- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- Hogwarts Legacy teszt
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
- Delta Force béta teszt
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz cintula187 #19778 üzenetére
Én ezt kipróbáltam, de annyira élvezhetetlen volt a pacák mozgása miatt, hogy nem sokat játszottam vele.
De amúgy poénnak jó. -
Grillo
őstag
válasz Mr.Csizmás #18480 üzenetére
Nem mindig enged átülni.
-
Grillo
őstag
Nekem új NV driverrel is maradt ugyan annyi.
-
Grillo
őstag
Mentem pár kört, szörnyű nagy darálás, viszont lehet akár 10-en együtt játszani, ha van stratégia, sztem jól le lehetne zúzni a többi csapatot. Ja, mert 3 csapat van egyszerre. Így egyedül csingekhez kerülök mindig, jó egyszer oroszokhoz, és esélytelen érteni, mit akarnak, ha egyáltalán.
-
Grillo
őstag
válasz Seangaijin #16846 üzenetére
Tegnap volt egy kör, 3. lett a csapat, 3an voltunk innen, többiek is tudtak angolul. Elég jól együtt mozogtunk, de a végén a leghangosabb rossz irányt mondott, aztán ledaráltak.
Másik körben saját csapattárs kilőtte az uazunk kerekét, aztán ledaráltuk, és kiléptünk.Érdekes, van benne lehetőség, de szerintem ilyen 8-2 arányban, ha rákattintunk.
-
Grillo
őstag
válasz Richard! #15947 üzenetére
Nekem is volt ilyen, VGA csere oldotta meg. Kifejezetten akkor akadt meg a játék mindig, mikor tűzharcba kerültem, így eléggé esélytelen voltam.
Csere után (GTX660 2gb -> 1050TI 4gb) másnap meg is lett az első csirkevacsi, és azóta sem jelentkezett újra a bug.
Simán lehet, hogy VGA memória kevés, vagy bármi más. -
Grillo
őstag
Srácok, ha i7 2600k van egy 660GTX mellett, van értelme a CPU-t meghúzni, vagy úgyis a VGA a korlát?
-
Grillo
őstag
válasz PeeterssoN #14328 üzenetére
Nekem i7+8 gb ram+660GTX mellett mondjuk 35-40 az átlag. 60-at felejtsd el. Minden very low, fullHD.
-
Grillo
őstag
válasz gyuribácsi88 #14162 üzenetére
De azért rászóltál, hogy szereted, és csak szerencséje volt.Persze magyarul.
-
Grillo
őstag
válasz ¤Envy¤ #12597 üzenetére
120-nál nagyobbat vegyél. Nekem akkora van, és a w10 meg 1-2 program, valamint a PUBG mellett csak 10-15 GB szabad helyem van, ami nem a legjobb. Ha nincs több rá, jó a 120 is, de hosszú távon mindenképp a minimum 240 a jó választás.
Típus tekintetében pedig a szaktopikba nézz be, ott segítenek, vagy az összefoglalót átfutva már van indulási alapod. -
Grillo
őstag
-
Grillo
őstag
válasz gyuribácsi88 #11557 üzenetére
Nekem ma nem volt ugrálós az EU, mondjuk TPP-t mentem.
-
Grillo
őstag
Hehe, most kresselt egyet a játék killcam alatt, aztán a crash riport küldés is elszállt hibával.
Boldog Karácsonyt mindenkinek! A sivatagba is!
-
Grillo
őstag
válasz KisTücsök #11461 üzenetére
Szerintem nem rossz a miramar, csak annyira másabb, pusztább, mint erangel, hogy egyszerűen sokaknak nem tetszik. Szerintem nem rossz, csak ki kéne tapasztalni, mit hol érdemes.
Az eső nekem nem hiányzik, de pl. a ködöt szerettem.
De ez ilyen, BF-ben is mindig volt 2-3 pálya, min a többség kizárólagosan játszott, meg CS-ben is. -
Grillo
őstag
Report
YT -
Grillo
őstag
válasz redingitell #10858 üzenetére
A mini elég szar lett, nekünk is ez a tapasztalatunk.
-
Grillo
őstag
Ti nem éreztétek, hogy a test szerveren kicsit máshogy mozog a karakter, mintha nem arra indulna el, amerre akarom. Folyamatos mozgásnál nincs ilyen, csak elindulásnál, főleg zárt térben érződik így.
Amúgy jók a változások, nekem bejön a dolgok többsége. -
Grillo
őstag
válasz cintula187 #9479 üzenetére
Ja, lassan
rémeketcheatereket is látsz... -
Grillo
őstag
válasz cintula187 #8581 üzenetére
Jó volt az, meg eredményes is
-
Grillo
őstag
válasz salytmasztor #7775 üzenetére
Nekem 2600k-van.
-
Grillo
őstag
válasz gyurkikrisz #7080 üzenetére
Á, csak ott is ősz van...
-
Grillo
őstag
válasz Ochocinco46 #5924 üzenetére
Ja, ez van, feltartottak a vámon.
Néha jól jönne, ha lehetne több baráti squad, BF-ben is akkor lehetett igazán darálni.Én továbbra is azt látom, hogy lehet játék közben nem vezeték nélküli egeret és billentyűzetet kéne használni. Meg meg kéne tanulni lőni.
-
Grillo
őstag
Nekem tegnap a nap poénja az volt, mikor töltésnél taboztam asztalra, mire visszaléptem, be is töltötte a szigetet, csak a többiek már épp repültek, én meg egyedül ott futkoztam.
-
Grillo
őstag
válasz Mr.Csizmás #5729 üzenetére
Mindent IS oda swappel
-
Grillo
őstag
válasz Mr.Csizmás #5727 üzenetére
Ja, csak arra figyelj, hogy a VGA-tól is annyit kér.
-
Grillo
őstag
válasz gyuribácsi88 #4841 üzenetére
Érdekes, én áthajtottam rajtuk autóval meg lőttem is, de semmi.
-
Grillo
őstag
Na, kipróbáltam, mi van, ha megvárom, hogy kidobjanak a gépből. Nem lehet megölni az AFK játékosokat, csak azokat, amelyek mozognak is. Ez régebben nem így volt, nem?
-
Grillo
őstag
Valaki pár kört? Vagy mindenki meccset néz?
-
Grillo
őstag
Valaki squadba? Ketten vagyunk TheProb-bal, discord PH szoba.
-
Grillo
őstag
Nálam is reconnectet kért folyamatosan, de ha bejutottam, ott már probléma nélkül ment a játék.
-
Grillo
őstag
válasz Terminator17 #2687 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Jamo S606 hangfalpár esetleg centerrel, surroundokkal eladó
- Final Fantasy XVI PS5
- Eladó 2db használatlan Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G videokártya - Alza garancia: 2026.10.13.
- Motorola Moto G13 Mobiltelefon jótállással