Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Üdv,
Nagyjából mennyit érhet egy Pana 50ST60 9000 órával hibátlan állapotban?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
válasz arcitec #82268 üzenetére
Nekem azért ez elég nagy csalódás volt... Én az ST60-nal jártam így, az Rtl logója ghostolt be elég tartósan, pedig a híradón kivül egy db másik műsort néztem Rtl-en akkor... Nekem is baromi sokáig tartott amíg kimosódott és őszintén szólva nem biztos, h ezt tudva is plazmát vettem volna, bármennyire is szép a képe, mert eléggé idegesit, h most a híradót is úgy kell nézzem, h alul nem látszanak a feliratok a zoom miatt. Előtte volt egy PA60-am, azon semmi beégés nem volt, pedig sosem zoomoltam ki semmiféle adást.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz MasterMark #81932 üzenetére
MIntha piros subpixel hiba lett volna a képek alapján ([link] [link]) bár vhogy akkor emlékeim szerint mindenféle háttérrel nézve nem volt ennyire egyértelmű.
Magától eltűnt, amikor az epg-t prörgettem akkor mindig azt kerestem a szememmel és egyszer meglepve tapasztaltam, h nincs ott. Szerencsére azóta sem jött vissza.̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
válasz janos666 #81928 üzenetére
Köszi a választ, éppen most készül a media pc-m, akkor majd azzal letesztelem Igazából tényleg lehet, h csak miután felfigyeltem rá, azóta jobban zavar ... amikor volt egy pixelhibám, akkor is állandóan azt kerestem a szememmel, szerencsére abból 1500 óra után kigyógyult, azóta sem jött elő ... csak noszogatni kellett kicsit azt a pixelt, végül csak beállt ő is dolgozni
-
Magnat
veterán
Üdv,
Egy ideje az 50st60-amon azt látom, h az emberi bőr (főleg az arc) gyors mozgásoknál eléggé kifehéredik, olyan, mintha 16 árnyalattal jelenne meg. Próbaképpen leszedtem torrentről egy rtl-es műsort és azon is ugyanúgy látszott, viszont 1080p vagy más noninterlaced tartalmaknál semmi ilyet nem tapasztalok. Ez lehet hiba vagy öregedés (4800 óra van benne) vagy lehet, h csak most lettem rá érzékenyebb? Mintha korábban vkinek emiatt cserélték is volna gariban a tv-t, bér nem tudom, h neki így csak interlaced tartalmaknál fordult-e elő a jelenség.
-
Magnat
veterán
válasz DM-Fan #81817 üzenetére
Igen tudom, volt már szó róla soxor, de még mindig jobb, mint a minden 0 beállítás... Hopp, közben meg is találtam, pont a te tolladból: [link]
Ismerősömnél vagyok, kb annyi ideje van foglalkozni a tv-vel, h semmi sincs rajta belőve, gondoltam kicsit játszom vele.
-
Magnat
veterán
Üdv,
P65vtw60-hoz meg tudná adni vki az ajánlott képbeállításokat?̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
Köszi a mosási tanácsokat, ma este el is kezdem.
-
Magnat
veterán
válasz MasterMark #73457 üzenetére
A 3D-ben mi a poén ilyen szempontból?
-
Magnat
veterán
Hi,
50ST60 esetében egy RTL logó beégést (illletve remélhetőleg csak ghostot) kb mennyi fehérmosással lehet eltüntetni? Mióta átmentek ellenzéki szerepbe, soxor nézem a híradójukat + néha 1-1 celeb vagyokot, de napi 2 óránál biztosan nem többet, míg átlag napi 7 órát megy a tv, szóval bőven lenne ideje regenerálódni, így eléggé megütközve konstatáltam, h masszívan látszik az RTL felirat a sarokban... ami érdekes, h pl a Natgeo HD felirata, ami sokkal fehérebb és HD csatorna lévén sokkal élesebb határvonalakkal bír, plusz sokkal-sokkal többet megy nálam egyhuzamban, egyáltalán nem látszik.
Viszont amit magam sem hittem volna: eltűnt az 1 db pixelhibám! 1000 óránál még tutira megvolt, 1500-nál vettem észre, h nincs ott, most 1600 van benne és többször is ellenőriztem, de szerencsére nem jött vissza[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
A PS nem jó ellenpélda, mivel ott kvázi árukapcsolásnak köszönhetően a játékokon visszajött (vagy legalábbis ez volt a szándék) a veszteséggel árult konzol buktája. Én mondjuk abban sem vagyok biztos, h a 10k-s multifunkciós nyomtatókon olyan marha nagyot kaszálnak a gyártók - a patronokon annál inkább.
[ Szerkesztve ]
-
-
Magnat
veterán
válasz DM-Fan #71747 üzenetére
Én a PA60-at 8 év után idén cseréltem és mivel háttértévézésre is használtam, rengeteget ment, mégis a mai napig működik szintén családban. Az ST60-ban ami váltotta 6 hónap után 1247 óra van, ami majdnem 7 órás átlag. És még a villanyszámla sincs az egekben.
-
Magnat
veterán
Ghost témához: most játszottam kb 1.5 órát GT6-tal és közvetlen utána néztem, semmi sem látszik a műszerfalból st60-on.
-
Magnat
veterán
St60 input lag témában találtam egy tesztet, ahol csak 35-45ms-re teszik: [link]
-
Magnat
veterán
Köszi mindkettőtöknek... csak azért fura, mert haverom ST50-e tudja..
-
Magnat
veterán
Hello,
ST60-on hol találom a hdd formázását meg a timeshift beállítását?
-
Magnat
veterán
válasz Dorian #68998 üzenetére
Értem amit mondasz, általánosságban írtam arra gondolva, h nem mindenki fogja utólag elolvasva megnézni, mikor keletkezett a hozzászólás... a pára nyilván nem fog ilyenkor lecsapódni, mindazonáltal én egy adott esetben óráig napsütötte bádogdobozban tartott erősen felhevült tv-t sem biztos h azonnal bekapcsolnék - lehet, h reggel 8 óra óta hurcipálják a kiszállítók egy dobozos Ford Transitban a tv-t.
-
Magnat
veterán
válasz M_AND_Ms #68986 üzenetére
Analógban máshol is csak sávszűréssel tudják megoldani... a Digi annyiban jó fej, h amit analógban megveszel,azt digitálisan is foghatod kártya nélkül... a Digifilm, Hbo meg a többiek ott is kártyával jönnek, sztem ez százszor korrektebb megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz M_AND_Ms #68964 üzenetére
Ez igaz, de ha van 500 ft-ért kártya, akkor azt is oda lehet adni a szomszédnak... az meg finoman szólva is vicc 2014-ben, h egy lakásban 1 tv legyen 1 tunerrel és még ahhoz is külön doboz kelljen... még szerencse, h ugyanezt az internet esetében nem lehet megoldani.
-
Magnat
veterán
válasz DM-Fan #68960 üzenetére
Azért az elég görény dolog a szolgáltatók nagy részétől, h az összes digitális csatorna csak kártyával jön... ebből a szempontból respect a Diginek, én ennek, meg a NAS-omba dugott dvb-c sticknek köszönhetően tudok tableten/telefonon/pc-n nemcsak tv-t, de epg-t is nézni és nemcsak a retyón, hanem bárhol a világon ahol elég sávszélesség van
Egyébként érdekes, h tableten mennyivel jobban csíkozódnak az interlace csatornák mint tv-n... a 720p sokkal élvezhetőbb a 1080i-nél ebből a szempontból.[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Nem értettétek a célzást...
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
Nekem úgy rémlik, h az eredeti specifikáció szerint a HD ready követelménye csak az 1024 függőleges sor volt, vízszintesen meg semmi ... így tudtak az 1024x768-as panelek HD readyk lenni... aztán közben vmi úri hóborttól vezérelve a HD Ready HD lett, a HD meg FHD... Szóval ha így nézzük akkor mégiscsak HD.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz bigdady #65725 üzenetére
Nekem a PA60-on sem volt, pedig 2006 óta használtam és idén váltotta az ST60...és sok tv-t néztem rajta, mondjuk annak az auto módja okosabb volt és a 4:3-as adásokat is kizoomolta ha észrevette, h alul és felül nem változik a tartalom, de ugye ez csak néhány adónál volt így, pl Discovery.
-
Magnat
veterán
válasz kenguru99 #63386 üzenetére
Szia,
Csak most láttam ezt a készenléti fogyasztásos dolgot amit írtál. Nekem az 50st60 0 és 10 watt között ugrál, jellemzően úgy, h 6 körüli érték, utána 10 körüli, aztán 0, mindezt pár mp-es ciklusokban, de csak amíg a relé nem kattan...utána leesik 0 wattra, kb egy percig vártam, addig úgy is maradt. Esetleg még kapcsold ki az usb tápellátást készenléti módban.
-
Magnat
veterán
válasz bucsher #65669 üzenetére
Igen! De újabb érdekes fejlemény: a sidewinder csak a menüben szaraxik, úh 1080i-n hagytam, viszont ha ráküldöm egy filmre, átáll szépen 1080p 24hz-re ... ki érti ezt?
Szerk: be van állítva, h 1080p alatt átálljon 24p-be, lehet h azt elbírja de a menüben nem kapcsolja be vagy fogalmam sincs ...
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
vettem egy Xtreme Sidewinder lejátszót, ami ugyan nem saját használatra lesz, de egy teszt erejéig össze akartam lőni az 50ST60-nal és érdekes jelenséget tapasztaltam: 1080p-n sem 50, sem 60 hz-n nem akar összeállni a tv-vel egyik hdmi porton sem (1080i és az alatt ok) ... néha egy pillanatra beugrik a kép, de általában semmi sincs, még a felbontást sem érzékeli, mintha egyáltalán nem kapna jelet. Viszont a PS3 tökéletes képet ad 1080p-ben. Gondoltam, h akkor a lejátszó a sáros, viszont a noname tescós 22 collos lcd monitor/tv-vel gond nélkül összeáll 1080p-ben 50 és 60hz-en is. Sajnos hdmi kábel csak egy van kéznél, szóval azzal nem tudok játszani ... mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz mamago1972 #62193 üzenetére
Pontosan milyem dlna szerverrel operálsz pc-n? Meg kell nézni, hogy az indexelés konkrétan azon hogy történik és esetleg reindexelni a média könyvtárat.
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
válasz mamago1972 #62180 üzenetére
Ha a media serverben megtallózod,nem látszik a gép?
-
Magnat
veterán
válasz MasterMark #62136 üzenetére
Na oké, de független attól, h milyen szabvány, attól még a modult illene észlelnie a tv-nek... meg nem hinném, h a Diginek lenne másmilyen ... bár szolgáltatnak lavórost is, de nem hinném h van dvb-s CI moduljuk.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz MasterMark #62132 üzenetére
Akkor sajnos nemtom miért nem műxik a kollégának
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
válasz batagy #62064 üzenetére
Szia,
azt h a modul hiányzik csak akkor írta ki, amikor nem ismerte fel... miután felismerte, már más volt az írás, csak hibaüzenetként jelent meg, ha kártya sosem volt párosítva ... most nem vagyok otthon, de később meg tudom nézni, h mi van most kiírva (sztem a párosítás előtt is az volt)
Szerk.: egyébként nem lehet, h az UT50-ben nem CI+ foglalat van csak CI? Bár pont mellettem vki más is kért kártyát az ügyfélszolgálatnál és annak azt mondta az ügyintéző, h ha CI foglalatba teszi a CI+ kártyát akkor is működik csak szétesik a kép, de én azért ezt nem venném kp-nak.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz batagy #61956 üzenetére
Szia,
nekem sikerült beröffenteni a Digi CI modulját az 50ST60-ba. Első pár próbálkozásra nekem sem érzékelte, de párszor nekifutottam és sikerült. Így kell benne lennie (máshogy bele sem megy, max a kártya az egységbe):
A tv manualja szerint kikapcsolt állapotban kell beletenni az egységet, én is úgy csináltam. Először dobott egy üzenetet, h a Smart kártya sosem volt párosítva, úh betelefonáltam és 2 perc alatt megoldották.
-
Magnat
veterán
válasz DM-Fan #60815 üzenetére
Nekem a TH42PA60 jellemzően 120 és 150 watt között evett amikor rádugtam a mérőre... utána ugyanezt a mérőt elvittem haveromhoz, akinek szintén 42-tes Pana plazmája van, sajnos a számát nem tudom, de 300-400k körül volt az ára, 2008 körül vette és full hd, de nem smart, na az 400 watt alá nem nagyon akart benézni - persze arra nem emléxem, milyen beállításokkal néztük. Ehhez képest az 50ST60 tényleg hozza a 180 watt körüli fogyit közepes kontraszttal.
-
Magnat
veterán
SZiasztok,
régebben téma volt, h a Pana plazmák 3D-je nem jön ki úgy a kép síkjából mint más tv-knél... ugyan egymás mellé tenni nem tudok több tv-t, de leszedtem ncore-ról azt az LG demót, ahol különböző sportjeleneteket mutatnak, mert emlékeztem, h az LG passzív lcd-n milyen brutálisan repültek ki a törött baseball ütő darabjai a képernyőről a Media Marktban... na, hát az ST60-on ugyanúgy kirepülnek, szóval most arra hajlok, h annak volt igaza aki azt mondta, h inkább a forrás a hibás, nem a tv.
-
Magnat
veterán
Egy 50ST60 tulaj megtenné, h leméri (és megírja ) a következő méreteket?
-magasság talppal együtt
-talp szélessége
-tv szélessége (ezt közben megtaláltam, 117cm ha minden igaz)Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz mamago1972 #59737 üzenetére
Találtam egy youtube videjót ahol az infót nyomja meg 3szor a tag ([link]), na azt nem kellett volna megnyomnom, nálam az a self test, plusz full reset ... szóval minden beállítás elszállt
Csak azért nem izgat nagyon, mert pénteken úgyis jön az ST60
Mondjuk legalább a self testen minden OK lett
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
válasz mamago1972 #59726 üzenetére
Szia,
TH-42PA60 van neked is? Nekem nem megy be a szervizmenübe sajnos... Nyomom az F-et, utána hangerő le (az f-et ekkor már nem), utána távon 0-kat és semmi sem történik.
-
Magnat
veterán
Meg tudná adni vki az ST60-hoz tartozó bejáratós és a "normál" javasolt beállításokat?
-
Magnat
veterán
Nem is értem ezt a logó dolgot a fizetős filmcsatornákat leszámítva: a reklám nem elég idő a tv-nek, h kimossa a ghostot? Nekem az előbb említett 42PA60 (2006-os modell!) max pár óra PS3 után ghostolt a HUD helyén, de csatorna logó sosem látszódott még, pedig amíg volt, előfordult h egész nap a Discovery ment, most meg a NG, bár azóta gyakrabban kapcsolgatok.
-
Magnat
veterán
Sztem inkább 70-75k. Persze kinek mit ér meg mi
Nekem eddig 42-es tv-m volt, úgy voltam vele, h ha már váltok, akkor ebben is egy picit feljebb megyek... nyilván rengeteg mindentől (köztük szubjektív tényezők, pl ha 37 centiről lépsz fel akkor a 42 is überf@sz@ kategória) függ, de azért az a 8 coll nem olyan kevés ám.[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz kleinguru #59625 üzenetére
Oké! Olvastam itt vkitől egy régebbi hsz-ben, h a Bemutatóterem nem ad hivatalos garanciát: szóban arról biztosítottak, h 2 év Pana garit adnak. Egyébként vettem már szüleimnek régebben ugyanitt egy 82-es Sony lcd-t, ahhoz is azt kaptam. Azt elhoztam kocsival szóval a szállítással nincsen még tapasztalatom, de egyébként a bolt hozzáállásáról nem tudok rosszat mondani: akkor is és eddig most is korrektek voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz kleinguru #59621 üzenetére
Szia,
én a Bemutatóteremben rendeltem meg (TX-P50ST60E) 7.-én és 11.-én este jött a mail, h megvan... sajnos csak most pénteken szállítják ki ... egy TH-42PA60-at fog leváltani 8 év szolgálat után ... remélem, utólag is minőségi váltásnak fogom érezni
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest