Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aum
junior tag
válasz Kronos3000 #47367 üzenetére
Itt a Vodafone és a Digi utódja: jön a One Magyarország
A meglévő ügyfeleknek nincs most teendője
jaj....dehogy nincs....szeretnétek, ha nem lenne teendőnk....pedig van: szolgáltatóváltás. Etesse a holdudvarotokat más. -
Kronos3000
senior tag
válasz Kronos3000 #43762 üzenetére
Le lettem savazva, amikor írtam hogy nem lesz olcsó ügyfélmegtartó ajánlat. Még nincs vége az ár emelésnek sem...
Wasabi...
-
dredjudge84
őstag
válasz Kronos3000 #44259 üzenetére
Köszönöm!
Hát nem épp egy digi, vagy egy ügyfélmegtartó tarifa, de nem rossz.
-
veterán
válasz Kronos3000 #44100 üzenetére
Nincsenek törvények, ami meg van, úgy értelmezik, ahogy akarják, következménye nincs.
Off vége!
Már az, hogy 72 órájuk van valamit javítani, már az is vicc, 3 napig nincs szolgáltatás, de azért fizessünk? Nevetséges. De még ezt sem tartják be. Nincs következmény, nincs ellenőrző hatóság, illetve ez nem igaz, van, de szelektálnak. Ha ner cég, nincs itt semmi látnivaló, ha nem ner cég, rászállnak, ha pedig a ner meg akarja szerezni, a hatóság megoldja, ellehetetleníti.
Amit a román digivel csináltak... Azóta meg látjuk mi megy. Jobb nem lett semelyik szolgáltatás. Talán a net tartja a szintet. -
mzso
veterán
És vajon hogy keletkezik 50 milliárd veszteség? Egy meglévő hálózaton amit kb nem is fejlesztenek, és csak a pénzt kell beszedni? Kilopják kb az összes bevételt, úgy. Könnyen veszteségessé válik bármi...
-
csaszi75
senior tag
De baszki, elolvastad, hogy miből jött össze az 50 milliárd?
De egyik gazdasági társaság sem úgy csinálja, hogy ááh.. tavaly vesztettem 50 milliárdot, akkor jövőre annyival emelem a díjakat, hogy kijöjjön az 50 milliárd
Valami (több minden) nagyon nem kerek az érvelésednél -
dredjudge84
őstag
Ez elég radikális számítás volt. Máshogy is lehet nyereséget termelni, nem muszáj ahhoz árat emelni. Plusz a gondolatmeneteddel erősen szembe megy az én példám, most írtam alá újabb 1 évet a vodánál egy 1490ft-os csomagra (immár harmadszor), hálón belül korlátlan, hálón kívül 100 perc és 15 GB mobilnet. Ha emelni akarnak, nem engedték volna hogy hosszabbítsak ebbe a csomagba.
-
csaszi75
senior tag
válasz Kronos3000 #43722 üzenetére
Unalmas ez a mindenben politikát látó emberek megnyilvánulása..
Aki kicsit ismeri a globális mobilpiacot, tudja, hogy az arab befektetők a globális Vodafone group-ban (tehát nem a magyar VodafONE-ban...) is több mint 10%-ot birtokolnak (!).. Most beszálltak a PPF mellé is befektetőnek, Kelet-Európában, s ezzel feltehetően a cseh piacon kívül át fogják venni a PPF cégeit... S utána tovább expanzióznak.. -
4Grider
nagyúr
válasz Kronos3000 #43722 üzenetére
Én nem tudom kiket értesz tudjukkik alatt, mert egy csöppet belegondolva ez az üzlet elég sok magyar/nemzeti érdeknek keresztbe tett és leginkább a ppf-nek volt érdekében.
-
4Grider
nagyúr
válasz Kronos3000 #43720 üzenetére
Gondolod az arabok azért szállnak be, mert kilóra megvették őket?
-
veterán
válasz Kronos3000 #41508 üzenetére
Még nem. Legalábbis nekem ez a véleményem. Meglátjuk, milyen lesz a váltás pár nap múlva. Aztán meglátjuk mi lesz január elsejétől. Ott sokminden el fog dőlni, legalábbis a részünkről.
-
sfefe
addikt
válasz Kronos3000 #40992 üzenetére
Ebbe bele lehetne menni de az mar politizalas....
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
zelikocc
senior tag
válasz Kronos3000 #40267 üzenetére
De legalább magyar kézbe került, milyen jól jártunk…
-
zelikocc
senior tag
válasz Kronos3000 #40263 üzenetére
Sőt ha szó szerint vesszük, akkor a havidíj szó sincs benne, csak a mobil hang forgalmi díja (percdíj)
-
kl122
tag
válasz Kronos3000 #40263 üzenetére
ennek mi köze a Digimobilhoz?
-
veterán
válasz Kronos3000 #40156 üzenetére
Semmilyen nem publikus csomag ajánlatról nem beszéltem és nem is gondoltam, hogy lesz ilyesmi. Én csak azt mondom, hogy kicsit drágábban lesz egy lehetőségük a digiseknek, hogy megtartsák a számukat és az előfizetésüket hasonló net és hívásopciókkal úgy, hogy lesz mindenütt térerő. Kicsit drágább pl 1300 helyett mondjuk 2500 havonta. Mondjuk ez majdnem a duplája, na de ez még a jelenlegi lehetőségekkel még mindig elfogadható lenne.
Nem vagyok jós és nincsenek illúzióim. Majd meglátjuk. Ha megéri maradunk, ha nem, akkor nem. -
ACE-
addikt
Te biztos nagyon okos vagy a témában, de ők sem a pénzük ellensége, aki eddig DIGI mobil előfizető volt, nem azért, mert a Voda bármelyik csomagja megfelelő neki, ezért ezután sem biztos hogy azt fogják választani, így lehet hogy nem hogy több, csak kevesebb bevételük származna az általad vázolt döntéstől... szóval ne találgassunk, majd lesz ami lesz és mindenki dönthet.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
domper2015
senior tag
Küf-önjük szépen.
1 mobilrendszer lesz...
Európa közepén, siralmas..... -
kw3v865
senior tag
válasz Kronos3000 #39907 üzenetére
A részletek ismerete nélkül az általad linkelt poszt csak egy aljas, politkai hátterű hangulatkeltés. Már eleve "rezsimezéssel" kezd, ez miért releváns egy fogyasztóvédelmi(?) téma kapcsán. Nem tudjuk miért számolták fel az adott ügyfélnek azt a 600 Ft-ot. Pl. késedelmes fizetés vagy számos egyéb oka lehet. Nem állítom, hogy az ügyfél sara az a 600 Ft, a cég is lehet g**i, ebben az esetben nem tudjuk. Számos hasonló sztorik előfordul más szolgáltatókkal is, csak mostanában a felvásárlás óta divat itt is NER-ezni. Az ilyen díjtételeket tartalmaznia kell az ÁSZF-nek, utána kell nézni, aztán lehet hőbörögni. Mindenesetre a kérdéses ügyfél pancser, mert ha van egy kis esze, akkor él a kedvezményes lehetőséggel és akkor csak 1000 Ft-tal emelkedik a havidíja. De ha nem akar hűséget kötni, akkor is csak 1500-zal, kb. egy perc néhány kattintás az ára. Nekem a legutóbbi számlám (1000-es net + Digimobil plusz) volt 6347 Ft (néhány SMS miatt volt most több, amúgy 6200 Ft lett volna).
Nem állítom, hogy mindenkinek, és minden esetben a Digi a legjobb választás, de továbbra is tartom, hogy nagyon sok helyen és esetben igen. Vadkapitalizmus van, résen kell lenni, nem balf*szkodni, és ha van jobb ajánlat, akkor váltani. Ennyi. -
kw3v865
senior tag
válasz Kronos3000 #39881 üzenetére
Nekem a gigabites net és a mobil együtt nem kerül 7500 Ft-ba (igaz nincs TV-m). 7500 Ft spórolás nem tudom hogy jön ki, de te akkor biztos nem átlagfelhasználó vagy. Annyi megtakarításért bűn lenne nem váltani.
-
kw3v865
senior tag
válasz Kronos3000 #39878 üzenetére
Tipikus helyzet, amikor valakit érzelmei által vezérelten dönt pénzügyi kérdésekben. Ment a hiszti múltkor is, amikor árat emelt a Digi. Aztán most a konkurencia is emeli az árakat, ami most teljesen normális és érthető lépés.
A Digi mobil ár/érték arányban még mindig nagyon jó az ország elég nagy részén. Nem mindenki számára, de az átlagfelhasználók számára megfelelő. Saját és ismeretségi köröm tapasztalatai alapján a vezetékes netjük továbbra is nagyon megbízható. Leszarom ki a cég tulajdonosa. Nem érdekel hogy vették meg, milyen pénzből stb. Nem vagyok a pénztárcám ellensége. Racionálisan állok hozzá, nincs hűségnyilatkozat a mobilra. Ha jelentősen romlik az ár/érték aránya, lemondom. -
ACE-
addikt
válasz Kronos3000 #39835 üzenetére
De tuti van a kiszervezett céggel valami tartós bérleti szerződés...
-
tutitibi
senior tag
válasz Kronos3000 #39404 üzenetére
Ez milyen net ? Telecom optikával ?
Ha ilyet akarok akkor kihozzák vajon ? Pesten belül. -
herdsman12
őstag
válasz Kronos3000 #39406 üzenetére
Felénk egyszerűbb a matek. Nincs az asszony fülén állandóan a telefon, ezért évi kétszeri feltöltéssel rendben van a Domino kártyája.
Ez havi 500 Ft, + a Digi TV + net + vezetékes + 1 mobilért fizetek havonta 7.300-at.
Ha nem kukacoskodunk a korlátlan kérdésen, akkor kb havi 10k-t spórolok a Ti csomagotokhoz képest. (egyből jobban érzem magam ) -
leo81
aktív tag
válasz Kronos3000 #39411 üzenetére
Valahogy nekem is jobban bejön a digitális koax, Invitel és Tarr. Direkt kábel a TV-hez, akárhány TV-hez, nincs külön box és ennek bérleti díja. Előbbi 4890.- (100Mbit) utóbbi 7290.- (500Mbit). És csak a TV-hez kell EGY távirányító...
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Kronos3000 #39411 üzenetére
Gondolom gesztus vagy hangvezérelt távirányítót is adnak hozzá, amivel a tv extra funkcióit is irányítom. Mert ha nem, változatlanul butít a tv-men a dvb-c hez képest.
-
Lacccca87
addikt
Én is szívesen raknék össze magamnak egy komplett csomagot és akkor nem kellene a telóban sem a dupla simmel operáln. De sajnos nálam Digi optika van Thome giga erős net nincs csak a 1000/25 azt meg köszönöm nem kérem. Túl sok családi média tartalom ( képek videók) kerülnek megosztásra a család felé és az a 25-ös feltöltés karcos lenne. Majd talán egyszer ide is beér az optika a T-től, habár nem számítok rá egyhamar mivel a Flip elérhető, nem hiszem hogy saját maguknak csinálnak konkurenciát.
-
DrBubo77
Topikgazda
Kösz, de amíg lehet, kerülöm az IPTV-t.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
ACE-
addikt
Én is egyébként ezen gondolkozom... Nekem perpill csak net van DIGI-nél, ami januártól 5900 Ft. Telekom-nál ha van mobil, akkor 4417 a net, és annyi hogy kell hozzá kötni egy telefont is, amit úgysem használok, az még 600 Ft. És így is csak 5000 Ft a kettő... Persze köthetek hűséget a DIGI-re, és akkor csak 4900 januártól. A hátrány hogy én elvagyok a DIGI Mobil-al Budapesten (bár ha innen kilépek akkor már nem) de nincs hozzá sem eSim, sem multiSIM, ami kéne az órámhoz... A 200 perc is elég lenne, meg a 15G netet is max. 3-4G-t használok el belőle. Szóval nálam van dilemma...
-
4Grider
nagyúr
válasz Kronos3000 #39404 üzenetére
Én már évek óta, és én is. De azért a Digi optika megérkezésének még elég sok helyütt tudnának örülni az országban...
-
tutitibi
senior tag
válasz Kronos3000 #39380 üzenetére
és hová mentél? voda ?
-
herdsman12
őstag
válasz Kronos3000 #39380 üzenetére
TV + net + vezetékes + 1 mobilért fizetek havonta 7.300-at.
Hogy spórolsz Te 7.500-at másik szolgáltatóval? -
DrBubo77
Topikgazda
válasz Kronos3000 #38801 üzenetére
Nálunk 2 SIM kártya van, az egyik a gyereknél, így költséghatékonyan van mobilnetje. Most már kivárom, mi lesz a mobil üzletág sorsa.
De fél szememet már a Yettel-en tartom. A sima Otthonnet már elérhető. Állítólag TV fronton is lesz változás. Bár örülnék, ha így maradna a net + tv, ahogy most.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Fecó88
tag
válasz Kronos3000 #37969 üzenetére
Ki mondta hogy csak telefonon szoktam 4k videot nézni ott a 4k tv Java részt azon szoktam nézni.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
-
veterán
válasz Kronos3000 #37724 üzenetére
Alapból digi SIM is pinkód védett.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
válasz Kronos3000 #37722 üzenetére
SIM pin-t leszedted a kártyáról?
-
4Grider
nagyúr
válasz Kronos3000 #37720 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a digi tiltja a hangcélú sim-ek routerben való használatát (imei alapján azonnal azonosítja az eszközt). Ha nem, ez is lehet ok.
-
4Grider
nagyúr
válasz Kronos3000 #37717 üzenetére
Biztosan nem látja? Kézzel beállított profillal sem?
Ha így van, akkor max. szoftverfrissítés segíthet (ha van újabb firmware).
Természetesen a B3-as sávot ez az eszköz is támogatja, valószínűbb, hogy a szolgáltatót nem ismeri. -
veterán
válasz Kronos3000 #37036 üzenetére
Ha az 1500 Mhz az band 32, akkor S10+-om is tudja...
-
zelikocc
senior tag
Nem 4G-t kell nézni, ezeken egyértelműen csak 5G fog működni a jövőben.
Illetve az 1500 MHz nálunk SDL frekvencia vagyis csakis letöltési irányra tudják használni, tehát kombinálni kell egy másik frekvencia (gondolom alacsonyabb freki) feltöltési irányával.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
205 modellt listáznak itt [link]
Az őskövület, 4 éves Samsung S9-en is tudja. -
w751230
tag
válasz Kronos3000 #36765 üzenetére
Gondolom. Nyilván két évre, hűségidő, ilyesmi...
Nem, jó ez így, de már szóltam lányaimnak, nem kellene ki tolni több száz sms, 2021-ben (Ez még tavaly volt, és akkor akadtam le mikor 21 ezer valanennyi jött ki. Azóta tisztáztuk már.
(Mármint a gyerekeimmel) Van internet, IM, akármi, tessék azt használni. (Na de apa, így gyorsabb! )
Tulajdonképp az sms dobja/dobta meg. Jóval drágább mint a percdíj...Mindegy, tanulnak, egyenlőre még jól áll a számla. Egyelőre
Am tényleg, srácok, hogy működik ez? Az sms miért ennyi? Azt hinné az átlag ember, a percdíj kellene drágább legyen. Hisz tovább terheli a hálózatot. Gondolom. Egy sms elég hamar ki megy.
-
bzolika10
aktív tag
válasz Kronos3000 #36650 üzenetére
Van 2*5 Mhz a 700 Mhz-es sávban szabadon még, mert valamelyik hivatal bejelentkezett érte., és ezért az nem került aukcióra. Gyanítom, hogy az a hivatal hamarosan mégse tart majd igényt arra a frekvenciára, talán még peren kívül megegyeznek a "digivel", kárpótlásul odaítélve a "diginek" azt a 2*5 Mhz-és blokkot
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
válasz Kronos3000 #36594 üzenetére
Szerintem a Telekomhoz nem fognak nyiltan v. látványosan "hozzányúlni". Hogy később esetleg mennyi boltot visz el a 4iG a Telekom elől (meg a többi elől is) az már más kérdés....
Én remélem, hogy a mobil üzletágat is lábra állítják végül méghozzá jó tarifákkal....[ Szerkesztve ]
-
zelikocc
senior tag
válasz Kronos3000 #36547 üzenetére
Igen ez valószínűsíthető, ám mint írtam hivatalos közlés még nincs így nem tudni mennyi időre.
-
n00n
őstag
válasz Kronos3000 #35946 üzenetére
Ez azért nem ennyire fehér és fekete. Milyen éves zárást? A pénzügyit? Az otthon március 31, de a világon szinte mindenhol máskor van. Én angol cégnél dolgozom, ott október 31. Addig tart az év.
-
adman
tag
válasz Kronos3000 #35803 üzenetére
A digi el akarja adni, a 4ig meg akarja venni, szvsz a kérdés hogy mennyiért.
-
Sdi
addikt
válasz Kronos3000 #35792 üzenetére
Reméljük így is marad
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Gézengúz
addikt
válasz Kronos3000 #35035 üzenetére
Erről most eszembe jutott, hátha valaki nem ismerte.
-
ACE-
addikt
válasz Kronos3000 #35035 üzenetére
Az a gáz ha ezt neki így le kell írni... De könnyen lehet hogy ő egy fityinget nem fizet abba a bizonyos közösbe...
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz Kronos3000 #35015 üzenetére
Szerintem a DIGI már nem kell nekik, mert ahogy előbb is írták a lakossági ügyfelek, kkv-ék nem kellenek nekik, a DIGI meg ezekre épít.
Telenor 51%( teljes kiépített mobil infrastruktúra) + Mvmnet ( országos optikai hálózat , bérbeadás kisebb szolgáltatóknak Berrotel ) + Antenna Hungária ( földfelszíni sugárzás, stb).
Szerintem ez egy teljes csomag így együtt.
Miért kellene ehhez még egy DIGI is?
PS.
Csabaszabadi településen a DIGI gyorsan kihúzta az optikai hálózatot, mert az MVMNET kapott építési engedélyt rá és a SZIP-es támogatást is. Ez inkább versenynek tűnik mint együttműködésnek. Hasonlóan Mórahalmon is kezdik kiépíteni a hálózatot az MVMNET előtt, mert a SZIP-es támogatást az állambácsi az MVMNET-nek adta.[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz Kronos3000 #34732 üzenetére
Ráckeve nincs lefedve a térkép szerint. A strandra is éppen csak átszédeleg a jel, látszik is, milyen gyenge a térerő. De a Csepel-sziget úgy általában elég gyenge, főleg a középső és a déli része.
[ Szerkesztve ]
-
Kronos3000
senior tag
válasz Kronos3000 #34477 üzenetére
Sajnos egyre több helyen ütközöm problémába. Ráckevén a strandon teljesen használhatatlan volt a net. Tegnap Csepelről Budaörs felé a belvároson keresztül három helyen is megszakadt , úgy hogy tavaly végig semmi probléma nem volt vele.A Ráckevei strandon mértem, ennyi volt, a valóságban egy web oldalt sem töltött be, ez a mérés is sokáig tartott.
Wasabi...
-
adman
tag
pálcikáid alapján nem éppen acélos a térerőd, nem esett ki egy állomás?
-
Lajosnagy17
senior tag
A DIGI Mobil használóinak száma Budapesten lehet a legnagyobb és gondolom ezt folyamatosan monitorozzák is, mert elég sok új állomást üzemelnek be manapság is. Érzékelik, hogy fogy a 3Mhz a szűk keresztmetszet, amit csak 5G-vel tudnak orvosolni majd a jövőben.
-
veterán
Megérti mindenki hogy gond. De..
Mind a 4 szolgáltatónál a garantált minimum 0/0mbps. Ez diginél hatványozottan igaz. És erről sajnos nem a digi tehet. Ennyit tud ez az 1db frekvencia. Sokan használják leterhelődik. De 500Ft ért nem is várhat az ember csodát ha logikusan gondolkodik (úgy 500/1000Ft a hívás és 500Ft a net mobilcsomagban).Da lassan Telekom is ezen a színvonalon lesz. 3 hónapja dolgozok komáromban. Székesfehérvár - Komárom vonalon hétről hétre egyre több 3G cellát offolnak, na mivel ezeken a területeken 4G eddig se volt, marad a jó öreg 2G, ehez képest a digi 1,89/0,01 es sebessége őrült száguldozás, mivel se nem jön se nem megy 1 bit se (legtöbb app közli is hogy nuku net). Míg ilyen gyér az 5G lefedettség nem kellett volna 3G off. De hát ezek szerint náluk se user élmény az első.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
DrBubo77
Topikgazda
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz Kronos3000 #33456 üzenetére
Olvasván a cikket nekem úgy tűnt, mintha a pénz nem is számítana, van belőle elég, az állam annyit ad, amennyit kérnek, de mindenképpen megvesznek mindent, hogy létrejöjjön az állami szolgáltató.
-
zelikocc
senior tag
válasz Kronos3000 #33217 üzenetére
Szerintem mi maradunk amíg lehet. Meglátjuk, hogy maradhat-e a jelenlegi csomag akkor is, ha megszüntetik és drágulni fog. Illetve meglátjuk milyen lesz az árazás és milyen frekvenciák fognak hirtelen repdesni hozzájuk. Ez még a jövő kérdése.
A jelenlegi árazás 100% hogy nem marad, de attól még lehet hogy kedvező(bb) lesz (mint a másik 3).Ha belegondoltok, hiába veszik meg, attól még ügyfeleket szerezniük kell valahogyan, hiszen egy elég új (Mobil) szolgáltatóról van szó és innentől kezdve félhet a 3 kartelles, mert az eddigi román bénázás és olcsóság helyett egy kormány hátszéllel jövő konkurenciával fognak találkozni.
Én nem látok sok esélyt arra, hogy összeolvadna a Telenorral, hiszen két külön saját infrastruktúrával rendelkező mobilszolgáltatóról van szó, akkor mit kezdenének a több ezer bázisállomással és toronnyal amiket felállítottak egy negyedik mobilszolgáltatónak? Szerintem marad a 4 szolgáltató. Valószínűnek tartom, hogy frekvencia bérléses konstrukciók fognak majd itt kialakulni a jövőben.
És persze még mindig ott van az esély arra, hogy nem fog megvalósulni a deal. Bár erre nem igazán van sok esély.
Tehát ráértek még új szolgáltatót keresni, majd ha jönnek hogy fizess elő drágább csomagra, akkor ráértek. Addig meg használjátok ki amíg lehet. -
p2pp
őstag
válasz Kronos3000 #31552 üzenetére
Dobogókőn a kilátó mellett van egy bázisállomás az pont odalát. De nemtom kik vannak rajta.
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
zelikocc
senior tag
válasz Kronos3000 #31552 üzenetére
Magyarországon azért megszoktuk, hogy ha más nem, legalább segélyhívás elérhető valamilyen hálózaton. Én legalábbis még nem találkoztam mással otthon.
Erdélyben elindulva egy faluból a hegyek felé viszont nagyon hamar találsz olyan helyeket (ahol még üdülő házak is vannak) hogy kilométereken keresztül nem hogy csak segélyhívás, de semmilyen térerő nincs és mindkét SIM kártyán csak egy áthúzott kör jelenik meg és teljesen elvágódsz a külvilágtól. Magyarországi fejjel nagyon fura, de itt teljesen mindennapos. Csak aztán vigyázni kell, nehogy jöjjön a medve, me' a medve az nem játék!
-
zelikocc
senior tag
válasz Kronos3000 #30607 üzenetére
Küldesz egy speedtestet? Kíváncsi vagyok arra az elméleti maximum közeli sebességre
-
trec12
addikt
Nézzük meg pár hónap múlva. Előfizető vélhetően lesz, kiváló ajánlat pl. diákoknak olcsóbb lehet mint havonta töltögetni egy feltöltőst. Ahogy majd ráébrednek erre egyre többen attól tartok a kapacitás megsinyli...
Olcsó is legyen, hogy jöjjenek az előfizetők, sok adat is legyen hogy csábító ajánlat legyen de a hálózat is használható maradjon; nehéz lehet ezt egyensúlyban tartani...
[ Szerkesztve ]
-
Grid001
csendes tag
Ez érezhetően nálam is javult.
-
DevKiller
senior tag
Végre azok kaphatnak, akik adnak is valamit cserébe, és nem csak pusztítják cellatársaik életét.
Félreértés ne essék, nem arra gondolok, hogy ne mobilnetezzen senki, de ne torrentezzen meg töltögessen 10 akárhány gigákat DIGIMobilnetről.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
snemeth
aktív tag
válasz Kronos3000 #30476 üzenetére
Szinte rögtön azután mondtam le egyet, ill állítottam be a másik kettőt a megfelelő csomagra, hogy a neten lehetőség volt rá. Utána még fel is hívtak, ahol már büszkén mondtam, hogy már a neten beállítottam mindent. Valamit nagyon elronthattak.
-
pjen
félisten
válasz Kronos3000 #30460 üzenetére
Nálam működik még.
-
Dracula72
senior tag
válasz Kronos3000 #30343 üzenetére
Én is óvatos vagyok, de mivel se belépési díj, se egyéb költség, se hűség, szám a nevemen maradt, így max. lelépek ha gond van.
Dec 10.-én számhordozás óta tökéletes.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
törölt tag
Netfone=Tréékom Flip Mobil !!!
-
Lajosnagy17
senior tag
Ki a tulajdonos, nagyon FLIP szaga van.
-
juve600
nagyúr
Én Dec 10-én mentem át hozzájuk tcomtól, teljesen jó,a tcom hálózatát használja ami ugye jelenleg jobb mint a digi lefedettsége
-
n00n
őstag
válasz Kronos3000 #30328 üzenetére
Biztos hogy van és nem csak mennek bele a nagyvilágba, mint pár itteni fórumozó gondolja... Én nagy reményekkel megyek neki ennek az évnek, hogy idén már fő kártya legyen a Digi nálam.
-
zelikocc
senior tag
válasz Kronos3000 #28135 üzenetére
Romániában 2x10 Mhz blokkjuk van 2100 Mhz-en, nagyon sokáig csak ez volt és akkor is jól működött. 75 Mbit az elméleti maximum, ami a gyakorlatban általában mindig 40-50 között van, ami szerintem teljesen vállalható. Nagyon sokszor lekörözte sebességben a leterhelt orange és Telekom Romániát.
Most is főként azért van probléma, mert az 5 Mhz-ből csak 3 Mhz jut LTE-re.
Tudom hogy a hatóság 5 Mhz-es blokkokra osztotta fel a 900-at, de a többieknek is vannak "tört frelvenciáik" a 900-on, nem képzelhető el esetleg olyan eshetőség, hogy a Diginek egy 5 nél kisebb "maradék" frekit engednének megvenni? Mert az valamilyen szinten elég lenne nekik a nagyobb lefedettségű 2G beszédre.
Mennyire lehetséges egy ilyen? -
martonl
senior tag
1800MHz-en nem lehet sajnos országos lefedettséget elérni. Illetve aránytalanul sok bázisállomás kellene hozzá, akármennyi spektruma is lenne. Egyszerűen a hullámterjedéssel nem lehet mit kezdeni, meg az alap fizikát megváltoztatni.
Természetesen a már lefedett területeken nyilván jobb lenne a nagyobb spektrum, több előfizetőt nagyobb sávszélességgel tudna kiszolgálni, esetleg tudna értékesíteni nem csak Digi előfizetőknek. De az igazi területi lefedettség az alacsonyabb frekvenciák használatával érhető el.
[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
Véleményem szerint legalább 2x10 MHz-et.
De ha ez lenne az egyetlen spektrumjuk akkor inkább 2x15 MHz a jelenlegihez.
Az már azért úgy valami.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
veterán
mivel nem tudjuk, hogy mennyi fizetős ügyfél marad és milyen területi eloszlásban... nyáron a balatonon néha még a nagyoknak se jön össze ez a sebesség.
hanyas vagy, te disznó?
-
adolfo01
tag
válasz Kronos3000 #27762 üzenetére
Ez Romániában úgy müködött az elején ,amig voltak lefedettségi gondjai a diginek ott,hogy kötött egy roaming szerződést a helyi vodafone-al és úgy adta a netet a vodafone a digiseknek is,a csak 2G lefedettségi területeken!Persze volt egy limit adatmennyiség,hogy ne mértéktelen fogyasztás legyen,de működött a dolog!Érdekes,ott nem volt ennyire ellenséges a viszony ugyanazon cégek között mint itthon,Magyarországon?!
[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
válasz Kronos3000 #27762 üzenetére
Egyszerűen nem érné meg.
Akkor már nem DIGI volna a DIGI, ugyanolyan vagy magasabb áron tudná adni a szolgáltatást.
Minek foglalkozzanak vele innentől fogva?
Vagy jobb kérdés, mi miért menjünk át a DIGI-hez? Mert DIGI?HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
eFeMeR74
senior tag
válasz Kronos3000 #27122 üzenetére
Nekem viszont nem elég. Min 50 Gb kellene.
Én mindent telefonon csinálok.
Most aug 12 és Szept 12 között 50.85Gb volt az adatforgalmam.
Az 1000Ft nekem is bőven megérné, de az adatforgalmi korlát miatt megy vissza a 4 sim. SajnosMI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
viktorhu
veterán
válasz Kronos3000 #25166 üzenetére
Mondjon bárki olyan céget? Volt egy csomó, és mindet lepattintották, vagy olyan árat kaptak, amivel nem érte meg működtetni a szolgáltatást.
Tele2, Blue, Tesco, Red Bull - ami így hirtelen eszembe jut, akik vagy már az ajánlatkéréskor elbuktak, vagy az árazással lettek ellehetetlenítve. A Blue pl. nem is tudott virtuális szolgáltatóként elindulni Magyarországon, még a 30-as körzetszáma is megmaradt, szinte csak viszonteladója volt a Telekomnak, pedig nem ez a működési modelljük.
-
Halászbá
kezdő
válasz Kronos3000 #25158 üzenetére
Ez csak a pénzmosás egy formája.
Így könnyebben talicskázzák haza a pénzt.
Szerintem ez ennyi.[ Szerkesztve ]
-
sifarr
senior tag
Én voltam az egyik tippelő,. Például két éve is, pl. itt.
A tippemet most is fenntartom, az utóbbi évek folyamatai alapján még inkább.
Érveim:
1. Az 5G kiépítése - főleg a magasabb frekvenciákon - együttműködésre kényszeríti a szolgáltatókat. Nem települhet minden lámpaoszlopra 4 szolgáltató eszközrendszere, gazdasági okoból sem. Az NMHH is pártolja ezt.
2. Ilyen együttműködés már működik a két T között 800-on, ez is jel.
3. A Voda és UPC egyesülési megtörtént. Már 2 szolgáltató nyújt komplex (vezetékes + mobil) szolgáltatást. Kopog a 3. is a DIGI személyében.
4. A Telenor részesedése csökken, a Voda már lényegében utolérte. A 3-as pont miatt az "egylábas" Telenort lehagyná.A változás a Telenor számára előnyös lehet a következő területeken.
1. Szervezetileg és kész a többiekkel az együttműködésre, átláthatóbb pénzügyi feltételekkel is.
2. Megtisztíthatja az ügyfélbázisát a rengeteg szürke, továbbszámlázós flottától. Beengedhet igazi virtuális szolgáltatókat a hálózatára. Ez kompenzálhatja a részaránycsökkenést.3. (És ez lényeges.) Beengedi a hálójára a DIGI-t, az pedig a kooperációban a vezetékes szegmensére a Telenort. Így a Telenor is kínálhat komplex csomagokat.
Ha a Telenor nem lát lehetőséget a DIGI felvásárlására, akkor csak a kooperáció neki a megoldás. A DIGI-nek pedig ha nem tud jelentős frekikészletet venni, akkor neki is csak a kooperáció a megoldás mobilfronton.[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
válasz Kronos3000 #25166 üzenetére
Adjunk a DIGI-nek frekit, hogy elveszítsük az ügyfeleinket.
Teljesen nyílvánvaló, hogy mindenki nyitott lesz rá.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
4Grider
nagyúr
válasz Kronos3000 #25164 üzenetére
A Vodánál és a Telekomnál is minden lehetőség megvan rá. Lásd Tesco Mobile, Blue Mobile, UPC Mobil és így tovább.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Kronos3000 #25164 üzenetére
A lehetőség eddig is adott volt mind3nak, hogy kisegítsék, de szerinted akarnak neki segíteni...?!
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
Én ebből a cikkből ezt pont nem olvastam ki...
-
Diák66
őstag
Ebben a cikkben hol látsz te DIGI szövegrészt? Ennyi erőből a Vodafone-t is említhetted volna, hiszen ott is ugyan ez zajlik éppen, csak anyavállalati szinten. (vagyis a világ összes Vodafone tornya egy cég alá kerül.)
A Digi ma is, meg tegnap is leszerződhetett volna valamelyikkel, semmi akadálya nem volt.
-
viharhozo
addikt
Azt nem tudom, mit fognak hasznalni, de vmi hasznalhatnanak, mert az azert ciki, h Budapest frekventalt reszen, a Dunatol legvonalban 2000 meterre semmi nincs.
Tudom, h egyelore ingyen van, itt nincs vezetekes Digi, meg a terkep szerint is vannak erre feher foltok, de azert egy ev alatt legalabb a fovarost le kellett volna fedni.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Franky2Ster
senior tag
válasz Kronos3000 #23831 üzenetére
Ha az életben maradásért küzdenek akkor elsőként azt kellene megoldaniuk, hogy bárkinek lehessen Digi Mobil előfizetése nem szolgáltatáshoz kellene kötni.
-
Kronos3000
senior tag
válasz Kronos3000 #23662 üzenetére
Legnagyobb döbbenetemre tegnap hívtak hogy elhárították a problémát. A másik nagy csoda hogy tényleg, este a "csúcs" időben is rendben működik minden.
Nem is tudtam hogy így felhívnak, hogy problem solved.Wasabi...
-
veterán
válasz Kronos3000 #23676 üzenetére
Én sem vagyok hozzáértő, de snooze-val kell egyetértsek. Különben sem lenne megoldás a Diginek, ha ilyenbe egyáltalán bele tudná vágni a fejszéjét. Szerintem.
Talán azt el tudnám képzelni, ami ugye már előfordult, hogy a Digi használhatta valamelyik másik szolgáltató (korábban a Telenor) hálózatát és azon szolgáltathatna. Tehát az nem frekvencia bérbeadása volt, hanem a Telenor hálózatát használhatta. De jelen helyzetben ezt is kizárnám. A Digi önálló hálózatot szeretne. -
snooze
veterán
válasz Kronos3000 #23676 üzenetére
nem vagyok hozzáértö,dekizárt dolognak tartom,akkor nem lett volna ez a cirkusz a frekvenciák körül,hogy a digi ne indulhasson..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
DevKiller
senior tag
válasz Kronos3000 #23657 üzenetére
Láttam egy ilyen posztot facén:
Nálunk itthon a Telekom optika is lassul pár megabitet este a 150-ből 140 szokott lenni. De azért ilyen drasztikusan nem esik. Tud róla ezek szerint a DIGI de meglátjuk, hogy valami érdemlegeset tesznek-e az ügyben.
[ Szerkesztve ]
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
veterán
válasz Kronos3000 #23657 üzenetére
Tömblakás? Fttb?
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- LENOVO ideapad 110-15ACL
- DELL Latitude bontás E5420 30 E5530 E6320 30 E6420 30 40 E5440 50 70 80 90 E7440 50 70 80 90E7240 70
- Újszerű Lenovo T480s FHD/FHD Touch T14 FHD IPS világító magyar billentyűzet jó akku!
- Gamer PC! Intel 13900k / RTX 4070 Ti / 32GB / Z690 / 1TB / 1000W
- Core i7 Xeon E3 1230 V3 4.gen CPU 80W TDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest