-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz thomeef #93595 üzenetére
Mert a színészek nem szerepelni szoktak filmekben? Szerintem pont nem Scarlett a bályos (sic!), hanem Alicia, akit én nem igazán kedvelek. Nem is túl jó színésznő. Scarlett meg tud, ha akar, illetve ha olyan a film. Oké, egy Bosszúállókban nem lehet színészi képességeket csillogtatni, az tény.
-
eeXaa
addikt
SJ jelenleg a legmenőbb blockbuster szinésznő.... nem lenne az ha a filmjei nem lennének sikeresek valamilyen formában... még a Lucy ra is azt mondom hogy nem az alakításal volt ott a baj, ha volt baj egyáltalán.. szerintem ez az új film kultfilmnek készül, szvl nem írnám csak úgy előre..
thomeef: rengeteg filmben és szerepben bizonyította már hogy ott a helye a legjobbak közt...
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz ígyvanferi #93594 üzenetére
Tulajdonképpen két szar szerepe van. Fekete Özvegy (nem ő tehet róla, borzalmasan unalmas karakter szerintem) meg a Lucy. Utóbbi szerintem egy rossz film, a Zs kategória diszkrét bája nélkül. Nekem A sziget is tetszett anno, emlékszem, Johansson kisasszonyra is rendesen rácsodálkoztunk.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
thomeef
őstag
válasz ígyvanferi #93594 üzenetére
"szerepelt", ez a szó mindent elmond róla. Bályos, meg jó nő, de szerintem ennél nincs benne több Én egy Alicia Vikandert sokkal inkább el tudnék képzelni a ghost in the shell-be.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Ijk
nagyúr
Érkezés
Úgy látszik a mozi csak beindul év végére a Dr. Strange is nagyon jó lett a maga nemében, de nálam eddig ez az év filmje, igaz nem kell valami túl erős mezőnyben kiérdemelnie.
A legfontosabb hogy ez nem igazán sci-fi. Ha valaki azt vár csalódni fog mert nem ez a lényege.
Nekem baromira tetszett, biztos hogy egyszer megnézem újra. Nem mondom hogy tökéletes, mert vannak hibái, de mindenképp egy remek alkotás, 8/10./人◕ ‿‿ ◕人\
-
eeXaa
addikt
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
spammer
veterán
válasz thomeef #93582 üzenetére
Érdekes lenne az 5 pont, de szerintem még a 6 is. Ha nem sikerül igazán jól, mint adaptáció, akkor is megáll majd 6.5 körül szerintem, ha kicsit jobban sikerül, akkor meg olyan 7 körüli értéken. Plusz-mínusz pár tized.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Pitterix
őstag
Independence Day: Resurgence---A függetlenség napja: Feltámadás
Tény és való, hogy messze van a az első résztől. de azért annyira nem rossz. Egyszer simán nézhető, de többször nem. Talán olyan elkapkodott-összecsapott, vagy nem is tudom. Lehet Will S. tényleg sokat dobot volna rajt.
6\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ghost in the Shell film nyitójelenet
Ok, innentől érdekel a film, első napon. Moziban. Tudtam hogy nem bírják kihagyni a klasszikus témát.
Live-Die-Respawn
-
hito
nagyúr
+1. Nekem is nagyon tetszett. Művészben néztük meg, minden Forintját megérte.
Illetve hadd helyezzek el egy pozitív értékelést a Könyvelő mellett. Múlt héten néztük meg. Nagyon rendben van az a film!
Mélytengeri pokol című filmet látta valaki? Meg akartam nézni, de amikor bejött, akkor is kb. 3 mozi tűzte műsorra. Következő héten már csak matiné volt valami vidéki moziban.Rákerestem topicban[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
.LnB
titán
(#93577) atike Köszi!
A Kubo mennyi pénzből készült?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
atike
nagyúr
Emlékezz!
(Remember)Nem az a tipikus pörgős film, néhol lassúcska is. De. Egy pillanatig sem öl le. Nekem nagyon bejött a főszereplő alakítása - na meg mint mindenki, nekem is volt tippem a film csavarjára - és nekem sem jött be... Thriller, dráma... Inkább dráma. Elejétől végéig lekötött. Érdekes alapötlet, alaphelyzet, jó megvalósítás. Ajánlom, jó film!
8/10
-
gyuromoj
veterán
Visszaszámolunk az új King Kong trailerhez
A Polgárháború koncepciós rajza feltárja a pók-jelben látható Vasember üzenetet
Megvan mikor indul a Jurassic World 2 forgatása[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
A mélység kalandora (L'odyssée) - Jacques-Yves Cousteau
November 22-től.⭐ Stella
-
Dilikutya
félisten
válasz brownus #93548 üzenetére
Ez nem semmi. Elmorzsolgattam 1-2 könnycseppet, ahogy néztem, amint mindent felépítenek, megcsinálnak. Szerintem tudják itt egy páran, hogy én az analóg filmes technikákat sokkal többre értékelem bármiféle CGI-nél. Nagyon jól néz ki, meg nem mondtam volna, hogy a karakterek stop motion technikával lettek animálva. CGI azért itt is befigyelt, sok zöld háttér volt a werkfilmben is. Mindenesetre nagyon szép munka. Szinte már sajnálom, hogy maga a film nem érdekel különösebben.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
-
eeXaa
addikt
Hardcore Henry
WTF?
...van aki végig tudta nézni ezt a szart??? ..43percig bírtam csak.. -
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az Oscarra nevezett animációs filmek listája. (zárójelben a hazai bemutató/megjelenés dátuma)
Mivel anyagilag bukta lett, meg amúgy is egy mocskosul jó film lett, Kubo-nak kell nyernie és kész.
Azért van WTF a listán. Lásd Virslipart, vagy Kingsglaive: Final Fantasy 15, de vannak még ott érdekességek (pl: Trollok, Angry Birds)
Angry Birds - A film - 2016. május 12.
April és az ál-világ - amerikai premier: 2015. szeptember 14.
Bilal: A New Breed of Hero - amerikai premier: 2016. október
Életem cukkiniként - 2016. december 11,
Énekelj! - 2016. december 22.
Fantomfiú - 2016. szeptember 15
Gólyák - 2016. szeptember 22.
Jégkorszak: A nagy bumm - 2016. július 14.
A kis herceg - 2015. november 5.
Kimi no na wa/Your Name. - amerikai premier: 2016. december 2
A kis kedvencek titkos élete - 2016. augusztus 4.
Kubo és a varázshúrok - 2016. október 6.
Kung Fu Panda 3 - 2016. március 17.
A messzi észak - 2016. július 7.
Miss Hokusai - 2015. november 27.
Monkey King: Hero Is Back - amerikai premier: 2016. május 26.
Münó, a holdbéli manó - 2015. július 30
Mustafa & the Magician
Ősők gyűrűje: Final Fantasy XV - 2016. augusztus 31.
Szenilla nyomában - 2016. június 16.
Trollok - 2016. október 27.
Vaiana - 2016. december 1.
Virsliparti - 2016, október 6.
A vörös teknős - 2017. január 12.
Zootropolis - Állati nagy balhé - 2016. március 3.(#93560) Bad Pritt
Kb.
szerk: Mi ez az új név?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kubo and the Two Strings
Wow, csak wow. Imádtam, minden percét, Laika megint odavágott ahova kell. A film végén van egy rövid részlet a csontváz készítéséről, na az nagyon állat.
9/10
Live-Die-Respawn
-
brownus
veterán
válasz brownus #93459 üzenetére
done, ez egy tündéri mese, nagyon baba lett
utána ezt nézzétek meg! Go Behind the Scenes of Kubo and the Two Strings | stop-motion and voice production
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Új címen érkezik a következő Karib-tenger kalózai
Kevin Feige: Mi várható a Végtelen háború után?
Tom Holland legalább 6 filmben lesz Pókember
Készül a Szemfényvesztők harmadik felvonása
Majdnem Eddie Redmayne lett Kylo Ren
Christina Hodson a spinoff író
David Yates maradPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #93544 üzenetére
Túl sok értelme nem lett volna folytatni. De Willis-szel lehetett volna még több tökös akciófilm akkoriban. A Die Hard részekkel is az a baj, hogy az első 3 k.vajó, de kicsit vicces, hogy McLane mindig ott van, ahol ömlik a ganéj, és részről részre egyre jobban merül meg benne. Igazából ha a három filmnek más karakter a főszereplője, abból sincs semmi, attól még ugyanolyan jó. Nem kell egy akciófilmnek hihetőnek lennie, de rendszeresen ekkora szarba keveredni marha nagy pech egy rendőrnek.
-
-
gerii
addikt
Arrival spoiler
Azokhoz lenne egy kérdésem akik látták a filmet, és tetszett is nekik:
Ha tudnád, hogy örökletes (nem feltétlenül halálos) betegségben fog szenvedni egész életében, akkor is szeretnél-e gyereket? Illetve más megközelítésben:
Elég önző vagy-e, hogy jobban akarj gyereket, mint hogy egészséges legyen?
(Ne legyünk álszentek, a gyerek kérdés elsősorban önzésen alapul)Nem hitvitát akarok, csak kíváncsi lennék pár véleményre. -
törölt tag
Ennek a filmnek mi a címe?
Amire emlékszek.
Lent voltak egy tanyán, a semmi közepén és ott a padló alatt voltak elrejtve zsidók, és kérdezősködtek a náci tisztek, hogy "nincs-e egész véletlen elrejtve zsidó?".Ja, és nem a napfény íze.
-
Rive
veterán
válasz Sir Pocok #93538 üzenetére
2. A nyelvet ajándékozták, Louise csak az első.
1. Az emberek az idegeneket. A páromnak mondjuk erre a részre - majd kérnek egy kis szívességet a megfelelő időben, aha - egyből a Keresztapa jutott az eszébe... Némileg joggal De azért még nem volt egy hangulatgyilkos pillanat./// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Sir Pocok
őstag
Klasszikus sci-fi-t szeretőknek: 8/10
Casual mozinézőknek 1/10
Összeségében elégedett vagyok a látottakkal. Okosan lett felépítve, érdekes témákat feszegetett, szerintem a könyvet jól dolgozta fel. Ilyennek kell lenni egy klasszikus sci-finek.
Ugyanakkor a társaságukban voltak földhöz ragadtabb emberek akik nem ilyen jellegű olvasmányokon nevelkedtek, azok számára nem volt értékelhető a film, unalmas szarnak tartották. Ez nem baj, nem ilyen beállítotságúak.
Felmerültek bennem kérdések, mert a társaság egy része így a másik amúgy értelmezte a látottakat: 1. Akkor 3000 év múlva ki fog kit megmenteni? Én úgy értettem, hogy az UFO-k az embereket, de volt olyan aki azt mondta, hogy fordítva.... 2. Most akkor az idegenek a jövő látás képességét (ami részben a nyelvük) adományozták az embereknek vagy csak Louise kpata meg ezt a képességet? [ Szerkesztve ]
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Fandango
veterán
Tegnap mozi élmény A martfűi rém.
Szerintem egy igen jól sikerült alkotás, bár kicsit elfogult vagyok, mert alapvetően szeretem a magyar filmeket, és ez is tetszett. Kellően feszült volt az egész, végig érdekes számomra, főleg, hogy az igaz történetet amire alapszik, nem ismertem. A korszak hangulatát jól hozza, a színészek játékával sincs gond. Kicsit érezni rajta az amerikai thrillerek hatását, de ez jót tesz neki, ettől függetlenül ízig vérig magyar.
Én csak ajánlani tudom, pontozni nem szeretek, ezért az most elmarad.[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz spiky03 #93531 üzenetére
Szerintem meg egyenesen zseniális scifi volt. Végre valami, ami megérte a mozijegyet.
Sokkal kevésbé a látványra koncentrált mint az Interstellar, cserébe volt mondanivalója, volt benne misztikum, eredeti ötlet, és tényleg ki tudott éheztetni, hogy kiderüljön mivel mivan, és aztán tényleg hozza és hozza a megértést, jelenetről jelenetre, úgy hogy a film végére összeálljon a kép.
Szerintem baromi rég nem merészkedtek ilyen filmmel a mozivászonra, ami tényleg ennyire hagyományos értelemben vett scifi. Talán a 90-es évek Outer Limits szériája szólt ennyire erről, hogy igazi misztikus scifi, amit meg kell érteni, fel kell dolgozni, és van tudománya, mondanivalója.
Persze, hogy nem tökéletes, én pl lazán még egy órát hozzácsaptam volna, hogy mindent mégjobban kifejtsenek. Vagy pl egy jobb űrhajót, aminek az elemzésével is kicsit többet el lehet időzni, vagy kicsit más országok hozzáállásából is közelebbről. Vagy Forrest Whitakert elküldeni haza, mert itt sem tudom mit keresett. De akkor is a legjobb scifi az elmúlt kb 2 évtizedben. Igen, persze, az Interstellar is jó volt. De ennyire _nekem_ mégse, mint az Érkezés...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
emiki6
veterán
Én ma újranéztem az Interstellart. IMAX-ben ütősebb, de jó film. Abban igazatok van, hogy túl van magyarázva 1-2 dolog, hogy kb mindenki megértse, ami nem feltétlenül jó, viszont akkor nem jöhetett volna létre ez a gyöngyszem (SG crossover asszem): [1:57 - 2:17]
Számomra mindig emlékezetes film marad, mer ez volt életem meghatározó moziélménye, ezután a film után kezdtem rendszeresen moziba járni. Remélem láthatom még egyszer moziban.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Erről (Brian Lupo) a beteg elméről tud valaki? Ez a nyomasztó trailer megragadt a fejemben. Illetve itt egy másik film tőle, 9.2-es értékeléssel. Sehol nem találok róla semmit a neten. Mintha betiltott alkotás lenne szinte minden filmje. Aztán lehet, hogy mind a kemény 19 értékelő, akiből összeállt a 9.2-es pontszám, a csontig beszívott kokós haverjai.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
spiky03
veterán
Nah ahogy ígértem ma megnéztük az asszonnyal az Érkezést
Ő szereti az UFÓ-s filmeket, én meg jó férjhez méltóan elkísértem, mert én meg szeretek moziba járni. Így mindenki jól járt.
Amúgy nekünk tetszett a film.
Szerintem jól van összerakva, az első fele az végig feszült volt, hogy akkor most mi is lesz, hogy lesz.
Mondjuk ez ajövőbe látásos dolog az nekem kicsit fura volt, meg még nem is nagyon tudom, hogy az, hogy is jött ide. De pl azért arra rájöttem okosan, hogy az a lány az ő lánya, meg a Sólyomszem a férje, hiába nem mutatták őket az "álomképekben" csak a végén, de ugye volt rá jó pár utalás A hangokat én is kiemelném, nagyon jó lett a lények "hangja"- Az asszony is mondta, hogy jók voltak benne a hangok, pedig őt ezek nem szokták érdekelni.
Jó volt feliratosan nézni, itthon biztos megnézem még egyszer, hogy az itthoni rendszeren, hogy szól.
De szerintem a gyűjteményembe nem fog bekerülni.Aki bírja a sci-fiket szerintem nézze meg.
6/10
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
bagyulajuve
addikt
Ez a Mechanic: Resurrection (aka Mestergyilkos: Feltámadás) film elég gagyi lett, kivéve Jessica Albát, ő még mindig tuti, és úszni se felejtett el - na jó a Tájföldi felvételek se voltak rosszak.
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
válasz Cheesus #93525 üzenetére
talán azért, mert kislány - az az nagyon fiatal - volt a tettes.
A vége nekem nem tetszett, és én úgy értelmeztem, hogy a "sámán" és a japó (=az ördög) összedolgozott - de ez szerintem nagyon erőltetett volt, és egyáltalán nem logikus az eseményekből. És ezért lehetett nála a sok fotóResistencia eterna
-
marilllyo
veterán
Most láttam először. Egész jó volt. De a szinkron nekem fülsértő volt.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Cheesus
senior tag
válasz bagyulajuve #93265 üzenetére
The Wailing
Én tegnap este néztem végig, de egy-két dolog nekem egyáltalán nem tiszta:
Először is, amikor a kislány megölte a szomszéd nénit, akkor miért nem lett annak semmi következménye?
A másik pedig pont a végét illeti, hogy hogyan kerültek a sámánhoz azok a képek, amik korábban a japán ember kunyhójában voltak? Valahogy nekem a vége egyáltalán nem tiszta...Amúgy én nyomasztóbb, félelmetesebb filmet vártam, amilyen cikkeket épp olvastam róla, ehhez képest volt egy-két ijesztő jelenet, de egyáltalán nem olyanok, hogy borsódzott volna a hátam
Viszont a fényképezés elsőrangú volt, nekem nagyon tetszettek a természeti képek.[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
Pearce
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Rive
veterán
Jó film. Több hype-scifit megesz reggelire. Végig tudták tartani a tempót, nem ült le, mindig volt valami, ami továbblökte. A személyes szál némileg sablonos volt, de jól játszva, nem volt erőltetett, simult a történethez.
Külön dícséret, hogy nem volt technoblabla, nem az idegenekre hegyezték ki és mértékkel bántak az eyecandy-vonulattal.
Hangok kitűnőek, a zenében néha idegesített a tibeti (annak hallottam) beütés.
A megoldás (szerintem) sablonos, meg ráfért volna még vagy fél óra játékidő, sz'al 8/10 (az Interstellar nálam volt 6.5, értve?).
.[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
eeXaa
addikt
Nocturnal Animals - Masterpiece
-
cyberkind
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Szerintem annyira nem emelkedik ki, ott is különböző méretűek a vásznak és a hangrendszer sem egységes.
Ami számomra etalon az a Sugár Spielberg terme és esetleg még a Corvin mozi nagy terme (Korda asszem?), annak van egy hangulata, most lett felújítva pár éve.
Arena-ban is általában jó az élmény, de azért voltak kritikán aluli élmények mindenhol, főleg a rossz minőségű kópiák miatt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
No.01
őstag
Koszonom a gyors valaszt! Akkor lehet sima jegyet veszunk. Viszont ennek tukreben folmerult meg1 dolog: A mozik kozul az Arena legalabb kiemelkedik? Na nem mintha a tavolsag nagy szempont lenne Budaorsrol, de azert igenis szamit, h mekkora es milyen az a kep a hangokrol mar nem is beszelve.
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Ahogy mar korabban irtam reg voltam moziba, de a kommenteket es a kritikakat olvasva az Erkezes moziba nezos lesz.
Most foglalnam a jegyet de a barataink nyafognak a draga VIP jegyert merthogy ok kajalni nem ott szeretnenek (jogos) szoval a kajan meg a szekeken kivul tenyleg jobb ott a film kep(meret) es hang ugyileg a sima termekkel szemben?
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #93510 üzenetére
Attól, hogy új színész van, még nem kell újra a nulláról. Tim Burton még az első Batman-ben is elintézte Wayne szüleit egy flashback-ben, Joel Schumacher két Batmant is elfogyasztott eredettörténet nélkül, a Superman visszatér is egy folytatás volt közel 20 évvel az utolsó Christopher Reeve mozi után. Remélem, Ben Affleck is elmeséli újra Batman eredetét, csak most Deadshot lövi le a szüleit. James Bondot hányszor cserélték le, mire egyszer jött egy lenullázás?
-
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz Dilikutya #93496 üzenetére
Én nem gondoltam volna....
(#93497) Tibiajax
Pont azért reménykedtem, mert a trailer nem volt olyan jó... Általában azok a trailerek amik nagyon ütősek, ott sokszor a film nem okés... Eddig sem hittem annyir a trailernek, ezután még inkább nem fogok. FCK.- mozi bolondéria -
-
cyberkind
félisten
válasz gyuromoj #93506 üzenetére
Ezt nem tudom, de már egy karaktert megosztottak aki benne lesz a 3-ban, vicces ez így, hogy a 2-nek még rendezője sincs.
(#93507) Dilikutya
Én nem bízom a Logan-ben, a rendező egy kókler, talán egy normális vagy jobb filmje van és mégis egy ilyenre bíztak egy ekkora karaktert, lehet ez akármekkora trancsír is R rated-ben, semmi olyat nem várok amiért ez más lenne mint mondjuk a 2. -
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #93505 üzenetére
Remélem, sikerül tartani a bevételeket. A színvonal nem elég, az X-Men sem romlott. A Rozsomák film más, az első jó volt, de a második unalmas, remélem, a Logan-t nem szúrják el. Alapvetően bízok bennük az überszar Fantasztikus Négyes ellenére is.
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #93503 üzenetére
Tököm tele van, hogy mindig újra kell kezdeni valamit, meg univerzumot kell építeni köré. Így kellett 10 éven belül kétszer lezúznia Pókembernek a Zöld Manót is, miközben csóri kölyköt hülyére csípték a pókok. Miért nem lehet új kalandokat csinálni anélkül, hogy sokadjára is megölnék Thomas Wayne-t? Szerencsétlent is örökké lelövik. Teljesen jó volt a Fox X-Men szériája, a régi filmek is rendben voltak, és sikerült úgy elsütni az előzményt, hogy a folytatás kapcsolódhatott a régiekhez is. Kimondottan jól sikerült az Apokalipszis, sokkal élvezetesebb volt a Marvel/Disney féle szuperhősös gruppenpartyvá sülledt
Bosszúállók 3Amerika Kapitány 3-nál.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cyberkind
félisten
Úgy tűnik megint újrakezdik az X-Men-t, komolyan nem értem mi megy a Fox-nál is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz cyberkind #93501 üzenetére
Szerintem vicces. Gyakorlatilag szó szerint leírta, hogy csak ő a helikopter.
Mindegy, én ma nézem a filmet, meg szerintem akkor már behúzom a könyvet is, az is megjelent végre a filmhez kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külpolitika
- Apple notebookok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.