Hirdetés
-
GAMEPOD
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
madgie #100975 üzenetére
Szerintem is a látvány az nagyon rendben van a TF filmekben.
Most itt nem a felhőtlen kamerarángatásra gondolok, hanem a CGI minőségre.
Pl én annó az első részt végig leesett állal néztem végig, hogy mennyire jól megcsinálták, mert nem lehetett észrevenni, hogy mi CGI és mi makett. Pl a kólámat sem ittam meg az egész film alatt.
Míg ugye vannak olyan filmek, ahol teljesen elüt a CGI a valós helszínektől.
Hogy ne is menjünk messzire lást az új xXx-et a szörfös jelenetet.Nah de persze ízlések és pofonok. Én szeretem mind az FF meg TF filmeket, meg is van mind szépen a polcon BD-n, és az új részeket is megveszem, ha megjelenik nálunk.
De én szerencsés vagyok mert mindenféle filmet megnézek és szeretek, legyen az vígjáték, horror, dráma.
Csak mindet ugye helyén kell kezelni, vannak szórakoztató filmek és vannak mélyebb tartalommal bírók.Pl én szeretek a haverokkal moziba járni közösen, 4-5-en, és utána meg megduálni a filmeket.
Meg ugye mindenki arra költi/tölti a szabadidejét, amire akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Okos Otthon / Smart Home
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest