-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz #67947008 #8382 üzenetére
Imádtam a BF-et, jó volt nagyon, azzal a motorral sztem is sokkal jobb lenne, értem amit mondasz, csak itt jelenleg ezzel a gyengébb grafikával is alig hozható jelenleg a minimum tr, ami sokszor nem is elég.
Ha kihoznának egyet arra a motorra én biztos megnézném magamnak, főleg ha ott végre működne a jobb klikket nyomva célzás, de valszeg egy lufi egyszer tud kidurranni, a PUBG megtalált egy piaci rést, egy olyan játékot talált, amit streamen is jó nézni, mikor az ember nem tud valamiért játszani és ennek a hátán fellendült a Twitch is, mindenki megszerette, nem tudom mennyire lennének befogadóak egy új játékkal hasonló játékmenettel.
@(#8385) Shkiz0: és mennyit sikerült csirkére váltani?
Látom itt is a snipereket favorizálod, mint anno a CSS-ben.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
szilva01
őstag
válasz #67947008 #7745 üzenetére
Pedig azt hittem egy 1,6 gigaherces egymagos intel atomon meg egy intel integrált videokártyán elfut, baszod. Az előtted hozzászóló legalább a konfigom tudatában oltott le. De ha már mikrotranzakcióból érettségiztél elmagyarázhatnád nekem, földi halandónak, hogy mi az?
-
szilva01
őstag
válasz #67947008 #7740 üzenetére
Kb fele felbontással mint a natív, minden very lowon lévő 20 fps-t sem ajánlanám senkinek(mert 5 méterre levő ellent nem látsz meg), ehhez már mindegy, hogy 30 vagy 330 ping társul. Remélem a fejlesztők folytatják a meglévő üzletpolitikát és az alapból 30 eurós játékban a mikrotranzakciókra fognak koncentrálni, az optimalizációt meg telibefossák. Panaszkodás off.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #67947008 #7740 üzenetére
Fps-nél már az EU-s 50 is sok, szerintem simán érezni, hogy nem annyira gyorsan reagál.
És visszatérve mmo-s időkhöz, aionban rangerrel EU-szerón 8, NA szerveren 5 skillt lehetett elnyomni ugyanannyi idő alatt, kb ennyit jelentett a ping(instant skillek).
Ebben a játékban, ha hátulról lelövöd vagy scope-pal messziről nem fog úgy feltűnni, de amikor közelről kell darálni szerintem érezni kell, hogy nem olyan jó az (akinek fele pingje van nálad és tud lőni az tuti ki fog nyírni).
[ Szerkesztve ]
-
Dendytv
senior tag
válasz #67947008 #7690 üzenetére
Pontosan
[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
manya777
tag
válasz #67947008 #7605 üzenetére
Köszi. Hát én is így játszom első perctől. Én meg pont azon gondolkodtam kipróbálom a másikat, a belső nézetet. A végjátékokban, azon belül is a helyezkedésben nagyon kellene még javulni. Eddig legjobb helyem a 3, de egyszerűen legtöbb esetben ha lőnek képtelen vagyok megállapítani honnan jön a lövés. Viszont úgy néz ki az ugrás összejön végre. Az előbb 3 ból 2 szer sikerült. mégegyszer köszi saen ! Mostmár az ablakon kiugrást kell gyakorolni
i5 12600k - Asus Maximus VI Hero , 2x16 Gb ddr4 3200 Ram.
-
kisza25
félisten
válasz #67947008 #7592 üzenetére
Én jáetam úgy, hogy elment a net repcsi alatt bementem a házba, kihúztam a modemet+rutert, 30sec bedugtam, majd elmentem egy sörért, vissza a géphez.
2x újraindítottam a gépet, continue-ra rányomtam, 26. voltam és állt mellettem még 2 AFK
A squadom meg már kihalt és nélkülem kezdtek egy új kört, mondjuk így kb 0 fegyverrel kerültem top10-be, 6. lettem, ha jól rémlikAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
garage112
aktív tag
-
-
RazoR
veterán
-
sagem
addikt
válasz #67947008 #5779 üzenetére
Kicsit valóban visszább vehetne az arcából néhány streamer, ráadásul ha "vicceskedni" akar, akkor ott van a custom szerver amit a fenekük alá pakoltak, ott olyan szabályokkal játszhatna, amilyenekkel szeretne.
De a soloban összeállás egyértelmű szabályszegés, és még csak bocsánatot sem kér..így már érthető miért viselkednek úgy ahogy kis hazai szinten is néhányan, tényleg ezt látják a "nagyoktól" is..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Jinxb1rd
addikt
-
spanglee001
addikt
-
addikt
válasz #67947008 #4552 üzenetére
Persze, 0.8-as k/d-val vérprofi
Örülnék neki mondjuk ha olyan osztogatna tanácsokat itt, akinek legalább 2.0 felett van k/d-ja. Mert az hogy minden potato beokád ide valamit, az nem valami meggyőző számomra.
Jobbaktól mindig szívesen fogadok tanácsot, amit meg is fogadok. De aki esik/kel, az nem tudom miért okoskodik.
Csak hogy érthető legyen, ez kb olyan mintha az MTK adna tanácsot a Real-nak, hogy hogyan is kell "jól" focizniA nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz #67947008 #4537 üzenetére
nem látom értelmét,mért kellene látnom a lövésem becsapodását.
ha nem tudod melyik fegyverrel,más-más távon hova kell lőni,akkor ez sem segit,mert legritkább esetben várja meg az enemy még te lölapnak használd az épületet ami elött vagy épp bent vanfű kirajzolás scope-ban...ez friss kép,annyira hogy tegnapi.
amugy mindenki ugy játszik ahogy akar,ahogy neki tetszik.de nekem is nehéz volt belátni,hogy ezt low-verylow környékén kell játszanom,ultra helyett,még ha csúnya is....i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz #67947008 #4533 üzenetére
pont forditva gondolod,mert 2-300 méterre becsapodott lövedék nem kell hogy érdekeljen,viszont magas view distance esetében a fű eltakarja,alacsonynál a csupasz földön fekvő embert látsz.
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN