Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz valamioliver #12298 üzenetére
A 2TB-s model, ha lesz egyàltalàn, minden csak nem induló àr.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
gyuromoj
veterán
Idén tervben volt váltás, de sajnos a vírus beleköpött a levesembe. (LG C9)
Igaz PS5 vásárlás is áttolódik jövőre, legalábbis egyelőre úgy néz ki.
Baráti körömben, lesznek akik első nap veszik, majd náluk ránézek a gépre azért.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Peace
nagyúr
Oké nem szóltam! Rengetegen akarnak 1080p-n játszani!
-
Tegla80
addikt
-
KaitouP
nagyúr
Én. PC is a monitoron van, oda meg kell a a 144 Hz, 4K-n ez ott nem igazán opció egyelőre, legalábbis a tárcámnak nem. Ha egy játék szép, akkor meg FHD-n is szép, a felbontás nekem csak bónusz, hab a tortán. De nem kérek a habból még egy darabig.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
ImACeltic
őstag
válasz mettek #12284 üzenetére
Azért ne szálljunk el, mert Ők sem fognak. Nagyon max 600 euró lesz a lemezes PS5 ára. Azt sem gondolnám, hogy 600+ euróért lenne 1,5-2 terrás változat. 600 euró fölötti árnál elég kemény anyázás indulna meg, ami igencsak megrengetné a Sony jelenlegi trónolását.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
GEIL
addikt
csatlakozom....FullHD 60 fps-sel menjen röccenéstelenül minden...már boldog lennék.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Alcsi69
senior tag
válasz mettek #12284 üzenetére
Hát remélem nem így lesz.
Más: Lehet tudni már bármit a támogatott felbontás-képfrissítés kombókról? Kellene egy új konzolos monitor, és nem tudom hogy a jelenlegi másodlagos monitoromat (1080p60Hz) csapjam át a konzolosnak, az elsődlegeset (1080p144Hz) másodlagosnak és vegyek egy jobb elsődlegesnek valót. Esetleg érdemes lenne 1080p144Hz a konzolosnak, vagy inkább egy 1440p144Hz...
-
mettek
addikt
Mekkorát rohognék ha 800 euró körül lenne az alap verzió és 900-1000 a 2 Tb.
Asszem sokan elfelejtenék ezt a nagy generációváltásdit.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Tegla80
addikt
válasz l.skywalker #12280 üzenetére
Lehet ott is,de lehet direktbe is a hivatalos szervizzel.(a boltok is oda kuldik es sok esetben rogton haritanak is,h vidd oda Te magad. )
Haztol hazig az nincs hacsak nem egyeni boltos gari miatt amihez jar.Sony® & PlayStation®
-
RangerFox
Topikgazda
válasz l.skywalker #12280 üzenetére
Ott is lehet, vagy a hivatalos szervizben.
-
l.skywalker
félisten
-
Tegla80
addikt
Eu-n belul vasarolt gepre ha van szamla/block garipapir akkor idehaza is el az 1ev Sony gari.(kint az adott orszage is +ban ha van naluk.)
Iden tokmind1 meg honnan veszed csak papir legyen,de jovore mar 2ev lesz az alap hazai is igy jobb lesz itthon megvenni.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Peace
nagyúr
Nem lesz gáz, no para! Jutni is fog, ki is lehet majd fizetni. Lesz Alzában 5%-os THM-el 24 havi részlet, Telekomnál is tuti lesz ilyen lehetőség, MM-ban is.
-
Chalez
őstag
PS4 Pro norm. helyeken cca 140k. Úgy lesz 200k a PS5 mint a huzat. Már ahol lesz egyáltalán
-
Wesder
félisten
A piaci pozició megengedi a magasabb àrazàst, hisz most jelenleg ott tartunk hogy privilégium lesz egyàltalàn PS5-öt venni. Ugye előregisztràció az előrendelésre, és talàn bevàlogatnak hogy vehess egyet.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
.LnB
titán
válasz Wesder #12269 üzenetére
Hát most majd kiderül, hogy a piac árazza e be a konzolt, vagy a piaci pozíció? Remélem az előbbi, mert ha nem, akkor sírni fogok.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #12264 üzenetére
Én 180-ra számítok a lemezesre. Plusz ugye lehet, hogy 70€ lesz a játék hozzá. Ezt én nem nevezném durván olcsónak azért..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ProEvoFan
nagyúr
GT 7 jöhetne.
Ha tényleg 400/500 euró lesz a gép, akkor ha lesz sok ps5 játék ha nem, szerintem nem fog fájni a korai váltás. Digitális ps5 140K az vicc ár lenne érte.Jelenleg a rendesen adózó boltokban a ps4 pro kb 135K....
Nyílván ezek az árak pletyka szinten terjednek, de ha igaz lesz, akkor durva olcsó lesz a nextgen és nem hinném hogy ettől olcsóbb lesz egy év múlva. -
.LnB
titán
Farsangra:
-
hombre[EU]
veterán
nem tudom hogyan oldják meg a global launchot...elōször usa-t kell kiszolgálni. ha azt nézzük,hogy a ps4-bōl 2hónapon belül elment 4+ millió úgy,hogy lényegében csak usa-ban volt kapható (1hetet a világ többi részén, Japánon kívül)... az 5millió darab nem lesz elég tavaszig meglátjuk
az is lehet,hogy belōnek egy magas árat, így kevesebben veszik (elég lesz) és többet nyernek/kevesebb veszteség rajta
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
balazs025
senior tag
Valószínűleg kevés is fog érkezni Magyarországra, plusz sajnos számolni kell azzal, hogy biztos lesznek ügyeskedő kereskedők, akik maguknak-rokonoknak már lefoglalják. Valamint egyes nepperekkel is, akik megveszik és duplaáron árulják majd. Most is van még HA-n az 500 milliós kiadásból 300 eFt-ért, kb 1 -1,5 éve árulhatja. Vagy volt olyan is, aki (bár ez cyberpunk collector's edition volt) csak magát az előrendelést árulta jó nagy haszonnal nem is a terméket.
-
.LnB
titán
Ja, én erre is próbálok felkészülni, elsősorban Osztrák, vagy Német vásárlással. De a Német az a gari miatt már nem lenne egészséges.
-
ldave
félisten
válasz hombre[EU] #12250 üzenetére
Én szinte már biztosra veszem, hogy nem nagyon lesz itthon kapható a PS5 idén. Lehet, hogy papíron elérhető kéne hogy legyen, de nem fogják az elsődleges piacok helyett a kevésbé fontos országokat ellátni az első körben.
A Slime draws near! Command?
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #12250 üzenetére
Ez oké, csak onnan indultunk, hogy "Nézem, hogy mit vennék majd a PS5 mellé a megjelenéskor".
Ekkora választék nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
a Ratchet sem novemberben lesz a polcokon sōt errefelé lehet ps5 sem
Moby ezek azért az elsō évben kijönnek, szerintem a ps5 eventen mutatott játékok nagyrésze 21 végéig, ha minden rendben lesz a világgal... az elsō három hónapot meg elviszik a hátukon a crossgenek.
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #12247 üzenetére
Na jó, de az is lesz már megjelenéskor?
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #12247 üzenetére
Miből gondolod, hogy a DeS launchcím? Vagy akár a Kena?
/Returnal-ről nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
ImACeltic
őstag
Most már kezdek én is kicsit türelmetlen lenni. Remélem Szeptember elején végre megmondják a pontos megjelenési dátumot meg az árát. Játékokat már láttunk eleget first party-ból meg third party-ból is. Legyen a már említett Szeptember 9-én egy baszom nagy PS event dátummal és árral meg pár új gameplay-el és teaserrel fűszerezve.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
CptAdamica
veterán
-
.LnB
titán
válasz S e t h #12243 üzenetére
Nálam fordított kicsit a helyzet. Nézem, hogy mit vennék majd a PS5 mellé a megjelenéskor. És jelen tudásom alapján, vagy a R&C, vagy a Spider-Man játék lenne. Még nem tudom mennyi játék fog beleférni a megjelenéskor. De szerintem is a R&C néz ki a legjobbnak.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Kicsimix #12237 üzenetére
az nembaj de szerintem idōvel portolja,fōleg ha sláger lesz
nem húzta le, csak azt írta nem produkált olyan áll-leejtős látványt, ami után azt érezzük, hogy ezért már megéri váltani...szerinte. mondjuk ez a pixar-like grafika már eléggé ki lett maxolva (amit realtime bírnak), már az elōzō rész is a helyén volt szóval nehéz....majd a Horizon2 gameplay után látni fogjuk mi a szitu
Life, Uh, Finds A Way
-
pzstm
titán
válasz Kicsimix #12237 üzenetére
Ratchet az egyetlen értelmezhető, valamire való játék pl számomra a teljes felhozatalból.
Nekem pl nagyon tetszik és tök jó szerintem, így hosszabb gameplay alapján is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hombre[EU]
veterán
ezektōl él a világ...egy következō R* openworldben egy ilyen élō világot szeretnék látni csillivilli fényekkel,részecskékkel,tele npc-vel stb. nemérdekel a res./frame.
lesz elég játék,amelynél a futásteljesítményen lesz a hangsúly...ne gondolkozzatok már fekete-fehérben, emberek
egy DragonQuestnél nem mindegy neked,hogy harminc vagy százhúz?! ha fizikai fájdalmat okoz akkor meg kihagyodLife, Uh, Finds A Way
-
Kicsimix
őstag
válasz hombre[EU] #12234 üzenetére
A Teardown PC játék : )
Más... A Gamestaros Ratchet cikk..
Nemtudom mit nézet a cikk írója... Állandóan húzzák le a PS-t..Vicc.....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
GEIL
addikt
válasz hombre[EU] #12234 üzenetére
Az új genereációs konzoloknál a nagyon aprólékos széthulló-rombolható részecskerendszer és a csilli-villi fény-árnyék hatások lesznek a meghatározók.....tudom hogy konzol, de ha meg meg döccen és "marad minden" 30 fps-sel, hát nemtudom hogy mennyire lesz jó ómen a következő 3-5 évre....vagy tovább.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
.LnB
titán
válasz wolf13 #12233 üzenetére
Akkor nem jól emlékeztem.
Én nagyon vártam a PS5-ös infókat ebben a hónapban.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Jól emlékszem, hogy egész augusztusban semmi hivatalos Sony bejelentés nem történt? Se State of Play se semmi.
-
Wesder
félisten
Késöbbre vàrtam a R&C-t, Launch Window-ban biztos nem veszek konzolt, ez 1000% mindkét oldalon.
Egyébként làttam egy Late 2020-t release date-nek a PS5-re, nem tudom hogy igaz-e.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz ricshard444 #12228 üzenetére
Az első része se volt teljes áras cím.
-
BoneDragon
veterán
Szerintem semmi baj nem volt vele, egyesek semmi sem jo...
-
gyuromoj
veterán
válasz hombre[EU] #12225 üzenetére
Én azt hittem, hogy konzol megjelenés utáni 3-4 hónap.
-
EczkE
veterán
Na 2 orat elbasztam az eletembol amit sose
kapok vissza. Ez nagyon gyenge show volt.Asszem mindenféleképpen!
-
gyuromoj
veterán
Ez a Launch Window mit takarhat?
-
félisten
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
ricshard444
veterán
Roppant gyengenek erzem ezt a GC-t, nem hiszem, hogy lesz itt barmi megjelenes vagy ar bejelentes.
Vannak dolgok...
-
KD6-3.7
őstag
Hát ez eddig semmi... Meg úgy amúgy sem sok amit PS5-re vagy bármire bejelentettek.
Én a TLoU 3-at várom azt kész -
Kicsimix
őstag
A lényegesebb PS dolgok itt is listázva: [link]
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
saelin
veterán
Megy a gamescom. Kíváncsi leszek a Ratchet and Clank-re. Már a ps4 változat is nagyon jól néz ki, hát akkor ez?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
NyMRooD
őstag
válasz Carlos Padre #12203 üzenetére
Én ilyen voltam mert állandóan homeoffice-ban nyomom, és semmi nincs veszélyben mert minden fent van serveren vagy gitben, ráadásul eredeti játékokkal nem lehet gond (tény, nincs gyerek), a konzolt hülyeségnek tartottam, bár ps4-el szemeztem, aztán vettem egy x360-at majd egy évvel rá ps4-et és azóta a második mondatod van érvényben "ülök eleget a gép előtt".
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
RangerFox
Topikgazda
válasz hombre[EU] #12201 üzenetére
Na ennek nagyon örülök.
Már csak azt lenne jó tudni, hogy az előző két rész is elérhető lesz-e a harmadik részben azoknak, akik már megvették őket. (Tippre igen, hiszen az egész trilógiát játszhatóvá teszik VR-ban, de azért egy megerősítésnek a stúdiótól örülnék).Meg is van a hivatalos válasz:
"HITMAN 3 is the best place to play every game in the World of Assassination trilogy. All locations from HITMAN 1 and HITMAN 2 can be imported and played within HITMAN 3 at no additional cost for existing owners – plus progression from HITMAN 2 is directly carried over into HITMAN 3 at launch."[ Szerkesztve ]
-
OgreImre
senior tag
válasz Carlos Padre #12203 üzenetére
Én például a melósgépemen játszom, mivel otthon dolgozom. De a monitorra rá van kötve a PS4 is. Előbb (sokkal előbb) voltam pc-s mint konzolos. Nem olyan ördögtől való ez.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #12204 üzenetére
Az egyetlen értelmes felhasználási mód
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #12172 üzenetére
Én PC-n írom össze, hogy hány játékom van konzolra
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Moby
addikt
Közben a pushsquare lekérte az Actitól a 120Hz@4K-t, amit az Acti vissza is igazolt.
-
hombre[EU]
veterán
HITMAN 3 – Pre-order Today
Yes, we’re doing a next-gen upgrade for consoles and yes, it’s free. Console players can buy (including pre-order) a digital edition of HITMAN 3 on the current generation of platforms and receive a free upgrade to the next-gen version of the game for no additional cost.Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest