Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Meizubee #20098 üzenetére
Pedig megy az Telenorosban is. Kereső is segít, de a lényeg, hogy firmwaret kell cserélni rajtuk.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Meizubee
tag
Sziasztok,
Az 50gb digi netes kártya működik Telekomos Huawei 5577-es routerben? Megtudná ezt erősíteni valaki? Telenorosal biztosan nem megy.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Rebekacska #20094 üzenetére
Amit írtam usim app sincs? Simán az appjaid között? Nekem is első napokban kihozott simem van, van sim eszközök appom, a gyerekeim Meizujain is van, ott amit írtam usim az app neve utána egy szám attól függően melyik foglalatban van a digis sim.
[ Szerkesztve ]
-
Rebekacska
tag
(#20070)
(#20071)
Barmit teszek nem indul el a sim toolkit. Cserelgettem 1-2. kartyafoglalatba,betettem egy redmi telcsibe is probalni. Ujrainditgattam. Nincs sim tool program. Nem lehet,h a digi valtoztatott valamit a simeken es nekem regi van? -
p2pp
őstag
válasz snooze #20081 üzenetére
Muternál tavaly óta áll a torony.
Teljesen bekötve, de döglött hal.
Villany nélkül nem is fog menni.
Ez az amit írtam oly soxor.
A villany bekötés sajnos 1 hosszú folyamat.
Rengeteg ilyen bázis van a környéken és az országban is.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
nagyúr
válasz qnadam #20091 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is, koszi, vannak olyan kábelek, amiken valami erősítős rész is van, ez lenne a jelölt.
Viszont ez is egy jó ötlet, az a wifi+utp kábel!
3. lenne a Xiaomi Mi Wifi 2 és ezt hosszabitózni, az eddigi wifi, amit használtunk elköltözött szemben lévő épületbe és szintén csak bejárattól van vétel.[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz sfdrakex #20089 üzenetére
Ugyanezen gondolkodtam én is, mármint a második opción! Köszi! Ja és veszíteni nem fogok, mert egy héten kb 3 alkalommal 790 ft a Domino napi korlátlan net, szóval sokkal beljebb lennék ezzel a stick-kel. Ha nem, akkor a tapasztalatért fizettem, ilyenekért meg már sokkal nagyobb összegeket is veszítettem.
HBO kártyáért úgyis be kell mennem, mert 25%-ot emelt hirtelen a HBO a GO-ra és a Diginél +200 ft-ért ugyanazt megkapom+ még a 3 TV csatornát is. (igazából a GO a free bonusz)[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
-
nagyúr
válasz sfdrakex #20087 üzenetére
Hálózatra gyanakodtam, de nem ismerem magát az eszközt, hogy mire képes. Telefonok sem ugyanolyan vétel/térerőre képesek. Arra gondoltam, hogy egy hosszú, kb 5m-es USB kábellal ki lehetne vezetni falon/üvegen kívülre és meg van oldva. A hosszú kábel nem gyengíti nagyon le a jelet?
-
nagyúr
Lehet, hogy szokás szerint megint hülye kérdést teszek fel, de csak felteszem. A teszt SIM nem működik nálam belvárosban, épületen belül (kilépve maxon megy), ha Diginet 50 USB stick-kel próbálnám meg, ugyanez lenne az eredmény? Mármint nem csak a stick-kel, hanem a vele adott kártyával természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
bksgbr
tag
A héten az NMHH megint adott ki engedélyeket a DIGI-nek tornyok telepítésével kapcsolatban. Részletesen:
Értesítés építési engedélyezési eljárás megindulásáról:
- Butyka
- Nyíradony
- Csenger
- Jármi
- Jászdózsa
- Jászalsószentgyörgy
- Jászárokszállás
Értesítés építési engedély megadásáról:
- Kerekegyháza
- Solt
- Palánkihegy (Szekszárd)
- Adony
- Dunaszentgyörgy
- MagyarcsanádÉrtesítés használatbavételi engedélyezési eljárás megindulásáról:
- Magyarbánhegyes
- Kelebia
- Derekegyház
- PetőfiszállásAhogy a településeket elnézem, még mindig inkább az ország keleti részére koncentrálnak.
-
nagyúr
válasz AeSDé Team #20078 üzenetére
Super! Akkor jól tippeltem KDE-vel, de sajna a HP-ben befulladt a projekt, nem tudtam kipróbálni, mert vagy csak a helye van meg a SIM-nek(nem lehet belelátni) vagy nem támogatja a 4G-t és ezért nem megy ebben a gépben. Hardverlistában sem látok semmilyen eszközt hozzá. Bár valami cdc-wd3 eszközt lát a nmanager.
Nálad ebben az ablakban felismeri az eszközt?
Itt már viszont csak a Digi Move jelenik meg, nincs kizárva, hogy a teszt SIM nem fog működni
Amúgy szerintem ki kéne töltened több sort ebben az ablakban! a *99 nem biztos, hogy jó oda.
Sajna csak idáig jutottam a próbával.......
Ja és itt állítsd be csak PAP-ra
IPv6-ot meg állíthatod Mellőzött-re
Ezek a tippek ugranak be, de nem igazán csináltam még ilyet, Linuxot is csak home userként ugatom! (amúgy is ugatni járok csak ide a szakik szerint)
[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
válasz ubyegon2 #20077 üzenetére
Nem akartalak elárasztani infóval.. de megteszem szívesen
System: Host: dj-kubuntu Kernel: 5.3.0-19-generic x86_64 bits: 64 Desktop: KDE Plasma 5.16.5
Distro: Ubuntu 19.10 (Eoan Ermine)
Machine: Type: Laptop System: Dell product: Latitude 7490 v: N/A serial: <root required>
Mobo: Dell model: 02766V v: A06 serial: <root required> UEFI: Dell v: 1.12.2 date: 10/21/2019
Battery: ID-1: BAT0 charge: 49.4 Wh condition: 49.4/60.0 Wh (82%)
CPU: Quad Core: Intel Core i7-8650U type: MT MCP speed: 1622 MHz min/max: 400/4200 MHz
Graphics: Device-1: Intel UHD Graphics 620 driver: i915 v: kernel
Display: x11 server: X.Org 1.20.5 driver: modesetting unloaded: fbdev,vesa resolution: 1920x1080~60Hz
OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel UHD Graphics 620 (Kabylake GT2) v: 4.5 Mesa 19.2.1
Network: Device-1: Intel Ethernet I219-LM driver: e1000e
Device-2: Intel Wireless 8265 / 8275 driver: iwlwifi
Drives: Local Storage: total: 476.94 GiB used: 68.02 GiB (14.3%)
Info: Processes: 272 Uptime: 7h 04m Memory: 15.52 GiB used: 2.62 GiB (16.9%) Shell: bash inxi: 3.0.36
Kubuntu disztró és KDE.
A csatlakozásra egy a tesztprogramban résztvevő SIM kártyát használok, egy DW5811e Qualcomm Snapdragon X7 LTE modemmel.----
Tegnap a kérdésem kiírása után kipróbáltam hogy "internet"-et írok az APN nevéhez, nem csatlakozik.
-
nagyúr
válasz AeSDé Team #20073 üzenetére
néhány apróság:
Az OK, hogy Ubuntu, de melyik DE networkmanager-ét használod? KDE-re tippelnék....no és a Digi milyen eszközét használod és pontosan mibe dugtad a SIM-et?
Ha már így benne vagyunk, Ubuntu melyik verzója?Rakj be egy
inxi -b
kimenetet, az elég az Ubuntus kérdésekre.Van egy teszt SIM-em, megpróbálhatom a HP8570p-ben, hogyan csatlakozik.....
-
nyitom
aktív tag
válasz szaboi6512 #20074 üzenetére
Csupa kisbetűvel, de egyébként igen.
[ Szerkesztve ]
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
szaboi6512
őstag
válasz AeSDé Team #20073 üzenetére
APN:Internet szerintem
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Rebekacska
tag
Koszonom az okositast. Holnap tiszta fejjel nekiugrom ujra.
-
4Grider
nagyúr
válasz Rebekacska #20069 üzenetére
A sím toolkit-nek a símről kell települnie, nem áruházas program.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Rebekacska #20069 üzenetére
Ha bent van a sim kártya, meg kellene jelennie az appnak. A fiam M6osán usim2 a neve, gondolom nálad is ez lesz. Illetve a usim utáni szám attól függ melyik slotban van a digi sim.
-
Rebekacska
tag
Sziasztok! Norvegiaban szeretnem hasznalni telefonalasra,netezesre a digi kartyam. Atneztem a digi anyagat,es elakadtam. Meizu M6 telcsimen nincs olyan program, hogy sim toolkit a digitol. Honnan tudnam letolteni? Sok hasonlo program van fent az aruhazban,de ezek nem jok.
-
dethroner
veterán
válasz JÓZSFM #20059 üzenetére
Nekem note 4 van, és ez is csak mókolással tudta a volte-t. A telóm topikjának mindenható ura szerint kizárt hogy a Miui 11 meghozza a digis kánaánt. Szerintem ne reménykedj te sem.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Luissimo
veterán
válasz szaboi6512 #20063 üzenetére
Tudom, utána megnéztem, hogy mi lett a diskurzus végeredménye, meg is szerkesztettem a hozzátokszólásomat, belinkeltem a tiedet, tehát nem releváns már.
Lehet, hogy jobblettvolna áthuzott karaktereket alkalmazni ? -
szaboi6512
őstag
válasz szaboi6512 #20063 üzenetére
Még annyit ha szükség van a Telenoros Web UI szoftverre, azt szivesen közre adom.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Luissimo
veterán
válasz DrBubo77 #20061 üzenetére
bocs, hogy belevau, de ha jóltévedek, akkor ehhez a leiráshoz néhány kommenttel késöbb volt valakinek valami kisebb kiegészitése/modositása/pontositása mittomije
Megérne egy ellenőrzést és amennyiben releváns a felvetés, akkor az se maradjon ki a komplettirozásból...De ha ez okafogyott/ügyefogyott felvetés, akkor énkérekelnézést
Lehet, hogyitt lett javitva és igy a helyes leirás lett bemásolva.
akkor nemszoltam, azt is halkantettem[ Szerkesztve ]
-
JÓZSFM
csendes tag
Nekem Xiaomi redmi 5 Plus van igaz még MIUI 10.2.3 de eddig csak sajnos a VoLTE megy rajta, pedig a készülék tudja a VoWIFI is. Kérdés van valakinek tapasztalata Xiaomi redmi 5 Plus MIUI 11 már alkalmas lesz a Digi VoWIFI kezelni?
-
veterán
válasz Kenderice #20057 üzenetére
Attól, hogy be van kapcsolva, még nem biztos, hogy a szolgáltató támogatja a telefonodat. Ha a jobb felső sarokban megjelenik a VoWifi ikon akkor valószinüleg aktív a szolgáltatás. Ha nem, akkor nem.
Ja és a wifi hálózatnak is engednie kell a VoWifit.[ Szerkesztve ]
-
Kenderice
senior tag
Kíváncsiságból ki szerettem volna próbálni a telefonálást egy olyan helyen, ahol nincs térerő, de van wifi.
VOWIFI be van kapcsolva a telefonon, de nem tudok hívást indítani.
Kell ehhez valami más beállítás is? -
ÁrPi2
senior tag
válasz fornettisuti #20055 üzenetére
Oké ez a megjegyzés teljesen adekvát, igazad van. Némelykor a korábbi pályázatok idején így a Telekomot kellett volna kizárni...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz fornettisuti #20053 üzenetére
Well well, tulajdonosi szerkezet, linkkel.
De mit követett el emez a "leány" vállalat (Magyar Telekom) amely miatt a többségi tulaj külföldi "anyukája" - vállalat lépett (volna) a frekvenciapályázás kalandos mezejére itt ?
-
fornettisuti
veterán
Ennyi erővel a Magyar Telekomot is ki lehetne zárni, neki is külföldi a tulajdonosai. (10% Magyar tulajdon)
[tulajdonosi szerkezet][ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
mover
tag
válasz Renwick #20049 üzenetére
Milyen jogszabály tiltja, hogy egy pályázat kihírdetésekor valaki azon induljon?
Hány tulajdonosi szintig lehet valakit büntetni?
Ha Gipsz Jakab, akinek van Telekom részvénye, vétett valamit, akkor a Telekomot ki lehet zárni?Szerintem a DIGI valami váratlan dologgal vágott vissza, de az ítéleten már megszáradt a tinta addigra.
-
viktorhu
veterán
-
Renwick
őstag
válasz trec12 #20047 üzenetére
Joggal való visszaélés volt az indok a piaci pletykák szerint.
Vagyis az NMHH azt vélelmezte, hogy a DIGI Communications N.V. csak és kizárólag azért indult a DIGI Távközlési Kft. helyett, mert a végleges eljárási dokumentáció megjelenését követően kiderült, hogy a Kft-t a versenyjogi passzus miatt kizárnák. Ezt pedig kifejezetten tiltja a törvény.I see you blaming each other -- And I love you still
-
Dracula72
senior tag
válasz trec12 #20047 üzenetére
A közjegyző jelenlétében felnyitott pályázatokat első körben alaki vizsgálatnak vetették alá, ami után a hatóság hiánypótlásokat is kért. Végül, a hiánypótlás lezárása után ma csupán a magyar mobilpiac három nagy szereplőjét vette nyilvántartásba. A Digi ugyanis nem felelt meg a részvételi feltételeknek, így nem vehet részt a versenyben.
A HWSW informatikai szakportál cikke egyébként azt valószínűsíti, hogy a Telenor kérdése nyomán zárták ki a Digit az árverésről. A lap ugyanis fellelt egy jegyzőkönyvet, melyből kiderül, a Telenor vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese javasolta, hogy zárják ki azt a pályázót, akivel szemben két éven belül jogerős hatósági vagy bírósági döntés született a gazdasági versenyt korlátozó megállapodás tilalmának, a gazdasági erőfölénnyel való visszaélés tilalmának vagy a vállalkozások összefonódására vonatkozó szabályoknak a megsértéséről. Márpedig a Digit az Invitel felvásárlása kapcsán tavaly elmarasztalta a Gazdasági Versenyhivatal.
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
mover
tag
A jelenlegi 3 szereplőnek most legalább annyira fontos, hogy a DIGI ne jusson frekvenciához, sőt mi több ne legyen jelen az árverésen, mint az, hogy nyerjen frekit. Ha nincs a DIGI:
- Van blokk, ami kikiáltási áron megvehető
- Kisebb a verseny, alacsonyabb az ár
- Kevésbé kell magas árat bedobni, mintha van és akkorát kell mondani, hogy a DIGI bedobja a lapokat
- A megtérülési mutatók a magasabb árak és a VALÓS konkurencia miatt nagyon máshogy mutatnak. -
p2pp
őstag
válasz trec12 #20042 üzenetére
Simán le lehett volna ülni megbeszélni az egészet.
Most rúgtak 1 nagy öngólt és áll minden.
Fogd meg a söröm 😁 Mindenki kapott volna 1 kis frekit, oszt jólvan az úgy. Ilyen egyszerű lett volna az egész.
Úgy lesz összeborulás 700-on sztem úgy, mint most 800-on.
Már régen le lehetett volna ezt zongorázni szépen.
Ehelyett meg ki tudja mi lesz most a vége a Storynak.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
mover
tag
Illetve ne felejtsük, hogy az első döntést maga az NMHH hozta meg, mint szervezet, most viszont Karas Mónikának - bármennyire is "csak" egy másik fogaskerék - a nevét kell adni a döntéshez.
Ez nyilván önmagában nem lenne időhúzó tényező, de biztos szerepet játszik a történetben. -
trec12
addikt
válasz Renwick #20041 üzenetére
Én arra is gondolok, hogy a Digi elmegy a falig - márpedig én elhiszem nekik - és ha valami kis difi is van az egész aukcióval - amit biszonyítani is lehet - akkor annak később kellemetlen következményei is lehetnek....Gondolom erre gondoltál a körbebástyázott döntés kapcsán. Szerintem ingoványos lehet ez az egész ha ez így van...
[ Szerkesztve ]
-
Renwick
őstag
válasz trec12 #20040 üzenetére
Valóban nagyon érdekes az egész ügy, hiszen a másodfokon eljáró hatóságnak elvileg az lenne az érdeke, hogy mielőbb rámondja az áment az elsőfokú határozatra, hogy a lehető leghamarabb lezavarhassák az aukciót és befolyjon az államkasszába a bevétel.
Ezzel szemben nagyon úgy fest, hogy kihasználják a teljes rendelkezésre álló időt a másodfokon.Ebben én alapvetően két mozgatórugót tudok elképzelni: Vagy a lehető legalaposabb, legjobban körbebástyázott döntést akarják letenni, hogy a DIGI-nek minél kevesebb fogást adjanak a bírósági szakaszra, vagy kormányzati körökben valakiknek most az áll valamiért érdekében, hogy az aukció kezdete minél jobban kitolódjon.
Hallani olyan pletykákat is, hogy komoly egymásnak feszülés van kormányzati berkekben az ügy miatt, és a Palkovicsék készen vannak attól, hogy áll az eljárás, miközben ország-világnak azt nyilatkozta a miniszter, hogy októberre lezárul az aukció.I see you blaming each other -- And I love you still
-
trec12
addikt
válasz Lajosnagy17 #20033 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ideáig elhúzzák. Jelenthet ez valamit?
-
mover
tag
Nem tudom másnak mi a tapasztalata?
Roamingoltam már több országban, de mindenhol a 3G roaming ment.
Most viszont ahol vagyok simán 4G roamingom van. Normál roamingos, nem roaming+ hálózat, de hivatalosan itt is csak 3G lenne. -
MDanny
senior tag
válasz Peter.70 #20035 üzenetére
Nem hozzám szólt a kérdés, de nekem MIUI Global 11.0.2.0 PFLMIXM, tegnap került rá a MIUI11, a VoLTE és a VoWiFi is hibátlanul működik, ahogy előtte is. VoWiFi használatánál célszerű a VoLTE-t kikapcsolni, mert hajlamos visszaváltani akár hívás közben is, ha a WiFi térerő csökken.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
Lajosnagy17
senior tag
Jövő héten várom, hogy mi lesz a DIGI fellebbezés eredménye. Lassan letellik a 60 nap.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz zsolt501 #20030 üzenetére
Köszi. Nekem MIX2S-em van, MIUI11-gyel (Android 10), de sajna ott kell a PDC-s profil állítgatás (A kódokat egyszer az elején írtam be, azóta azok nem kellenek, de ha nem törlöm az eredeti profilt a PDC-ben, csak inaktiválom, akkor egy újraindítás után (de még egy normál / roaming+ váltás esetén is)) az visszaíródik).
-
zsolt501
nagyúr
válasz Adamo_sx #20026 üzenetére
*#*#86583#*#* VoWiFi: *#*#869434#*#* kód kellett, de PDC- vel már nem kell szórakozni, a menüben bekapcsoltam és működik, megjegyzem ismerősöm T mobilnál vásárolt Xiaomi MI 9 SE esetén is kellett a kód, viszont VoWiFi ott is csak a MIUI 11-el lett aktív.
Szóval hogy rendesen működjön nem árt a MIUI 11, mert 10 esetén nem volt stabil.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
dethroner
veterán
válasz zsolt501 #20022 üzenetére
Ez a rendszer most jött rá? És ha igen, akkor eddig nem tudta, most pakolta bele a kínai? Mert akkor reménykedek hogy esetleg a Note 4 is megkaphatja ezeket
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
bebeago
tag
Üdv!
Huawei E3276s-150
Érdeklődöm, melyik firmware jó a Digis kártyához, és esetleg magyar nyelvű Mobile Partner-t rakna fel a virtuális CD meghajtóra, valamint működik windows 10 alatt is ? -
veterán
válasz robita #20021 üzenetére
Igazán nincs mit.
Tudom hogy nagyon off, de nekem marhára bejön a firmware frissítés, ugyanis tud a cucc wifi extender módot is. Parádé, hogy a ház legtávolabbi pontján is is tudok így normális wifi-t eredményezni. ( Persze ilyenkor felezi az itthoni net sebességét)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
zsolt501
nagyúr
Talán valakit érdekel, Xiaomi Mi 9T telefon esetén a VoLTE és a VoWiFi működik MIUI Global 11.0.2-es szoftverrel. Digis és Telekomos kártyával is.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
veterán
-
veterán
Huawei e5577-321 firmware frissítés
Kiveszed az akksit és kimásolod valahova az imei számot.
Először is a drivereket szedd le ( Linket most nem tudok, de google-ban simán meg lehet találni őket):
HUAWEI_DataCard_Driver_5.05.01.00_Setup
FC_Serial_Driver_Setup
A frissítési folyamat:
1.Bootpin ( leveszed a készülék házát, ergo szétcsavarozod és egy csipesszel lefogod az usb csatlakozot és a kb fél centire lévő 3 érintkezőből az usb-hez legközelebb esőt, majd így bedugod az adatkábelt)
2.Run “Balong USB Downloader” tool.
3. Install E5577s-321 Firmware version 21.180.99.03.00
4.Install Webui 17. 100.13.01.03 MRE5
5. Install E5577s-321_Update_21.316.01.00.00 Firmware.
Dc unlocker: Átírod az Imei- sorozatszámot a sajátodra
Ennyi….szoftverek a frissítéshez: [link]
Videó: [link]utólag is köszönet az alábbi fórumtagoknak a segítségekért: szaboi6512, csabi10
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
WhiteWalker
nagyúr
Értem , köszi
-
Dracula72
senior tag
válasz WhiteWalker #20012 üzenetére
Átírányítást kezdeményező, aki átirányítja a digis számot.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #20012 üzenetére
A digi aszf ertelemszeruen a digis szamokra vonatkozik.
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz adam1400 #20009 üzenetére
3.3 Egyéb szolgáltatások díjai
3.3.1 Hívásátirányítás
A hívásátirányítás végrehajtása miatt képződő forgalom díját az átirányítást kezdeményező fél fizeti.
Az átirányítás díja:
− Belföldi, nem emelt díjas irányokba történő átirányítás esetén nettó 3,15 Ft/perc, bruttó 4 Ft/perc (a számlázás 1 perces egységekben történik).
− Roaming ideje alatt a nemzetközi számra történő hívásátirányítás nem elérhető.
− Emelt díjas irányokra történő hívásátirányítás nem értelmezett.[ Szerkesztve ]
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
adam1400
tag
diginél hogy vannak a hívásátirányitás díjak?
-
MODERÁTOR
válasz zenwalk #20005 üzenetére
Üdv!
Nem. Roaming szolgáltatás
-
zenwalk
senior tag
sziasztok
A vezetékes szolgáltatások mellé kapott ingyen SIM, amin korlátlan a net, az külföldön is korlátlan és ingyenes?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest