Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz Dilikutya #92497 üzenetére
Az első részből javaslom megnézni az Extended verziót. Meglepően sok banális hülyeségről kiderül, hogy ha alapból nem vágtak ki volna jeleneteket a filmből akkor nem is lett volna olyan hűde nagyon banális... Azaz sokmindent megmagyaráz, ami eddig a fantáziára volt bízva...
-
lionshamlet
senior tag
válasz haromegesz14 #92481 üzenetére
- Üres varos
- A Boldogsag nyomaban
- Hét élet
- Felettünk a föld
- A bíró -
Jim-X
őstag
válasz Dilikutya #92497 üzenetére
Meg hol van az mikor
felkel Will Smith nagy almosan kitekint az ablakon hugyozas kozben, a szomszedok meg veszettul pakolnak...Jon a kissrac, ufokra vadaszom... Kimegy Will az ujsagert es meglatja a szomszedokat megint, elorenez es ott figyel a 30km-es leszalloegyseg...Labakozul a gyerek : -Bumm, bumm! Epic Lehet csak elfogult vagyok, mert elso multiplex mozis (Duna Plaza) elmenyem, de akkor is...
A játék az nem játék!
-
Dilikutya
félisten
A függetlenség napja: Feltámadás (2016)
Az eredeti film a hibái, banális marhaságai ellenére egy szórakoztató, ma is látványos sci-fi. Ez meg egy szar. A sztori gyenge, a karakterek rosszul megírtak, az új arcok meg csapnivalóak. A régiek nagyjából ugyanazt hozzák, mint 20 éve. Hiába volt a veszedelem jóval nagyobb, emberi mértékkel szinte felfoghatatlan, valahogy nem éreztem a súlyát. A befejezés még az első résznél is hihetetlenebb.
Az egész olyan volt, mint amikor egy régi, sikeres filmnek más alkotók, esetleg 1-2 nevet a régiből átcsábítva, csinálnak egy olcsó folytatást. Hol van már, amikor Jeff Goldblum és Will Smith szivarozva baktat a sivatagban? Ahhoz képest ez a befejezés röhejes, abban meg ott volt a tökösség. Nem mellesleg abban a filmben tényleg szétrúgták az idegenek seggét. Bár viszonylag hamar beindult az invázió, a 96-os filmben jóval nagyobb, látványosabb pusztítás volt, és a harcok is komolyabbak voltak. Néhány év múlva a kutya sem fog emlékezni, hogy valaha volt ez a folytatás.Életszerű, hogy ide csődül a fél univerzum, és csak az életben maradt amerikai erőkhöz igazított kis létszámú idegen rajzik ki az anyahajóból. B+, leszállt egy 3000 mérföldes űrhajó a Földre, amiben biztos sok kis zöld emberke elfér, és tönkreveri őket néhány amerikai vadászgép. 5/10
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
haromegesz14
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
spammer
veterán
Blade Runner 2049
Ez lett a folytatás címe. Kreatív, szerintem megszakadhattak a melóban, mire kitalálták. Egy sima 2-es túl snassz lett volna, inkább megoldoztak a pénzükért.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Pearce
aktív tag
válasz Criminal017 #92485 üzenetére
Csak ezekből lehet választani?
-
brownus
veterán
- demolition
- csillagainkban a hiba
- az ember, akit ovénak hívtak (szatirikus picit de drámai, szép)animációsban az kábé összes miyazaki, de főleg grave of the fireflies
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Romantikus dráma: 500 Days of Summer, Before-trilógia (Before Sunrise, Before Sunset, Before Midnight), Enough Said, The Age of Adaline, Love Rosie (2014), Before We Go (2014), Blue is the Warmest Color (La vie d'Adèle / Adéle élete), Closer (2004)
Kutyás dráma: Hachi (2009) (ha sírni akarsz, ezt nézd meg )
Kaland-dráma: Into The Wild (2007), The Way (2010)
Mindfuck dráma: The Fountain (2006), The Congress (2013), Mulholland Dr. (2001)
Egyéb dráma: Good Will Hunting, American Beauty, Lost in Tranlastion, Intouchables/Életrevalók (2011)
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Pitterix
őstag
-
Criminal017
őstag
Szerintetek,
melyikre, melyekre lenne érdemes leginkább beülni? Itt töprengek egy ideje, azért gondoltam, hogy írok ide. Valamiféle sorrendet vagy ilyesmit ha írnátok, megköszönném.
Virslipartin nem röhögni! - A lány a vonaton
- A hét mesterlövész
- Snowden
- Virsliparti[ Szerkesztve ]
-
TripleB
senior tag
Pay it forward, American beauty, The fountain pl.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Magnum_
nagyúr
Hat mar sokszor emlitettem a The Descendants c Clooney filmet, azon "elsirod magad, geco" (ahogy a dallas parodiaban mondtak)
I humbly and respectfully decline™
-
haromegesz14
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani néhány emocionális, drámai, "depis" filmet? Az se nagy gond, ha némi romantika ötvözi, vagy akár animációs is lehet, mint mondjuk az Up! Szóval ilyen könnycsalogatós filmekre lennék kíváncsi. Köszi!
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
oriic
HÁZIGAZDA
War for the Planet of the Apes Teaser Trailer
Meg kellene nézni a 2. részt végre.
Live-Die-Respawn
-
cyberkind
félisten
válasz Tibiajax #92473 üzenetére
Nekem több kedvenc részem van a filmben de az utána lévő szobás rész a képpel nagyon ott van, sokkal jobb lett a 2 mint azt vártam, valahogy az 1 után ez nagyon tetszik minden téren.
Én éjjel néztem de semmi para nem volt, max azon paráztam, hogy a szomszédoknak ne legyen hangos a film, de jó volt, még sok ilyet Wan-tól.
Valak(#92478) Tibiajax
Én ezen régen se ijedtem meg.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tibiajax #92473 üzenetére
Mert kis fosós vagy.
Évek óta nem láttam olyan horrort vagy ijesztegetős filmet, amit féltem volna. Még éjszaka sem egyedül és sötétben.
Úgy szeretnék már félni egy horroron.
A hirtelen ijesztegetés a hangerővel meg nem számít, mert nem az lenne a lényege egy horrornak. -
Tibiajax
nagyúr
válasz cyberkind #92472 üzenetére
hehe.. fuh, ne is mondd. megvan, megvan természetesen a conjuring 2 már a kis privát filmgyűjteményemben, de nem mertem még belenézni azóta sem. egyszerűen olyan szinten parázok attól a hülye Balak-tól... persze, nagy a szája mindenkinek, meg könnyű róla beszélni, ha többen vagytok, meg fényes nappal, meg melóhelyen, de amikor otthon ülök, egyedül, sötétben, hát fosok
kedvenc jelenetem még mindig a Loren és kislánya, amikor a kislány mutat a folyosó végére, hogy aszongya Anya.....az ott ki?????áá
-
Pearce
aktív tag
-
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
cyberkind
félisten
Lesz Gears of War film, de nem a játékokról fog szólni, csak abban az univerzumban lesz, valahogy nem ezt vártam de jobb mint a semmi, bár ha hasonló lesz a vége mint a Resident Evil szériának akkor mindegy.
-
Jim-X
őstag
válasz Dilikutya #92458 üzenetére
Igen elneztem. De igy mar akkor ertem
Ha mar olasz, akkor a Rosso Sangue ugrott be. Akkoriban nagyon durva volt a cucc
A játék az nem játék!
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Tibiajax #92432 üzenetére
Pedig a démonos filmek tudnak nagyon szórakoztatók is lenni.
-
Dilikutya
félisten
válasz Pearce #92442 üzenetére
Rengeteg filmből van ilyen bővített változat. A BvS plusz fél órája sem tett hozzá semmit, kár ilyeneken hőbörögni. Még a Terminator 2-nek is van bő negyed órával hosszabb verziója, meg a Bolygó neve: Halálnak is.
-
-
gyuromoj
veterán
Jackman rakta ki Twitter-e, de gyorsan kidobták normális minőségben is.
-
Pearce
aktív tag
Elmennek ezek a pöcsbe: Suicide Squad Extended Cut [ANNOUNCE] - 13 perc bővítés. Mi a francért nem lehetett ezt a moziváltozatba beletenni?? Hülyét csinál magából a Warner...Először a BvS plusz fél órája, most meg ez...
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz callmeakos #92440 üzenetére
Azaz, csak nem ugrott be.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Orosz Scif-fi:
Attraction - Régi trailer
Attraction - Új trailer___
Get Out trailer - Ok ez egyelőre WTF, de érdekel nagyon is.
Live-Die-Respawn
-
k-adi
nagyúr
Star trek beyond
Hát ez beyond volt tényleg minden épeszűségen.... A star trek mióta lett komédia? Vagy az én emlékeim csalnak?
-
gboszi
senior tag
Túl vagyok az X-men-en
Sokkal de sokkal rosszabra számítottam, az elhangzottak és az előzetes alapján. Nem szeretem (utálom) a mai trendeket, mikor ilyen cgi orgia van, hogy x darab valami "harcol" egymásellen hosszú perceken át. Szinész nélkül, vagy ha kell is hozzá, akkor álljon a zöld háttér elé max egy órát...
Persze itt is volt ilyen, de tényleg becsapot a trailer, mert nem csihi-puhi volt az egész.
Egyetértek azzal, hogy teljesen nézhető volt, a saját szintjén és igy még kellemes meglepetés is volt számomra. Persze tudni kell, hogy ez egy mese (felnőtteknek?) és ennyi. Amit sajnálok egyedül az a sztori. Utálom ezt avan egy nagyon erős, nagyon gonosz és el akarja pusztitani a világot, mert csak. (há me' mé' ne?) És akkor ő nagyon de nagyon gonosz, és a sok nagyon de nagyon jó (és persze az is rájön, hogy ő inkább jó akar lenni, aki eddig nagyon nem akart jó lenni) összefog és legyőzik. Ezért előre félek a Bosszuállóktól... U.i.: Jól meg lettek nyirbálva a hsz-ek
[ Szerkesztve ]
"If you're good at something, never do it for free!"
-
devil-k
nagyúr
Vaksötét
Don't Breathe8/10
Húha, micsoda film volt ez. Rég láttam ebben a műfajban ilyen alkotást, ami leköti a figyelmemet. A story egyszerű, mint az ék, de mégis érdekes, fordulatos (bár olykor kiszámítható). Különösen tetszett, hogy
. Egy pici hiányérzetem volt csak, de nem jelentős.a story nem volt teljesen "happy end" Picit bénák voltak a srácok ahhoz képest, hogy nagy "betörők" hírében álltak Szívem szerint raktam volna még bele valami mocsok nagy megdöbbentést. - mozi bolondéria -
-
oriic
HÁZIGAZDA
"2018. január 31-én meg fog jelenni a Taxi 5"
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Nem egy gyors film, de vannak benne szórakoztató részek. Tegnap egy seggel végigültem, pont megtette estére nyugis alkotásnak.
Azóta kicsit gondolkoztam rajta, és nem is lett olyan rossz.
Teória jöhet majd, mert nem vagyok 100% biztos, hogy mi is van pontosan. Sőt lesz majd még egy kérdésem is.[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz lkksioskdl3 #92420 üzenetére
Az egyetlen normális (komoly) szerep, amiben jól is játszott nem az ebben a drámai szerepben volt a legjobb eltúlzott változata, hanem egészen mást jelent. A második állításod éppen ezért sokkal könnyebben emészthető, az elsővel tulajdonképpen lehúztad a klotyón a Truman Show-t, a Man on the Moon-t, az I Love You Phillip Morris-t...
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
válasz lkksioskdl3 #92417 üzenetére
Bátor kijelentés Carrey-ről. Minden filmjét láttad?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
lkksioskdl3
aktív tag
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
Bem mozi, #Drama #Fantasy #RomanceHát továbbra is az egyik kedvenc filmem. Moziban még nem láttam, de abszolút megérte. Még mindig lenyűgöz, hogy van szerkesztve a film. Egyszerűen sebészi pontossággal végig visz a szakítás hullámvasútján.
Szerintem Jim Carrey egyetlen normális szerepe, amiben jól is játszott.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tibiajax #92405 üzenetére
Igen, tiltsd le, és hagyjuk már ezt a témát.
Dilikutya: "saját szintjén nézhető" = amikor nem vársz tőle többet mint ami. De persze ennek tükrében is lehet szar. Pl. Transformerst felesleges vérdrámaként várni, mert akkor tuti csalódás lesz, úgy kell nézni, hogy egy szórakoztató látványfilmet vársz. Ha nem szórakoztat -> rossz, ha nem látványos -> rossz. Egyébként ugyanarról beszéltek, amikor te is azt írod, hogy "Helyén kell kezelni a dolgokat." Ő is ugyanezt írta csak más szavakkal.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Dilikutya
félisten
válasz Dorian #92398 üzenetére
Sose tudtam értelmezni, mi az, hogy valami a saját szintjén nézhető. Vagy az, vagy nem az. Mi az, hogy saját szint? Tetszett, vagy nem tetszett. De az, hogy jó filmként nézve rossz, de ha úgy tekintek rá, mint egy alacsonyabb rendűre, akkor már élvezem, ennek így semmi értelme. Persze vannak szar filmek, amik szórakoztatóak, mint a Sharknado, de azokról tudjuk, hogy szarok, akként kezeljük, ez adja a szórakozási faktort is. Helyén kell kezelni a dolgokat. De olyan nincs, hogy valami jobb lesz, ha másként tekintek rá, a Sharknado-t sem fogják jobban szeretni a sznobok, ha azt mondom, hogy az egy több szálon futó társadalomkritikus csavarokkal teli nyomasztó karakterfejlődésben gazdag dráma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest