Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz atike #100998 üzenetére
Az a baj a filmmel, hogy baromira nincs meg a balansz a két témában amit visz. Van egyszer ugye a gyerekrablós vonal illetve ez az elborult háborús politikai felfogás ami abban az időben volt. Annyira elhúzza az első másfél órát, hogy az utolsó 30 percben akar mindent belesűríteni...
Belefért volna egyébként 2 órába a film...de nem sikerült. Egyik vonal már unalmasan sok míg a másik kb elhalványul és nem is érdekel. Ezt én lehet szétdobtam volna egy 7 részes sorozatba és akkor mindenre jut idő.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
atike
nagyúr
Ezek szerint velem van baj, de nekem meg tetszett a Child 44... (mondjuk a könyvet nem olvastam az is igaz).
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Vikthor #100994 üzenetére
nem merem megnézni
xd
amúgy nekem mindig csak a pofám nagy, aztán meg fosok ilyeneket egyedül nézni
a két nővért is annak idején ref hangerőn moziszobában néztük, napközben, melóhelyen.. amikor éjjel az ágy végénél a levegőbe emelkedik a fekete asszony, na az volt a kemény. ijjesztgettük vele az idősebb kollegánkat -
nagyúr
válasz Tibiajax #100984 üzenetére
Én nem a hulladék paródiát linkeltem hanem a rendes filmet. Nekem keményebb élmény volt mint a Két nővér, ami szintén nem rossz alkotás, hamár ez a fajta akkor a Bedevilled megvolt? Na az is meredek.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
madgie
titán
válasz Realradical #100992 üzenetére
Hát a Child 44 azért nem volt akkora szám, ebben a témában szerintem a skandinávok erősek.
-
Realradical
őstag
Megnéztük a Martfűi rémet az ajánlások miatt. Úgy néz ki, hogy az én lelkivilágom elég messze állhat a topiclakókétól, mert én ilyen unalmas filmet már régen nem láttam. Az asszony is közölte 60% körül, hogy kimegyek kertészkedni, majd szólj, ha valami történik.
Az eredetiségről annyit, hogy szerintem a Child 44-t próbálták magyarba önteni igen kevés sikerrel.
Nem mondom, hogy a legrosszabbak közé teszem, mert ott azért olyan erős versenyzők vannak mint a Bunkerember meg a Kis Vuk, de azért nálam az erősen felejtős kategória.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
lionshamlet
senior tag
TF- Bay, a rendező.
Ahogy el is hangzik a video elejen.
Aztán vmi felrement...
[link] -
Cry0
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani valami jó beszarstós horrol filmet ? Sajnos már rég nem láttam.jótIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
KaitouP
nagyúr
válasz madgie #100975 üzenetére
Például ez is sokkal szebb szerintem. (Mertem linkelni, ha már a CGI a téma. )
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
spiky03
veterán
válasz madgie #100975 üzenetére
Szerintem is a látvány az nagyon rendben van a TF filmekben.
Most itt nem a felhőtlen kamerarángatásra gondolok, hanem a CGI minőségre.
Pl én annó az első részt végig leesett állal néztem végig, hogy mennyire jól megcsinálták, mert nem lehetett észrevenni, hogy mi CGI és mi makett. Pl a kólámat sem ittam meg az egész film alatt.
Míg ugye vannak olyan filmek, ahol teljesen elüt a CGI a valós helszínektől.
Hogy ne is menjünk messzire lást az új xXx-et a szörfös jelenetet.Nah de persze ízlések és pofonok. Én szeretem mind az FF meg TF filmeket, meg is van mind szépen a polcon BD-n, és az új részeket is megveszem, ha megjelenik nálunk.
De én szerencsés vagyok mert mindenféle filmet megnézek és szeretek, legyen az vígjáték, horror, dráma.
Csak mindet ugye helyén kell kezelni, vannak szórakoztató filmek és vannak mélyebb tartalommal bírók.Pl én szeretek a haverokkal moziba járni közösen, 4-5-en, és utána meg megduálni a filmeket.
Meg ugye mindenki arra költi/tölti a szabadidejét, amire akarja.
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
madgie
titán
válasz k-adi #100974 üzenetére
"A TF-ben igenis szép látvány van"
Hunte? Szabvány pirotechnika, ami teljesen elüt az adott jelenettől, meg CGI, kamerarángatással kombinálva, hogy ne szaggasson agyon a 24 fps. Ettől szebb látvány van egy jó videójátékban (meg jobb sztori is, meg legalább valamennyire interaktív).
-
k-adi
nagyúr
válasz fateless #100964 üzenetére
Én teljes mértékben megértem amit írsz, de ez nem fedi le teljesen a témát. Arról nem is beszélve, hogy ahogy említették előttem is, a kombinált-időtöltés akár jó kompromisszum lehet (ha kevesebb idő áll rendelkezésre, stb).
Félreértés ne essék, én megértem, hogy rendelkezésre álló idő hiányában megválogatod miket nézel - ezzel nincs is semmi baj, sőt dicsérendő - de azt sem állítom, hogy "JÓ" filmek lennének a TF, FF, stb féle filmek (ugye kinek mi a JÓ...) viszont.. leszarozni nem kellene még attól őket.
A TF-ben igenis szép látvány van (amit gondolom nem 2 perc alatt dobott össze egy gyakornok), FF-ben pedig remekül megvannak csinálva az autós-versenyzős jelenetek (amiket szintén nem volt egyszerű leforgatni, rengeteg ember közös koordinált munkája kellett hozzá), stb stb.
A film, ugyanúgy, mint pl. a zene szórakoztatásra van elsősorban. Ahogyan a feleségeddel tudsz menni koncertre, úgy közösen moziba is. Az alapvető cél a kikapcsolódás, szórakozás. Ezek a filmek (a 2 kiragadott példán kívül) pont erre valóak. Egyszerűek, látványosak, agykikapcsolóak. Pontosan ezért nem is kell többet várni tőlük. Persze vannak kiemelkedőbbek és rosszabbak is, ezt is elismerem.
-
Ispy
veterán
Nem tudom miért csinál mindenki úgy, mintha ezek a filmek régen nem lettek volna meg. Csak akkoriban nem szuperhősök voltak, hanem magányos hősök, Stalone, Schwarzenegger, Norris, Willis, ontották az agyatlanabbnál agyatlanabb akciófilmeket, na azoknál sem kellett nagyon gondolkodni.
Szóval ez nem egy új keletű dolog, ha valami különlegeset akarok enni, akkor nem egy kifőzdébe megyek be, ilyen egyszerű. Az meg, hogy ki mivel tölti az idejét szívesen, szubjektív dolog, attól még nem lesz az egyik vagy a másik jobb, az egyensúlyt kell megtartani.
Zárásként még egy gondolat: ti tényleg Hollywoodtól vártok minőségi filmeket?
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
K Norbi
addikt
-
Viszlát
addikt
+1. Bar nekem ez az egesz kikapcsolodas indoklas is santit. Neha ugy erzem, hogy a 7 milliard ugyvezeto igazgato bolygoja vagyunk, ahol mindenkinek annyi de annyi rendkivul stresszes problemaval kell megkuzdenie napkozben, hogy egy "gondolkodos" film mar nem kikapcsolodas hanem plusz teher. Rohej, szimplan lustak es igenytelenek az emberek.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Vertigo18
addikt
Elfelejted a "kombinált" időtöltéssel bíró dolgokat... Legegyszerűbb példa, miközben eszem, olvasom a Blikket... Így nem megy el plusz időm a szennylapra.
A másik ilyen kombinált cselekmény, hogy rengeteg időt töltök a fiammal, DE mivel imádja a Transformerst, ezért kikapcsolódásként együtt megnézzük itthon 3d-ben. Addig IS együtt vagyunk, jól szórakozunk, kikapcsolom kicsit az agyamat.
És felnőtteknek ez a film pont erre való. Kikapcsolódás.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
veterán
válasz k-adi #100891 üzenetére
A mindenegyben, tudásfája és hasonló oldalak látogatottsága és facebookon a követők száma kimagasló, de köztudott, hogy micsoda tévinformációk keringenek ezeken.
A jóban-rosszban a legtöbbek által nézett magyar sorozat, illetve a sztárcsináló műsorok, ha sorozatnak nézzük őket, de nem neveznénk attól még őket jónak.
A legolvasottabb napilapok a Blikk, Bors és társaik, de attól még az az újságírás alja.
A Transformers, Fast & Furious sorozat vagy épp a szuperhősök a legnagyobb bevételt hozó filmek, de attól még nem lesz jó.Igen, a célját betölti (a célja a pénztermelés a stúdiók részéről, agykikapcsolás az emberek részéről), de ez nem jelenti azt, hogy jó a cél, amit kitűztek maguk elé az emberek.
Én is megnézek alkalmanként egy-egy "szemetet", talán a WW-re is elmegyünk feleségemmel a hónapban, de még erősen ott él bennem a gondolat, hogy annyi idő alatt, ha már szerzünk dadát, elmehetnénk akár randizni is egyet kettesben, akár 3-4 órára egy közeli hegyre, vagy épp a via ferrata-hoz, még nem döntöttük el.
Amíg "korlátlan" volt az időnk, könnyen elpazaroltuk haszontalanságokra, egy idő után már elkezdtük átértékelni, hogy mire érdemes rászánni időt tudva azt, hogy mitől vesszük el azt.
Ha arról van szó, hogy ki akarok kapcsolódni két órára, akkor igen, lehet az, hogy egy agyatlan filmet nézek meg kikapcsolódásképp, ugyanakkor most már ott tartok, hogy mindig felteszem magamnak a kérdést: mire akarom szánni azt a kikapcsolódásra félretett időt. Ilyen viszonylatban viszont akár a túra, akár a floorball vagy fallabda, akár futás, még inkább a feleségemmel való kapcsolatápolás, vagy épp egy tartalmat nyújtó film messze megelőzi a fent említett filmeket.Elfogadom, hogy neked és sok más embernek van annyi extra ideje, hogy rá tudja szánni olyan dologra, ami számára kikapcsolódás - legyen az jóban-rosszban, Blikk vagy TF, elfogadom azt is, hogy más az igénye ezen embereknek, ugyanakkor ez még nem teszi ezen dolgokat minőségi időtöltéssé sem számomra, sem a társadalom számára.
A diákjaim (12-14 évesek) szeretik az ilyen filmeket. Amikor egy-egy hasonló mozi kijött, gyakran emlegették is. Egy órán beszélgettünk arról, hogy mi mást szeretnek még csinálni, majd megkérdeztem tőlük, hogy a felhozott és táblára felírt dolgok közül melyik milyen értékkel bír számukra, ha rangsorolni kell őket, mi hova kerülne. Még a fiatal tinik számára is átrendeződött a sorrend úgy, hogy ők ismerték fel, mennyi mással foglalkoznak szívesebben, mint egy Avengers vagy Transformers filmmel."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Mik76
senior tag
válasz Vikthor #100961 üzenetére
Drive
Anno a moziban lattam egyszer es bar akkor is tetszett, valahogy nem ereztem a kesztetest hogy ujranezzem.
Most sor kerult ra es most is siman bejott. Gyonyoru vilagitas es cinematography, kelloen minimal dialogusok, remek zene, stb.
9/10http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
devil-k
nagyúr
válasz madgie #100946 üzenetére
Ha minden magyar film legalább ilyen lenne, akkor nem lenne gond. Én nem szeretem az "új" magyar filmeket, engem ezért is lepett meg ez az alkotás.
(#100957) emiki6
Nem is lehet egy kalap alá vonni az első résszel! Egyébként nagyon jó irányba lehetett volna folytatni a Prometheust, de nem így. Nagyon nem így.
- mozi bolondéria -
-
Pitterix
őstag
válasz Fitzgerald #100956 üzenetére
Khm, mégis mit vártál tőle, ha szabad kérdeznem?
Hiszen ez egy tipikus agykikapcsolós lövöldés akció film."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
emiki6
veterán
Alien: Covenant
Őszinte leszek, nem rosszabb, mint az első rész. Szerintem (kis túlzással), ha akkoriban ezt vetítik, akkor ezt keringené be imádat.
Igen, ez ma már kevés. Mint film is kevés, legalábbis nekem, de kellemesen csalódtam, azt hittem rosszabb lesz, pedig csak egy középszerű film volt.Ami engem zavart: a legénység borzasztó naív és elővigyázatlan, továbbá hogy nem értem Davidet és a motivációit. Próbálkoztak megmagyarázni mit miért tett, de nem sikerült eléggé.
Ja, igen, a "csavar" akkor lett volna csavar, ha nem történik meg, annyira klisé.
Ez egy igazi Alien film, csak az a kár, hogy ezzel folytatták a Prométeuszt."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Fitzgerald
veterán
John Wick 2/10
Újabb kidobott két óra az életemből.
Van egy ismerősöm, aki egyszer azt mondta, hogy Keanu Reeves egy szar színész, aki jó filmekben szerepel.
Szerintem Keanu egy közepes színész, aki manapság szar filmekben szerepel. Valamiért nem igazán sikerült jó karrier döntéseket hoznia az elmúlt években.
A Willem Dafoe viszont kifejezetten jó színész, hogy ő mi a rákot keres egy ilyen filmben, az számomra felfoghatatlan.
A filmről nem beszélnék sokat, ócska, agyatlan gyökérség. Kb. egy gettó verziója a Taken-nek és a The Equalizernek. Jah, meg a Run All Night is ugyanez a film, abban is Liam Neeson szerepelt. De az már egy évvel később készült, mint ez.
Unalmas már ez ez egész műfaj a sok, Taken-t majmoló langyos szarsággal együtt.
A második részt inkább nem nézem már meg. -
emiki6
veterán
Pocsék a sokkal több, mint testőr szinkronja...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
nagyúr
válasz Viszlát #100944 üzenetére
Arra értettem, hogy örülök annak, hogy nem szarnak bele és "jó lesz az úgyis", hanem próbálkoznak vmi jóval, ami ebben az esetben természetesen nem jött össze, de legalább nem adják fel a hazaiak. Őszintén sajnálom ezt a filmet, hogy ennyire tré lett, pedig egy mocskosul izgis alkotás is lehetett volna belőle.
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #100948 üzenetére
Akármilyen jó rendező is Snyder azért engem meglepett, hogy őt kérték fel a DC univerzum alapjai lerakására/megalkotására, a többi már történelem.
-
nagyúr
válasz Tibiajax #100943 üzenetére
Sok pénz -> jó irány -> hasonló filmből/minőségből több.
Vagyis igen, egyfajta mix... a pénz azért kell, mert a studio pénz alapján dönt, leszarják +/- kiritikákat, ez business és ami pénzt hoz arra mozdulnak. Olyan embereket ültetnek/helyeznek pozíciókba akik létrehozzák a pénzt termelő dolgokat.
Szóval a cég is átalakul/alakul folyamatosan, remélhetőleg ez is a jó irányba... stb stb.
Így értem.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bad Pritt
félisten
válasz Tibiajax #100943 üzenetére
Ráadásul sokkal olcsóbb volt, mint manapság a top filmek. A Marvel már az első fázis végén bőven 170-200 millióból dolgozott filmenként, azóta csak az Ant-Man volt olcsóbb (130M), a DC-nek minden filmje drágább volt a WW 149 milliós költségvetésénél a Superman Returns óta.
Ha a bevételét a költségvetéséhez arányosítjuk, akkor bőven a legjobb eddig a DCEU filmek közül, de a Marveleknél sincs sok, ami ilyen mutatókkal bírna.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz FollowTheORI #100942 üzenetére
mit jelent az, hogy összekapja magát?.. hogy jobb filmeket csinál? és ahhoz kell a sok pénz? azon múlik szerinted? minél több robbanás meg látvány? vagy még jobb színészek, akiket jobban meg kell fizetni?
a jobb filmhez először is egy jobb script kellene... utána meg talán egy jobb rendező
nézd meg, itt van most a ww. női rendezője van, és tudjuk, h a nők nagyon sokszor jobb filmeket csinálnak, mert egyszerűen több bennük a lélek és az finomság. amire egy bay vagy másik mai barom úgyse képes. mert ma egyszerűen a trend az, hogy nagy pénzből, nagy látványt, nagy robbanást csináljunk, alatta meg mehet a szokásos idióta szinkron nemsoká..eljő.. a végzet..húúú. hamarosan....a mozikban -
nagyúr
-
nagyúr
Mártfűi Rém - sztori 6/10 - magyar próbálkozás 6/10 - megvalósítás 4/10 - zene 8/10
Nem lett volna rossz, de lehetett érezni a nem természetes párbeszédeket, hanem a szkriptelt szöveget. Ennek a filmnek nagyobb volt a hypeja mint a tartalma, élménynyújtása szvsz. Ez egy rém rossz film valójában. Viszont a zenéje nagyon el lett találva, hozta a hangulatot a jeleneteknél, ez minden. Shift+Del film amúgy. What a shame...
-
GODx
tag
Wonder Woman (3D, angol szinkron)
Hogy őszinte legyek, nem nagyon érdekelnek a szuperhősös filmek. Alapjáraton. Viszont jött a Wonder Woman, nem olvastam magáról a filmről sok mindent, magával a karakterrel viszont képben vagyok, meg hogy Gal Gadot játsza. Felkeltette az érdeklődésem viszont a 90%-os Rotten és 8.0+ iMDB vélemény, osztálytársam meg amint meglátta hogy van 3d-ben és még mellé angol szinkronnal adják felirat nélkül, hát nem kellett sok hogy na akkor uccu a fővárosba, 120+ kilóméter ide vagy oda.Szóval, ugye semmit sem tudtam a szereplőgárdáról Gal Gadotön kívül. Viszont hatalmas meglepetés volt látni Claire Underwoodot a House of Cardsból, Lupint a Harry Potterből, na meg Ashby atya a Sons of Anarchyból, na elmentek ti a... Visítottam volna legszivesebben. Helyettem viszont az előttünk pár sorral ülő ~14-15 éves lányok megtették minden egyes alkalommal mikor a férfi MC megszólalt. Fuuh, de idegesítő bagázs volt az.
Történet terén abszolút sablonosnak éreztem. Most itt vázolni is szeretném ezt a sablont ami alapján érzem, hogy ezen film és még sok másik készült:
Adott ugye egy tök mindegy milyen szereplő egy supernatural világban, ahol főszereplőnk körül a harc tetemes részt fellelhető, na ő is felcsap ilyesminek, gyakorol gyakorol,
tyűbaccki durca képességei vannak, jön az első kontakt a külvilágból, hát ez nagyon bajos, új karakter(ek)
bevezetése, aztán egy kis háttér építgetős/könnyed rész, aztán jön az offenzíva hogy be kell mutatkozni hogy na akkor mit is tudunk igazán, többi karakter meg csak néz hogy húba**eg megérkezett a dreddbíró, aztán jön a főgonosz aki nagyon erős és nem szeretné elpusztítani alapból, főhősünk meg a hátsó fertályból előhúz egy ütőkártyát amivel végül úgy elpicsázza az előbb még nála 100-nak a faktoriálisával erősebb gonoszt hogy ekkora comebacket még az isten se látott.Az akció dióhéjban: Nájsz. Veri náájsz.
Verdnél (A francia(?) kisváros ahol a templom tornyát kettévágta, na az mindent vitt, a lövészárokból kiugrásától a tornyos részig minden egyes képkockájánál néztem hogy aztamocskos, na ezt szépen összehozták. Tetszett, nem azt mondom hogy rossz lenne vagy valami, Charlie-n pl. már csak az akcentusa miatt is röhögtem mert egyáltalán nem számítottam ilyesmire, csak hát történet terén az a kliséáradat az nekem egy nagy no-no. Jó, mondjuk szuperhősös film, ahhoz képest a Wonder Woman még kimagasló is . Nem, a Logant még nem láttam, de tervben van. első mozis, angol szinkronos felirat nélkülis filmnek tökéletes volt, örülök hogy végre volt egy olyan film amit egyáltalán így adtak és még érdekelt is, lehetne több ilyen is Mo.-n...
Bocsánat a hosszú posztért, ígérem,
nem fog többször előfordulni. Na de majd a Dunkirkegyhamar [ Szerkesztve ]
MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 5700x, Sapphire RX6650XT, Glorious Model O, Audio Technica ATH-M40x --- CsakANyersAim
-
.LnB
titán
válasz Pearce #100936 üzenetére
Nem gondolom. Hol van annak az érvelésnek az alapja, amikor ő maga is baromságnak titulálja a filmet?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Pearce
aktív tag
usa box office: sírba szállás - Múmia otthon bukó, a világviszonylat valszeg megmenti, WW pedig tovább szakít. Érdekes az It Comes at Night: a kritikák pozitívak, míg a nézői vélemények elég megosztóak - imdb-s értékeléseknél a csalódás szó elég sokszor előjön, rottenen is csak 44% a nézői elégedettség. Kár, pedig ígéretesnek tűnt.
(#100934) .LnB
Nem gondolod, hogy kicsit magas a ló?
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Röviden: tetszett.
Hosszabban:
Nem akart Alien (1979) (ismertebb nevén "Nyolcadik utas a halál") film lenni, nem akart erőltetetten ahhoz kapcsolódni, így kaptunk egy remek scifit. A Prometheus (2012) pont ezzel lett elrontva, hogy nagyon rá akarták erőltetni az Alien vonalat.
A Life a Gravity (2013) című filmhez hasonlóan elérhető közelségbe hozta a sci-fit, hiszen a Nemzetközi Űrállomás (damoklész kardjához hasonlóan) folyamatos itt lebeg a fejünk felett. Persze a remek cselekményhez kellettek a legénység folyamatos hibázásai, a csavar a végén pedig fenomenális volt.
"nincs rá lezsóidő"
-
radi8tor
MODERÁTOR
Srácok! Maradjunk a filmeknél. Köszi!
⭐ Stella
-
Tibiajax
nagyúr
-
emiki6
veterán
válasz k-adi #100925 üzenetére
Idézném ismét: "Számíts a legjobbra, készülj fel a legrosszabbra."
És ez igaz arra is, hogy hogy hogyan érdemes filmetnézni.Én nem követem a sorozatot, de a topik alapján így értelmezem Hágé írását:
Nem az a baj, hogy nem hozták ki belőle a maximumot, hanem az, hogy nem igyekeztek a minimum szint fölé menni. Továbbá az, hogy az emberek beérik a minimummal negatív hatással vannak a filmiparra.
Szerintem jobban élveznétek a filmet, ha a jelenlegi pozitívumainak táborát még erősítené 1-2 dolog, ami jelenleg hiányossága és nem lenne olyan nagyon nehéz pótolni, ha nem szarnák le.Pitepeti: Győzikét elismerem, mert kiváló egykarakteres színész és nagy hitelességgel adja elő szerepét. Aki nem találkozik vele személyesen és nem látja milyen igazából, az bele sem gondol, hogy ez csak egy szerep. Vérprofi a csávó. Persze elismerés mellett nem támogatom azt amit csinál, mert rossz hatással van a társadalom egészére. Csökkenti a szórakoztatás színvonalát és rossz példát mutat a C-típusú egyedeknek.
Hidd el, vannak olyan "egyszerű" emberek, akik ezeket a pojácákat példaképnek tekintik, szerencsére nem a társadalom nagy részéről van szó.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
törölt tag
válasz emiki6 #100923 üzenetére
Nem gondolom, hogy egy Győzike bárkinek is a példaképe lehet. Vagy Fekete Pákó, Pumped Gabó, de akár mondhatnám Berki Krisztiánt is, aki ráadásul még névazonossággal is bír olimpiai bajnokunk mellett. Kiszel Tünde a hölgyek között, de szorosan a nyomában ott liheg Vajna Timike. LOL
Ezek nem példaképek, hanem szánnivaló szerencsétlen hülyék, akiken lehet röhögni.
Persze pénzük az van, de az manapság alapfeltétele a celebségnek. -
WayneGace
őstag
Szerintem van, aki kedvelné az alapötletet és várna egy jobb filmet. Ha már sok-sok pénzt ráköltenek. Míg van, aki egy-két rész megnézése után kb. ezt a szintet várja az elkövetkezendő részektől. És vagy érdekli továbbra is vagy inkább már nem nézi a folytatásokat.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
OPiiPO
veterán
válasz k-adi #100910 üzenetére
kb. teljesen egyetérek veled, saját magával szúr ki aki Ingmar Bergman A hetedik pecsét szintű filmet vár egy Transformerstől - ezekben a filmekben pont ennyi van, tudom élvezni is őket mivel ennyit is várok el tőlük
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Bad Pritt
félisten
válasz k-adi #100925 üzenetére
Miért ne kéne többet várni tőle? Top kategóriás szakemberek iszonyatos pénzekért dolgoznak ezeken a filmeken. Nagyságrendileg ugyanannyiba kerül egy TF mint egy Civil War, mégis mérföldek vannak köztük. Nem kell túlzásokba esni, senki nem vár tőlük Oscart, egy olyan alap minőség kellene, amit azért sok hasonló kategóriás film képes megugrani. Vagy mondok mást:
Art Marcum (screenplay) &
Matt Holloway (screenplay) &
Ken Nolan (screenplay)
Akiva Goldsman (story)Ennek a négy úriembernek a munkásságát szeretném végre megalapozottnak látni egy ilyen projekt kapcsán. Csak mert a robbantásokat nem ők írják bele, az remélem megvan.
Az epic fail inkább az, hogy már eljutottatok odáig, hogy megmagyarázzátok, miért nem is érdemes többet várni ezektől a szar filmektől, mert sajnos igen, szarok, mivel a beléjük fektetett idő, pénz és energia köszönőviszonyban sincs a végeredménnyel.
-
k-adi
nagyúr
válasz Bad Pritt #100920 üzenetére
Dehát pont ezt írtam.... hogy többet vártok tőle, pedig nem kellene. Az, hogy mit mondanak róla a készítők azt le kell szaaaaaarni. Mivel már FFből is van 7, TFből is van nemtudom mennyi.. így saját tapasztalat alapján már tudod mit kell várni tőle.
Igazából az az epic fail amikor még ennyi idő is még oscar-t vártok tőle. Én alapból úgy ülök le ezek elé, hogy 2óra agyatlan látványos baromság, de ennyi. Nem várok többet tőle, így nem is csalódok akkorát.Mi, rendszeres filmnézők, mozizók, stb a legtöbb filmnél nagyjából már be tudjuk lőni azt a bizonyos lécet.. ezért is nem értem miért vártok megváltást FF vagy TF féle filmektől. Leszarozni azért még nem kellene, közepesnek mondani már annál inkább...de az igazán szartól azért messze vannak.
-
musli26
tag
Tudnátok ajánlani valami jó vígjátékot 2017-ből(DVD)?
KösziDell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
Bad Pritt
félisten
1. Nem másfél, hanem 2,5 és arányaiban kevés a zúzás ahhoz, hogy megbocsájtható legyen a hülyeségük. A többi "family" meg "nonono" mindkettőnél.
2. Ha a Marvel össze tud kukázni a futószalag filmjeihez olyan sztorikat, amik csak minimálisan idióták egy TF-hez képest, akkor ugyan engedtessék már meg, hogy Bay-éktől is elvárjunk egy kis értelmet. Szerintem igénytelen hozzáállás az, ha elfogadjuk, hogy azért szar filmek, mert annak szánják őket (ami amúgy nem igaz, mindig elmondják, hogy most aztán nagyon odatették magukat és xyz olyan forgatókönyvet rakott össze, hogy csak na).
Szóval fogadd csak el, hogy ezek szar filmek, élvezd őket, ahogy szeretnéd, de ne kérd számon azt, ha valaki kicsit többet vár tőlük, mint az a hígfos, amit amúgy nyújtanak.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Ennek analógiájára időnként nézhetnék Győzike-showt és Pumped Gabot, utána olvasnék egy kis Blikket és Kiskegyedet és el is lazulnék.
Túl rövid az élet ahhoz, hogy ugyanabba a xarba lépjek többször.
"Ha savanyú a tej, nem vagyok buzi, hogy beszopjam"This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
petipetya
nagyúr
T2 Trainspotting
Tetszett, remek folytatása volt a 20 éve látott Trainspottingnak. Teljesen átjött a régi film érzése és hangulata, plusz a zenei betétek is elsőrangúak voltak. Külön dícséret jár Begbie és Spud karaktere miatt, mert megint csak nem kevés mosolyt csaltak az arcomra. Talán csak a 20 évet tudom felróni nekik, mert már 10 évvel az első film után is el lehetett volna készíteni ezzel a történettel. Nem is ragozom tovább.
"nincs rá lezsóidő"
-
emiki6
veterán
válasz Vikthor #100915 üzenetére
Totál mundfuck az egész. jupiter holdja; migráns; rendőr meglövi; szuperképessége lesz a lövéstől; angyal lesz; az orvos meg akar belőle gazdagondi. Ezek annyira összefüggéstelen, össze nem illő hasraütésszerű alapok, amikre felépítve egy film kétlem, hogy jobb lenne, mint egy elrontott turmix...
Eszembe jutott hol olvastam hasonlóan sokrétű szöveget: FESZÜLT NEMZETKÖZI HELYZET AZ OSCAR-DÍJ KÖRÜL
Ízelítő: Nemzetközi kutatócsoport érkezett az ukrajnai Krím félszigetre, hogy megkeressék Leonardo DiCaprio régóta vágyott Oscar-díját. Az expedíció a zsűri azon nyilatkozata után indult útnak, miszerint idén már tényleg akartak adni egyet a színésznek, de a neki szánt szobrot szállító FedEx gépet véletlenül a turulon menekülő IV. Bélának nézték a krími tatárok, amely a rá kilőtt nyilak miatt kényszerleszállást hajtott végre a Jaltai Hegyi Védett Területen. A támadók ma hajnalban hivatalosan is bocsánatot kértek a történtek miatt: sajnálatukat fejezték ki többek között DiCaprio és a magyar nép felé is.[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
-
diablo1984
veterán
válasz ben11 #100912 üzenetére
gondolom, hogy megmutassa, hogy következőnek a gyerek jön ès utána nincs család. Èn azt nem èrtettem, hogy egy zabigyerek miatt kockáztatta az eddigi rèszekben vèdett családját, ellenük ment, bárki meghallhatott volna. Valamint az előző rèszek főgonoszai is mind puszipajtások lettek, pedig miattuk is hullott a családból..... -
ben11
őstag
A legújabb FF film.
Tipikus folytatás, akinek tetszettek a korábbiak, azoknak tetszeni fog ez is. Részemről elmegy/ne.
Csakhogy.Rohadtul bosszantott egy dolog, amin biztos a többség nem akad fenn. Mégpedig, hogy a gonosz néni mi a tökömnek lövi le egy kisgyerek anyját. Most komolyan. Egy akkora gyerek csomó törődést igényel. Azzal, hogy nincs anyja, az apját meg elzavarja "dolgozni" ki a tököm figyel a gyerekre? Ő? Eteti, tisztába rakja, fürdeti, altatja? Egy kommandós? Felbérel egy szittert? Persze a repülőn is velük tartott természetesen.
Persze nyilván nem ez van mögötte Egyszerűen nem akarta egy kicsi valódi emberi érzelmet/drámát belevinni a filmbe azzal, hogy gázolajnak az exe és aktuális partnere között kelljen kínlódnia, jobb volt ez így..
Tudom, vannak ennél sokkal nagyobb baromságok a filmben, de ez engem totál kizökkentett a filmből.[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
Ugy ahogy mondja! Az en kedvencemet BrickTop mondja, de ugyis kimoderalnak
(#100875) oriic : Tenyleg az! Barmikor meg tudom nezni. Az egesz film nagy kedvenc, de a legkedvesebb jelenet amikor Gump (Tim Honks ) meglatja Dan hadnagyot a hajorol es a vizbe ugrik
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
devil-k
nagyúr
Az egészség ellenszere
A Cure for Wellness6/10
Végül is hálás vagyok a rendezőnek, hogy ezt a storyt nem 89 percben akarta lenyomni a torkunkon, hanem 146 perc alatt. Ez mindenképp kiemelendő. A téma egyébként roppant érdekes lett volna, hogyha a logikai buktatókon kívül jobban odafigyel a rendező a történet és cselekményvezetésre. Maga az alap jól sikerült, a hangulatot is szépen hozta, de a vége a történetnek egy nagy hablaty lett. Ettől függetlenül nem unatkoztam, csak kicsit szurkoltam magamban, hogy ne legyen annyira átlag ez az alkotás.
Egy kis Viharszigetes hangulat is van benne.
Szegény Dane DeHaan-t sajnáltam.
Annyit kapott a filmben ez a szerencsétlen, hogy nem igaz. [ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
-
spiky03
veterán
válasz pohár #100902 üzenetére
Én is így vagyok vele, de ugye sajnos ha nincs feliratosan, akkor marad a szinkron ha rendes 3D-ben akarom megnézni.
Majd második alkalommal feliratosan nézem 2D-ben és kész. Úgy biztos jobb lesz, de kíváncsi vagyok azért arra az eredeti 3D-re is, mert ugye ez az lesz és nem konvertált.Hoppá már ott is van vödör nem csak a Sugárban?
Tuti vétel, meg a másik mellé majd.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
emiki6
veterán
"Bizonyos értelemben a Chappie egy nagy vicc." Ezt jó így utólag megtudni...
Szerk: Komment:
"Ez a film furcsa és értelmezhetetlen azoknak akik nem ismerik/nem szeretik Die Antwoordot és az egész jelenség hátterét. Miattuk működik a film, miattuk jó. Mert tényleg jó, csak a komolytalan, fogyatékos és egyedi világukat egy nagyon szűk réteg képes befogadni. Akinek nem sikerült, nem érti, szarozza. A rajongóknál meg úgyis 10 pontos."Ez meglehet, hogy így van, a Die Antwoord-ot nehéz befogadni sokaknak, nekem is, de ez nem jutott eszébe senkinek még a film készítésének megkezdése előtt? Ha tudtam volna, hogy kik ezek, és hogy benne lesznek a filmben el se megyek rá és sokan szerintem így is tettek.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
All→M8
-
BITBOYS
addikt
Wonder Woman (imax)
Gal Gadot lenyűgöző egy teremtés, jól állt neki ez a szerep. Maga a film nem egy nagy szám de nem is rossz, kicsit gyerekes és rommá volt vágva, nem hogy vért de még halottat se mutattak
-
pohár
félisten
válasz spiky03 #100901 üzenetére
én is az IMAX-et választanám a hangot és kép miatt, de ennél a sorozatnál sose tudtam elviselni a szinkront... ez most sincs másképp, pedig mit nem adnék egy 2D feliratos IMAX kópiáért
ó, és a CC ad TF5-ös vödröket menühöz, úgy látszik, hogy az is fém (képről legalábbis)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spiky03
veterán
Én várom a TF5-öt is meg a Fekete párducot is.
Remélem jövőhéten tudok már jó helyre venni a TF5-re jegyet az IMAX-be 22-ére.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest