Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zordi001
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy samsung galaxy note 3al kapcsolatban! A készülék leíràsa szerint 4g és LTE képes de digi kàrtyàval csak telefonàlni tudok, netem sajnos APN beàllítàs utàn sincs.
Köszi -
DevKiller
senior tag
-
ACE-
addikt
válasz maranarudi #21039 üzenetére
Honnan lehet ilyet rendelni?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
n00n
őstag
Megint frissült kicsit a lefedettségi térkép, amiket így hirtelen látok a teljesség igénye nélkül a november közepei állapothoz képest Dunántúlon:
Böhönye, Szigetvár (belváros), Tamási után a „pusztában” is felkapcsoltak egy tornyot a 65-ös úton.
Ha jól emlékszem van itt szigetvári fórumtárs. Esetleg megleshetné, hogy valós-e a kép. Nyáron mikor a strandon voltunk családdal, akkor a belvárost leszámítva volt mindenhol térerő (a víztoronynál volt egyetlen egy torony, az oldotta meg a nyugati részt, illetve a nagypeterdi torony elért a keleti városrészhez.). Úgy tűnik, hogy most már ez is megoldódott. -
ACE-
addikt
válasz maranarudi #21034 üzenetére
pl. melyik?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
maranarudi
csendes újonc
Talán valakit érdekel: 4g lte no name usb stick működik Win10 és android alatt is teszt sim kártyával.
-
veterán
válasz DrBubo77 #21031 üzenetére
Nem folytatom, de meg kell jegyeznem, hogy a topic a Digimobilról szól. A Digimobil pedig a politika miatt nem tud terjeszkedni rendesen és esik el frekvenciáktól. Így eléggé nehéz elvonatkoztatni tőle. Mármint a politikától. A kizárás politikai döntés volt és az is, ahogy a fellebbezést "elbírálták".
-
törölt tag
válasz #72755712 #21018 üzenetére
Végül sikerült a Huawei E5577s fw update windows 10 pro 64 bit alatt: a második Balongot megette, a driverek azért nem mentek fel, mert a telefonom és a Hilink miatt már fenn voltak. Így az E5577-s már felismerte a Digi hálózatot, és pin, apn, stb. kérdések nélkül csatlakozott a hálózathoz, elég jó sebességgel BP_XI:
-
DevKiller
senior tag
válasz trec12 #21026 üzenetére
Szerintem csak álom.
Abszolutizmus van, és kb most a királlyal megy szembe a DIGI.
Kétlem, hogy elérnek bármit is. De ha igen taps özön, és minden elismerésem. Erre szoktuk mondani, hogy ami még nem volt, arról semmit sem tudunk.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
ggabor02
aktív tag
válasz viktorhu #21022 üzenetére
Elég sokáig tartott az eljárás: "2015 szeptembere és 2016 augusztusa között a „Csatlakozz Európa legnagyobb 4G partnerhálózatához!” és a „Csatlakozz Európa legnagyobb 4G hálózatához!” szlogenekkel népszerűsítette szolgáltatását."
Elhúzták, nehogy véletlenül a frekvencia tender előtt lezáródjon... -
sfdrakex
nagyúr
-
PLaci58
addikt
válasz sfdrakex #21012 üzenetére
A #21011-ben a link a digis roaming+ beállítást írja le és ott egyből létre kell hozni egy új digis apn-t, igaz ők az országkódot nem írják át. Gondolom ez a net miatt kell a R+hoz. Nyelvet magától váltott és szerintem nem nyomtam félre semmit 😁.
Ennyi pénzért nem találtam dual sim, 4G, WoWifi, 3GB RAM-os telefont máshol."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
viktorhu
veterán
válasz trec12 #21021 üzenetére
Előtte is kapott mindegyik bírságot, de a Digi-klauzula kifejezetten a digire specializálódott, mivel az egyik versenytárs összejátszott a kiíróval. Jellemzi az állapotokat, hogy ezt nem szégyenkezve titkolják, hanem ki is teszik a weboldalukra. "Mert megtehetjük."
Ha a versenyjogi szabályok megsértése lenne a kizáró ok, akkor kizárólag új szolgáltatók indulhattak volna a mostani tenderen.
-
trec12
addikt
válasz DrBubo77 #21019 üzenetére
Már Mónika megengedte, hogy a Voda induljon. Most akkor ezek szerint a Voda sem indulhatna ha a tender előtt kapta volna a bírságot? Sebaj akkor indult volna a Vodafone U.K. Azért érdekes jogszbály ez a ki volt büntetve, ki nem meg mikor, megér egy misét az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz dethroner #20995 üzenetére
Egy újabb pályázót kizárhatnának a tenderből:
1,1 milliárd forintra büntette a Vodafone-t a GVHÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
nfsu17
veterán
válasz fujifilm1 #20875 üzenetére
Biztosan küldött sms-ek voltak, mégpedig a xiaomi teló akarta magát aktiválni...vagy sikerült neki, vagy nem.
Meg kellene beszélnetek egymással, hogy milyen számon ment neki ki az sms.
Nekem is xiaomi telóm van, de a november végi 5 napban, amióta használom, ott nem jelent meg a számlán sms. Tehát az első 5 napban nem ment ki sms tudtom nélkül, de lehet decemberben majd én is megszívom.
Ez ugyan olyan esetnek tűnik, mint anno az iphone sms-ek UK-be, senki nem küldött semmit, mégis erőszakos volt a teló, és a tudtunk nélkül küldte.
Azóta a digi úgy néz ki nem számlázza ezt ki.
ő írt erről -
törölt tag
válasz gyuri81 #20017 üzenetére
Windows 10 pro alatt nem akar működni. Tényleg, a leírás milyen op. rendszerre vonatkozik? Nekem w10 pro 2019 novemberi van, 64 bites. Már a Balong fájlnál kiírja, hogy fertőzött, és azonnal törli, a huawei driverek sem mennek fel, illetve a gyáriak fenn vannak. e5577s (3000 mAh-s változat)
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz PLaci58 #21011 üzenetére
Ha be van állítva a roaming+ akkor nem tudsz apn-t átírni szerintem, csak ha visszaállítod. Szerintem hiába léptél vissza valamit elnyomhattál. Bár nem ismerem a Digis-, átcimkézett Oukitel telefonokat, és nem is szeretném megismerni egyiket sem, de nem hiszem, hogy magától állít roaming+-t és nyelvet.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
PLaci58
addikt
válasz sfdrakex #21010 üzenetére
A jelenség teljesen megegyezik a roaming+ beállítással [link] .
A kártyáimon nincs engedélyezve a roaming szolgáltatás. A SIM Toolkit-et elindítottam, de nem állítottam be, nem is jelent meg a normál és Roaming+ választási képernyő. Visszaléptem előtte, mivel tudtommal nincs a kártyáimon engedélyezve.
Teljesen olyan dolgokat eredményezett mint a beállítási leírásban, olasz ITM APN-ek, 222 országkóddal. Próbáltam a Digis APN-t hozzáadni, igaz 216, 03-al, de nem jelent meg az APN-ek között, hiába mentettem. Mondjuk nem indult újra magától egyszer sem a telefon, csak simán nyelvet váltott, és nem lehetett csak olasz és román nyelvet választani.
A lényeg, hogy ma is tanultam valamit
Köszi.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
fornettisuti
veterán
válasz PLaci58 #21002 üzenetére
Anno, volt olyan pannonos SIM kártyám amit, ha mobilban raktam, nem lehetett hívni, de hívást indítani igen és egyből angolra állította az adott készüléket (nekem 3210-m volt, a pannonos kishölgynek 62xx, kártya csere lett a megoldás)
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
PLaci58
addikt
válasz spileraaa #20858 üzenetére
Hali. Kicsit hosszú leszek!
Kedden bementem a Digihez és vettem egy [C2-t] . Nem azonos a Romániában árult C2-vel !Még nyáron kihoztam két kártyát és vettem egy R1-et is.
A C2-vel a cél az volt, hogy menjen a WoWiFi a másik kártyán is, mert a régi telóm nem tudta még a 4G-t sem. A térerő nálunk szinte semmi, de az R1 szépen megy a WiFin. keresztül. Állítólag éppen aznap kapták frissen, melegében a készülékeket. Megvettem, kértem, hogy tegyék bele a SIM kártyát, de mondták, hogy nem nyúlhatnak a készülékhez. Oksa, majd otthon.
Itthon betettem a kártyát, bekapcsoltam és egyből azzal jött, hogy állítsam be a WiFi-t, meg letöltött frissítéseket (120MB). Akkor kihagytam a frissítést, sikerült továbblépni. Térerő semmi, WoWiFi semmi! Gondoltam előbb be kell regisztrálnia a kártyának a hálózatra, ezért addig mászkáltam az udvaron, amíg bejött a 4G, aztán el is tűnt. Más szolgáltató kártyával szépen működött a teló ezért kizártam a készülék hibáját.
Mérgemben megcsináltam a frissítést (másnap kiderült, hogy adtak is papírt, hogy hogyan kell egyből a szoftvert frissíteni, szóban sajna semmit nem mondtak ) Frissítés, újraindulás után a helyzet változatlan volt, térerő semmi . Próbáltam beállítgatni mindent (APN, hálózat, WiFi ...), de semmi eredmény. Feladtam, gondoltam másnap visszaviszem a készüléket, aztán küszködjenek ők.
Ahogy nézegettem az Appokat, van egy olyan, hogy DIGI online, rákatt, jéé TV-t lehet(ne) nézni. Valamit kiírt románul én meg kiléptem .
Na innentől kezdve (nem állítom, hogy ettől!) a telefon átment (szerintem) Román nyelvűbe. Visszaállítani nem tudtam, csak gyári állapotba állítással (azt valahogy kibogarásztam). Minden Happy, újra itthon vagyunk, de pár perc után megint átváltott, holott nem is jártam a beállításokban! Megint gyári állapot, ez még vagy 2x. Aztán maradt magyar nyelvű. Ami feltűnt, hogy nem tudtam többé előhozni a Digi APN-t (először megvolt). Valami "I-TIM" APN-ek voltak 222-es országkóddal! Gondoltam átmentünk románba, de akárhogy írtam be új APN-t nem jelent meg. Akkor gondoltam, hogy a kártya átváltott Románra és ezért nem tud beregisztálni. (Ma megnéztem, a 222 Olaszország és a TIM is Olasz szolgáltató). Másnap unalmamba betettem a másik Digis kártyát, azzal nagyon gyengén, de lett 4G.
Visszamentem a Digihez, elkezdtem előadni a dolgokat, de nem voltak rám vevők, rövidre zártam ,kértem a kártya cseréjét, mert hibás.
Simán kicserélték, ugyanazt a számot visszakaptam. Kártya telóba, térerő még mindig semmi. Morogtam, de mondták, hogy lehet, hogy csak 24 óra múlva lesz aktív a kártya. Kocsiban, indulás előtt SIM kikapcs-bekapcs és Egyből minden HAPPY, 4G, LTE max térerővel.Amit nem értek, hogy hogyan tudja a telefon így tönkretenni a kártyát?
Mindegy, a teló szépen működik, kicsit gyengébb a kijelző mint az R1 (kontraszt kevesebb) és telefonálni is lehet rajta .
Képek: bal oldalon a friss szoftveres R2 a jobb oldalon a C1.
Vannak még hibák Érdekesek a szín megnevezések:
Van ahol nem telik az idő, minen 5 perc:
Verziók és kijelző:
Ennyivel magasabb az R2, de az első kamera foglalja középen a kijelzőt, a C1 sarkosabb, szélesebb picit és szinesebb, kontrasztosabb.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
törölt tag
Azért az szuper, hogy végre van az országok többségében sima roaming is, azokban mindenképp ahova a magyarok többsége megy így senkinek nem kell kapcsolgatni roaming és r+ között!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest