-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz Lokids #11297 üzenetére
Szerverekkel még mindig problémák vannak sajnos, lagok, hitregek szarok úgy ahogy vannak, állítólag dolgoznak a megoldásán. Az új map nekem sem tetszik annyira igazából. Jó hogy újdonság meg minden, 1-2 helyszín még tetszik is, viszont mi is észrevettük hogy szar a loot. Healt szinte alig lehet találni, abból mindig hiány van. Amit leírtál velem is történt hasonló, két gyereket észreveszünk domboldalban tőlünk kb 100 méterre egy fa mögé futni, egyiket kilőjük, másik ott téblábol körülötte, majd egyszer csak kinéz, AK-val lő egy sorozatot és lefeküdtem, a kettes helmetet lelőtte rólam 1:1-ben, a kevlarom viszont meg se sérült. Az egyetlen szó ami elhagyta a számat az az "anyád" volt Sajna felszedett társam, pedig megnéztem volna death camben hogy néz ki amit leművelt.
-
Segal
veterán
Nekem ilyen helyzetekbe az oldalra kinezest (q e) javasoltak. Racsos ablaknal multkor megprobaltam kiloni uzival sz*rra lottem a racsot majd jott a tipp hogy nyomjam meg az e gombot. A kovetkezo sorozat mar knock volt.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
kisza25
félisten
tegnap squadból már csak én éltem, mindenki spectában figyelt, gyerek tőlem 3-5 méterre állt, AK-val lőttem rá egy tárat+ pisztolyra váltottam, mert 30 lőszer kevésnek bizonyult és akkor térdelt le
Mindenki úgy látta, hogy a gyereken van a célkereszt és őt lövöm, csak éppen nem fröcsögött a vérAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
DeathAdder
veterán
Ez tény. Mondjuk nekem többet ér 5 kill, minthogy 1 killel nyerjem meg végig bujkálva..
Amikor megvettem azt sem tudtom milyen gomb mire szolgál, csak gyűjtögettem, kerültem a konfliktust és mindig benne voltam a top10-ben. Sőt a legelső meccsemen második lettem, néztem is hogy wtf ez ennyire könnyű...
Jó lenne ide is egy kampány mód, hogy lehessen gyakorolni, szokni a fegyvereket, távcsöveket, hangokat. Ez az ami hiányzik
Jinxb1rd - én abban játszom
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Illetve, lehet darálva is csinálni, de annak csak úgy van értelme, ha meg is nyeri az ember a végén. Ha nincs win, csak dara, akkor gyakorlatilag egy másik játékost segítettél hozzá a győzelemhez.
Amúgy a Mini14-re visszatérve, 2 hete hétvégén 2 wint is azzal hoztam le. Amúgy nem vettem észre, hogy nerfelték volna. Pontos és erős még mindig.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Mike Farrel
tag
Szerintem igen. Én lőttem már el M16-al egy fával mellettem lévő gyereket 1 lövéssel 8x scopeal úgy, hogy 2-es sisak volt rajta. Szimplán belőttem a két szeme közé a sisak alá. Instant headshot volt egyből halt.
[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
saen
Topikgazda
-
Carlytoo
senior tag
Most sajna még benne van az a bug, ami figyelmen kívül hagyja a sisakot. Amúgy a first aid 75% HP-t tölt vissza, ha jól tudom. Tegnap engem is ellőttek M416-al 1 lövéssel 3-as biliben. Elvileg a 2-es sisakkal nem kellene 1 lövésből megfeküdni SCAR-L-től. Most a nagy kérdésem ezzel kapcsolatban nekem az, hogy a 2-es sisak "lefedettsége" mekkora? Elvileg az arcod szabad terület, és az is fejlövés.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
-
Dendytv
senior tag
Nálam kb 2-napja van az, hogy így random crash eror-al ki lök a játék! Ilyen óránként! Spannál is ez volt de ő ugy oldotta meg, hogy letörölte a fölös vicual CC-ket!
[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
niof
addikt
Ez sem feltétlenül igaz. Pont tegnap láttam ennek a SrpeeEzy (vagy mi) gyereknek a streamjében, amit saen mondott nemrég. Ha ugrasz, kiszámítható lesz a mozgásod, ergo: könnyebb célpont leszel. Álló helyzetből olyan gyönyörűen szedte le az ugrabugrálókat M24-el, hogy rossz volt nézni...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
TheProb
veterán
Én már annak is örülnék, ha az itthoni lőtereken nem csak parabellummal és egyéb bucsus fegyverekkel lehet lőni, hanem valami normálissal is.
Persze ha dezinformált vagyok, akkor szóljatok
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
niof
addikt
Mázlista...
Én sajnos puskával csak .22-vel lőttem, pisztollyal viszont megvolt a 44-es Magnum. Az is durva, simán kiugrik a kezedből, ha nem kapaszkodsz bele rendesen!Amúgy hiába lenne OP, pont jó lenne egy olyan lövészpuska, amivel csak fekve lehet lőni (korlátozott mozgástér (célzásilag), hosszú idő, míg lefekszik/lerakja/céloz/lő/feltápászkodik, addig sebezhetőbb (könnyebb célpont) az ember. Cserébe - 1 lövés, 1 ember. Vagy 2. Vagy 3... (ha esetleg libasorba állnának... )
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
KisTücsök
addikt
De azért kicsit meg rektelnek ha valakivel egy az egybe összetalálkozol és neki automatán van, nem?
A játék elején sokáig manuálisan használtam, de akkora hátrányban vagy azzal szemben, akinek viszont automatán van, és kicsit is tudja irányítani.. Egyébként automatán is lehet messzire pötyögni, ha meg gyorsabban kell, akkor ilyen esetben úgyis mindig van kb időd átállítani manuálisra. Érdemes átállni erre.
___Ugrani tényleg nem javasolt, lassabb is vagy olyankor, kiszámítható is.
___(#6290) ReFleXx: Na már pedig megörültem, hogy annyira felment. Aztán látom, hogy neked dollárban van...
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Ha tudná előre az ember a szituációt hogy mikor fog kelleni...
Alapból lőszer betöltésnél én is automatára szoktam rakni de ha már találok rá 8x scope-ot akkor többnyire visszarakom simára.
Aztán van hogy elfelejtem és mégis jó ötletnek bizonyul"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Kellemetlen
Nem láttad a videót hogy csak el kell bújni a fürdőkádba és ott is hagyhatod a gépet, mire visszaérsz a csirkevacsi fogadMacsek: 1 kattintás átrakni
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dendytv
senior tag
Nice
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Dendytv
senior tag
Óóó velem ha tudnád hányszor előfordul, hogy 1-2 lövés után már mind mellé megy!
-
kisza25
félisten
tegnap elememben voltam, 4-es squadokból 3-at kiszedtem 3 körben is, uzi-val operálok mostanában közelre és akm-elm16-al messzire a többi nem igazán adja, ha nincs más ump, de az közelre rosszabb az uzinál, középtávra egész jó messzire meg fos, ennek ellenére sokszor szednek ki vele kilométerekről
2 napja meg kiszedtem egy egész squadot egyedül, jól kell helyezkedni, meg béna enemy kell hozzá[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
saen
Topikgazda
Kezeld ezt a tesztet fenntartással. Először is a statisztikák teljesen hülyeségek amiket felsorol, a játékból bányászott adatok teljesn mást mutatnak. Másodszor nem ő az egyetlen aki tesztelte ezt és teljesen más eredményre jutottak. Harmadszor ez a video már régi, azóta volt nagy patch is és minden hónapban balanszolnak + bugokat javítanak, olyanokat is amiket nem írnak le.
Ettől függetlenül használd nyugodtan a verticalt, jellemzően én is azt szoktam, de teljesen más indok miatt, mint amit a srác elmondott. -
saen
Topikgazda
Nincs olyan, hogy jobb, preferencia van, mindkettő mást csinál. Az angled a jobbra-balra mozgást csökkenti, a vertical pedig a felfelé mozdulását a fegyvernek. Az angled összességében több statot ad, illetve gyorsabban tudsz belenézni a sightba/scope-ba. Ez a különbség, döntsd el, hogy neked melyik a fontosabb.
-
Dendytv
senior tag
Szuper PÜ-ben beszéljük meg
-
spanglee001
addikt
az nem a játék hibája, hogy tized másodpercekre megakad a gép (se egér se hang se kép nem mozdul), (első gyanu merevlemez volt, de azt kivéve és uj ssd-vel sem javult a rendszer semmi program semmi nem jelzett semmi hibát, vagy 100os használatot valamire) tökmindegy hogy semmi sem fut csak az asztalon húzom az egeret és megáll, de eleve nem adott semmi pluszt a win10 számomra, és nem is tetszett, a dx12 meg vagy hoz valamit vagy nem. amig minden hiba nélkül fut minden, és mindenre képes a gép, semmi hátrányom nincs belőle, addig felőlem win95is futhat rajta
de ezt már hónapokkal ezelőtt kitárgyaltuk a számtalan hibákkal kűzdő emberekkel win10es fórumokon.[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
spanglee001
addikt
meg rajtam kívűl a több100 embernek aki ugyanazon hibára keresték a megoldást, hónapokon keresztül de nem lett ezt a frissitést szedd le külön, azt töröld, amazt meg tiltsd, utorrent helyett deluge stb. frissítés/friss telepítés, hangkártyát is cseréltem mert volt akinek az oldotta meg, volt próbálkozás minden de mint sokaknak, nekem sem segített, kb 3 havonta rápróbáltam, de még mindíg kínlódott, asszony laposán meg hibátlanul ment bármit csináltam. ezek miatt én egy életre kukáztam a win10et, van amelyik gépen jól megy van amelyiken nem ez van, hiába ugyanaz a szoftverkörnyezet.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
vaakuum
addikt
[Pedig 3 halott esetén is lehet jól szórakozni az egyetlen túlélőn.] A közepében van rohanás, de a vége már izgalmasabb.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Winne
nagyúr
Én is nehezen veszem észre őket sokszor sajnos, főleg mikor már el is kezd rám lőni fedezékből valahonnan, mikor nekem meg nincs fedezékem és közben keresem azt is. Menet közben sokat segít a free look és ha néha megállsz mozdulatlanul pár pillanatra.
@(#4383) TheProb : jah jó ratyi volt, azért néztem meg hajnalban, akkor még nem is láttam annyira, hogy felmenjek játszani..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
ReFleXx
addikt
Epp tegnap neztem ezt a ratinget egy haverral osszevetve az enyem es csodalkoztam hogy az en ratingem nagyobb amikor a haver sokkal jobban jatszik, kb minden statja jobb ( k/d , win-ek, match played, kills, etc)
Egy dolgot latok hogy neki van 1 tkja, meg 1 suicide, nekem nincs, csak emiatt lehet hogy durvan lehuzta az algoritmus a pontokat, jobb otletem nincs2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
RaGi91
senior tag
FPS egyértelmű. Tps-ben sokkal több a kemper, sokkal defenzívebben tudnak játszani az emberek. Szeretem, ha látok valakit és rá tudok menni anélkül, hogy Ő pl. a fa mögött healel és tudja, hogy futok felé, vagy épp gránátot dobok. Tudom, hogy én is meg tudnám ugyanezt csinálni, csak nem az én stílusom.
Másik:
Néztem tegnap 20 percig ezt a csodálatos bajnokságot, míg vacsiztam és hát mit ne mondjak. Egyik csávó az egyik fa mögött, másik a másik mögött és várják, hogy ki kezd el előbb futni a kék elől.... A spectator kamerát kezelő úriember inkompetens barom. Nem sok esély van rá, hogy minden killről lemaradjon, de neki összejött.A koreai csóka 3 meccsből 2 killel nyerte meg a solo bajnokságot. Utolsón 9. lett, úgy hogy kezdőszigeten lootolt (ezzel semmi baj), majd a maradék 15 percben hajókázott, healelt és beszorult a sziklán és összetettbe megnyerte. Tele izgalommal, adrenalinnal..huhúú. Volt egy olyan érzésem, hogy elég lenne a killfeed szöveget streamelniük a kommentárral.
Jó lehet ez, sőt biztos vagyok benne, hogy jó is lesz, de nem az early access 5. hónapjában. Kell még idő egy normális spectator program készítéséhez, kompetens embert találni rá, átgondolni a szabályokat, hogy ne bújócskát nézzünk esetleges távoli petárdázással, mert gyakorlatilag az volt
-
-
saen
Topikgazda
-
vaakuum
addikt
Kedvencem a 234-el lefele, ernyő nyit, eltelik 3-4 másodperc, amíg körbenézek (ezalatt is süllyedek természetesen), erre valaki elzúg mellettem, és alattam nyit. Miközben elvileg én is eléggé bezuhantam. Kíváncsi lennék, ezt hogy történhetik megen...
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Jinxb1rd
addikt
Több hiba is van ezzel a játékmenettel:
1) Zharkiban kezdesz - ne kezdj ott
2) Utolsó pillanatban keresel járművet - már ugrás közben keresd
3) Körön kívül mozogsz - ne várd meg a kört
4) Hídon keresztül hajtasz át - ne hídon keresztül menjNem csoda, hogy egyet nem lősz így és csak 17. leszel, mert kb 25%-50%hp-val felhajtasz a hídra fullos loot-tal és one shot-olnak.
LEhet Zharkiban kezdeni, ha nyugodt lootra vágysz a játék elején, csak akkor a többi pontot figyelembe kell venni. A város szélén egyébként szokott jármű lenni.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Winne
nagyúr
Nekem 15 meccsből 1 ha a szigetre szűkül és még lehet keveset is mondtam.
@(#4065) RaGi91: na az se lehet normális.
Más: ha valaki esetleg tudja a Shadowplayen hol lehet kikapcsolni, hogy rögzítse az én mikrofonomat is az ne tartsa magában, még csak most fogok guglizni.
Csak a régi verzióban látok audio beállítást.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Jinxb1rd
addikt
Én meg nem értem, hogy egyesek miért akarnak a hídon átmenni mindenáron, mikor át is lehet úszni vagy hajózni, ami ezerszer biztonságosabb...
Mi ritkán szoktunk hídkempelni, de ha igen, akkor meghal mindenki, aki át óhajt menni rajta.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
sagem
addikt
Ez elég gyakran előforduló dolog, legalábbis én már többektől hallottam, hogy nem látják néha az ernyőket, bár régebben volt ez gyakoribb, mostanában már kevésbé.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
RaGi91
senior tag
3 lehetőség van. Vagy valami bug folytán nem töltötte be a játékos textúráját (nem valószínű), nem vetted észre, esetleg hamarabb landolt, vagy hacker.
@TheProb a gránátdobás egy művészet ebben a játékban, ha nem egy nagy üres placcon akarod dobni. Láttam én már 1m-el a fal fölül is a levegőről visszapattanni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc