-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
Én az időeltolódásról beszélek
Agressor12: csak az éles szerveren nem biztos, hogy ugyanúgy fog futni, mint a teszten, egy gtx1060 vásárlása függ ettől, hogy az élesen hogyan fut az 1050ti-vel.
Napi szinten jelennek meg akciós karik és tünnek el 1-2 óra/nap alatt, most pont lenne egyfrankó, de feleslegesen nem akarom megkérni(csak pubg-al játszok). Még 2napig tuti nem elérhető.
Bár lehet megrendelem és max visszamondom, de akkor is.
Amúgy tudok olyat, aki mára vett ki szabadságot.[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
mindfreak
őstag
Persze, hogy nem szeretném, de én nem azt kértem, hogy a szobafestő épitse fel a falat. Hanem, hogy a fővállalkozó utasitja kömüvest, hogy végezze a dolgát szorgalmassabban.
Nem tudtam róla, hogy EA kezében lenne a játék, akkor nem Originen kellene lennie? Vagy ez csak hasonlat volt, hogy kb ugyanaz a mentalitás? -
regener
veterán
Na utolsó off a témában részemről:
A linkelt oldal kihagyta hogy lehet házi TS szervered 32 slotig ingyen és hogy a Discord a leírt szövegeket bármikor felhasználhatja hirdetési/egyéb célokból (igen, ne írd le mikor mész le a boltba mert Marisnéni biztos betrackel és direkt beelőz a kasszánál).Nem csak előtérben van folyamata a Discordnak, igaz nem vág földhöz a ~130MB RAM usage, viszont én a TS-t a faék egyszerűsége miatt szeretem.
A performance mode beállítást pedig nem találom a Discordban.2015. novembere óta van Discrdom, nem mondanám rossznak, egyszerűen csak még nem elég szimpi.
-
-
KisApám
addikt
Nem mondtam, hogy be kellene építeni mindent.
A lényeg amit leírtam, hogy nagynak látszik ami van, de kb. a 25%-a használhatatlan. Úgy is mondhatnám azért hogy a látványnak szól, hogy ez egy sziget, jól körülvéve tengerrel.
Ne rakjanak be felesleges tereptárgyakat, amiről az előzőben szó volt, mert "így is panaszkodnak az optimalizáltságra vagyis annak hiányára. Ha minden be lenne építve még ekkora teljesítmény sem lenne szerver oldalon." 1-2 domb vagy szikla is bőven elég helyette akkor.
Én a látványért IS játszom. Ha csak betontenger lenne, nem játszanék vele.
A belső lakberendezés nem lényeg, még csak az kéne, hogy több iszonyatos 60-as évek beli szövetmintás bútort rakjanak bele, zöld-fehér komódokkal[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Mr.Csizmás
titán
remélem én is mondjuk a nyári bejelentés óta sok mocorgás nem volt redditen se, max. azt elemezték ki hogy a kikerült screenshotok szerint nem minden magas épület lesz bejárható, csak ahol nyitott ablakok vannak.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
syler123
veterán
Folyamatosan oltottam a játékot, de azért én is ráfüggtem rendesen
Ami még mindig zavar hogy az összes ház szinte ugyanaz belülről, elrendezés, minden. Annyira kevés variációt készítettek, hogy az már nem igaz, egy 3 fős fejlesztőcsapat összedobna több típusú, elrendezésű házat.
Blenderben én összedobok egy típust 1 nap alatt, aki jobban benne van, az meg 3-at. Valakit erre kellett volna ráállítani. -
TheProb
veterán
-
kisza25
félisten
mondjuk nekem az a ~6000 óra bf segített egy kicsit, 2 óra 13 perc kellett az első win-hez
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Jinxb1rd
addikt
KINGMAX 4GB DDR4 2400Mhz x 2 = 23k
ASRock A320M-DGS = 15K (mondjuk erre lehet rádobnék egy keveset, hogy lehessen tuningolni legalább a procit.)
AMD Ryzen 5 1500X = 47K85k
Alaplapot elvileg el lehet adni 10k-ért, memóriát 5k-ért darabját, procit nem tudom. Ahogy látom elég régi darabnak számít (legalábbis nem találok hirdetéseket vele kapcsolatban).
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Hauptmann
addikt
Tisztelet a kivételnek, de eléggé el vannak szállva maguktól. A legtöbb jól játszik, ezt elismerem, ez a dolguk, csak amikor valaki le meri lőni őket, megy a sírás. ÉÁs van, aki főállásban nyomja. Bár ahol van szar, ott a légy is megél.
Amúgy meg épp ügyelek, de szerencsére itthon. Szívesebben mentem volna a Balatonra...
[ Szerkesztve ]
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
pontosan,nagyon nagy butaság zharkiba (vagy bármelyik nagyon kieső helyre) ugrani...ugrani mindig középsö részre kell,kb 100-bol 100x találunk autot,és onnantol bármi elérhető.akár zharki is,de nem döglünk meg ha szigetre szűkül
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
ReFleXx
addikt
Csak lekene tesztelni, hogy parszor leugrassz egy fix helyre es belősz egy fix iranyt, hogy ez mennyire ad stabil FPS erteket, különbözö meccsekben. Ha +-2-3 fps a szoras a gepeden a meccsek kozott akkor igy mar lehetne ertelmes fps összahasonlitast csinalni, ami igaz csak arra az egy pontra ervenyes
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
Lehetne csinalni, de ahoz kene egy benchmark a jatekban hogy ertelmesen össze is lehessen hasonlitani.
Akkora az FPS szoras hogy ihaj, nem mindegy hogy varosban vagy, vagy egy erdo szelen, merre nezel, mennyien elnek, esik/nem esik stb...2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
-
sagem
addikt
Én úgy látom, hogy ez egy 3 órával ezelőtti hír, szóval a BattlEye tényleg bekavart, és akkor az lehetett a probléma, de most globális, a nem reshade felhasználók is szívnak, a két dolog valamilyen szinten biztosan összefügg, az első bajból ered ez a második
(az most egyébként nem világos nekem, hogy az első "hiba" véletlen volt e, azaz nem akarták tiltani a reshadet vagy épp azon dolgoztak, hogy tiltsák)
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
lemusz
addikt
Egyszerűbbnek pont hogy nem egyszerűbb, de aki ért hozzá annak nyilván jobbak a gyártói oldalak. Az a program egy nagyon jó alternatíva azoknak, akik nem értenek hozzá, nem találnák meg, ne adj isten rossz verziót töltenének le (pl. win7-est win10 helyett, avgy 64 bitest 32 ehlyett stb, rengeteg félreértés lehet a missclickekről nem is beszélve).
Saen: Minap hívta fel rá valaki a figyelmed aki szemezgetett a régebbi hsz-ek között, gondoltam akkor ideje frissíteni is egy kicsit. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Nekem mocsok sokat dobálta az esőt, furcsálltam is, hogy a streamereknél alig van.
Filmekben, játékokban nem bírom az ijesztő dolgokat. Való életben nagyon nehezen ijedek meg, általában ha rám ordítva kiugranak elém/mögém, akkor balta arccal nézek tovább előre, de ez a virtuális ijesztés lefosatja a bokám. Fordítva vagyok bekötve, evvan'.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
Amióta bejött a naplemente meg a tiszta ég, azóta talán egyszer futottam bele esős időbe, de az is a legelső meccseim között volt. Előtte meg kb. 30%-os eséllyel dobta.
Egyébként én éjszakának örülnék a legjobban, de úgy solo-t nem mennék, mert drága a jó szívsebész, az állami meg hagyja, hogy elpatkoljak.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
sagem
addikt
Jaj ezek a bulvár stílusban megírt hírek..nem értem egy "gamer" oldalon miért van erre szükség. Pl. "máris" lecsapna..ja, máris. A PUBG recept évek óta létezik, nem ez az első ilyen játék ugye, és korábban a h1z1 is elég jó bevételeket produkált. Az a máris inkább a, "még csak most" kategória lenne. Aztán idéznek egy olyat, hogy talán DLC-ben helyet kap valami hasonló, szóval tényleg annyira rápörögtek, hogy még csak egy külön játékot sem dedikálnának a témának, csak egy DLC-t. DLC-ben hasonlót már láttunk tőlük egyébként, a Division Surviver módját, erről meg említést sem tesznek.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Derrewyn
senior tag
Japán, és tulajdonképpen ez a film a Battle Royal játékok alapja, rengeteg mindent átvettek belőle.
Tegnap megnéztem, nem rossz film, még a pocsék szinkronnal is bőven élvezhető (IMDB 7.7, metascore 81). A sztori röviden annyi, hogy adott egy 42 fős osztály, akit kiválasztottak és elraboltak, hogy egy korábban lakott, de már elhagyatott szigeten Battle Royal-t játsszanak egymás ellen, és csak egy élheti túl.
Érdemes megnézni, ha tetszenek az ilyen típusú játékok.Amúgy ez a film is egy könyv alapján készült, illetve az az érzésem, hogy az Éhezők viadala írója is olvasta/látta és sokat merített a könyvből/filmből.
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
-
5150head
senior tag
Már van ilyen játékuk. Division Survival DLC-je PVP módban. Én nagyon csipázom, csak pár fővel is bedobott a szerver és nem sikerült rendesen PVP-zni. Ott vannak mobok is meg a betegség az ami idő limitet szab a játéknak, de azt ki lehet tolni, a végén meg van egy boss is akit le kell győzni.
Két nagy gond van a Divisionnel: A potato szerverek meg a rengeteg csaló, mert nincs rendes csalásvédelem -
lemusz
addikt
Ha csak nem egy olyan elcseszett őrtoronyról van szó, amire dombokról vagy épületekről túlságosan jól rálátni, akkor szerintem azért több előnye van ott lenni, mint hátránya. Pont ma is volt egy ilyen meccsem, őrtoronyban kempeltem, de nem úgy mint egy beszari szűz a gőzkabinban és várva a sült galambra, hanem kinézelődve és lődözve... 3-at is kilőttem onnan, esélyük nem volt a mezőn, takarásuk 1-1 fa volt csupán, de ott sem lehettek a végtelenségig...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
-
tepenzed
őstag
azért nem lesz állításuk szerint, mivel a night vision például túl op lenne ebben az esetben. Aki rögtön találna, az tulajdonképpen szét alázhatna mindenki mást. Ha meg mindenki kap a scopera, akkor meg ott tartunk, hogy minek éjszakai mód. A városokba lenne lámpa, de máshova meg nem nagyon lenne értelme menni, senkit nem vennénk észre a mezőkön éjjellátó nélkül
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 2042
- Asszociációs játék. :)
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla