Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kl122
tag
válasz p.riky22 #44047 üzenetére
Én a közelmúltbeli történtek (áremelések) után nagyjából semmi pozitívumra nem számítok "ajánlat" címszóval, mobilnál már csak egy számom van itt, a kábel pedig már ment a levesbe, mert elegem lett az áremelésekből és az egyre gyakoribb műszaki problémákból. Ahogy hallom elég szépen lépnek le az ügyfelek a Digitől mióta elvesztette egyetlen előnyét az olcsóságát.
-
veterán
válasz p.riky22 #44047 üzenetére
Azért arra kíváncsi lennék mitől függ hogy ki kap számlát és ki nem, illetve mikor 😅
Én speciel szeptember végén fizettem be ehavit.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
p.riky22
csendes tag
válasz dzf007 #44038 üzenetére
Akkor te sem kaptál még ebben a hónapban számlát?
Mert én sem... Ismét késik... :-| HajráFÚZIÓ
És valóban jó lenne tudni már valamit, hogy mi várható januártól... de ha már ezt így elmondják egy ügyfél kérdésére válaszként, akkor valószínűleg nem alaptalan, csak még nincs hivatalos kommunikáció/tájékoztató róla. Viszont 2 hónappal a változás előtt illene szólni. -
veterán
augusztusban az egyik mobilszámomat a telekomhoz hordoztam, a másikat szimplán megszüntettem. ügyes, ügyes
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
dzf007
senior tag
Számla ügyben hívtam a DIGIT 1272. De ott rákérdeztem mi várható január elsejével...Hmmm..Az ügyintéző azt állította megszűnik a digi mobil. A vodkafontól kapunk ajánlatot, ha elfogadjuk Vodásak majd One-osok leszünk, ha nem megszűnik a számunk, vagy vihetjük másik szolgáltatóhoz..Na erre kíváncsi leszek! Az állította új ászf. stb 45 nappal előtte kell bejelenteni..
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz domper2015 #44032 üzenetére
Még csak 4.5 hónapja van roaming
-
csaszi75
senior tag
Engedélyezd az adatbarangolást.. ezzel volt tele mindenhol a sajtó és a fórumok is a tavasszal, hogy a DIGI előfizetők a Vodafone hálózatán roamingolnak..
De a telefonokban nincs két külön opció hogy:
-belföldi roaming
-külföldi roaming
Tehát az egyetlen (!) nemzetközi adatbarangolást -ahogy írod- kell engedélyezni -
Joe1
tag
Sziasztok!
Mobilinternettel kapcsolatban kérnék segítséget. A Voda kártya mellett használom a DIGIMOBIL PLUSZ NET kártyát. Ma minimális térerős helyen próbáltam netezni, azóta nem kapcsolódik a DIGI mobil, állandóan a nemzetközi adatbarangolás aktiválását kéri. Soha-ra van állítva, a roaming nincs bekapcsolva. Redmi Note 8 készülék, hiába csinálok új APN-t a DIGI beállítása szerint, nincs mobilinternetem -
DrBubo77
Topikgazda
Nézed meg a Kedvező Üzleti Flotta oldalát!
Van csak adatkártyájuk is, az áraik nem rosszak. 6e-ért korlátlan net.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
GML
őstag
Esetleg valakinek ötlete, hogy a tabletembe honnan tudok mobilnetet vételezni? Egyik szolgáltató sem versenyképes ami az árazást illeti.
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
Ha van valaki, aki szeretné visszamondani a DIGINET AKTÍV 50 szolgáltatását kérem ne tegye, gondoljon rám, szívesen átveszem tőle, névre írva. (feltéve, ha a Diginél még van ilyen lehetőség)
Köszi előre is.
-
ACE-
addikt
válasz dredjudge84 #44017 üzenetére
Nem tudom az alábbi szövegben Te hol látod hogy a lassítás előtt is lassú volt, épp azt írta, hogy ő úgy gondolja a lassításkor lett lassabb... Így pedig tök logikátlan amit írsz...
"Döcögős lett, bár használható. Szerintem túlterhelt a cella. Melóhelyen kiválló. Itt is jó volt, mióta van a 10/10Mbps lassítás sokkal gyengébb.."
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
válasz dredjudge84 #44013 üzenetére
Kérdés hogy ennek mi köze a lassításhoz... semmi...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
dredjudge84
őstag
válasz dzf007 #44014 üzenetére
Emlékszem még régen talán 2010 körül volt a vodánál az első korlátlan mobilnet csomag. A p2p tiltott volt, lassítás járt érte számlazárásig. Aztán pár hónappal később már olyan sok előfizető lett, hogy már azt is lassították, aki egy túlterhelt toronyra csatlakozott. Konkrétan nálam olyan volt, hogy indult az új hónap, első nap csatlakoztam a toronyra, 2 perc múlva már le voltam lassítva, és egész hónapba így volt. Hosszas huzavona volt mire kötbér nélkül fel tudtam mondani a szerződést
[ Szerkesztve ]
-
dzf007
senior tag
válasz dredjudge84 #44013 üzenetére
Szerintem a sok korlátlan xxl csomag is megterhelő lehet. Mivel ez egy nagy lakótelep. Vodkának kevesebb a tornya. Diginek volt 3, ha jól.emlékszem.
-
dzf007
senior tag
válasz mucsgyver70 #44007 üzenetére
Nekem 10/10...ennyit mérek általában. Bár beltérben most a lakásban nagyon rossz lett..Hiába panaszoltam be..
"Tisztelt Ügyfelünk!
Vodafone által kivizsgálásra került mobil bejelentése. Kérjük, engedje
meg, hogy az alábbi tájékoztatást adjuk.
Társzolgáltató jelzés szerint beltéri lefedettségi probléma, az
állomások hangolásával nem javítható. Hálózat fejlesztés nem várható.
Vodafone részéről javasolt beltéri használat esetén ablak közelében
használni az eszközt.
Kérjük levelünk szíves tudomásul vételét és megértését."Ennyi...😑
-
GAbre
veterán
válasz zelikocc #44001 üzenetére
Hát ez a lassítás elég gáz.Ezt nem is lassításnak nevezem,hanem megállítást.Tnélkül.
Az különösen nem zavar,hogy több,mint 10xese lett a ping!
Az se nagyon izgat,hogy 0.01 a letöltés és 0!!!!!! a feltöltés.
De,hogy sima oldalbetöltés nem megy,és 5x kell ráfrissíteni.
EZ TÖBB,MINT LASSÍTÁS!
Hogy rohadjanak meg!
"Becsült Maximális le- és feltöltési sebesség: 3/3 Mbit/s, garantált le- és feltöltési sebesség: 0/0 Mbit/s. "
A semmi a garantált mellesleg?Ebben mi a garantált amúgy is?
Becsült fizetés:x.Garantált 0!Ide menne valaki dolgozni,vagy lehet ilyet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest