Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
-
GAMEPOD
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
KisTücsök #3356 üzenetére
Jó nektek. Én tegnap mentem random emberekkel a magyr pubg-s discord szerverről. Kettőnket kilőttek, a másik kettő meg inkább lőtte az enemyt, hogy killt szerezzen, aztán végig nézték, hogy kivérezzünk, majd kilootoltak. Persze nem szóltam nekik, mert azt se akartam, hogy mártír halált haljanak, mert nem sok fedezék volt, de akkor is, meg se próbáltak felszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - MMO
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest