Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz fornettisuti #44431 üzenetére
Nyilván ez nem csak a telefonoktól függ...
-
domper2015
senior tag
válasz fornettisuti #43518 üzenetére
Megint?
-
4Grider
nagyúr
válasz fornettisuti #43518 üzenetére
Már mikor...
-
zelikocc
senior tag
válasz fornettisuti #41270 üzenetére
Ezt a legtöbb esetben azért teljesíti a Voda hálózata.
Még mindig senki nem mondta itt, hogy ez lesz a garantált.
De te hogyan képzelsz el egy fix sebesség korlátot, aminél nem lehet gyorsabb a sebesség? Egy olyan hálózaton ahol a legtöbb helyen (nyilván nem mindenhol) sokkal többet tud egyébként a hálózat, mint a beállított korlát?
Ezért lehet alapul venni, hogy nagyrészt meglesz a 3/3 sebesség, ahol nem, ott nyilván maga a voda is szar és azért nem lesz meg.
A gyakorlat meg majd kiderül bő egy hónap múlva.
-
vkp
aktív tag
válasz fornettisuti #40389 üzenetére
Akkor ennyi erővel összevonhatod az összes yettel-upc-digi-ah-vodafone-4ig-veg-stb topicot.
-
dzf007
senior tag
válasz fornettisuti #40370 üzenetére
Akkor ideje lenne a digi tornyokkal összekapcsolni. De még a szinergiákat keresik a 4iG- nél... Mobilt már össze lehetne kapcsolni. Két hálózatot párhuzamosan hosszú ideig üzemeltetni veszteséges.
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz fornettisuti #40370 üzenetére
Eltévesztetted a topikot, ez itt a DigiMobil.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bohoc71
aktív tag
válasz fornettisuti #40003 üzenetére
Tudomásom szerint a vodánál is így van/volt.
Meghajlás...Puszi...Taps....
-
4Grider
nagyúr
válasz fornettisuti #40003 üzenetére
Ez elég gyenge érv, tekintettel arra, hogy egyik telefonszolgáltatásuk sem prepaid rendszerű. Ha azok forgalmi díját tudják utólag számlázni, akkor talán a havidíj számlázása is ráérne a teljesítés megkezdésekor...
-
sitq74
kezdő
válasz fornettisuti #39895 üzenetére
Ott kaptam én is, és egyszerre 2db számlát... igazán jó fejek.
Értem én, hogy elkúrtak valamit a számlázáson, de nem az én hibámból késtek a számlák.
Akkor most miért szivatják a "megbecsült" ügyfelet? -
veterán
válasz fornettisuti #39840 üzenetére
És a két tulajdonosnak miből van pénze? Az államnak és az állam által pénzelt 4ig-nek honnan van ennyi pénze szerinted?
Szerintem közpénzből van a vagyonuk, a közpénz pedig az adódból és európai uniós forrásokból áll.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz fornettisuti #39765 üzenetére
Jóelőre meg szokott jelenni a számla. Most viszont a január 31.-ig szóló valahogy nem akar előkerülni.
-
Titan3344
tag
válasz fornettisuti #39090 üzenetére
Ez a vég kezdete?
Mondjuk én elengedtem a digit… rengeteg helyen nem működik sajnos..
Pedig biztam benne, de az eladás után csak rosszabb lett sajna.ASUS ROG Strix SCAR G733ZX-KH050W / Samsung Z Fold 4 12/256 /ASUS RT-AX86S AX570
-
csernak75
senior tag
válasz fornettisuti #39090 üzenetére
Nem mintha 2-3 évestől újabb készülékek lettek volna rajta.
-
Kronos3000
senior tag
válasz fornettisuti #38617 üzenetére
Nekem mindig előre jött két hónap. Ütemezés szerint fizetem online. Az utóbbi pár hónapban mondjuk csúsznak vele.
Wasabi...
-
sfdrakex
nagyúr
Mindig 1-1,5 hónappal előre jöttek a számlák, kivéve az utóbbi kb 3 hónapot, most össze-vissza jöttek.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
veterán
Ez eddig is így volt. Legalábbis e-szamla esetén. Előfordult hogy 3 hónapra előre jött a számla.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
ballazol
senior tag
-
Fecó88
tag
válasz fornettisuti #37972 üzenetére
Nehéz másról nézni ha tanyán laksz és csak az érhető el nálad. Én is jobban örülnék egy száll optikás netnek de erősen kétlem hogy mostanában tanya világban ki építik.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
-
Ákinard
aktív tag
válasz fornettisuti #37644 üzenetére
Gondolom a sok tuskót akarják kivédeni, akikkel tele van a Facebook marketplace is:
“Digi sim, korlátlan net (?), telefon, 4 hónap tiltásig!” -
Debilon
addikt
válasz fornettisuti #37639 üzenetére
Mióta kell ezt?
Mert én márciusban hoztam egy kártyát, de nem kellett semmit fizetniSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
dzf007
senior tag
válasz fornettisuti #37633 üzenetére
Ezek jó sebességek, főleg beltérbe. Elég mindenre is! Bárcsak ilyen lenne mindenhol, nem 1-3 Mbps...főleg beltérbe...
-
csernak75
senior tag
válasz fornettisuti #37633 üzenetére
Egészen szép értékeket kaptál!
Normál használatra megfelelőnek találod? -
veterán
válasz fornettisuti #37630 üzenetére
ekkora nagyságrendben nagyjából mindegy.
hanyas vagy, te disznó?
-
4Grider
nagyúr
válasz fornettisuti #37547 üzenetére
Most fogják 8 kunáról 9 kunára emelni a fagyi árát, szóval lassan fél gombóc lesz az...
-
törölt tag
válasz fornettisuti #37547 üzenetére
Nem az összegen van a hangsúly....
Ismerőssel beszélgettem, és panaszkodott az orange-ra...gondoltam megnézem neki, hogy a 4 helyi szolgáltatók közül melyik "mit tud".
A magyar vodás és a magyar telekomos sim-et nem engedte regisztrálni a digi.RO hálóra, ezért beraktam a magyar digis kártyát a telefonba.
Valami miatt nem működött digi.ro hálón a CA, bár a 10MHz 2100-hoz nem sok értelme van hozzácsapni a 3MHz 900-at....
A teszt jó volt, legalább látta, hogy mi a jó neki. -
bolic
őstag
-
leo81
aktív tag
válasz fornettisuti #36510 üzenetére
Ennyi erővel a Telenor topic is lehetne PPF topic, mivel a tulajdonos a PPF, de a márka maradt Telenor (igaz már nem sokáig). Viszont egy szó sem esik a márkanév sorsáról, lehet marad még jó pár évig DIGI, ahogy a Telenor is velünk maradt. Nem tudom mennyire lenne sürgős egy új márkanév bevezetése a 4iG-nek.
-
törölt tag
A többi is... [kép]
-
mikk2000
őstag
Nekem is
-
Oldman2
veterán
válasz fornettisuti #36181 üzenetére
2019.06.14 óta csak fél év telt el?
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz fornettisuti #35993 üzenetére
-
veterán
válasz fornettisuti #35974 üzenetére
Nincs info. Ha lesz, a Digi oldalán meg fogod találni... Vagy a januári ÁSZF-ben, ami még nem elérhető.
-
Foose
addikt
válasz fornettisuti #35842 üzenetére
nem tudok róla. Én nem kértem ilyet az biztos. Na most meg nem mondom,hol van a szerződésem...
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz fornettisuti #35834 üzenetére
Hm. A net+tv már jó ideje megvan nekem, és csekk jön. Mobil múlt hónap elején lett kötve, de most hogy így gondolkodok, szó sem esett róla milyen módon akarom fizetni. Időközben szépen meg is érkezett a net+tv csekk, mobil meg semmi, csak online látom. (nem véletlen hogy nem online rendezem a számlát mióta előfizető vagyok) most akkor menjek csekket koldulni a digihez a mobilhoz is?
rothfb hónap végéig kell fizetni a mobilt (és a net+tv számlát is, erre ugye jött is csekk), most akkor mehetek külön fizetni a mobilt? Ez nagyszerű.[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz fornettisuti #35685 üzenetére
Ez a jobbik eset, amikor a szolgáltató előrébb jár, mint a felhasználók többsége.
Mobilnet terén sajnos pont az ellenkezője látszik. Hiába tud már rengeteg mobil 300-1000 Mbps sebességet, a hálózaton nagyon sok helyen 5-10-20 Mbps a max, ami átjön.
-
Renwick
őstag
válasz fornettisuti #35685 üzenetére
Ez 2014-ben is így volt, amikor elindultak az 1 Gbps-sel.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
leo81
aktív tag
válasz fornettisuti #35628 üzenetére
Arra lettem volna kíváncsi, hogy most milyen a hálózat még az új bázis nélkül.
-
leo81
aktív tag
válasz fornettisuti #35621 üzenetére
Ez közel lesz a 18621-hez. Sűrítik szépen a bázisokat és ez is 6 cellás lesz.
Jelenleg milyen sebességet tudsz elérni? -
fornettisuti
veterán
válasz fornettisuti #35594 üzenetére
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
veterán
válasz fornettisuti #29583 üzenetére
Nem mindegy, mikor próbálkozol. Délelőtt, délben, délután sokáig kell hallgatni a zenét. Éjszaka, hajnalban, reggel hamar felveszik.
-
viktorhu
veterán
válasz fornettisuti #28453 üzenetére
Ezt Te írtad hozzá. Belföldi és EU irányba azt jelenti, hogy 0049, 0670 stb.
-
pjen
félisten
Így van,nekem legalábbis ezt mondta az ÜFSZ.Sajnos leírva is ez van.
-
bzoley
veterán
"A DIGIMobil PLUSZ tarifacsomagban foglalt lebeszélhető percek hálózaton belül, belföldre és 1-es nemzetközi díjzónába indított normál díjas hívások esetén használható fel."
-
Ákinard
aktív tag
válasz fornettisuti #24173 üzenetére
Köszi! Azóta valószínűleg megoldódott azzal, hogy rájött: csak 2 simet hozott ki. Legalábbis a számlán 2-2 adat-hang előfizetést lát... Az a 2 pedig nálam van. (Pedig nem is szőke...)
Azért gondoltam, hogy visszakérik a simet, mert itt korábban többször említve volt, hogy akinek nem tetszik a teszt, az "bemegy, leadja a kártyát és ennyi".
[ Szerkesztve ]
-
eFeMeR74
senior tag
válasz fornettisuti #23996 üzenetére
Telefonban van a kártya. Nincs kikötve, hogy Youtube, Online streamet, Sorozatokat,Tv ne nézzek vele .
És mivel megy vele használom.
Ennyi.
Az más kérdés, hogy hotspotként megy rajta 1 Tv Box.
Alig várnám, hogy itt legyen a Digi igaz az optika itt van a ház sarkánál és egy 250 lakásos társasházról beszélünk, de az emberek h.lyék jó nekik a Telecom meg a Flip ami van a házba.MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
veterán
válasz fornettisuti #23670 üzenetére
Ahogy már mondtam, ha pl 10 embernek nem gyér a lefedettség, de 10000-nek gyér, akkor az gyér lesz. Elég ránézni a Digi saját térképére és mindezt úgy tenni, hogy az a kültéri lefedettséget mutatja. Ez számomra és még kismillió ember számára gyérnek mondható.
Elárulok egy titkot. Az, hogy a kicsike világodban, abban amiben jársz, abban van térerő, attól még nem lesz jó a lefedettség. Nem belőled, a lakhelyedből és az autópályákból áll a világ. Nagyon nem.
Arról meg, hogy nem hozzám szóltál, csak azt tudom mondani, hogy ne fórumozz, ha ez zavar. Ugyanis itt nem magánbeszélgetések folynak. Az ember azt gondolná, hogy 10 és fél éves regisztrációd alatt ennyit már megtanultál. Ha nem akarod, hogy más is hozzászóljon a beszélgetésedhez, intézd privátban a megjegyzésed az érintetthez.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
válasz fornettisuti #23665 üzenetére
A gyér lefedettséget a térkép alapján mondtam. Attól hogy nekem maxon van és másnak is a kutyát nem érdekli ha vannak üres foltok főleg nyugaton.
Békésből írok, kb mi igen jól állunk lefedettség terén. Nyugat a térkép alapján ganyé....[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
veterán
válasz fornettisuti #23665 üzenetére
Mit cáfolsz? Hogy a lakhelyeden van térerő és a főutak/autópályák mentén van (ott sem mindenütt) az szerinted mennyire érdekel pl engem és még pár millió potenciális előfizetőt?
-
trec12
addikt
válasz fornettisuti #23601 üzenetére
Az a kizárásos jogszabály már korábban is megvolt és benne is volt korábbi pályázatban (pl. 2014). Itt max. talán abba lehet belekapaszkodni, hogy most nem volt benne és miért nem? de a Telenoros fószer "bele tetette". Kérdés az, hogy a hatóság ennek ellenére dönthetett-e volna úgy, hogy ez nem lesz benne továbbra sem. Ha igen akkor a Digi nyerhet talán. Mondjuk akkor meg a többi verhette volna a tamtamot? Az meg sajnos lehet megállhatja a helyét, hogy az anyacég csak azért indult mert a leánycéget kizárták volna. Más kérdés megint, hogy joggal? Szóval van itt amit lehet csűrni-csavarni.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz fornettisuti #22429 üzenetére
Nemzeti Összefogás kell.
#engedjakertedbeegyDigitornyot -
zzola
titán
válasz fornettisuti #22429 üzenetére
-
anglergab
addikt
válasz fornettisuti #22094 üzenetére
Ez egy vitatott téma. Skype-hoz képest biztos kevesebbet fogyaszt.
De 3G-hez képest? Nem biztos.
Abszolút ideális körülmények között a VoLTE többet fogyaszt kicsivel a regisztrációk és az IP miatt. Ilyenek 3G-n nincsenek külön. -
sfdrakex
nagyúr
válasz fornettisuti #20639 üzenetére
Digi itthon sumákolt, ezért anyacéggel pályáz. Ugyanaz.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz fornettisuti #20634 üzenetére
Mert az anyavállalat nem felelős a leányvállalatért? Tehát a Fornetti román cége szét csalja magát, majd lehet pályázni romániában EU-s pénzekre akkor nem a kinti cég hanem a Fornetti MO pályáz, és nyer és ez így rendben is van? Mert a Fornetti MO nem tehet a román cég csalásairól?
-
totron
addikt
válasz fornettisuti #20215 üzenetére
Nem elegáns/könnyű kifele óbégatni a tutiból, álértetlenkedésbe/(ál?)empátiahiányba burkolva. Talán ezt ne.
-
veterán
Én Digis vagyok és van is kint négy db simkártya. De ez a nem tilos Digi ügyféllé válni egy kicsit átgondolatlan kijelentés volt... Az országban iszonyú sok helyen nincs Digi és ha akarnak sem tudnak digisekké válni.
-
bear_
aktív tag
Csakhogy amelyik településen nincs jelen a digi valamilyen szolgáltatásával az ott lakó simet sem igényelhet.
-
Gézengúz
addikt
válasz fornettisuti #20142 üzenetére
Teljesen jó.👍
-
ÁrPi2
senior tag
válasz fornettisuti #20055 üzenetére
Oké ez a megjegyzés teljesen adekvát, igazad van. Némelykor a korábbi pályázatok idején így a Telekomot kellett volna kizárni...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz fornettisuti #20053 üzenetére
Well well, tulajdonosi szerkezet, linkkel.
De mit követett el emez a "leány" vállalat (Magyar Telekom) amely miatt a többségi tulaj külföldi "anyukája" - vállalat lépett (volna) a frekvenciapályázás kalandos mezejére itt ?
-
MrCsiT
addikt
válasz fornettisuti #19819 üzenetére
Ez milyen egy stílus már? "ez honnan böffent fel Neked" Majd, egyszer, talán, őrzünk együtt libát, nem kell aggódni.
1., A Digi hírét rontják.
2. Hű de okosat mondtál, ám, a Digi reklámanyagban ajánlja ezeket, tehát, szerintük jó az ajánlatuk.
3. lsd. 2.greggae: elfogadom, hogy gyalog is el lehet jutni Kínába, de ma azért már inkább repülővel mennek oda az emberek. Ez ugyanilyen. Amúgy meg, ha anno' vettél egy Westel simhez egy Ericsson mobilt, annak az ára közel volt a legalább félhavi fizudhoz. Nos, akkor most miért probléma fél havi fizut kifizetni egy gyorsabb eszközért sokaknak, azt nem értem? De komolyan: az egyetlen dolog, amit semmivel nem tudsz visszapótolni, az elvesztegetett idő amit teljesen feleslegesen vársz ki egy buta eszköz miatt. (az esetleges funkcionális problémákból adódó bosszankodást ne is vegyük ide..)
ui: én is másoltam két kazettás magnóval ( persze, saját xD ) C64-es játékot, de azért a Steam vagy a BattleNet egy más érzés"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
greggae
tag
válasz fornettisuti #19664 üzenetére
Olyat nem lehet, hogy a telefonszámot levonják az árból, és annyi nap alatt fizetik ki nekem a tartozásukat, ahány csatornát nézek a kínálatukból?
-
4Grider
nagyúr
válasz fornettisuti #19664 üzenetére
Én is arra gondolok, hogy lesz ott valami kisbetű. Pl. amíg a törlesztőket fizeted, fenn kell tartanod az x db előfizetést. Akkor is, ha közben mondjuk havidíja lesz azoknak az előfizetéseknek. Ha pedig lemondasz, akkor egy összegben kérik a telefon fennmaradó vételárát...
-
petir
senior tag
válasz fornettisuti #18974 üzenetére
Pont feljebb írtam , hogy tudom és értem is .
A kérdés a területre irányult , és javaslat volt - ezt Neked volt nehéz felfogni nem Nekem -
DrBubo77
Topikgazda
válasz fornettisuti #18679 üzenetére
Én is ezt akartam írni.
-
mzso
veterán
válasz fornettisuti #16972 üzenetére
Sokkal nagyobb növekedést a havi 2-3 kisebb kék foltnál ami megjelenik a térképen.
-
Brandynew
őstag
válasz fornettisuti #12664 üzenetére
Az 5G lenyege nem a magas sávszélesség, az mar 4G-nel is elegendo. A joval alacsonyabb kesleltetes az, ami miatt egyaltalan kifejlesztettek.
-
byronk
csendes tag
válasz fornettisuti #10125 üzenetére
Egész Hatvanban van normális lefedettség.
-
Gézengúz
addikt
válasz fornettisuti #10125 üzenetére
-
veterán
válasz fornettisuti #8432 üzenetére
szerintem nem, legalábbis nagyon csodékoznék, ha itthon ugyanazon a néven más készüléket adnának a fentebb említett oukitel k6 viszont passzolni látszik.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
DonMaster
addikt
válasz fornettisuti #8138 üzenetére
és ezt honnan gondolod? , indulás urántól beszélünk nyilván nem most amíg elsem indult csak sugározról.
nem mellékesen ha a romániai digi-t is nézzük akkor ott telenor és telekom kártyával is megy, igy nem tartom azt opcionak, hogy ne legyen itteni Magyarországinál is induláskor roaming a külföldi telekomunikációs cégekkel. De ha a romániai Digi-böl indulunk ki akkor ott külön kell aktiválni a roaming-ot(x idöre) és máskép dijazza, kérdés, hogy a gyakorlat nálunk is ez lesz vagy az amit a másik 3 tol most is.
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
torrentszaki
tag
válasz fornettisuti #7491 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy a flotta nem feltétlen kínál automatikus kedvezményt.
-
legenda
válasz fornettisuti #7118 üzenetére
Gondolom nem így akar örökké szolgáltatni mobilost a DIGI, hanem később tervezné bővíteni a kört.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dchard
veterán
válasz fornettisuti #7040 üzenetére
Szvsz mind a kettő nagy trágyadomb volt, nem érzem órási veszteségnek, hogy csodás országunk ebből kimaradt. Sokkal időtállóbb volt, hogy kis késéssel ugyan,de átugrottuk ezt és WCDMA-ra mentünk.
Az, hogy a magyar szolgáltatók mennyit késtek az EDGE bevezetésével, na arról már lehetne beszélgetni... Volt olyan szolgáltató, akinek akkor lett csak EDGE-e, amikor azt ingyen megkapta (szó szerint).
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
viktorhu
veterán
válasz fornettisuti #7028 üzenetére
Pont az a lényeg. Ilyen helyeken, még a tanyavilágban is elérhetővé tenni a normális netet.
-
kene84
aktív tag
válasz fornettisuti #6971 üzenetére
Én annyit hallottam, hogy az indulás tényleg közeli, de még mindig van valami engedély amire várnak.
-
grafnet
veterán
A Pontban ott vannak a SIMek...
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
4Grider
nagyúr
Én komolyan vettem. Simán kinézem belőlük a 30 átjátsszóval való indulást is. És van szolgáltató is, aki komolyan vette az április elsejei indulást, mert számhordozást indíthatsz a Digihez...
-
p2pp
őstag
Sztem sokan komolyan vették
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
fant0mi
őstag
válasz fornettisuti #6947 üzenetére
Nem, nem vartam mast. Azt tartottam furcsanak, hogy a 2G alapbol tiltva, mig a 4G nem.
-
grafnet
veterán
válasz fornettisuti #6815 üzenetére
A jelenlegi tudásunk mellett nem hiszem, hogy sokkal több időt fordítanak most rá!
Ha nem lesz értékesítés (forintért), akkor annyi információ bőven elég, amit egy e-mailben le lehet írni.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
MODERÁTOR
válasz fornettisuti #6815 üzenetére
hogy nem lesz semmi képzés az ott dolgozóknak
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Zeki
nagyúr
válasz fornettisuti #6579 üzenetére
Senkinél sem az, de nem enged fel.
-
legenda
válasz fornettisuti #6119 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, terület függvénye minden szolgáltatónál, hogy jobb vagy rosszabb, nekem évekig volt Telekomos vezetékes szolgáltatásom és nem volt probléma azzal.
Az egyik cég most zsebelt be ~400 km optikát, amire a hírek szerint a DIGI is pályázott, de nem jött össze neki.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Lenovo T61 T400-T470s V110-15ISK Asus UX303U HP 6470b 840 G3 bontás:akksi dokkoló töltők stb
- Xiaomi Wifi 6 AX 1800 4 gigabit ethernet 4 antennás dobozos
- Eladó független Samsung xcover 5
- LENOVO ideapad 110-15ACL
- DELL Latitude bontás E5420 30 E5530 E6320 30 E6420 30 40 E5440 50 70 80 90 E7440 50 70 80 90E7240 70
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest