Új hozzászólás Aktív témák

  • baly81

    aktív tag

    Szisztok áremelés előtt álló fórum- sorstársak.

    Több magán és céges számmal is 50-esek vagyunk.
    A díjemelés számunkra -a nyilvánvaló többletköltségen túl - azért sem lesz előnyös, mert a külföldi hívások költsége rohadtul megugrik.
    Folyamatosan olvasom a fórumot, -még ha kussban vagyok is-értem a dolgokat. Egyet viszont nem, így felteszem a kérdést, hogy ez eddig miért nem került szóba.(?)
    Olcsó, akár csak feltöltős adatkártyával miért nem veszünk viber előfizetést? A korlátlan Viber világ előfizu 5.99Euro / hó.
    Egy 1-2 Gb-os adatkerettel rendelkező prepaid simmel vígan lehetne használni... Ha csak egy pl. Domino kártyával használnám is olcsóbb lenne/lehetne szerintem. A hanghívas percenként mennyi adatforgalmat generálhat? 200-400kbit/min? Szerintem 1Gb adat sok 100 percre lenne elég, főleg ha a fix pontokon (otthon, melóhely) van wifi, hiszen akkor az adatkeret sem fogyna.
    Fix költségként 6 eur/hó + a prepaid sim (adatának) fenntartása lenne. Ezzel így -gondolom-, havi max 3000 Ft körül korlátlan beszélgetést lehetne kapni.
    Persze már más kérdés, hogy ki mennyire fogyasztja másra a beszélgetésen kívül a netet. De, akkor ebben a kombóban lehetne valami olcsó netes kártyával is használni.
    Kinek mi a véleménye erről a viber-es megoldásról?

    Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!

Új hozzászólás Aktív témák