- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
válasz hesszan #11899 üzenetére
nyomtam egy kört bekapcsolt highlight-al. feljön a végén az ablak (suli: két single kill + 1 death) jobbra mentés a galériában, alatt a kész. de a gépen már ott van a 3db 120megás videó. tök mind1 mit nyomok itt.
szerk1
ugyanez mint Kistücsöknél. Semmit nem kell nyomjak. menti magától. Szóval ezért kérdeztem azt hogy mondod meg neki hogy NE mentsetalán: nektek a gef experiencebe mi van? nálam mind be van kapcsolva (kil, knockout, death stb) lehet ott kéne kikapcsolni? de akkor is fel fogja dobni a végén a válogatót?
szerk2
(#11905) RazoR -> bazzz. ez lehet..... és én sosem nyomtam még rá a mentésre ami máshova tenne? (kétlem) mondjuk sztem logikátlan, mert ezeket a highligh -okat pont oda rakja ahová a gombra X percet is szóval minden pubg videó ugyanott van, hol lesznek a mentettek?
illetve nem törli őket ha nem mentem. [bár igaz hogy ezeket elkezdi felülírni ha a mérethatárt eléri]Na kipróbálom h mi van akkor ha mentésre nyomok
[ Szerkesztve ]
Sungdurung
-
hesszan
aktív tag
szia,
Hol lehet a végén azt mondani hogy ne mentse?
ment pár hetet nálam, felvett mindent, de pont ez volt a baj h mindent. pl: ugrok egy sulit instant halál, nem érdekel. megmutatja a végén és menti automatikusan, nem kérdez, jelölni hogy ne mentse nem lehet. aztán 5-6 óra játék alatt csinál 20-50 kisvideót amiből 2-3 amit érdemes visszanéznem lassítani h eltaláltam-e de a tömegből keresgélni grrrr. Én is inkább visszaszoktam a gombra előző 3perc mentésre.Sungdurung
-
hesszan
aktív tag
válasz Hauptmann #8517 üzenetére
sziasztok.
ládák, virtuális pénz. nekem is lett tizenpár eurom már ládák kesztűk eladásából, de mivel nem értek hozzá, nem csináltam még ilyet. lenne kérdésem:
- ez a pénz megmarad? vagy van valami lejárata amig el kell költenem? (mint pl a szépkártyás cuccnak, amit pl 1,5 éven belül kell felhasználni)
csak mert most nincs játék amire elkölteném, de lehet karácsonykor vagy jövő nyáron lesz/lenne valami ami megtetszik, vagy nagyon akciós lesz. Meg addig még gyűlik hozzá pénz a heti ingyenes ládákból.
- ha drágább a kinézett játék, lehet-e úgy fizetni, hogy a steam-es pénztárca nullázódik, és csak a különbséget fizetem ki bankkártyáról?köszi a válaszokat előre is.
[ Szerkesztve ]
Sungdurung
-
hesszan
aktív tag
nekem 12gb van. kb 5 meccsenként kilépek a gameból és vissza. Ha nem teszem pár játék után kidob asztalra egy hibaüzivel, kiírja ohgy kevés a ram zárjak be programokat (általában nincs más) utána még visszaenged, de eséyles hogy azt a menetet már nem tudom befejzni, mert a második harmadik figyelmeztetéssel már bezáródik a game.
Túlélhető, de elég idegesítő ha nem figyelek és ez szívat meg. Na de eztán majd ha mégis előfordulna majd csak simán visszalépek a meccsbeSungdurung
-
hesszan
aktív tag
Én úgy értelmezem, hogy lesz benne egy összetartozó szett ruha (naci + felső + kabát?), és ezenfelül még egyéb cuccok, többesszámban (pl: cipő, gázmaszk, kesztyű, sapka) aztán persze lehet tévedek Attól függ mit értünk ruházat alatt, és mi kozmetikai cucc
clothing Clothing (also known as clothes and attire) is fiber and textile material worn on the body
[ Szerkesztve ]
Sungdurung
-
hesszan
aktív tag
válasz Hunbeast87 #633 üzenetére
köszi a válaszokat
Amúgy a ruci is számít, pl egy rendes nadrág 40 capacity-vel rendelkezik (lvl1 backpack 150!), szóval ha rendesen fel vagyok öltözve akkor több minden tudok magamnál tartani mint egy pucér ember. szóval nagyon nem mind1, hogy mit és mennyit visel az ember.[ Szerkesztve ]
Sungdurung
-
hesszan
aktív tag
azt néztem h hetente resetelik a ládákat, szóval minden hétfőn nyithatom újra a 700as ládát. Elméletileg 6 szintig emelkedik, a végén már egész drága egy láda.
Érdemes összevárni ~21ezerig hogy tudjak nyitni 6-os ládát jobb cuccok vannak benne? (sztem nekem 21ezer pugb pénzt összeeszedni pár hét lenne) vagy ahogy kiadja nyissam a kicsiket bátran?
van rá esély h esetleg egy sisak vagy hátizsák legyen a nagyobb ládában?köszi előre is.
Sungdurung
-
hesszan
aktív tag
válasz Tyler Durden #521 üzenetére
tegnap vettem egy giga1050ti 4gb-t emiatt a játék miatt, i5-2500+12gb ram mellé. egyet mentem vele átlag 40-60fps a lenti a beállításokkal. De még nem nyomogattam szét h mit engedne feljebb jelentős fps vesztés nélkül, de nagy lehetőségeket nem látok benne.. majd megnézem msi afterburn-el game közben mit mutat szűk keresztmetszetnek, egy hd6870ről (720p-ben 20-40fps szenvedett) váltva nagy előrelépés, de megmondom h én kicsit többet vártam volna, lehet 1060 kellett volna... de a 6gb. csak hát a pénz ügye...
1680*1050
A-A - verylow
P-P verylow
shadows low
texture low
effect verylow
foliage verylow
view distance lowSungdurung
-
hesszan
aktív tag
szia,
és te hack-eltél valamit hogy szépen lemegy?
Kodiak mondta steamjébe hogy nála pl nincsenek egyáltalán árnyékok, az sok fps-t jelentett, de sajnos még nem volt időm rendesen utána nézni, mit és hol kéne átállítani, ő meg játszott nem a nézőknek rágta a szájába
A steam indítási sorba már be van írva pár dolog INNEN de nem mindenEzt néztem/találtam még, de ez nem fps-t ad (sőt) ha jól értem hanem szépíti a játékot LINK
Szóval valaki tudna valaki értelmes FPS növelő leírásokat adni?
konfig adataimnál, (720p, min grafika) Szenvedős. inkább 20 mint 30 fps, és olyan akadások vannak a fontos pillanatokban, hogy 2 hét alatt csak 3órát toltam még csak bele. (haver megosztott accountjáról játszok, meg nem veszem amíg nem megy nálam, pedig a játék tetszik, haver is agitál hogy toljuk douban, dehát nagyon nem fasza)
MSI afterburn-el nézve azt láttam hogy az 1GB vram szinte végig max-on van és kevés az fps. amikor nincs tele a ram ott volt akár 40fps is.Szerintetek az i5-2500 +12gb ram és 1680x1050 nativ felbontáshoz egy 1050ti 4gb elégséges lenne, vagy elég lenne egy 2gb-s 1050? vagy r460 4gb? Illetve ebben a 30-50eftos árkategóriában van más? vagy gyűjtsek még 1060 3gb? 6gb? (az már qrva sok, ami most belefér az a 1050ti, ha van 50 alatt)
[ Szerkesztve ]
Sungdurung
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500