Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
Ha 0 a térerő házon belül, lehet kérni valami erősítőt a vodától?
-
brumicica
tag
Nap vicce: ahhoz képest, hogy Svájc nem is roaming partner (https://digi.hu/hasznos/roaming/roaming-partnerek-listaja), sikerült a nyáron 5 MB-ot (roaming 4. zóna) leforgalmazni egy rövid kirándulás alatt (a készüléket aktívan nem használtam, nyilván ez csak a "háttér" adat).
Vigyázzatok az EU-n kívül, eszerint a hivatalos lista nem naprakész! -
nyikszi
őstag
válasz 4Grider #43777 üzenetére
Upsz, digiset, legalábbis nem emlékszem, hogy átállítottam volna, csak a roamingot kapcsoltam be. Be kellett? Rákeresek, kösz.
Igen, tudom, épp azért írtam, hogy most van egy használhatatlan kártyám itthon. Márpedig nem teszem az ablakba azért, hogy legyen nagyobb térerőm. A régi idők jutnak eszembe, amikor még 2000 körül egész máshol laktam és majdhogynem ki kellett hajolnom az egy szoba ablakából, hogy egyáltalán legyen térerő a telefonáláshoz
#43782 dzf007
A tiéd még jobb mint az enyém 07.23-án 0,23/0,11 volt
Mostani: 0,44/0,22. Érdekes, kb. a fele a feltöltés. Lehet 25 éve örültem volna egy ilyennek, de ma ez vicc.[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
mzso
veterán
válasz Kronos3000 #43762 üzenetére
És vajon hogy keletkezik 50 milliárd veszteség? Egy meglévő hálózaton amit kb nem is fejlesztenek, és csak a pénzt kell beszedni? Kilopják kb az összes bevételt, úgy. Könnyen veszteségessé válik bármi...
-
mzso
veterán
Jáj. Most vettem észre, hogy ha elutasítok egy hívást akkor nem folglaltat jelez, hanem bemondja, hogy nem elérhető. Csengetés után...
-
dzf007
senior tag
válasz nyikszi #43776 üzenetére
Nyíregyházán beltérben nekem is mostanában a lakóhelyemen nagyon vacakol a Vodafone. Alig van térerő alig van mobilnet sebesség. Így is le van korlátozva 10/10 megabitre. Eddig aránylag jó volt. De amióta ez a lassítás van, alig jön valamivel délután, esténként borzasztó. [kép]
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! A digi mobilnete lett korlátozva. A Vodafoné mennyi? Ha átterelnek a Voda/One-ba, akkor is korlátozva lesz a net sebessége? Mondjuk, kezd tele lenni a hócipőm, mert térerő a lakásban majdnem nulla (volt egy digi torony a közelben, de lekapcsolták ezek szerint). A waze is vacakol a digi nettel, de szerencsére van egy telekomos előfizetésem, ami működik rendesen.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz dredjudge84 #43769 üzenetére
Te példálóztál az 1490 Ft-os ügyfélmegtartó csomagoddal.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
CirrMee
addikt
válasz zelikocc #43767 üzenetére
https://index.hu/gazdasag/2023/07/03/jaszai-gellert-nagyinterju-pro-m-rheinmetall-carpathiasat-spacecom/
A célunk az, hogy a DIGIMobil előfizetői december 31-ét követően is a vállalatcsoportnál maradjanak, és a Vodafone, illetve legkésőbb a jövő évi márkaváltástól a ONE előfizetőivé váljanak. Ennek érdekében már az idén kedvező ajánlatokkal keressük majd előfizetőinket, elismerve az elmúlt években tanúsított hűségüket is.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
dzf007
senior tag
válasz dredjudge84 #43763 üzenetére
Egy ilyen csomag engem is érdekelne! 1490Ft? Hálón belül korlátlan?
-
zelikocc
senior tag
válasz mucsgyver70 #43761 üzenetére
Ezt ismerem.
Hol szerepel benne, hogy “közölték, hogy év végén majd kapunk egy ajánlatot”?
Az általad idézett mondatban sincs idő meghatározás, csak hogy majd “idővel” és közben még utal a jövő évi márkaváltásra amit 2024. második felére várnak.Nem mondom hogy nem így lesz, mert LEHET hogy így lesz, de csak LEHET.
A lényeg: ne kezeljük tényként a feltételezéseket.
Használjuk ezeket az információkat feltételes módban, mert ha valaki benéz ide, akkor kész tényként olvas el mindent, ami eléggé félrevezető.Ennyit szerettem volna ehhez.
-
csaszi75
senior tag
De baszki, elolvastad, hogy miből jött össze az 50 milliárd?
De egyik gazdasági társaság sem úgy csinálja, hogy ááh.. tavaly vesztettem 50 milliárdot, akkor jövőre annyival emelem a díjakat, hogy kijöjjön az 50 milliárd
Valami (több minden) nagyon nem kerek az érvelésednél -
DrBubo77
Topikgazda
válasz dredjudge84 #43763 üzenetére
Márpedig nem 1490 Ft-os ajánlattal fogják a Digiseket megkeresni, azt elhiheted.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
dredjudge84
őstag
Ez elég radikális számítás volt. Máshogy is lehet nyereséget termelni, nem muszáj ahhoz árat emelni. Plusz a gondolatmeneteddel erősen szembe megy az én példám, most írtam alá újabb 1 évet a vodánál egy 1490ft-os csomagra (immár harmadszor), hálón belül korlátlan, hálón kívül 100 perc és 15 GB mobilnet. Ha emelni akarnak, nem engedték volna hogy hosszabbítsak ebbe a csomagba.
-
Kronos3000
senior tag
Számoljunk, bele fognak kötni sokan, ám tényleg csak nagyjából. A Vodafone-nak az elmúlt üzleti évben volt 50 milliárd vesztesége. Magyarországon van kb.; 11 millió sim, az előfizetések fele kb.; a Telekomé, Voda, Yeti osztozik a többin, legyen 2,7 millió a Vodáé, Digivel együtt mondjuk. Ha ezt a nagy veszteséget, legalább le akarják nullázni, akkor az inflációt nem számolva, éves szinten minden sim kártyából durván 18000ft bevétel többletet kell beszedni. Ez havonta 1543 forint. Ennyit minden egyes sim kártyán be kell pluszba szedni hogy ne legyen veszteséges a cég. Ezen felül van az infláció követő emelés. Tudom hogy nem ilyen egyszerű ez az egész, vannak még az otthoni, a céges előfizuk, de nagyságrendre azért stimmel. Csak ennyit tennék hozzá a reménykedőknek, hogy olcsó ügyfélmegtartó ajánlatot fognak kapni. Ez üzlet kérem, nem segély szervezet.
[ Szerkesztve ]
Wasabi...
-
CirrMee
addikt
válasz gyulaszu #43752 üzenetére
Ahhoz képest, hogy azt sem tudjuk, hogy mi lesz a digi mobillal (beolvad a one-ba, vagy akármi) kár még azon találgatózni, hogy emelnek-e a havidíjon.
Ehhez képest közölték, hogy év végén majd kapunk egy ajánlatot - ami nem is kellene, ha nem akarnának mindenkit a nerONE alá beterelni.
Mondjuk valahol várom is a dolgot, mert ha annyi az ajánlat, hogy az egyik komcsi csomag közül választhatunk, már váltok is.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
gyulaszu
senior tag
válasz dzf007 #43750 üzenetére
Ahhoz képest, hogy azt sem tudjuk, hogy mi lesz a digi mobillal (beolvad a one-ba, vagy akármi) kár még azon találgatózni, hogy emelnek-e a havidíjon.
Először adjanak valami értelmezhető, ügyfélmegtartó ajánlatot, én legalábbis csak azután tudom eldönteni, hogy maradjak-e náluk...gyulaszu
-
veterán
válasz dzf007 #43750 üzenetére
Egy oldal elkezdte és mindenki folytatja?
Nem emeli, emelheti. És nem csak a voda. Ha ennyi lesz az éves infláció (ami majd januárban kiderül) , akkor igen 22%, de nem csak a voda hanem kb az összes távközlési szolgáltató. És emellé még jöhet akár az évi normál emelés is a nem hűségeseknek. Szóval lehet 22% lehet 22% alatti és 22% feletti is az emelés.
Miért kell készpénznek venni minden találgatást?
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
dzf007
senior tag
A Vodafone jövőre 22% -kal emeli a díjakat. Akkor gondolom a Digi mobil is körülbelül ennyivel fog drágulni. Az végül is nem vészes. Remélem hogy csak ennyi lesz a változás!
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Van egy gondom.
Anno még a digis hálózatot használva mivel nem volt térerő mindenhol, így a másik yetis számra csináltam egy átirányítást.
A kérdés, hogy hogyan tudom ezt kikapcsolni mert a honlapon nem találtam erre infót.
Most, hogy voda roaming van és próbaképpen kikapcsoltam a digis kártyát így ha hívnak akkor náluk kicsöng, de a telefonra nem jön be a hívás.
Ezért akarom kikapcsolni. -
kemp3
csendes újonc
Xiaomi Redmi Note 10S-re ma érkezett MIUI frissítés (14.0.5) és megjelent a VoLTE logó a Digi kártya térereje mellett is.
-
veterán
válasz zelikocc #43740 üzenetére
Nem folytatni akarom, csak annyit tennék hozzá, hogy számomra nem is azok az idegesítőek, akik ezt csinálják, hanem akik hagyják és szerintük ez így oké és különben is gyfprüsszelsrsmzpvonderlájjenbidémávtanárokdiákokpktaililikarigerimigráncsoklipshykbalódal.
Off vége. -
DrBubo77
Topikgazda
Tíz éve szent a béke a hatóság és a mobilszolgáltatók között
Ami gyakorlatilag megágyazott a Digi kinyírásának.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
-
bobalazs
nagyúr
Nálunk Nagykanizsán nem csak a vezetékes de a mobilnet is le van halva.
-
ACE-
addikt
Nekem ma nagyon nyögvenyelős a net Budapesten...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
pelenka35
őstag
Sziasztok. Xiaomi telefonon hogy tudom beállítani a internetet. Mindenképp be akarja kapcsolni a barangolást.
Köszönöm ha segítesz 😉Gamertag:Rob3rt75
-
csaszi75
senior tag
válasz Kronos3000 #43722 üzenetére
Unalmas ez a mindenben politikát látó emberek megnyilvánulása..
Aki kicsit ismeri a globális mobilpiacot, tudja, hogy az arab befektetők a globális Vodafone group-ban (tehát nem a magyar VodafONE-ban...) is több mint 10%-ot birtokolnak (!).. Most beszálltak a PPF mellé is befektetőnek, Kelet-Európában, s ezzel feltehetően a cseh piacon kívül át fogják venni a PPF cégeit... S utána tovább expanzióznak.. -
4Grider
nagyúr
válasz Kronos3000 #43722 üzenetére
Én nem tudom kiket értesz tudjukkik alatt, mert egy csöppet belegondolva ez az üzlet elég sok magyar/nemzeti érdeknek keresztbe tett és leginkább a ppf-nek volt érdekében.
-
Kronos3000
senior tag
válasz 4Grider #43721 üzenetére
A tudjukkik(k) engedélye nélkül itt semmi nem történik. Gondolj bele, 25% amúgy is a tudjukki(k)é, most 50%+1 szavazat az araboké ugyan, ám a tudjukki(k) ügyesen tesznek vissza utasíthatatlan ajánlatot. Az is egy lehetőség hogy eleve így volt lezsírozva. A kis gömböc nem áll le, nem tud, mert gurul...Földi halandó el sem tudja képzelni, ezeknek a dolgoknak a működését, olyan sötét és mocskos az egész. Ám láthatóan működik. Még.
[ Szerkesztve ]
Wasabi...
-
4Grider
nagyúr
válasz Kronos3000 #43720 üzenetére
Gondolod az arabok azért szállnak be, mert kilóra megvették őket?
-
-
dzf007
senior tag
válasz mucsgyver70 #43714 üzenetére
Ha nem? Mehetek amerre jobbat látok? Vagy emelik a havidíjjat? Marad a NetfONE?
-
dzf007
senior tag
ONE [link] Vajon januártól mik lesznek az opciók a DigiMobilal? Ötletek?
-
MDanny
senior tag
válasz MadMancs #43709 üzenetére
Nálam a 14.0.8-ra váltás után szállt el. Xiaomi 11T-n nem jött helyre még, Xiaomi 12-n kifogástalan.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
dredjudge84
őstag
Esetleg Valaki tudja hogy Realme GT2 pro készüléken hogy hozható elő a volte roaming?
-
MDanny
senior tag
Egyik pillanatról a másikra visszatért a VoLTE roaming a Xiaomi 11 Lite 5G NE-n, nem volt szoftverfrissítés...
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
törölt tag
válasz domper2015 #43706 üzenetére
En meg eltem ott nemreg...
-
törölt tag
válasz domper2015 #43704 üzenetére
Mindegy, milyen sim, de nem is igy szamoljak az 1 evet. Eleve csak 90 napot lehetsz ott a 180bol...
-
domper2015
senior tag
válasz #73820095 #43703 üzenetére
Igen, minden ország minden hálózaton regisztrálják a telefonokat, de Törökországban akkor van regisztrációs kötelezettséged, ha török SIM-mel használod. Akkor tiltják le a telefont, ha török kártyával használod és nem tettél eleget az előírásoknak.
Saját magukkal nem fognak kib@ni, így se ért lószart se a líra, nem menne senki oda nyaralni ha évente telefont kellene cserélni. -
törölt tag
válasz domper2015 #43701 üzenetére
Anélkül is regisztrálják a telót automatikusan, és az első év után letiltják a hálózatról, venned kell ott telót... (Hacsak azóta nem változott, de ahogy mennek a dolgok, ha változott is, inkább az 1 év lett kevesebb...)
-
akibor000
aktív tag
válasz domper2015 #43701 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat! Ez a voda sim lesz a nyerő, megnézem a weblapon hogy mennyibe kerül a netcsomag. Nekem csak szűk 10napra kell, míg kint leszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- LED világítás a lakásban
- Filmvilág
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spotify
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Xiaomi Wifi 6 AX 1800 4 gigabit ethernet 4 antennás dobozos
- Eladó független Samsung xcover 5
- LENOVO ideapad 110-15ACL
- DELL Latitude bontás E5420 30 E5530 E6320 30 E6420 30 40 E5440 50 70 80 90 E7440 50 70 80 90E7240 70
- Újszerű Lenovo T480s FHD/FHD Touch T14 FHD IPS világító magyar billentyűzet jó akku!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest