Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Kurvára haragszom a Sonyra.
2016 óta van ps plusom. 2-3 évre előre volt előfizetésem. Ez tök oké volt, mert akcióban mindig hosszabítottam. Erre a ps plus extra megjelenésekor kitalálták, hogy nincs ps plus akció a meglevő elofizetőknek.Január 14.én lejárt az extrám, de kedvezmény az nincs rá. Nem kaptam semmit rá. Akció nélkül biztos nem fogok előfizetni, szóval ez csak a felhasználóval való kibaszás a sony részéről, mert teljes árban úgy sem veszem/veszik meg sokan, hanem várunk pár hetet/hónapot, mire lesz ps plus akció az 'új ' belépőknek....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Használt PS5 - (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest