Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibko8

    senior tag

    válasz 5150head #1990 üzenetére

    Nem hack hanem kis oda figyelés és szerencse az egész.
    Most kezdtem de többször is sikerült úgy kinyirni másokat hogy ott várt rám az ajtó mögött. Én nem úgy megyek be egy házba hogy nyitom az ajtót és futok be mint az állat ha nem kinyitom és hátrébb lépek. Majd ha nem hallok mozgás akkor addig helyezkedek míg megnem láttom vagy fel nem mértem a sarkot és ha tudom hogy van bent valaki 100%-ra de még sem láttom akkor gyorsan az ajtó mögé lövök és nagy valószínűleg ott lesz. Ha nem akkor így jártam elment 3-4 töltényem.

    Egyszer egyébként meg úgy nyirtam ki valakit hogy a fegyvere át látszott a falon és benyitva rögtön tudtam hova kell lőni.

    Viszont a loot az nagyon változó. Többször is volt olyan hogy 3-4 házból az elején úgy jöttem ki hogy pólón és fegyverre akasztható dolgokon kívül mást nem találtam és úgy kellet végig futnom a nyílt terepen mind ezt sebezve mert az elején rögtön verekedni kellet mert ugyan oda érkeztünk. Na olyankor van izgalom bőven. Mert mire át futok a másik házhoz már kitakarítottak. Általában egy valami gyenge kis fegyverrel és 15 toltennyel vágok neki a körnek. De így is top 20-ba belehet kerülni.

    Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro

Új hozzászólás Aktív témák