-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz Hauptmann #11855 üzenetére
Experience-ben be kell kapcsolni a "nagy pillanatok'-at, beállítani, hogy hány GB után kezdje el felülírni a videókat, játékban bekapcsolni a Highlights-ot és ennyi. Ajánlott időnként lementeni máshova a videókat, nehogy valami jó videót felülírjon idővel. Így 40mp-es videód lesz minden ölésről vagy halálról és a kör végén ki tudod választani melyiket akarod elmenteni és melyiket nem.
-
kisza25
félisten
válasz Hauptmann #11855 üzenetére
Beállítod a shadowplay-t 5percre és mikor volt egy szép killed/valami amit fel szeretnél venni, nyomsz egy alt+f9-et (ha jól emlékszek) és az elmúlt 5percet lementi, ezt állíthatod 5-10-15-20percre, így nem kell mindent felvenni csak ami izgis volt.
Itt szerintem az 5perc is elég lehet, de bf4ben volt olyan killstrakem, ahol kevés volt az 5perc (ifv teljes kör halál nélkül 56 kill, vagy valami ilyesmi[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Mr.Csizmás
titán
-
lemusz
addikt
válasz Hauptmann #11248 üzenetére
Szerintem bukjuk. 5 meccsemből egynél adta meg csak, pont amikor a legkevesebbet kaptam. Gondoltam hogy lesznek gondok reggel, esetleg még délben is, de hogy este van és még mindig bugolda az egész eléggé elkeserítő. Szerverlaggokat se tudom mire vélni, nem nőtt semmivel sem a játékosszám.
(#11250) Zimmi91: Delete -> DDU -> Install -> Telemetry off
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hauptmann #8618 üzenetére
Lehetetlennek tartom, hogy 1 szerverre mehessen a két tábor. Az egerezőknek ebben a játékban még nagyobb előnye lenne, mint a sima FPS-ekben. Én egyelőre még azt sem látom, hogy miként lesz játszható ez normálisan kontrollerrel (ki fogom próbálni minden esetre xboxon is a játékot).
-
hesszan
aktív tag
válasz Hauptmann #8517 üzenetére
sziasztok.
ládák, virtuális pénz. nekem is lett tizenpár eurom már ládák kesztűk eladásából, de mivel nem értek hozzá, nem csináltam még ilyet. lenne kérdésem:
- ez a pénz megmarad? vagy van valami lejárata amig el kell költenem? (mint pl a szépkártyás cuccnak, amit pl 1,5 éven belül kell felhasználni)
csak mert most nincs játék amire elkölteném, de lehet karácsonykor vagy jövő nyáron lesz/lenne valami ami megtetszik, vagy nagyon akciós lesz. Meg addig még gyűlik hozzá pénz a heti ingyenes ládákból.
- ha drágább a kinézett játék, lehet-e úgy fizetni, hogy a steam-es pénztárca nullázódik, és csak a különbséget fizetem ki bankkártyáról?köszi a válaszokat előre is.
[ Szerkesztve ]
Sungdurung
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz Hauptmann #7489 üzenetére
Hát ha nem nézem meg ezt a videót el se hiszem. Tegnap pár solo meccs után két random random squad-t választottam. Első meccs baromi izgalmas volt, lootoltunk-harcoltunk majd végül nyertünk jó kis csatában, bevédve a házat.
Na a másodikban jöttek az érdekességek. Az volt a feltűnő hogy a haversrác aprít a a bandát elég keményen. Végjátékra csak ő maradt, figyeltem a végjátékát és detto ezt csinálta, mászkált a pusztaságba csak ő red dot nélkül lőtte ki az ellenfeleket, ja és a tölténye sose fogyott el. Hajmeresztő volt hogy m16-al vagy akm-el hogy az istenbe találja olyan pontosan el. Nyertünk, de elég kiábrándító volt, főleg a kontraszt mert előtte meg egy tök jó kis kört futottunk.
-
Dendytv
senior tag
Még nézni is milyen undorító ! Nem értem mi nekik ebben a "pláne" Más játékát tönkre teszi a sajátját meg nem élvezi Respect
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
KisApám
addikt
Viszont így mennyire UNALMAS, elveszi a játék izgalmát, "ízét".
Nekem nem kéne, szinte csak végigsétál a pályán és kinyír mindenkit.
Ezt így nem lehet élvezni."6-13k csaló" vazzz... ennyi idiótát... akkor vigyázok, hogy na az AS szerverre dobáljon ("nagyrésze Kínából van"), ennyi csalónál már esélyes, hogy találkozik az ember 1-1 ilyen barommal.
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
tepenzed
őstag
senki nem mondta, hogy nincsenek. Nem létezik olyan játék ahol nincs, még konzolon is megoldják (módosított hardware eszközökkel)
Múltkor utána jártam fórumokon a témának.
A nagyon olcsón (40-50 euro) elérhető cheatek, ahol nincs limit, 1-2 héten belül detektálódnak és mindenki repül a játékból, ilyenkor vehetik meg újra.
Az undetected csalások amiket nem szűr ki a battleye és hónapok óta problémamentesen működnek (ettől még report alapján bannolhatnak) ,amire minden cheat szolgáltató kb 10-20 slotot biztosít, kapaszkodj meg havi 300-400 euró! körül vannak.
Ez alapján leszűrhető, hogy vannak csalók, de kevesen. 2 millió online playernél, annak az esélye, hogy a te játékodat egy csaló teszi tönkre, igen csak alacsony.
Ha vannak is, legtöbb soloban. Haver előtt menőzni kevesen fognak, elég hamar spectate alapján lebukik az illető.
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz Hauptmann #6141 üzenetére
"számold hozzá az irreálisan magas DDR4 felárat"
na épp ebből a megfontolásból használom ezt a lapot
6., 7. gen i7 pipa, 1,5V-os DDR3 pipa.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz Hauptmann #5278 üzenetére
Ki is lőttem, pedig majdnem megvettem. Aztán olvasom:
"Good and cheaper. Just be aware that you get a separate steam account that you must set up family sharing for on your main account. It's no big deal, but might detract some. This is not a "gift" or steam key that is given to you."
Tehát még csak nem is kulcsot ad, hanem megosztja a játékot...
Ez a túl szép hogy igaz legyen kategória.
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
válasz Hauptmann #4820 üzenetére
Ehhez nem kell aimbot, én is lövök időnként ilyeneket, pedig nagy potato vagyok. A hitreg bug szerintem idegesítőbb, én is belefutottam párszor mostanában.
Tommy Gun: szerintem egy gyenge fegyver, egyedül a nagy tár ami vonzó volt belőle. Nem tudtál semmilyen sight/scope-ot rárakni, erősségre meg olyan volt, mint egy gyengébb AR. Squadban kocsik ellen jó volt, kb ennyit ért, esetleg ha játék elején felkaptad és nem volt másod. Soloban szerintem gyenge.
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz Hauptmann #4756 üzenetére
Nem kell ide azonos beállítás, csak el van ebben cseszve minden.
Érdekes módon BF-ben, meg a többi FPS-ben nincs semmi előnyöd a grafika miatt.
Itt ez van. meg ez is fog maradni. Ahogy páran már mondták máshol is, kb. az egészet újra kellene írni, mert ilyen szemét állapotú játékot rég nem láttak.#4757: "Miután a játék gépigénye nem kicsi,"
Inkább csak optimalizálni kellene. BF1 százszor jobban néz ki, és mégis ezerszer jobban fut még 750Ti-n is.
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
válasz Hauptmann #4752 üzenetére
Reshade-et azért nem fogják tiltani, mert a szineket szoftveresen driverből vagy akár a monitor beállításán is el lehet rontani, nem csak egy külső programmal...
Egyébként a játék színvilága egy stílus, teljesen szándékos, nem azért ilyen, mert nem tudnak szineket beállítani
-
-
sagem
addikt
válasz Hauptmann #4366 üzenetére
? Ez kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy miért szereti valaki a kék színt vagy a mogyorót? A DOTA egy MOBA játék, a MOBA meg egy műfaj, mint mondjuk az FPS, RTS vagy éppen a Battle royale játékok. Ezt a műfajt vagy szereti valaki vagy nem. Műfaján belül meg jó játék a Dota, ráadásul esportot és építettek már köré + megvannak azok a "szokásos" Steames dolgok (skinek adás-vétele stb.) amikkel a PUBG most kezd el próbálkozni, mindezt nyakon öntötték azzal, hogy teljesen ingyenes a játék, ennyire egyszerű a dolog
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
KisTücsök
addikt
válasz Hauptmann #3354 üzenetére
Részemről így sokkal jobban csapat feelingje van a csapatnak. Ha valakit kilőnek, az az első, hogy megvédjük/megmentsük. Ez mindkét oldalról rengeteg lehetőséget nyit meg. Izgalmasabb.
Egyébként raknék bele olyan módot később, amiben egyből halál van, akár csak béta jelleggel, hogy mennyien lennének vevők rá. Egészen más játékstílust kívánna meg.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz Hauptmann #3282 üzenetére
Igen? Nem lehetett valami bug? Nekem 1-2x esett a fejemre házon belül, de nem lett bajom.
De amúgy nincs elég elriasztó ereje szerintem. Legalábbis részemről. Sosem érdekel ha a pirosban vagyok, nem is talált el még egyszer sem. Múltkor a fél pályán keresztül "követett" ahogy mentem a kör felé. Duo-ban meg Squad-ban meg úgysem halsz tőle egyből.
-
pethYeti
addikt
-
pethYeti
addikt
válasz Hauptmann #3227 üzenetére
Nincs baj a randomitással bizonyos keretek között. Szerintem ebben az új rendszerben, borzasztó. Nagyon sok múlik az esélyeken, hogy rádszűkül vagy a túl oldalra és futnod kell. El lehetne ezt fogadni, ha nem akarnák ezt e-sport szintre emelni. Bár ha azt nézzük a Hearthstonet is e-sport-nak merik nevezni...
Jelenleg meg az van, hogy majd lehet, a mostani kör széle lesz az új középpontja, állanó a bizonytalanság.
Ilyen biztos, hogy nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.White
senior tag
-
-
törölt tag
válasz Hauptmann #1931 üzenetére
Parancsolj:
[WarOwl - BATTLEGROUNDS vs King of the Kill]Ha lusta vagy megnezni, akkor itt van 3 nagy kulonbseg:
A h1z1 egy run&gun jatek, ott futsz es lovoldozol.
A PUBG egy sokkal lassabb jatekmenettel biro jatek.A h1z1-ben random elkezdesz esni egy terulet folott. Tehat ahova kidob a jatek, ott kezdesz.
PUBG-ben mindenki ugyanabbol a repulobol indul es donti el, hogy mikor ugrik ki.PUBG-ben ha kiugrasz egy kocsibol ami 70-el megy, akkor meghalsz.
H1Z1-ben viszont ez a jatek alapja. Max sebesseggel kozlekedo kocsibol kiugrasz es meg kb le sem ertel, de mar shotgunnal lovod az enemyt.[ Szerkesztve ]
-
Carlytoo
senior tag
válasz Hauptmann #1864 üzenetére
Valóban van egy ilyen "statisztika". Ellenben ez a kezdőkört jelöli. Az viszont a sziget elhelyezkedéséből adódóan súlyozottabban lesz mértani középtájt. Tehát ez csak egy- a tapasztaltabb- játékosok számára egy evidencia. Ellenben én sem értek egyet egyes kommentelők stílusával. Azért van ez a topik, hogy kérdéseket tegyünk fel. Attól még ,hogy valakinek nem evidens valami, még lehet, hogy számára egy fontos megválaszolandó kérdés. Lehet ezt kifinomultabban is.
Úgy látom megelőztek.
[ Szerkesztve ]
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
spank0309
tag
Nyilvánvaló hogy a map közepe a legesélyesebb, ez teljesen egyértelmű omg... Ez egyetlen egy embernek a kreálmánya nem egy "statisztika" Érdemi kérdést tegyél fel, meg érdemi hsz-eket mert te offolsz itt a legtöbbet. Pont ahogy az előttem lévő is írta, ezek csak a kezdő körök nem a végső körök így teljesen értelmét is veszti ez a képsor is, mivel teljesen egyértelmű hogy a map közepe lesz a legesélyesebb az első körök alapján, logika....
[ Szerkesztve ]
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
Hunbeast87
senior tag
Az ilyen féle hangnemmel te magad is olyan leszel, mint akiket emlegetsz.
Emellett ez nem úgy tűnik, hogy a fejlesztő által kiadott hivatalos információ lenne (Cpt Obvious Gaming), így nem igazán mondanám hitelesnek. De ha az egy játékos által "mért" kezdőkör neked annak számít, akkor igen, hiteles.
Harmadjára pedig ez a kezdőkörnek tűnik, az azon belül levő szűküléseket nem mutatja.[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Hauptmann #1857 üzenetére
Itt nincsenek pro-k, de a kérdésed valóban hülyeség (bocsánat) volt. Tekintve, hogy teljesen random az első kör és azon belüli szűkülés, mit vársz? Kellene egy statisztika, ami az első kör pontos középpontját tartalmazza és utána mindegyik szűkülés középpontját, ami teljesen véletlenszerű? Ezt te sem gondolhatod komolyan...
Ez nem olyan, mint egy drop rate egy skinnél pl.[ Szerkesztve ]
-
-
KisTücsök
addikt
válasz Hauptmann #1778 üzenetére
Miért játszol fps módban? Ilyet még nem is hallottam. Hatalmas mínusszal indulsz így minden meccsen. Nem is lehet pl normálisan körbenézni amikor futsz. Meg még van vagy ezernyi hátránya. Nem erre találták ki ezt a játékot.
Nyomass custom gamet, ahol csak fps mód van.
-
Zedroxine
tag
válasz Hauptmann #1778 üzenetére
Egy olyan előnyt adó feature-t nem használsz ami a játék core elementje, persze ez egyesek szerint előny, meg nem kell annyi skill hozzá. De könyörgöm ha van egy 15 millás mercid, és van benne légkondi, de te nem használod mert, nem tetszik hogy kicsit zajosabb. Akkor ne tessék már felháborodni mert nyáron 348millió fok van benne.
Saját magad handicappeled ha nem használod. Ne haragudj de ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Tesztelgesd, tanuld meg használni. Ez nem bug ez a 3rd person kamera előnye/átka. Ha lesznek 1st person only serverek ott biztos hogy nem fogják ezt "exploitolni".Az általad korábban felvázolt helyzethez meg csak annyit, hogy lehet láttak bemenni a házba, esetleg dombról beláttak mikor még nem hasaltál. Ezt nem tudni. Én nem hívok senkit sem csalónak mert megöl. Ha ebben a game-ben halok az általában a saját döntéseimnek köszönhetem.
[ Szerkesztve ]
PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
gbela
senior tag
válasz Hauptmann #1762 üzenetére
Én nem értelek, amikor a játékben állsz egy falnál, ami olyan magas mint te, akkor látod, hogy mi van mögötte. Merthogy nem szemmagasságban van a kamera. Ez bug?! Mert való életben nem látsz át fölötte, itt viszont neked nem tűnik fel amikor te nézel így?
Tényleg nem kötözködni akarok, csak nem értem, hogy ez miért furcsa?[ Szerkesztve ]
-
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Hauptmann #1762 üzenetére
Ezt gondold már át egy kicsit...
Láttad már magadat a való életben TPS-ben? Egyáltalán játszottál a játékban valaha is TSP nézetben? Ha igen, akkor nagyon jól tudod, hogy a kamerát forgatva könnyen belátsz a sarkok mögé stb.(#1759) KisTücsök: Most komolyan meg akarod magyarázni, hogy minden meccsen csalók öltek meg?
[ Szerkesztve ]
-
gbela
senior tag
-
zo-lee
aktív tag
válasz Hauptmann #1724 üzenetére
Ez minden, csak nem bug. A kamerát úgy forgatod, ahogy akarod, ha közben kibököd az ellent, ügyes vagy, ő meg nem ... Volt már nálam is, hogy az emeleten a lépcső mögött állva vártam, hogy a mókus feljöjjön, de tudom, hogy forog a kamera, nagyjából mit lát, így szépen lehet helyezkedni.
Ettől nehéz és élvezetes a játék, hogy figyelni kell. Ha ezt is lebutítanák a manapság divatos szintre, tucattermék lenne. Tanuld meg használni a nézetet, úgy benézni egy ajtón, hogy az nyitva van, te nem mész be, de a küszöbön állva forgatod a kamerát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla