Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Tatabánya digimobil + vodafone már kb. negyedórája full off.
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Rodzser Mór #47389 üzenetére
Azt jelenti, hogy havonta max 4000ft-ot forgalmazhatsz és ennyi. Nagyon szeretnék, ha kettétörnénk a még megmaradt digis sim kártyáinkat...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz DrBubo77 #47363 üzenetére
Ez most mi, előfizum van, és mégis úgy kezelnek, mint egy prepaid előfizetőt, és adott kerettel lehet havonta gazdálkodni, vagy most hogy kell érteni? Mert ha így akkor az igencsak bohózat, és nem is hiszem, hogy legális így korlátozni egy előfizetőt.
-
Lackooo84
nagyúr
Skacok ti tudjátok hívni digimobilról ezt a számot 06208819289? (decathlon) Nekem csak kiírja a telóm, h "tárcsázás..." és nem csinál semmit, vodás simmel jó.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Thunderzolee #47028 üzenetére
Érdekes egy kábel lehet ami csak a 4G roamingot érinti.
-
Lackooo84
nagyúr
Tatabányán eselett a 4G hálózat, se net se volte nincs csak gsm.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz dredjudge84 #46423 üzenetére
Tatabánya-BP közt csak Szár körül volt necces, utána volt végig.
-
Lackooo84
nagyúr
Fú, hogy mekkora egy rakat trágya ez a vodafone hálózat.... ma mentem fel először vonattal pestre a fővonalon mióta vodás szutykon vagyunk, és a cseszett netrádiót nem tudtam normálisan hallgatni állandóan meg-megállt... mindenhol lement edgre, de ahol 4g-t mutatott se töltődtek be az oldalak csak tetű lassan... ennyit erről. Digi hálózaton ilyen sosem volt.
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz domper2015 #46257 üzenetére
Pedig most volna igazán haszna a tornyok nélkül. Csak ezek a neres balfékek semmihez nem értenek, kontárok mobil és otthoni szolgáltatások terén is.
-
Lackooo84
nagyúr
Én egyelőre maradok ahol vagyok, a telóm tudja a volte roamingot, jobb úgysem lesz a térerő a voda simmel sem, ha majd nagyon süllyed a hajó átviszem a számom egy jó kis yetis flottába....
-
Lackooo84
nagyúr
válasz dredjudge84 #45681 üzenetére
Hát ahogy látom nem vagyok egyedül a tapasztalataimmal, szóval kár erőlködnöd....
-
Lackooo84
nagyúr
válasz kw3v865 #45656 üzenetére
Mégegyszer mondom, nekem tökéletes volt a lefedettség, mivel nem mászkáltam pusztákban meg farmokon, csakis városokban/közt, autópálya, stb mentén, és ott mindig tökéletes volt a térerő. Ha bementem beltéren valahová ott is. Most meg nem tölt be a szórólap, mert a vodafos sokkal kakibb minőségű lefedettséggel rendelkezik. Ahol volt digi térerő, ott az volt a jobb és pont.
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem is elég lenne az adat meg a beszéd azzal sosem volt gondom. Viszont mióta átvette a voda azóta kritikán aluli a minőség, és ez a baj. Ezért pofátlanság az emelés is. Sok helyen nincs térerő stb. A voda hálózata a leggatyább az országban, így roaminggal meg még nagyobb pöcegödör.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Zoli_2010 #44075 üzenetére
Kérjél egy NMHH mérőboxot, és arra hivatkozva már nagyobb esélyed lesz bármit elérni.
-
Lackooo84
nagyúr
Tegnap is párszor el-el tűnt a volte, főleg késő este. Ilyen korábban sosem csinált a telóm, nemtom mit cseszekednek ezzel is... Vodás a 2. sim, azzal semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Másnál is offos a digi volte?
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem a 10/10-el semmi bajom az mindenre is elég, tökéletesen elvoltam a 10/5-el is, nekem csak azzal van bajom, hogy ha bemegyek fedett helyre, pl. egy szupermarketbe, ott már olyan gyenge a térerő, hogy a reklámújságot nem tölti be, és amíg DIGI volt ilyen probléma sosem volt vele... nekem ez a bajom...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz dredjudge84 #43467 üzenetére
"legújabb típusú sim kártya"=4G képes kártya... Azért szerintem olyanja már az előfizetők 98%-ának van...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz dredjudge84 #43463 üzenetére
Kell a francot sim csere. Trénél is megy a 4G simmel itt is kell neki (igazából 4G hálózaton megy ez a "fél" 5G)
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Előbb volt 2G-m de már az sincs, "csak segélyhívás". Ezt így a "sikeres átállás" margójára...
-
Lackooo84
nagyúr
Kimondhatjuk, h ez a voda lefedettség minden áruházban egy kalap trágya. Aldi lidl penny 1-2pálcika alig töltenek be az akciós újságok. Most a tescoban ugyanez. Digivel soha nem volt ilyen problémám.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Pityu89 #42798 üzenetére
Honor 50-el nem vettem észre semmit, de én tudom mi a bibi nálad. Mivel az a teló nem tudja a reaming volte-t a 2G meg sokkal jobban zabálja az akkut. Sajna ez van, mindenképp roaming volte teló kell hozzá. Azt azért nem értem, hogy miért baj, ha csak 20% marad a nap végére, hisz kibírja a napot, nem?
-
Lackooo84
nagyúr
Mondjuk én nem akartam mondani, h soha nem csevegek és smsezek, messenger és viber mellett minek.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz mucsgyver70 #42607 üzenetére
Najó...
Azért az tényleg durva, h ma is bementem Tatán egy Pennybe és nem töltött be a reklámújság a
digisvodafos nettel... (alig volt térerő)[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Nem tudom ki írta be a Redmi 4X-et, de ha azzal tényleg megy (holnap elő is bányászoma szekrény mélyéről és kipróbálom) akkor elég csúnyán megdőlt ez a készülékhez/androihoz kötött működés dolog (asszem 6-al jött ki és 7-ig jutott official). Szerintem csak megfelelő konfig kellene minden telóra, ennyi. Sajnos ezekbe mélyebben csak rootal lehet belepiszkálni.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Blackmate #42324 üzenetére
Ez az APN nem jó, igazából nem is értem ez miért nem tűnt el neked, mert az én telómon ha nem a simhez való MCC MCN van beírva, addig nem is jelenik meg a létrehozott PAN, amíg ah ozzá kapcsolódó sim bele nem kerül a telóba. Az APN internet, az MNC 03, hitelesítés pedig nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem ez APN hibának tűnik, neked is ajánlom az APN-t átnézni ezen paraméterek legyenek beírva.
-
Lackooo84
nagyúr
Ebben a táblázatban mit takar a "VoWifi softvare supported" & "VoWifi software version"? Hogy így enbloc tud e a teló VoWifit? Mert akkor igen csak szellős ill hiányos...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Nők, nőügyek (18+)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest