Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz Lajosnagy17 #20898 üzenetére
nálunk is 10napja már müködik a torony,a 1272 nem is tud róla..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Lajosnagy17
senior tag
A lefedettség alapján már több helyen lehetne engedélyezni. Nem értem miért nem update lik a települések listáját.
-
-
mzso
veterán
-
n00n
őstag
Megjött az első roamingos számlám. Tényleg nulla forinttal számolta a Digis hívásokat. A hálózaton kívülre (esetemben Telekom) menőket pedig 5 ft/perc. (tudom, hogy így is hirdeti, de hátha van valaki, aki olyan, mint én, hogy csak a valós tapasztalatoknak hiszi teljesen )
-
Ginderek1
csendes tag
Bonyhádot is bekapcsolták a térkép szerint.(Tolna megye)
[ Szerkesztve ]
-
Lajosnagy17
senior tag
Tovább nőtt a lefedettség Csornán. Már Csorna és Győr között is egész jó.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz #20238798 #20884 üzenetére
Van ez (root kell hozzá), nekem MIX2S-en működik, az meg majdnem ua., mint a MI8.
Valamint van az MBN Loader megoldás. Ezt nem próbáltam, de ha jól látom ez is hasonló, mint a modem configos, talán épp az első lépésben a modem config alkalmazást teszi fel... -
zoltan6
őstag
Nem tudom volt-e már?
Digi most rakta facebookra:
iPhone-od van? Van egy jó hírünk! Most már Te is élvezheted a DIGIMobil kiváló hangszolgáltatását, a VoLTE-t, ha iPhone7 vagy annál modernebb készülékkel rendelkezel. Nincs más dolgod, mint beállítani a mobilon ezt a lehetőséget! Részletek itt👉 https://bit.ly/35049u6
[link][ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz gs.bence #20874 üzenetére
Kar hogy nincs modem config nalam Note 5 PRO-nal.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
gs.bence
csendes tag
SE-m nincs, így nem tudom, hogy ott milyen lehetőségek vannak. Ha a vége hasonló/egyezik, akkor szerintem jó lesz.
Akkor ha a SIM opcióknál megjelenik a Wifi hívások/Wifi calling opció, akkor van engedélyezve a funkció.
Ha jól sikerült értelmeznem a dolgokat, akkor tiltani kell.
Ha engedélyezve van, akkor ellenőrzi, hogy a szolgáltató támogatja-e és ha igen, csak akkor kapcsolja be a funkciót. Azzal, hogy ezt kikapcsolod ellenőrzés nélkül engedélyezi a VoWiFi-t.
-
gs.bence
csendes tag
Nem tudom, hogy valaki megfejtette-e már (lehet, hogy semmi újat nem osztok meg ), de nekem Xiaomi Mi 9-en hosszas próbálkozás után sikerült működésre bírni a VoWiFi-t.
Nyitott bootloader és root nem kell hozzá.A VoLTE eddig is működött, csak a Carrier check tiltás kellett (*#*#86583#*#*), viszont a VoWiFi nem akart.
Használt eszköz:
Mi 9 6/128GB (Model M1902F1G)
MIUI Global 11.0.3Amit csináltam:
Engedélyeztem a VoWiFi-t: *#*#869434#*#*Activity Manager: Hidden activity launcher app letöltése (Play Store)
Program indítása -> Activity List -> Modem Config (lenyit) -> lenyitott app megnyitása
Itt kiválasztottam a /vendor/firmware_mnt/image/modem_pr/mcfg/configs/mcfg_sw/generic/eu/dt/commerci/greece/mcfg_sw.mbn profilt.Ezt követően egy restart. (nem biztos, hogy kell, de ártani nem árt )
Ellenőriztem, hogy a SIM beállításoknál a VoWiFi engedélyezve van-e (Network Preferences: Prefer Wi-Fi)
Ekkor még mindig nem ment a dolog és itt jön a magic: Átállítottam a régió beállításokat Svájc-ra (Settings->Additional Settings->Region-> Switzerland)
A módosítás után szinte azonnal megjelent a VoWiFi ikon és működött a hívás Airplane mode-ban is.
Utána visszaállítottam Hungary-re a régiót, de a VoWiFi továbba is működni látszik
[ Szerkesztve ]
-
fujifilm1
senior tag
válasz fujifilm1 #20178 üzenetére
Sziasztok,
Válaszolt a Digi ügyfélszolgálat a panaszomra, hogy fogadott SMS-t számláztak ki.
Elnézést kértek és jóváírták mind a hármat. 3*24FT nemzetközi SMS.
Az egyetlen zavaró dolog hogy végig duplán számlázott kiküldött SMS ről beszéltek.
Miközben erről szó sem volt! Ezek fogadott nemzetközi ( OTP- One Time Password) sms ek voltak.Úgyhogy nézzétek meg a számlátokat hogy fogadott nemzetközi SMS-t véletlenül nem számláztak e ki.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Huawei e5577 321-hez használ valaki antennát? Mennyivel lesz tőle jobb a jelerosseg?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
spileraaa
senior tag
Digi-R2 telefont vásárolt valaki ha igen honnan rendelt hozza fóliát és flip tokot?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
vkp
aktív tag
válasz ricogsm #20853 üzenetére
[link]
Ha nem látható a Személyes hotspot beállítás, érdeklődjön a mobilszolgáltatónál, hogy van-e lehetőség Személyes hotspot használatára az Ön díjcsomagja eseténAnnak idején szivatták a telenort, mert csak a telekomnak meg a vodának volt joga almát árulni és telenoros kártyával nem ment a megosztás.
-
veterán
válasz ElektrikusDE #20850 üzenetére
Köszönöm.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz rothfb #20848 üzenetére
Egy átcímkézett Oukitel C15 Pro.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
veterán
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata a Digi C2-es mobiljával? Működésre lennék kíváncsi, stabilitásra, funkciók (Volte, Vowifi) működésére, használhatóságra. Meg az is érdekelne, hogy mennyi a súlya, mert azt sehol nem találom.
Szerintem egész jó áron van, lehet, hogy vennék egyet a családba.
Köszönöm előre is, ha valaki válaszol! -
mzso
veterán
Másnak is kínlódot mostanánan. Itt a munkahelyen folyton az van, hogy nincs internet kapcsolat csak "G"-t mutat. Aztán gondol egyet és átvált 4G LTE-re.
De van amikor kapcsolat sincs. Korábban nem voltak ilyen peoblémáim.... -
mover
tag
válasz Lajosnagy17 #20837 üzenetére
Elnézve a végkielégítésre elkülönített összeget nem az alacsony fizetésű droid csapatot csökkenti a Telekom, ott ő is fizetést emel, mondjuk az 5% amit ad nem egy megmentő ötlet.
Ráadásul pont ezen a dolgozói szinten a T is nagyon sok alvállalkozót alkalmaz, tehát általánosságban elmondható - legalábbis szerintem - hogy ezzel nem az átlagos melós szintre dob ki potenciális munkaerőt. -
Lajosnagy17
senior tag
https://index.hu/gazdasag/2019/12/04/450_fot_bocsajthatnak_el_a_magyar_telekomtol/
A telekom most inkabb ad, mint keres.
Romániában is így kezdődött, most már el is szeretnék adni.
FLIP csak viszi a pénzüket.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Chris.G #20833 üzenetére
Minimalbert megadja, maradjunk annal hogy emiatt altalanos emberhiany van...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
DevKiller
senior tag
Ehhez hozzá kell venni az anyacég többi problémáját is, mivel a mobilhálózatot tudtommal az anyacég építetti, legalábbis én mindenütt Román kocsikat látok.
Romániában ugyanúgy:
-FTTH váltás
-5G-t elkezdték kiépíteni
-Rájöttek, hogy only 3G módban sovány a beltér, és GSM kiépítését kezedeményezték 900 MHz-en.
-4G fejlesztés amiben igen elvannak maradva, 2100 MHz sokáig(amivel ugyebár még jobban szívnak mint az itteni 1800-al) nem rég 900-on is elindították a 900 MHz-es 4G-t.És, hogy jön ez a Magyar DIGI-hez? Anyuci építetti a hálózatot, ergo Romániában is dolguk van és itt is.
Sokaknak nem tetszik a jelenlegi álláspont én azt tudom modani, hogy nálam sincs itthon térerő bár van SIM-em családtagtól. És? Használom ott ahol és amikor tudom.
Akinek ez így nem jön be van Telekom,TeleNER,Vodafone. A többi is szutyok csak sokan elfelejtik. Itthon nálam a híres 4G hálózat a Vodánál 2mbps/0.5-ben kimerül. Ennyit erről.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
so_ha
senior tag
válasz trec12 #20818 üzenetére
Talán csak annyit kell/kellene megérteni, hogy egyszerre folyik az optikai rendszer kiépítése, a mobil hálózat építése, és az Inviteles területek átépítése, ami egyenként is jelentős beruházás, mind pénzben, mind munkarőben. Ez még a tőkeerősebb cégek kapacitását is meghaladná. Egyszerre sok fába vágta a fejszéjét a Digi, ami részint idő igényes (mégha mindenki szeretné, hogy nála azonnal minden szolgáltatás kiváló minőségben elérhető legyen), részint nagyon komoly költséggel jár. Egy ekkora cég hosszútávra tervez, mégha néha az élet keresztbe is húzza az eredeti számításokat (most éppen a frekvencia pályázat).
-
trec12
addikt
Olvasom itt a kommenteket, hogy a Digi gondokkal küzd stb. Na már most én azt nem igazán értem, hogy az én városrészemben ahol lakom már áprilisban átépítettek FTTB-ről minden házat FTTH-ra. Más városrészekben is megtörtént ez van ahol még korábban. Tudtommal a mai napig sehol nem aktív még az FTTH. Akkor minek is csinálták meg? Szerintem leállították a történetet, hogy miért senki nem tudja.....
[ Szerkesztve ]
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Sajnos van a családban még olyan telefon, ami nem tudja a VoLTE-t.
A területen Cellmapper szerint van lefedettség. Ha a toronyra rákattintok, és more details, akkor ott látom, hogy system subtype: LTE.
Ez azt jelenti, hogy "2G/GSM only" módban nem fog tudni az illető telefonálni?üdv,
YxVs -
MODERÁTOR
Szerintem ez sajnos édes kevés, úgy a jelenlegi lefedettség, mint a terjeszkedés üteme is. Ránézek a térképre, lehet vannak apróbb változások, de semmi jelentős az indulás óta. Ha ebben az ütemben bővítik tovább, szerintem még öt év múlva sem lesz értékelhető lefedettség. Persze értem én, hogy vannak olyanok akiknek a komfortzónájuk (lakóhely-munkahely környéke) 100%-ban lefedett, és ők ezt nem érzik, de a jelenlegi állapot akkor is nagyon sovány.
-
n00n
őstag
Nem igazán értem ezeket a híreket, hogy most mekkora bukta a mobil üzletág a Diginek. Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy Ők abban reménykedtek, hogy itt a frekvenciapályázat után dőlni fog a pénz. Egyértelmű, hogy ez hosszútávú befektetés nekik.
Egyébként épüljenek hasonló ütemben a tornyok és jövő nyárra már egész jó lefedettséggel tegyék pár ezresért elérhetővé a csomagot. Szerintem sok embert érdekelne úgyis a dolog és akkor már látnának kis pénzt is belőle.
-
csacsi67
addikt
Sajnos az a baj ,hogy nem értitek ,hogy miről van itt szó. Nem tudom Te ha elvitted volna a kocsidat vizsgáztatni és 3 napon keresztül nem tudod levizsgáztatni mivel a program egy fix ip-cimröl fut csak és két szolgáltató egy másra mutogat Digi -Invitel .Vagy amikor 3/4 nap telefonálásba kerül mikorra hajlandók felvenni a telefont egy szolgáltatás modositása. Arrol nem is beszélve hogy nem 1 hét nem 30 nap ha nem 30-90 nap között majd valamikor. Ez az Invitel idejében nem volt .Azöta van ez a káosz amiota Digi megvette az Invitelt .A bekötésekröl meg ne is ejtsünk szót inkább .Nem csak dicsérni kell valakit ha nem minden napos hibákat is felfedni. Én ugy gondolom ,hogy Ők nagyobb részt a mi általunk befizetett dijakból élnek akkor nekem is lehetnek elvárásaim. Menjek át a Vodához vagy a T--hez ugy hohy nálunk egyedül az Invitel szolgáltat jó pofa vagy.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz radio100jozs #20802 üzenetére
Az a gáz hogyha ennyire rosszul fizető lenne akkor nem verné a tamtamdobot facebookon az AMC....
Megkockaztatom hogy uzleti érdekek állnak az ilyen hirek mogott, pl telenor (állam) felől.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz csacsi67 #20798 üzenetére
Ha nem tetszik, nem kell előfizetni. Ilyen egyszerű. Át lehet menni a T-hez ott mindenki kap simkártyát (és még sok csatorna is van). Vagy még tudom ajánlani a Vodát is.
Általánosságban:
De én ezek után nem tennék nagy összeget a Digi mobilhálózatára jelen pillanatban. :)
Úgy érzem ez orbitális bukta...[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
radio100jozs
őstag
"Piaci értesüléseink szerint a tartozások azóta halmozódnak extrém mértékben, hogy a DIGI belevágott a mobil üzletágba, ami egyelőre csak viszi a pénzt, és ezeket a lyukakat tömögethetik a szolgáltatók felé ki nem fizetett összegekből." - index.hu
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- LENOVO ideapad 110-15ACL
- DELL Latitude bontás E5420 30 E5530 E6320 30 E6420 30 40 E5440 50 70 80 90 E7440 50 70 80 90E7240 70
- Újszerű Lenovo T480s FHD/FHD Touch T14 FHD IPS világító magyar billentyűzet jó akku!
- Gamer PC! Intel 13900k / RTX 4070 Ti / 32GB / Z690 / 1TB / 1000W
- Core i7 Xeon E3 1230 V3 4.gen CPU 80W TDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest