GT60-50VT60' egymás mellet megtekinthető, akit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
válasz manoska #46630 üzenetére
Ha a minőség és a több extra szolgáltatás számít, akkor a 55VT50, ha van helyed és igényeled a 65' akkor a 65ST50. Persze a nézési távolságtól is függ a választás, na meg a bennük lévő üzem órák számától. Gondolom bemutató készülékekről beszélünk!
Én személy szerint 55VT50-et választanám......[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
Ezek az Amcsik piszok mázlisták........
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=pcat17071&type=page&st=8130171+8135042+8211842+8179048+8178049+8177068+1305177923&sc=Global&cp=1&nrp=15&sp=&qp=&list=n&iht=y&usc=All+Categories&ks=960
-
zapco1269
tag
http://panashop.hu/hu/items/details/40501/category/298/tx-p60zt60e/panasonic/152_cm-es_3d_2d_neoplazma_premium_tv_etalon/
Na ez már valami! Csak irreális az ára szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
válasz liszi70 #36497 üzenetére
Egymás mellé teszik nekem ( Baráth Attila). Természetesen engem csak a VT-ZT érdekel a 2013-as modellek közül. Ugyanabban a környezeti fényben vagy sötétben hasonlítanám össze a két készüléket. Persze az egyik 55" vagy 65 VT a másik 60" ZT. Nem lesz teljesen egyforma de azért látni lehet nagyságrendileg a különbséget.
Saját beállítást használnék mind a kettőn (otthon használt saját demó anyag stb stb).
2003 óta használok lapos tv-ket, nekem volt szerencsém még forgalmazni a Fujitsu, Revox, Pioneer, Nec plazmákat annak idején, mindegyikkel éltem is együtt egy pár hetet otthoni körülmények között.
Tehát 10 éve foglalkozok a témával persze előtte CRT-be is belemásztam egy kicsit hobbi szinten.
Hidd el, nagyságrendileg tudom, hogy mit kell megfigyelni a demózás alatt.
5 évet ( 2004-2009) eltöltöttem a tengerentúlon is, ott egy kicsit más körülmények között vannak bemutatva a készülékek.
Végig követtem a technikák fejlődését az 5 év alatt, tehát van egy kis "nézési" tapasztalatom a témában.
Háromszor volt szerencsém megnézni a CES-t ott személyesen tudtam beszélni a gyártók fejlesztőcsapatainak több tagjával is a témával kapcsolatban.
Speciel nekem az új technológia, az OLED nem tetszett annyira, amennyire magasztalják azt jelenleg. Szerintem túl van rajta húzva minden, nem hasonlít a természeteshez. Olyan, mintha kiemeltre állítanék egy jelenlegi csúcs LCD-t és azt még egyszer kiemeltre. Persze a mozgása és a kép stabilitása olyan mint egy nagyon jó plazmáé.
2006-ban láttam egy ma már elvetett technológiát a SED -t. Na az lett volna szerintem egy olyan képmegjelenítési lehetőség, ami ötvözte volna magába a CRT- PLAZMA -LCD legjobb tulajdonságait, de a gyártási költségek még a OLED-nél is többe kerültek volna a mai lehetőségeket figyelembe véve.[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
válasz liszi70 #36461 üzenetére
Arra gondolok, hogy élőben nézném meg, mondjuk a Panashop Ferenc Krt-i üzletének a belső helységében.
Miért, te úgy vásárolsz új tv-t, hogy elolvasod a teszteket és az alapján megveszed a készüléket? Én nem. A saját szememnek hiszek, és ha tetszik, amit látok, akkor megveszem a magam szórakozására, és nem érdekel mások véleménye, mert én fogom nézni és élvezni a saját magam megkeresett pénzből.
Természetesen vannak hozzáértő és profi tesztelők, akik véleményét érdemes elolvasni, megfontolni, de ők abban a környezetben, az ott látottak alapján mondanak véleményt a saját ízlésük és preferenciájuk szerint. -
zapco1269
tag
válasz hunspikey #36459 üzenetére
Egyetértek, én is TV vásárlás előtt álok Novemberben adtam el a 46GT30-at, nagyon megvoltam elégedve vele csak nagyobbat akarok helyette. Gondoltam megvárom a CES-t mivel volt szerencsém már 3szor látnom élőben( 2005-2006-2007)mivel rukkolnak elő a gyártok. Nagyon ígéretesnek tűnnek az új szériák, de ameddig nem látom őket élőben, addig nem tudok dönteni melyiket válasszam.
-
zapco1269
tag
válasz hunspikey #36441 üzenetére
Ma beszéltem egy úriemberrel a Polus Media Markt tv osztályán. Hétvégén volt a Samsung Smart Forum bemutató a Deáktéri volt buszvégállomás épületében. Ki volt állítva egy 51F8500 plazma és állítólag fantasztikus nagy dobás lesz képminőségben. Mellette volt egy tavalyi 8000, ugyan az ment mind kettőn és óriási különbség volt közöttük.
-
zapco1269
tag
Ha valakit érdekel, a Westend Sony-centerben kiállították a 4K KD-84X9005 LCD TV-t, ami még egy prototípus. Péntek-Szombat-Vasárnap látható. Számítógépről demóznak rajta, ami együtt érkezett a készülékkel.
[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
Valami elkezdődött.....
http://panasonic.net/avc/viera/index.html
-
zapco1269
tag
válasz Viktor81 #24163 üzenetére
Volt egy fejlesztés a KURO tv-ben amit nem adtak el a Panasonic-nak, mivel az nem az ő tulajdonuk volt.
Állítólag egy magán fejlesztő cégé. A Pioneer nekik fizette a szabadalmi jogokat.
Biztos a Panasonic is megtudná csinálni ill túlszárnyalni a KURO minőséget de az egyenlőre nem fér bele a a VT50 árszintjébe. Valószínű akkor egy 50VT50 750-800eFt karcolná a 65VT50 1,2-1,4M Ft lenne. Ezt jelenleg nehéz lenne nagy darabszámban eladni ebben az árfekvésben.
Szerintem KB még 2 generáció (VT70) és nyugdíjazhatják a KURO minőséget, persze ha megmarad még a PLAZMA üzletág. -
zapco1269
tag
válasz DM-Fan #22718 üzenetére
Nem nézetem vele csak mivel nappaliba van a Tv, ott játszik előtte óhatatlanul rá rá néz. Mindig nem tudom kikapcsolni ha kint van velünk, ö játszik mi néznénk a Tv.
Egyébként lehet tudni már valamit a jövő évi Pana Plazmákról? VT60 vagy más lesz a jelölés?
[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
Melyik sorozatnak jobb összességben a képminősége, 55VT30 v 55VT50. Szakmailag szeretném hallani véleményeket, példával alátámasztva. A garancia mindkét esetben 2-2év. Az okos tv funkció ill 3D nem érdekel! Pioneer KRP- 500-600-hoz való viszonyítás is érdekel. 50-50% Digitális kábel Tv és Blu Ray-BD iso tartalmakat szeretnék nézni a készüléken? Játékra nem használnám. De viszont van egy 11-hónapos kisfiam aki játék közben KB 1m kerül a Tv-hez, nem károsítja e a szemét ha felnéz időnként a képernyőre, Max naponta 1-2 órát tölt a Tv előtt.. A nézési távolságom 3.25M.
-
zapco1269
tag
Szerintem nem lenne okos dolog lecserélni. A G30 jobb készülék kivéve 3D és a böngészési lehetőség.
Ha cserélsz 55' vagy GT-VT. szerintem a G30 max 200eFt tud jelenleg, annak aki értékeli a minőséget.
Egy 46GT30-at adtam el 5hónaposan egy pár 3D szemüveggel 260eFtért. 3hónapig hirdettem.
Én 55' váltok azért adtam el, nagyon szerettem.[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
válasz jegenye77 #19788 üzenetére
Milyen méretben hasonlítottátok össze? Sötétben vagy világosban? Miben volt jobb a GT?
Szerintem egy G30-at inkább egy ST50-nel kell összevetni. A tavalyi GT30 is jobb volt nála. De szerintem efektiv képminőségben 2D, természetes színek, mélység érzet ősz képi hatásban jobbak voltak a tavalyi modellek (GT-VT).[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
válasz DM-Fan #17043 üzenetére
Hát igen, te is G20 használsz a mai napig, gondolom ezért mert megvagy elégedve vele.
Az én esetemben a +250-300eFt az amit ki kéne rakni egy 50VT50ért az duplája amiért vettem a GT30-at. De az igazság az, hogy egy 55VT50 lenne a nagy előre lépés.
Lehet hogy várok jövő tavaszig és benevezek egy 55VT60-ba ha persze ez lesz a 2013-as csúcs modell típusa.[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
válasz Litván Zongora #17004 üzenetére
Ha meg tudod nézni őket egymás mellet akkor döntsd el a helyszínen. Mind kettő remek Tv. 2012 ST50 V 2011 GT30.
De szerintem a GT30-nak természetesebb a képe, közelebb van a valósághoz. Az ST50-nek kicsit "LCD"re hajazó a képe ez egyébként igaz a GT50-VT50-re is.Persze ha bekalibrálják lehet, hogy ez változik még nem láttam élőben bekalibrált 2012-es modellt.
Én is nagy dilemmában vagyok lecseréljem e vagy is van e értelme lecseréljem a 46GT30-at egy 50VT50-re? -
zapco1269
tag
Kedves fórumtársak, segítségeteket kérném!
Lenne egy eladó Panasonic TX-P46GT30 as Plazmám. Szeretném nagyobbra cserélni. VT30-VT50re gondoltam.
Az eladásban kérném a segítségetek. 1,5 hónapja vettem a Panashopban. 2 ÉV GARANCIA doboz minden tartozék+ 3D szemüveg.
Sajnos kicsinek érzem különösen ha alul felül ott a fekete csík. 3,3M a nézési távolság. 2,5m-ig tökéletes ez a méret.Köszönettel:
Bereczky Nándi (Budapest)
[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
Kicsi árcsökkenés....a Panashopok-ban.
http://panashop.hu/items/details/39494/category/303/tx-p42st50e/3_ev_garancia/panasonic_107cm-es_3d_smartviera_okos_tv_ajandek_uhf_antenna/
http://panashop.hu/items/details/39495/category/303/tx-p50st50e/3_ev_garancia/panasonic_127cm-es_3d_smartviera_okos_tv_ajandek_uhf_antenna/
http://panashop.hu/items/details/39568/category/303/tx-p50vt50e/3_ev_garancia/127cm-es_3d_smartviera_okos_tv_2_db_szemuveg/[ Szerkesztve ]
-
zapco1269
tag
Érdekesség!
A héten 2db TX-P50VT50 Pana plazma járt nálam. 550eFt fizettem érte és 3év garanciát kaptam a Panashop Allee mintabolt jóvoltából.
Az elsőn már kibontás után az első bekapcsolás után homályos foltok voltak láthatóak a képernyőn amit tisztítással próbáltam eltüntetni de sajnos ez képernyő produkálta amit a járatással se tűnt el. Kicseréltettem, hozták is a másnap a másodikat.
Ezen, nemvolt látható semmi hiba, minden működött tökéletesen 1 napig. A második napon tévénézés közben hirtelen kikapcsolt a képernyő mintha áram szünet lett volna de nem az volt.
Csak a távirányítóval tudtam újra bekapcsolni, működött is úgy 10percig és megint ezt produkálta amit az előbb. Megint bekapcsol 5perc működés és újra kikapcsolt.
Ma jeleztem is a Panashop felé ők megint felajánlották a cserét de én már nem bízok ebben a típusban én inkább visszakértem a befizetett 550eFt-ot amit vissza is adtak nagyon korrekten.
Nem tudom most mit csináljak a TV egyébként tökéletes ilyen képet még nem láttam semmilyen eddigi készüléken még a híres KURO KRP-500-on se. A KUROT innentől nyugodt szívvel lehet nyugdíjazni. -
zapco1269
tag
válasz Mezga Aladár #10560 üzenetére
-
zapco1269
tag
válasz Mezga Aladár #10486 üzenetére
Melyik boltjukban voltál?
-
zapco1269
tag
Van e valaki köztetek aki látott Pana 50GT50 ill Pana 50VT50 egymás mellett működni?
-
zapco1269
tag
válasz still2 #10288 üzenetére
Igen a GT30 képe szerintem jobb. A Ferenc krt-i Panaboltban megtudod nézni, van kiállítva egy 42ST50 és egy 42G30 egymás mellet. Jól látni a G30-nak szebb képe van, a GT meg a G-nél jobb egy 10%-kal amit szintén láthatsz a boltban.
Szerintem ha 2012-es széria akkor GT50 V VT50.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest