-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz Mr.Csizmás #19716 üzenetére
Akkor kimondottan a PUBG nm lehet megosztani? Vagy egyáltalán semmit?
-
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #19557 üzenetére
Egyik sem, kontiék miatt linkeltem, hogy pár óra lövöldözésért milyen jó pénzt kaptak.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Tibee86
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #19439 üzenetére
Dejóvagy.
Frissítéshez: Egyelőre nagyon bejön ez az új map, végre minden sarkon ellen, lehet darálni és fejlődni. A loot valami hihetetlen király, és meglepően sok fps-sel simán futott délelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #19384 üzenetére
ládázás végett már nem érdemes játszani a játékkal. Több láda is 3 centes... Már én is csak kockulok pár kört hetente de már nincs az az érzés mint az elején
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Mr.Csizmás #19241 üzenetére
Hát igen, azért a hátterét tekintve elég komoly múltja van a War Thunder névnek.
Másrészt a PUBG-t az inkompetens fejlesztőbrigád Unreal Asset-ekből legózta össze (nem titkolva). Csak ugye az a baj, hogy fizikát, hang-motort és egyéb, a stílushoz kötelező alapelemeket nem árulnak készen
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
ingalls
senior tag
válasz Mr.Csizmás #19104 üzenetére
A Hardline nem azért lett bukó, de tényleg nem tett jót neki. Én magam gyűlöltem ott is, de lehetett védekezni, stratégiát kialakítani ellene. BF-et a 3 nagyon elvitte infantry irányba a Metróval, Bazárral és Szajnával, sokkal egyszerűbb volt a séma. Sajnos az bonyolultabb vállalkozás lett, mint amit a BF-es közösség befogadott volna, és ott is hatalmasodott mögötte a BF4. Pedig nekem tetszett a koncepció, hitreg is volt.
(#19103) jozefgucci1: SMG? Az UMP rohadt erős fegyver most close és mid range-re.
(#19107) NyxNyxNyx: "Én csak attól félek, hogy ha éppen nem használod a pajzsot akkor remélem nem egy rohadt nagy pan-ként funkcionál majd a hátadon." <- Szintén zenész!
-
sagem
addikt
Nem, az a játék eleve bukásra volt ítélve, a pajzs volt a legkisebb gondjuk
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
BaLee
addikt
Counter strikeban is volt egy időszak amikor betették a pajzsot élesbe. Nem sokáig volt benne...
-
kisza25
félisten
-
protegum
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #18975 üzenetére
Közvetve sem sikerült. Meglátásom szerint.
-
PeL
addikt
válasz Mr.Csizmás #18975 üzenetére
Még jó hogy időben kiforgattam a skineket, rá 1-1,5 hétre jött be pont a korlátozás Kicsit többet buktam rajtuk (a steam piacos árhoz képest) mint gondoltam de így is lett egy SSD belőle
[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
válasz Mr.Csizmás #18960 üzenetére
A cheater-ek elleni védekezés frissül ezekben a patch-ekben.
-
scabi78
senior tag
válasz Mr.Csizmás #18713 üzenetére
ssd
16 giga segítene? Csak akkor szeretnék erre költeni ha javulna a helyzet. Gondolom, hogy tökéletes nem lesz a játék optimalizálása miatt...[ Szerkesztve ]
Tiszta Windows, rendes ház!
-
BaLee
addikt
válasz Mr.Csizmás #18701 üzenetére
Engem lőttek nagyok M24-el mint korábban írtam, az 99-et sebez, akkor pont 1 mm-nyi épp hogy látható csík maradt de maradt.
Tegnap nálunk meg olyan volt, hogy duoban engem meglőttek, nyögött az emberem, "bevérzett" a képernyő, de nem sebződtem semmit.
-
Csokishurka
őstag
válasz Mr.Csizmás #18698 üzenetére
hát de konkrétan nincs hpja
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Winne
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #18675 üzenetére
Azért, mert máshol van a pályarész.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
wassabi11
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #18677 üzenetére
Nekem is ugyan ez a gondom, de nem csak war modban, tegnap nem is tudtam játszani vele végig 25-30 fps. Ma meg jól fut.
-
Grave_444
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #18677 üzenetére
Tudom csak mondom, hogy az alap játék se fut normálisan addig ne várjunk el semmit a war módtól.
-
Grave_444
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #18675 üzenetére
Nálam normál módban is van, hogy stabil 70% a GPU kihasználtság, máskor 95% felett végig.
-
Dlite
tag
-
protegum
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #18480 üzenetére
Ugyanez volt nálam is. Megálltunk a kétülésessel, a társam lepattant róla, a motor eldőlt velem együtt, majd fejreállt, hogy csak a kerekei látszottak ki. Bámultam is, hogy milyen szép a táp a föld alatt. Ülhettem bárhova nem történt semmi. Csak mikor visszajött a lootból és felült bújtam elő.
-
Grillo
őstag
válasz Mr.Csizmás #18480 üzenetére
Nem mindig enged átülni.
-
Mate
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #18315 üzenetére
Kevesebb játékos van már, ha jól tudom már most is szűri nagyjából ping alapján az embereket. Így most már sokkal könnyebb összekerülni, ha egyszerre nyomnak rá.
-
DiszNóÓl
senior tag
Egyszerre nyomnak rá, megnézik, hogy egy szerverre kerültek-e, ha nem akkor leave és újra. Streamsnipe is így működik
[ Szerkesztve ]
HATER
-
addikt
Persze, bekapcsolod a voice-t all-ra és már a kezdő részen megbeszélitek.
-
Stunts666
őstag
válasz Mr.Csizmás #18176 üzenetére
Plusz ráadás, hogy a megjelenés után egy évvel talán játszható lesz a következő BF... Úgy, mint a BF4 és a BF1 esetében... Talán... 😂
-
L_YKing
addikt
válasz Mr.Csizmás #17929 üzenetére
De legalabb lenne olyan szep es futna olyan konnyen...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #17916 üzenetére
Epuleten belul halkabb viszont a homokba borzaszto hangos. Eleinte en is probalkoztam ezzel amikor nagyon sokat voltam epuletben viszont most mar osonva kozlekedek.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
vzsryl
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #17911 üzenetére
Hamarabb meghallom a mezítlábast, mert borzasztó irritáló hangja van, és zsigerből reagál rá a hányingerkeltő receptorom, de nem a számon, hanem a fülemen keresztül szeretnék tőle okádni.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
chatran
őstag
Wacky szerint csak egy felületen hangosabb a mezítlábas futás.
Bár a videó óta kijött pár patch, nem tudom, hogy ez az infó még aktuális-e. -
Winne
nagyúr
Saját magadnak halkabb.
-
saen
Topikgazda
Felületfüggő.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Mr.Csizmás #17319 üzenetére
De :/
Viszont a virtuális 5.1 vagy 7.1 attól még javítja az élményt. Egyrészt az irányt sokkal pontosabban tudod belőni, másrészt a távolságérzeted is jelentősen jobb egy ilyennel. #MadCatzFREQ7.1
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
saen
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #17319 üzenetére
De.
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #16923 üzenetére
Pl az integetest
-
saen
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #16866 üzenetére
Ha rájönnek ban jár érte, hivatalosan tiltott a makro.
-
saen
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #16358 üzenetére
Ismerem Myltát jól, oda ugrok legtöbbször, de azért köszi
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #16358 üzenetére
Ha gáz van akkor meg lehet a tetőről a konténer melletti csőre ugrani. Így pillanatok alatt sérülés mentesen le lehet jönni.
Centaurus: bugos a visszajátszás.
-
spanglee001
addikt
válasz Mr.Csizmás #15392 üzenetére
tps-be is ugyanugy belenéz, kattintásra
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
jkrisztian
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #15279 üzenetére
Tegnap toltam vele hàrom óràt, ez arra volt elég, hogy beàllítottam, hogy melyik gomb mit csinàljon. Kicsit még furcsa, építkezésben nagyon béna vagyok, de egész élvezetes és ha màr ennél a témànàl vagyunk, olyan gyönyörűen fut, hogy a PUBG utàn majdnem elsírja magàt az ember. Ha a PUBG is ilyen szépen futna, nàlam nem rúghatna labdàba a Fortnite, de így, hogy két meccs utàn a laggtól megfàjdul a szemem...Szomorú ez az egész.
Az azért àrulkodó, hogy az elmúlt egy hétben, akàrmikor néztem a listàt Twitchen, többen nézték mint a PUBG-t.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #15184 üzenetére
Ha ez is segíti őket a csalásban, akkor viszont tényleg zárják őket külön.. Tegnap munka előtt tudtunk pár kört menni, több 100%-os csaló is volt, mind pármeccses accounton NA szerveren. -.-
-
Aventador91
őstag
tpp
-
Segal
veterán
Ne gyere ki az ajton
-
maximilian4
addikt
válasz Mr.Csizmás #14890 üzenetére
Tényleg? Na ne mond már! Azért pár ezer óra fps múlt mögöttem van... Ne nézz már teljesen hülyének, cserébe én sem nézlek jópofának. Viszont a mód váltás eddig számomra nem volt szokványos, mert mondjuk se Cs-ben, se Bf1-ben nem volt ilyenre szükségem.
Maxi
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #14856 üzenetére
Par napja lattam a kepeket a steam megosztasodba. Durva
-
Land
veterán
válasz Mr.Csizmás #14669 üzenetére
Most épp próbálok betörni a japán órások klubba..
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Tanisz
senior tag
válasz Mr.Csizmás #14630 üzenetére
Köszi.
Az különbség lehet a pontszámításban, hogy lelőnek vagy végelgyengülésben távozol?NyxNyxNyx az tiszta, hogy csapatban eloszlanak a pontok, most én alapesetben a SOLO-ra gondoltam csak.
Vagy lehet az téveszt meg, hogy másoknak a pontjai itt DUO/SQUAD- ból van és úgy lett csirkéjük, csak nem mondták?
Segal Köszi
Az számíthat, hogy mennyien ugrottak a pályára? 100 vagy csa 90?Bocs mindenkitől, sok kérdés, de most ez elgondolkodtatott 260 óra után
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Årpi
őstag
válasz Mr.Csizmás #14613 üzenetére
Lassan fél éve, de amúgy nagyon gagyi (szerintem).
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Årpi
őstag
válasz Mr.Csizmás #14577 üzenetére
"[1:34 PM] RoboDanjal *PUBG: There will be an announcement"
Valszeg az új AC érkezett meg.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #14577 üzenetére
Az uj anticheatet kellett hogy hozza de nem kerestem ra.
-
Grave_444
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #14439 üzenetére
Az lehet, ennyire nem jártam utána. Viszont itt a videón is látszik, hogy lehet sharpent állítani. [link]
-
Winne
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #14362 üzenetére
-
RazoR
veterán
válasz Mr.Csizmás #14049 üzenetére
Arra tudsz válaszolni, hogy miért kell egyből belekötni az emberbe? Nem először fordul elő és már kicsit unalmas.....
Ha van valami észrevétele vagy kifogásod a cuccal kapcsolatban akkor vedd fel a kapcsolatot a fejlesztőkkel, ne engem baszogass! -
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #14010 üzenetére
A nagy atlag nem olvas csak a nagyobb szamokra megy mert az biztos jobb mint a kissebb...
Regen telefonos idombe mennyit hallgattam hogy hu az 10mpx a masik meg csak 8 vagy hogy abba 8 magos proci van mig a masikba meg csak 4. Az lenyegtelen volt hogy esetleg csak interporaltan tudta a nagyobb felbontast vagy valami retek mediatek soc volt a mobilba a marketing anyag gyozott es amig vilag a vilag a donto tobbsegnel gyozni is fog..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
BRABUS113
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #13981 üzenetére
köszi
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
vorosmarti
senior tag
válasz Mr.Csizmás #13939 üzenetére
Igen, ha arra gondolsz h a társ is elnézhet vmit, akkor igaen. Csakhogy, mivel nem vagyonk egyformák, eléggé valószínűtlen h egyszerre ugyanúgy hibázunk. Persze lehet h más másképpen érzi, de nekem ez a tapasztalatom.
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #13902 üzenetére
Kb ugy nezne ki mint amikor megerkezett a desperado es a biker lada. Pillanatok alatt felboruot az egesz es kellett vagy masfel het mire realitalodtak a dolgok.
-
stargatea
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #13838 üzenetére
Állítólag steam-es kulcs ha nem fülledt
-
ReFleXx
addikt
válasz Mr.Csizmás #13766 üzenetére
akkor sokat ehetsz meg telozhatsz, mert itt kb 20bol 19 meccsen a palyaszelen kezdesz ahova az afkokat dobja a jatek es az elso killek punch, vagy punch altal halsz meg
a pubg.op.gg nem hazudik[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz Mr.Csizmás #13752 üzenetére
raadasul te még tamogatod is őket azzal, hogy minden kört ugy kezdesz, hogy az afkkal ugrassz es lecsapod oket
-
protegum
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #13752 üzenetére
Ping limit,oszt csókanyuka.
-
HoyHoy2
tag
válasz Mr.Csizmás #13741 üzenetére
köszi.
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
Jinxb1rd
addikt
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #13558 üzenetére
Nekem a multkori "shroudos" kezdesem.
multikill"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Mr.White
senior tag
válasz Mr.Csizmás #13544 üzenetére
A 2 kill afk-osok voltak?
-
KisTücsök
addikt
válasz Mr.Csizmás #13544 üzenetére
Mondjuk ezt még elképzelnem is rossz volt.
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #13487 üzenetére
A legvégén mikor teljesen bezár a kék, már maximum csak a full boost segíthet, hogy egyel tovább bírd, olyankor már first aid-et sincs időd elnyomni, mert gyorsabban sebez
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Mr.Csizmás #13487 üzenetére
= heal
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Winne
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #13310 üzenetére
3. fail, de csak elírás gondolom.
Érdekes ez a piacozás, nézegetem egy ideje, amikor meg kezdem azt hinni, hogy értem, akkor rájövök, hogy nem olyan biztos ez, plusz rengeteg a szerencsefaktor is benne.
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #13104 üzenetére
Pedig tehetnél mert ma vettem had emelkedjen az ára
Grave444: Igen, ha elfogy hozzá a 300-as lőszer az sz*pás
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #13100 üzenetére
Tulajdonképpen csak a desperado láda problémázik a többi az szabadon vásárolható. Persze az megint más kérdés hogy érdemes e most vásárolgatni. Desperado ládás ruhát semmi esetre sem, bikeresből is biztos sok felkerül még a héten a 2 régi ládából nyitható ruhákat meg a fene se tudja hogy fogja lereagálni a piac. Kevesebb lesz belőlük mivel csak 10-10% az esély az ilyen ládákra viszont az érdeklődés is csökkenhet irántuk. Még csak megtippelni sem tudom melyik irányba mozdul az ár
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Mr.Csizmás #13067 üzenetére
"ez egy nyomi klón, tipikus chinese szutyok"
Annyira klon, hogy ugyanaz adja ki, mint aki Kinaban a PUBG-t.
Live-Die-Respawn
-
Prosector
addikt
válasz Mr.Csizmás #13067 üzenetére
Konnyen lehet, h szutyok lesz...talan a kesobbi gameplay vidikbol tobb minden kiderul.
-
Grave_444
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #12970 üzenetére
Vagy reshade óra és fps mutató kikapcsolása, ha van.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #12783 üzenetére
nem kaptam választ, de meglett a megoldás a zöldes villogásra:
Nvidia control planel -> change resolution -> le kell görgetni, és átállítani erre: "use Nvidia colour settings"
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Ga3rieL
senior tag
válasz Mr.Csizmás #12797 üzenetére
de gec*ik XD . a pontokér mér adnak bant? avval csak ruhákat tudok venni, meg ha ládába plusz skin vagy valami van. attól erősebb nemleszek,és halhatatlan se? akkor mi értelme a pontok végett is bant adniuk?
-
CHIPman
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #12783 üzenetére
Letörlöd a reshadet.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
Aventador91
őstag
válasz Mr.Csizmás #12662 üzenetére
pedig tényleg gamel, van egy rakás gaming videója
-
jkrisztian
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #12562 üzenetére
Ha igen akkor ott is van az egyik ok. Bár a vas sem túl erős a srácnak.
-
ReFleXx
addikt
-
scabi78
senior tag
válasz Mr.Csizmás #12413 üzenetére
Random...
Nem vagyok, csináltam butaságot, pl. a vége felé jártunk, 10-en voltunk már csak, akkor rálőttem egy 200 méterre lévőre... nem kellett volna, ledaráltak minket...de szívesen tolnék jó játékosokkal
steam: scabiii
-
Viper26
nagyúr
-
Kelvin
őstag
válasz Mr.Csizmás #12396 üzenetére
Hát igen, ez egy magasabb foka a csalinak
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
BITBOYS
addikt
válasz Mr.Csizmás #12369 üzenetére
Már eleve attól kirázott a hideg ahogy nyávogva beszélnek, simán beletoltam volna az arcukat a tasztatúrába
-
BITBOYS
addikt
válasz Mr.Csizmás #12362 üzenetére
Én is felnyomtam a videót yt-on.
-
protegum
aktív tag
Felnőtt tartalom, csalás, sértő tartalom, szexuális zaklatás, jogsértő zenei tartalom etc. A képzelet határtalan.
-
scabi78
senior tag
Spam vagy félrevezetőnél található a megtévesztés / csalás fül.
(én már jelentettem)
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz Mr.Csizmás #12346 üzenetére
Ezen a profilján már van egy kitiltás de itt nincs meg neki a PUBG..úgy látszik mégsem annyira biztos abban, hogy nem bannolják, mert nem merte a fő profilján csinálni..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
NandorHUN
addikt
válasz Mr.Csizmás #12346 üzenetére
Ha steam acc.jukat jelentjük innen jópáran, akkor szerintem abból még lehet is valami.
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
RazoR
veterán
válasz Mr.Csizmás #12044 üzenetére
Nem tudom kior játszottál utoljára de a kezdeti lagok és ebből adodó szívás már egy ideje nincsenek!
-
Dyingsoul
veterán
válasz Mr.Csizmás #12044 üzenetére
Ez volt a témaindító hsz. Mégis milyen tanácsot adnál erre? Folytasd csak, így tovább? Középút nem nagyon van, vagy az elején sűrű helyre ugrasz, vagy a géptől messzebb, kevésbé népszerű helyekre. A kettő között kb a szerencsefaktor áll csak: vagy ugranak egy szomszédos helyre vagy nem.
Kezdőknek szerintem kiváló célpont Yasnaya, Mylta város, Pochinki, Rozhok, Georgopol, Severny, Novo. Ezekre a helyekre sokan ugranak, de van annyi épület, hogy egy üresbe be tudj ugrani és találj fegyvert mielőtt találkozol másokkal. Az már a játékosra van bízva, hogy mit kezd a szomszéd házban még lootoló, vagy a szomszéd házban már fellootolt-rá rusholó játékossal.
(#12048) RazoR: +1. Mi is csak a linkelt hozzászólás miatt ajánlottuk ezt a taktikát.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #11966 üzenetére
Igazan az airdrop az ami osze tudja csalni a jonepet.
Parszor tamad az a hulye otletem hogy ramegyek amikor a kozelebe vagyok de baromi ritka amikor meg a ladabol valo kipakolaszas kozbe ne simagatna mar valaki a tavolbol
Persze valamikor en is pont ezt teszem valami jo fedezekbol.
Mondjuk en csak 2 max 3 fegyvert szeretek a dropbol mert awm-el ritka szarul lovok igy nekem nem mindig kifizetodo. Na meg altalaba kar98 van benne..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #11958 üzenetére
En is max az elejen lelovok 1 embert aki a kozvetlen kozelembe ugrik aztan en sem szoktam nagyon masba botlani csak boven a jatek masodik felebe.
Mondjuk en nem is ugy jatszom hogy meglatok egy alig latszo jatekost 6-700 meterre de mar erzem a kesztetest hogy lojjek ra...
Aztan meg bevackolom magam valahova es varom a masodik delikvensemet. Ez meg az esetek tobbsegebe osszejon de aztan jon a harmadik az mar a gyilkosom szokott lenni"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #11533 üzenetére
A macskaknak 9 elete van hasznald a kovetkezot es szallj vissza a kocsiba puffogas helyett
-
Jinxb1rd
addikt
1) Ki tudod kapcsolni a voice-ot, ha nagyon zavar.
2) Ha nincs full hp-d, akkor igen, bárki kilőhet a kocsiból. Ha fullan egyenesen mész (ami squadban nagyon fel szokott kúrni), akkor ez még könnyebb.
We are only Stardust...
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #11536 üzenetére
-
ReFleXx
addikt
talán nem kéne mindig rámenni az afkokra es ugy kezdeni a kört
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Drón topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla