-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Epic desync igen, de nem arról volt szó, hogy na majd most annyira de annyira megszűnik a desync hogy csak na?! Ugyanaz a baj, mint a Divisionnel, zseniális az alapötlet de egy agyhalott inkompetens fejlesztő van mögötte sajnos, ezt ha nem így és nem ez a brigád csinálja még akár jó játék is lehetne...
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz gyuribácsi88 #18917 üzenetére
Nem a feladásról van szó, hanem arról, hogy egy zsák szar a játék! A nagy megváltó patch után olyan laggok vannak, hogy 10 méter ugrok vissza, leérkezés után fél óra mire megjelenik a loot a földön, még mindig tiszta microlagg és shutter az egész, lövöm a parasztot, fröcsög a vére és semmi, én halok meg, mintha 800 lenne a pingem kb! Ilyen elbaszott egy játék nincs még egy a földön a fejlesztőivel együtt!
-
RazoR
veterán
Na én szerintem a mai nappal befejeztem ezt a szart, az, hogy SKS-el 3x fejbe küldöm a gyereket és vígan rohangál majd 1 lövéssel AK-val 2-es sisakban megfektet egyből az köszi! És ez rendszeres! Szóval köszöntem szépen de elég volt! Sziasztok!
-
RazoR
veterán
Hát ez még mindig ugyanolyan fos, én nem vettem észre semmi változást...
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz Csokishurka #18399 üzenetére
Én úgy 5 percig, szerintem nem sok értelme van...
-
RazoR
veterán
Akkor egy kis sírás: Az mi a f@sz, hogy bedobnak a házba egy gránátot, kiugrok az ablakon, már kb 2 méterre vagyok a háztól és meghalok a robbanástól??????
-
RazoR
veterán
válasz hunmarkov #18346 üzenetére
Nem fika volt hanem észrevétel, hogy a repülőtől messzebb kevesebb a loot mint eddig, de mindegy is, elbeszélünk egymás mellett...
Kösz még1x a megállapítást a szar tickrate-ről meg a videót meg a táblázatot (mellesleg átálltak a Microsoft szervereire), részemről befejeztem a témát! Béke
-
RazoR
veterán
válasz hunmarkov #18344 üzenetére
Nem a stílussal van a baj, hanem azzal, hogy egy lerágott csont amit írtál, ezerszer ki lett ez már tárgyalva itt és tudunk a dologról sajnos. A fika az megy folyamatosan és kicsit már unalmas! Ennyi a véleményem.
Ha szerinted ennyire sz@r akkor nem kell vele játszani.
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Hát ezen a lövésen besz@rtam, ha nem én csinálom el sem hiszem!
-
RazoR
veterán
válasz Csokishurka #18336 üzenetére
Összefoglaló, Discord
-
RazoR
veterán
válasz Chrys_ #18326 üzenetére
Tegnap este direkt messze ugrottunk a repülőtől de akkor már értem, hogy miért volt, hogy konkrétan a 2 szintes házakban P1911-en kívül kb semmit sem találtunk! Rozokban konkrétan 12 ház után egy 2 lövetű shotival és egy Uzival mentem 60 lőszerrel és 1-es cuccban. Vicc!
-
RazoR
veterán
válasz Csokishurka #18304 üzenetére
Én Experience-el rögzítek, Vegas-al vágok és renderelek és utána az mp4-et töltöm fel youtubera.
-
RazoR
veterán
Hát ez jó lagos fos lett...
-
RazoR
veterán
válasz Grave_444 #18096 üzenetére
Azért azt ne felejtsd el, hog egy eléggé komplex cuccról van szó ami egy programban tud elég sok mindent, az optimalizáció az egy dolog a sok közül amit kb szerintem senki sem használ. De emelett ott van a shadowplay ami szerintem eléggé jó cucc, ott van a streamelés lehetősége, stb-stb.
Viszont az, hogy egy adott játéknál vannak akadások az experience miatt (aztán ki tudja, hogy amiatt-e) és számtalan más játéknál semmi gond nincs nem gondolnám, hogy az experience hibája... -
RazoR
veterán
Mikor jön élesbe a sok újdonság?
-
RazoR
veterán
válasz Csokishurka #17823 üzenetére
Experiens-el tudsz több módon felvenni gameplay-t, van highlights (minden ölésedet felveszi aztán ha akarod elmentheted őket), lehet vele streamelni, optimalizálhatod vele a grafikai beállításokat (szerinte nem túl jól), stb-stb.
Az Afterburner-el OC-zni tudod a vga-t és monitorozni játék közben kb mindent, órajel, hőmérséklet, stb...
-
RazoR
veterán
Ma akkor vége is a Savage-nek? Vagy lesz még valamikor?
-
RazoR
veterán
Megy most a Savage? Egyfolytában busy a szerver...
-
RazoR
veterán
válasz Csokishurka #17449 üzenetére
100-120
-
RazoR
veterán
válasz P3t3rson79 #16708 üzenetére
Freestyle-t használok, de akkor majd megnézem nélküle is.
-
RazoR
veterán
Ebben az optimalizált csodában találkoztatok már olyannal, hogy tök jól fut a játék de pont mikor lőni kéne elkezd szaggatni mintha 5 fps-re leesne hirtelen és néha már a sima célzásnál 4x-essel is megakad?! Nem hinném, hogy a konfig nem bírja, bááárr...
-
RazoR
veterán
válasz MasterMark #15698 üzenetére
Semmi baj nincs a monitorom beállításával, csak ez a f@s ilyen sötét 100-ra húzva is, más játék 40% körül is tökéletes nemhogy 100% brightness-en....
-
RazoR
veterán
válasz MasterMark #15692 üzenetére
Játékban 100-on van de még az is sötét nekem!
Driverben a brightness-t hozzá lehet rendelni egy profilhoz? -
RazoR
veterán
Van valami módszer világosítani a játékon? A Reshade működik vagy nem?
-
RazoR
veterán
Most működik a reshade van már nem?
-
RazoR
veterán
válasz Mr.Csizmás #14049 üzenetére
Arra tudsz válaszolni, hogy miért kell egyből belekötni az emberbe? Nem először fordul elő és már kicsit unalmas.....
Ha van valami észrevétele vagy kifogásod a cuccal kapcsolatban akkor vedd fel a kapcsolatot a fejlesztőkkel, ne engem baszogass! -
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
Mótvá?
"ha kitörlik Miramar fájljait a játék könyvtárából, az nem összeomlást eredményez, csak szimplán visszakerülnek a menübe, ha olyan szerverhez csatlakoznának, amin Miramar fut. Így gyorsan újrapróbálkozhatnak addig, amíg Erangelre nem jutnak.
Természetesen csak saját felelősségre ajánljuk, de ha ti is unjátok már a sivatagot, a steamapps/common/PUBG/TslGame/Content/Paks mappából szedjétek ki azt a négy .pak fájlt, aminek a nevében szerepel, hogy "desert". Érdemes kimásolni őket valahova, hátha meggondoljátok magatokat." -
RazoR
veterán
válasz spanglee001 #13609 üzenetére
A mostani TN-ek tényleg vannak olyan jók színekben mint az IPS-ek?
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz gyuribácsi88 #12913 üzenetére
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz Aventador91 #12463 üzenetére
Ebben azért nem lennék biztos, ismerek olyat aki hasonlóért kapott pihit és bye-bye egyedi arckép...
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Elnézést kérek mindenkitől, hogy linkelni mertem egy új cikket a játékról!
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
A f@szom kezd teli lenni ezzel a sok pingpongcsingcsang nevű seggarcúval! Haver belelőt fél tárat M4-ből én meg másfelet Uziból és ez az egysejtű szed le mindkettőnket....
-
RazoR
veterán
FYI ha még nem volt esetleg:
PC players, today we deployed a small patch that fixed an issue with long range hits not registering intermittently and an issue with the client crashing in the lobby. Please make sure to download this update if you haven't already.
-
RazoR
veterán
Az AA bugra nincs valami megoldás esetleg, vagy valami infó hogy javítják?
-
RazoR
veterán
válasz X Factor #12052 üzenetére
Az elején bujkáltam, sunnyogtam folyamatosan, ha hallottam, hogy bejött valaki a házba akkor elbújtam valahova és reméltem, hogy oda nem jön be (volt is egy videóm amiben, az egyik emeletes ház felső szobájában a fotel mögé bújtam el, bejött a gyerek, körülnézett és kiment ) de így jó ha top 10-ig eljutottam véletlenül. Aztán elkezdtem a zsúfolt helyekre ugrani direkt és gyakorolni, volt, hogy 3 percenként indítottam a meccseket mert meghaltam de nem érdekelt. Mostmár nem pánikolok ha bejön valaki, vagy rámlőnek, inkább én megyek rá az illetőre és sokkal több a killem.
A másik ami sokat segített, hogy 1300dpi-ről indultam és elkezdtem csökkenteni, nem volt egyszerű de mostmár 700dpi-n játszom és sokkal pontosabban lövök.Viszont a peakelés az nem megy, valahogy nem áll rá az ujjam sehogy...
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz Mr.Csizmás #12044 üzenetére
Nem tudom kior játszottál utoljára de a kezdeti lagok és ebből adodó szívás már egy ideje nincsenek!
-
RazoR
veterán
válasz agressor12 #12036 üzenetére
Oké, de ha folyton kerülöd a konfliktust, amint hallasz egy lövést lefosod a bokád és pánikolva keresed a fedezéket vagy pörögsz mint a búgócsiga és simán leszednek! Ha hozzászoktatod magad az elején, hogy milyen a közelharc akkor nem tojod össze magad később sem ha rád lőnek és higgadtan tudsz reagálni, esetleg te jössz ki jól a dologból mert hiába téged vettek észre előbb le tudod szedni az ellenfeled!
Szerintem...
gyuribácsi: +1
-
RazoR
veterán
válasz gyuribácsi88 #11901 üzenetére
Nem tudom, nem saját kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest