-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz 5150head #2093 üzenetére
Mindenért lehet elégedetlenkedni, ha lenne nyeremény, mondjuk póló, akkor az lenne a baj, hogy miért csak póló, és miért csak annyi db. Ha valami hardver lenne, akkor az lenne a gond, hogy miért az a "gagyi" hardver, miért nem jobb. Ha úgy lenne kiírva a kupa, hogy csak a VR közösség tagjai nevezhetnek, akkor az lenne, hogy az egész csak arra megy ki, hogy új követőket szerezzenek
Egyébként az is elhangzik a videóban, hogy a BlueHole community managere is rábólintott a rendezvényre (nyilván ez elsősorban a PUBG-t népszerűsíti), szóval elképzelhető, hogy adnak majd krediteket jutalomként. Az nekik kvázi semmibe nem kerül, mert egy virtuális cucc ugye, amiből ládákat nyitogathatsz.
A Riot (a League of Legends készítői) is ennyivel szokták támogatni a közösségi versenyeket és slussz.
@Carlytoo: Szerintem (de javíts ki ha tévedek), nem vagy tisztában a VR közösség nagyságával. Hidd el, a helyek 95%-a pillanatok alatt el fog fogyni, és a fanjaik fogják elvinni, akik pusztán csak azért mennek, mert egy jó programnak tartják. Szóval pont fordítva van: itt elsősorban fanok lesznek és másodsorban a "versengők"
Én csak a costum meccsükre akartam bejutni , többször is, ott ugye 100 hely van, szerinted sikerült ? WElmondták a jelszót, és 2 másodpercre rá már tele volt a szerver. Más streamernél meg kényelmesen befértem a 100 főbe[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Tibko8
senior tag
válasz 5150head #1990 üzenetére
Nem hack hanem kis oda figyelés és szerencse az egész.
Most kezdtem de többször is sikerült úgy kinyirni másokat hogy ott várt rám az ajtó mögött. Én nem úgy megyek be egy házba hogy nyitom az ajtót és futok be mint az állat ha nem kinyitom és hátrébb lépek. Majd ha nem hallok mozgás akkor addig helyezkedek míg megnem láttom vagy fel nem mértem a sarkot és ha tudom hogy van bent valaki 100%-ra de még sem láttom akkor gyorsan az ajtó mögé lövök és nagy valószínűleg ott lesz. Ha nem akkor így jártam elment 3-4 töltényem.Egyszer egyébként meg úgy nyirtam ki valakit hogy a fegyvere át látszott a falon és benyitva rögtön tudtam hova kell lőni.
Viszont a loot az nagyon változó. Többször is volt olyan hogy 3-4 házból az elején úgy jöttem ki hogy pólón és fegyverre akasztható dolgokon kívül mást nem találtam és úgy kellet végig futnom a nyílt terepen mind ezt sebezve mert az elején rögtön verekedni kellet mert ugyan oda érkeztünk. Na olyankor van izgalom bőven. Mert mire át futok a másik házhoz már kitakarítottak. Általában egy valami gyenge kis fegyverrel és 15 toltennyel vágok neki a körnek. De így is top 20-ba belehet kerülni.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
lafaty80
addikt
válasz 5150head #1974 üzenetére
Ááááhhhhh, hagyd múltkor én is írtam ide és 1 napi köpködés lett belőle. Van pár ember aki mindent meg tud magyarázni, írhatsz bármit.
Vérben forgó szemekkel várják hogy legyen 1-1 ilyen poszt ami alapján aztán jól csámcsoghatnak. Ilyenkor aztán még az értelmezés hiánya is megfigyelhető egyeseknélEszközök a tényleges csalók bizonyítására még nem állnak a rendelkezésünkre sajnos.
saen: sorry, előbb kezdtem el írni, mint a kommentár, de részemről is az utolsó ebben a témában
[ Szerkesztve ]
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
hun-man
tag
válasz 5150head #1976 üzenetére
Sima bug, van amikor fegyvert sem látsz nála és úgy lő le. Egyébként jó lenne, ha sokan nem annyit írnának csak le, hogy megint lelőtte egy csaló, hanem a pontos nevét is leírná. Körulbelül fél perc alatt utána lehetne nézni a profiljának és ha tényleg gyanús reportolni.
-
-
Jinxb1rd
addikt
válasz 5150head #1974 üzenetére
Minden csiterező úgy kezdi a mondókáját: Fent hasaltam az emeleten a sarokba. Meg is érdemlitek akkor.
Abba kell hagyni ezt a gagyi stratégiát srácok és akkor nem lesztek lelőve. 1) Lehet messziről kiszúrt titeket az épületben, tehát már tudta, hogy ott vagytok. 2) Simán bemegy úgy készülve, hogy sarokba bújtok valahol. Kamerával előbb benéz, mint hogy bemegy. 3) Hasaltok, tehát a fejetek az, amit először lőnek, két lövés és haltok.
De akár ez is lehetett, ami tegnap volt:
https://www.twitch.tv/videos/159077661?t=7h29m40sMost komolyan erről fog szólni a fórum mindig, hogy csitereztek?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN