- Dark Souls sorozat
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- Hogwarts Legacy teszt
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #30435 üzenetére
Hálistennek jó szarok ezek a skinek is.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
Bezzeg a nyomorult teamchatet nehéz lefejleszteni még mindig.
-
Winne
nagyúr
Micsoda szerencse... Mindig is ilyen szerettem volna. Jah nem.
-
Winne
nagyúr
válasz Zoolee1976 #30383 üzenetére
Én is a casualt nyomom általában, mert egyedül vagyok éjjel és mikrofon nélkül, szoktak lenni jó meccsek. Fun az eleje, aztán a végére már érdekesebb mikor futsz bele az élőkbe és a végjáték kb sosem botos, ott van némi izgalom is.
-
Winne
nagyúr
Ezen a tojásos eventen az alsó két fix cuccon kívül kb esély sincs semmire, mi?
-
Winne
nagyúr
Semmi értelme egy ingyenes játékban kb, mert attól, hogy bannolgatják őket, a játékot még ugyanúgy elszarják. A store bevételek miatt ingyenes a játék, de legalább egy minimális 5 eurót azért tehetnének rá, lassítaná őket biztosan.
-
Winne
nagyúr
Igen Csak vmi jó mp5k skin kellene, azt nem tudtam kukázni még sajna, csak az alap gagyi van, amit mutattam anno.
Én 30mm és 556 dmr combóval megyek, így találtam meg a legjobb arányt, pedig az SKS is frankó volt messzire.
-
Winne
nagyúr
Sosem reportoltam kb, ma megtettem és egyből kapott egy kényszerpihenőt. Ezt valaki nézi ezek szerint? o.O
-
Winne
nagyúr
válasz dudu5130 #30333 üzenetére
Álló embernél nagyon nem lehet desync sem, lehet máshogy esik a lőszer, mint amire emlékszel?
Én futó embernél érzem ezt, mikor oldalasan fut hozzám képest és nagyjából ugyanannyival lövök elé, de van aki semmit sem akar kapni, van olyan is aki minden hitet beszippant. 🤷♂️
-
Winne
nagyúr
Tegnap beléptem egy klánba, hogy csináljam ezeket a klán küldetéseket is, de ez itt kb semmit sem halad. Lehet azért, mert sok benne a tag és a nagy része nem csinálja meg az első küldetést?
-
Winne
nagyúr
MK12 skint honnan lehet bugázni?
-
Winne
nagyúr
Na mi a helyzet patch fronton?
-
Winne
nagyúr
Nekem a meccs végi menü visszatöltés szarakodik néha, amíg nem töröltem a loading screen videókat, addig minden meccs után, utáltam is nagyon. Most csak néha. Mondjuk jó sok torrent megy, az biztos nem segít rajta, hogy sok az aktív kapcsolat.
-
Winne
nagyúr
válasz Aprósólyom #30256 üzenetére
Jah persze, csak ezek voltak kérdés, mert nyilván nem költök pénzt a játékra, de a küldetéseket megcsinálgatom az ingyen ládákért, de itt akkor már nincs keresnivalóm.
BP-ért kulcsot szoktam venni amikor kapok egy Huntert, vagy ilyesmi, kinyitok mindent, amit kapok, de kevés van, ami tetszik annyira, hogy le is craftoljam. Járművek lennének jók, de az nagyon ritka.
-
Winne
nagyúr
Ezeket hiába csinálom, ha nem veszem meg a prémiumot ugye?
-
Winne
nagyúr
válasz DiszNóÓl #30217 üzenetére
Ilyen glideresbe egy endgamebe belefutottam en is. Ugye hát rutinom nem nagyon van, nem tudtam mit kezdjek vele. Repkedett, ellottem párszor, de gondolom full booston volt, mikor kettőt kapott elment arrébb, gondolom feltolta magat bandageel. Fentről lefelé simán tudott lőni, sosem jött túl közel. 😁
-
Winne
nagyúr
válasz DiszNóÓl #30201 üzenetére
Ez szarul hangzik, nekem is a járművek kellenének, én egy motort nyitottam a kék token előttiből, de a kékből megcsináltam mindent, amit ingyen lehetett ugyanúgy, de az egy kulcsra se volt elég. Nem tudom mi változott.
-
Winne
nagyúr
válasz Csokishurka #30193 üzenetére
Nincs értelme, ha van nálad 2 tartalék 3as gear?
Teljesen életszerű nyilván[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Ezt ha fejben el tudod engedni, hogy ki milyen skinnel rohangál és nem érdekel, akkor max kiszeded, amit ki lehet ingyen és játszol addig, amíg szórakoztat. Nekem sem volt elvárásom a játékkal szemben mikor újra elkezdtem játszani vele, az új skinek is komolytalanok nagy többségében, színes műanyag vízipuska a nagyja, de az jó, hogyx került bele jármű, meg lobby, bár abból nem nagyon esett még ki nekem.
Ahogy írjátok a célközönsége megváltozott, sokkal több a gyerek, akit ez a rész vonz, de ha ugyanúgy halnak, akkor ez nem rossz sztem, maradt némi játékos, akivel lehet játszani.
-
Winne
nagyúr
válasz Csokishurka #30161 üzenetére
Uaz aha, semmi sem változott.
-
Winne
nagyúr
Mi a tököm állítódhatott el, ha sprint közben nem tudok körülnézni free lookkal? Eddig jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Jah azt hittem már valamiről lemaradtam. Engem nem zavar, meccs közben semmit sem látok, a megszerezhető fegyverek sz@rok, nem zavar, hogy nem adja őket.
Azon gondolkodtam mondjuk, hogy mikor jön valami új, mert akkor az összeszedett contraband kuponjaimat aszerint vagy az újnál lövöm el, vagy a sárga fegyveresnél, ami most a középső. Abban azért vannak kisebb értékű, de mutatós skinek.
Autó skineknek örülnék, de abból nem lát el nagyon a játék, egy motort nyitottam eddig, na annak örültem eddig a legjobban, az jól néz ki, jobban, mint a gyári.
-
Winne
nagyúr
válasz Csokishurka #30151 üzenetére
Milyen event van most?
-
Winne
nagyúr
válasz Aprósólyom #30147 üzenetére
Jah értem. Hát semmi sem jött, csak a morajlás ment, de a következőnél figyelek. Köszi
-
Winne
nagyúr
Ezzel a flairgunnal mi is van? Nem emlékszem, de fellottem és nem jött. Akkor lehet lőni ha amúgy nincs az égen gép?
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
A Workshopban a Repurpose-nél ha 3 gagyit, vagy 3 komplett setet teszel be, akkor csak gagyit kaphatsz érte, vagy a komolyabb cuccokért jobbat, vagy ez teljesen random?
-
Winne
nagyúr
Na hát pont ez a baj nálam is. Nem az irány a baj, meg a távolság, meg ilyesmi, csak olyan, mintha valaki osonna mögöttem és meg kell állnom, hogy ez van-e, vagy a saját hangom van lemaradva, amiért máshonnan hallom, mint ahol vagyok.
-
Winne
nagyúr
Fura kérdés. Játszik valaki erősítő / fejhallgató kombinációval optikán bekötve?
Néha hallom, hogy mászkál valaki mellettem és nem egyértelmű, hogy én vagyok-e, vagy valaki egy kicsit mellettem, ezt korábban analógon bekötve nem észleltem.
-
Winne
nagyúr
Na hogy teljesít az új patch? A sok crash még megvan?
-
Winne
nagyúr
válasz Grave_444 #30080 üzenetére
Igen, tudom. A vsynced leszámítva így állítottam be.
Na megnézem így is, hogy milyen, mert van fps általában amúgy, csak néha droppol olyanokat, ami miatt megakad a kép pillanatokra és ez ha harcnál van, akkor nem olyan jó, de ez a vsync segíthet benne, adok neki egy esélyt.
-
Winne
nagyúr
válasz Grave_444 #30076 üzenetére
Erre nem is gondoltam, az agyamba ez úgy ragadt be, hogy a vsync az 60 Hz-re lockol, de tovább sem gondoltam sosem. Ha állítok 144 Hz-re a 144 Hz-es monitoromhoz vsyncet, akkor jobb ez így, hogy nem megy feljebb sosem, mintha kikapcsolnám a vsyncet és ugyan ugrálna nagyobbakat, de sok helyen lenne 200 feletti fps-em??
-
Winne
nagyúr
válasz DiszNóÓl #30033 üzenetére
Thx, ezekkel gyakorlok akkor. SLR-nek adok még esélyt akkor, a 762 úgy emlékszem régen is erősebb volt, könnyebben haltak tőle, 556-ból meg akkor az mk-t nézegetem akkor.
Dragunov lassabban lő, mint többi, vagy annak mi a hátránya?
AR-ből tegnap megnéztem tréningen az ACE-t, az egészen foghatónak tűnt, az gyengébb, mint a Beryl?
5 év alatt sokminden változott
-
Winne
nagyúr
Jelenleg melyik fegyverek számítanak a legjobbnak? Közelharcra most többet látok pl smg-t, mint régen, dmr-ben meg az sks-el jobban találok el embert, mint slr-el. Van valami amiről tudni érdemes, hogy ne kelljen nagyon utánaolvasgatnom?
-
Winne
nagyúr
válasz cintula187 #26840 üzenetére
@ Small: Jaja, sosem
-
-
Winne
nagyúr
Egy ideje nem játszottam, most nyomtam egy arcade-ot, valami változott a fizikával? Lassabban futnak a karakterek és olyan, mintha kisebb lenne a gravitáció. Fura volt.
-
Winne
nagyúr
válasz Zimmi91 #26682 üzenetére
PUBG nem jó, mert ingerszegény tud lenni, ha rövid idő van, lehet van fél órám játszani, az BF3-ban 2-3 kör, itt meg lehet lootolok 15 percet, lelőnek, aztán már nem érdemes újat kezdeni, meg itt fontosabb a hang kommunikáció, mint ott, itt létszükség, ott meg el lehet lenni nélküle, még ha hátrány is.
Amúgy régi videóimat nézegettem, mikor kerestem vissza valamit, hát nem csoda, hogy itt már gatya voltam, nincsenek meg azok a reflexeim, amik kellenek egy ilyen kompetetív játékban.
-
Winne
nagyúr
Semminek nem tudok örülni, legalább egy kiadás után évekkel is "fejlesztett" játékotok van.
-
Winne
nagyúr
Köszi!
-
Winne
nagyúr
Ebben a tdm módban lehet váltani a fegyvert, amit az elején kivalasztok?
-
-
Winne
nagyúr
Nem emlékeztek véletlenül nem itt írta valaki, hogy a játékot elindítja és x perc után elkezd neki akadni a játék?
-
Winne
nagyúr
válasz jozefgucci1 #25305 üzenetére
Nekem is sokat romlott az fps, főleg a kör vége felé, épületek környékén különösen. Látványosan romlik a teljesítmény, már-már darabos.
Más: arról nincs hír, hogy mikor lehet majd választani, hogy ha nem akarom ezt az új ratyi folyamatos bandázsolást, akkor vissza tudjam tenni a régit?
-
Winne
nagyúr
válasz jozefgucci1 #25133 üzenetére
Lehet tesztelik az új szervereket.
-
Winne
nagyúr
Volt időm kipróbálni, felhúztam ultrára a textúrát, gyönyörű és világos a pálya, nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Airsoft
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500