Hirdetés
-
GAMEPOD
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
lkksioskdl3 #92420 üzenetére
Az egyetlen normális (komoly) szerep, amiben jól is játszott nem az ebben a drámai szerepben volt a legjobb eltúlzott változata, hanem egészen mást jelent. A második állításod éppen ezért sokkal könnyebben emészthető, az elsővel tulajdonképpen lehúztad a klotyón a Truman Show-t, a Man on the Moon-t, az I Love You Phillip Morris-t...
-
Viszlát
addikt
válasz
lkksioskdl3 #92417 üzenetére
Bátor kijelentés Carrey-ről. Minden filmjét láttad?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #92073 üzenetére
De lesz 3.resz talan
-
bAtt001
addikt
válasz
lkksioskdl3 #91404 üzenetére
Rosszabbra számítottam sokkal, nem vagyok szinkron párti, de kellemesen csalódtam, biztos jobb eredeti hanggal. Nem beszélnék le senkit a szinkron miatt a moziról mondjuk úgy
A végén tényleg rendes drámába csap át a film, ezért is felesleges úgy nekiállni, hogy vígjátékot fogsz nézni mert nem az a film.
-
Dilikutya
félisten
válasz
lkksioskdl3 #91404 üzenetére
A szinkront az [origo] is dicsérte, bár a filmes véleményeiket illik fenntartásokkal kezelni, akár csak az SG.hu esetében.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #91129 üzenetére
hát ez egy eléggé...
szubjektív lista
melyik hülyének a listája ez? -
Viszlát
addikt
válasz
Na akkor induljon a nyivákolás.
Nem rossz, 90%-nak ott a helye egy ilyen listán.
-
haypro
senior tag
válasz
Most komolyan... Boyhood?
-
bAtt001
addikt
válasz
lkksioskdl3 #90750 üzenetére
Darth Vader - Darth Sidious? Ott is ugyanez volt, ha nem csak a filmeket nézi az ember hanem képregényeket, könyveket is akkor Vader nem volt akkora nagy májer mint a filmekben
-
Gery9112
őstag
válasz
lkksioskdl3 #90750 üzenetére
Az ébredő erőben nem Kylo Ren-re gondoltam, nála tetszett a váltás, hogy ő mindenképp gonosz akar lenni és Vaderhez felnőni meg a színész se zavart. Akire gondoltam az Hux volt, ő. A Rogue One-ban a birodalmi tiszt, Orson Krennic sokkal karakteresebb és hihetőbb így az előzetesek alapján. A fehér egyenruhát meg ide most azonnal mert nagyon badass.
-
törölt tag
válasz
lkksioskdl3 #90646 üzenetére
Az a baj, hogy ha így csinálnák, sokkal természetellenesebb lenne egy darabig a gyors mozgás, utána pedig szaggatottnak látszana a lassú. Próbáld ki tévén, hogy időnként ki-be kapcsolod a mozgásjavítást.
-
gyuromoj
veterán
-
aizen92
addikt
válasz
lkksioskdl3 #90501 üzenetére
narrátor mondta, vagy mifene. Nekem is rémlik.
-
törölt tag
válasz
lkksioskdl3 #90444 üzenetére
Olyan durvák vagytok ma.
Lökd a padlóla. De dulván.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
lkksioskdl3 #90408 üzenetére
Ma megnézem még egyszer a Batman: Assault on Arkham-ot. ÉS utána összevetem a kettőt egy rövid commentben.
-
.LnB
titán
válasz
lkksioskdl3 #90266 üzenetére
Arról nem tudok.
-
.LnB
titán
válasz
lkksioskdl3 #90264 üzenetére
Mert állandóan CS:GO-zik!
-
eeXaa
addikt
válasz
lkksioskdl3 #89226 üzenetére
..persze.. az egész film egy értékelhetelen szar volt. Semmi kétség.
-
devil-k
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #87589 üzenetére
Én is csak azért érdeklődöm a film iránt, mert norvég... Az ilyen filmekben még nem csalódtam, ami ebből az országból származik.
(#87590) Dilikutya
Nagyon köszönöm, már kölcsönzöm is. -
legiaap
félisten
válasz
lkksioskdl3 #87535 üzenetére
Na a Deadpool nálam még az értékelhetetlen kategória. Ryan ismét egy nagy semmit alakított mint anno a green Lantern-ben.
-
brownus
veterán
válasz
deadpool ellenében meg nyert hardcore henry
-
atike
nagyúr
válasz
Mind2vel szemben?
-
Dilikutya
félisten
válasz
lkksioskdl3 #86482 üzenetére
Igen is, meg nem is. Night Shift a novelláskötet címe, Graveyard Shift meg az egyik novella, abból készült film. Meg még jó néhányból, ebben a kötetben szerepel A kukorica gyermekei, A mángorló, A fűnyíróember, Kamionok, Néha visszatérnek.
-
Dilikutya
félisten
válasz
lkksioskdl3 #85794 üzenetére
Gondolom Jim Carrey 90-es évekbeli grimaszos vígjátékaira gondoltak. Dumb & Dumber, Maszk, Ace Ventura... melyik Melissa McCarthy alakítás ér fel ezekhez? Nem jó filmet kérdezek, mert pl. nekem a Kém összességében nézhető volt, mást meg nem láttam. Igaz, a Kém sem olyan, mint az Ace Ventura, de ez nem csak a színészeken múlik, másrészt McCarthy-t mindenki lejátszotta benne, annyira jó komikus. Jason Statham meglepett, mennyire ment neki a baromkodás.
-
válasz
lkksioskdl3 #85794 üzenetére
Jimnek van meg egy Ember a Holdon is , ne felejtsuk el .
+Truman Show -
spiky03
veterán
válasz
lkksioskdl3 #84010 üzenetére
Azt tudom
Csak arra próbáltam célozni, hogy itt már X-meneknek hívják majd magukat.
Hát annyira engem sem, de ezt is moziban nézem majd, mint az előző kettőt.
De most perpill jobban várom a jövő heti BvS-t meg majd májusban a Polgárháborút.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 9 DB DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 pc(r5-2600/gtx 1070/win10/SSD/hdd)
- Gigabyte GA-Z170M-D3P/i7-6700/16 gb DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest