Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsher
őstag
válasz FanTomasz21 #76868 üzenetére
A marketing áldozata vagy. Mind átestünk ezen a furcsa érzésen.
In the pipe - five by five!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz FanTomasz21 #76866 üzenetére
Felejtsd el a Serviio-t és a TV beépített médialejátszóját! Csak a bosszúság van vele és egyébként sem tudsz kadenciahelyes 24p lejátszást produkálni vele. Egy 15-20 eFt körüli médialejátszó megoldást hoz minden problémádra és számos egyéb funkcióval is gazdagodsz.
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz FanTomasz21 #19000 üzenetére
Mindig le szoktam írni itt a topicban is, hogy HDMI-kábelt csak kikapcsolt, sőt, lehetőség szerint áramtalanított készülékek mellett csatlakoztassák a user-ek, hiába hot-plugable a szabvány. Bizonyos készülékekre már oda is írják a HDMI-portok alá, hogy "Don't hot plug!" Legutóbb pont itt, a PH!-n láttam ilyet az Egreat R6S videotesztjében (lásd 3:00 környékén).
Szóval tanulópénz.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz FanTomasz21 #19002 üzenetére
Az LCD topikokban valóban kevesebb hozzáértő tartózkodik, mint itt, ezért megértem, hogy hozzánk fordultál. Viszont tévészerelők ritkán járnak erre.
Az sokszor, többen leírtuk, hogy a csatlakoztatásokat kikapcsolt, sőt, áramtalanított készülékeken szabad végezni. Egyesek nagy mellénnyel mondogatják, hogy Ők bizony tojnak erre és még semmijük nem romlott el.
Csupán szerencséjük volt, ami nem tart örökké.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
addikt
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz FanTomasz21 #17521 üzenetére
Szerintem annál többet ér neked, mint amit reálisan el szabad kérni érte. Mélyen 100 eFt alatt van a reális piaci értéke.
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest