Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz domper2015 #43199 üzenetére
Muszáj volt megvenniük az infrastruktúrát frekvenciástól együtt. Akár tudják használni valamire, akár nem. Ez a turpisság alapja.
-
veterán
válasz Jester01 #43193 üzenetére
Diginél nincs utólagos hordozás. Azt csak a voda tudja kis hazánkban. Új hordozáshoz meg szükség lenne egy új digis előfizetésre, amit már nem lehet.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Jester01
veterán
Na és számhordozni digisre még lehet? A vodafone mennyire tekinti a digit sajátjának? Ha megfenyegetem őket egy hordozással akkor megijednek vagy kiröhögnek? Szeretnék kicsikarni az ügyfélmegtartókból némi adatkeretet Vagy mondjam azt, hogy flottába megyek?
[ Szerkesztve ]
Jester
-
dredjudge84
őstag
válasz Salamander #43189 üzenetére
Az remek. Akkor jelen állás szerint ilyen esetben ugrik a mobil.
-
Salamander
tag
válasz dredjudge84 #43188 üzenetére
Nekünk ez nem sikerült kb. 2,5 éve, csak lezárni a régit és újat kellett kötni.
iPhone 15 + 13 Mini + SE3 + X | #StopPutin
-
dredjudge84
őstag
Amúgy egyben a tv net plusz mobilt át lehet ha mondjuk meghalt a családtag akinek a nevén van és aki átvenné szintén ott lakik?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz losslessonly #43186 üzenetére
De nem érted, hogy NEM lehet átíratni? Milyen próbát ér meg?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz losslessonly #43181 üzenetére
Ezt 1 hete is írtad, akkor is leírták, hogy nem lehet ilyet. Gondoltad azóta mégis megy?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
CirrMee
addikt
...és hogy akarod véghez vinni az átírást?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
DrBubo77
Topikgazda
Az előfizetés-átírás sem megy már.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
csernak75
senior tag
Szia, úgy tudom hogy nincs lehetőség már átírásra sem.... csak megszüntetni lehet.
-
losslessonly
csendes tag
A problémák ellenére senki nem akarja leadni a Digi mobil előfizetését?
Egyet átvennék előfizetés-átírással, jelenleg is Digi előfizető vagyok, BP-en (valószínűleg meg tudom oldani...). Ha partner lennél benne, írj kérlek privát üzenetet. -
dzf007
senior tag
Valahol a Lengyel/Szlovák határon olyan 11 óra fele rendbe jött.Mindkét kártyámon nem volt net. Kellemetlen volt külföldön, főleg útközben reggel 6 órától semmi. Még jó hogy volt a Trémobilos kártyám..
-
Szári
tag
Kecskemét, Tiszakécske, Nagykőrös továbbra sincs semmi a hálózatra fellép mert térerő van de internet nincs.
-
jsk
senior tag
-
Gardoni
aktív tag
Pécs visszatért az élők közé!
SAMSUNG A34 5G - 128/8
-
resist
tag
válasz gsi astra70 #43170 üzenetére
Kenese is ismét működik. 115Mbps. (bocsi nem válasz akart lenni, félrenyomtam :D)
[ Szerkesztve ]
-
Gardoni
aktív tag
Pécs még 2G-n lötyög! :/
SAMSUNG A34 5G - 128/8
-
gsi astra70
csendes tag
Szolnokon is életre kelt...
-
jsk
senior tag
Balatonszemesen is rendbejött.
-
zelikocc
senior tag
Bács-Kiskun megyében tegnap délután volt ugyanez, csak edge volt kb egy órán keresztül, aztán megjavult magától.
-
Szállító76
tag
Debrecenben is megjavult úgy néz ki
-
veterán
Már van 4g volte nettel együtt. Megjavult.
-
Takato
csendes tag
Budapest (XV) eddig nem volt mobilnet! Most már újra van!
-
tibor23
senior tag
Asszony Romániában van hajnal óta. Egyszer valahogy fel tudott hívni, de ő nem hívható és netje sincs. Ha jól értem leállt a teljes hálózat vagy valami más miatt nem működik a roaming? (Dél Erdélyi autópálya Brassó felé, térerő biztos van).
[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
válasz MadMancs #43158 üzenetére
De ugyanez volt anno Voda indulásakor is. Szépen roamingolt Pannon és Westel hálózatokon.
Annyi különbséggel, hogy az hibátlanul működött. Nem a semmiért ragaszkodtam a Vitamax Party kártyámhoz (egészen addig, amíg ki nem nyírták).
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
veterán
Az már részletkérdés hogy mit miért.
De ez bizony nemzeti roaming. És igen. Digi fizet vodának.
Most ne menjünk bele hogy hol csoportosulnak a cégek, de jelen pillanatban digi és Voda 2 különböző cég, 2 külön infrastruktúrával (tornyokat leszámítva).De ugyanez volt anno Voda indulásakor is. Szépen roamingolt Pannon és Westel hálózatokon.
Más,
Itt is halott 4G. 2G re szépen regisztrál, hívás és sms ok, 4G reg sikertelen.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Lackooo84
nagyúr
Előbb volt 2G-m de már az sincs, "csak segélyhívás". Ezt így a "sikeres átállás" margójára...
The Truth is out there...
-
veterán
1272 automatán bemondja, hogy terhelt időszakban hívtam, és fél percen belül leteszi, már zenélni sem zenél.
-
titán
válasz MadMancs #43141 üzenetére
A nemzeti roaming nem egészen arra van hogy egy megvásárolt mobil szolgáltató ügyfeleinek a vevő cégnek biztosítani kell a mobilhasználatot.
Akkor DIGI-mobil fizet a használatért? Az költői kérdés volt, persze hogy fizet, a cégen belül egymás finanszírozása bevett szokás.
Ugyan miért ilyen bonyolult módon vették át, hiszen nem egy saját hálózat nélküli, virtuális szolgáltató jelent meg a piacon, hanem a vevő cég állította le, hogy eladva több bevétele legyen.
De rendben, akkor legyen nemzeti roaming.[ Szerkesztve ]
-
veterán
1272-t le kell terhelni, sajnos nagyon nehezen elérhető, gondolom elkezdték bejelenteni a hibát.
-
Kelvin
őstag
Balaton déli partján, illetve Kaposváron sincsen mobilinternet hajnal óta. Sőt a hálózat is fel/le jelentkezik, akkor telefonálni sem lehet. F*sza...
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
titán
válasz dredjudge84 #43137 üzenetére
Nézd június 1-től leállították a DIGI Magyarország mobil-infrastruktúráját, ezt lényegében eladják a tegnapi híradás alapján.
A romaing meg akkor ezek szerint nem azt jelenti mint amit évtizedek óta jelent, ha az R betűt veszed figyelembe.
Országon belül más mobilszolgáltató hálózatának használata saját mobiltornyok nélkül is romaing lenne? -
veterán
Mindenhol.
Az hogy a tornyokat lekapcsolták nem jelenti azt hogy core is.Nézz utána mielőtt írsz bármit.
Egyébként van nemzetközi és nemzeti roaming. Utóbbiban van most minden digi előfizető.
-
Raijin
tag
Sziasztok.
Budapest,10 perc mire csatlakozik, de utána sincs net.
Hétköznap 3-as metró deák-nyugati max. térerő nulla adatforgalom .
Mindent megtesznek, hogy máshova váltson az ember, ha tud.
Ha valakinek van ötlete hova érdemes váltani kérem ossza meg velem.
Köszönöm.Live long and prosper.
-
-
Lacarr1
csendes tag
Mit vártok ettől a bandától, ezeknek a pénz számít minőség nem. A baj hogy szűkül az út ahol meglehet őket kerülni, mindenre is ráteszik a kezüket, ha nem adják letérdeltetik...
-
titán
válasz MadMancs #43132 üzenetére
Hol él ez a Digi Core ha nincs hálózata?
Félremagyarázod a példámat.
Országon belül aztán ez hogy a csudában van?
Roamingnak vagy barangolásnak nevezzük azt, amikor valaki mobiltelefonját külföldi utazásai során használja, azaz amikor alkalmilag más országban tartózkodik, mint ahol a lakóhelye van, illetve ahová szoros szálak fűzik (pl. ahol dolgozik vagy tanul). -
sfefe
addikt
Hm, párom telójában a digi kártya nem kapcsolódik..... Újraindítottam és akkor is semmi...
(Bő, XV.)[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
veterán
Pedig nem Vodafone az egész.
Voda hálózaton csak roamingol. Digi Core él és virul, nem állították le.
Te példaddal élve, ha kimész szlovákiába, akkor onnantól már Telekom SK ügyfél leszel mert ott roamingolsz?
-
titán
válasz rothfb #43126 üzenetére
A kiszolgáló technológia nem DIGI-s akkor szerinted az ügyfélszolgálat mit számít?
Ha nincs mobilhálózatuk mert június 1-től leállították és már el is adták akkor hogy is lenne ez a "romaing"? De ez országon belül nem romaing.
Az hogy január 1-ig működik ez a adminisztrációs rész nem jelenti azt hogy nem Vodafone az egész.
2023. június 1-jétől meglévő előfizetésével és SIM kártyájával már a Vodafone mobilhálózatán élvezheted mobil hang- és adatszolgáltatásainkat.
Lehetne is.[ Szerkesztve ]
-
pungora96
tag
Balatonnál is off.
-
HaJózsi
aktív tag
Jelenleg Görögországban vagyok, ma reggelre itt is megszűnt a digi roamingja. Nagyon kellemetlen.
'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
jsk
senior tag
Budapest, Újpest szerda óta csak a vodafone 2g-re csatlakozik a telefon. Manuális engedi a voda 4g hálozatát. Most Balatonszemesen vagyok, itt is ez a helyzet. Annyi változott ma reggelre, hogy már manuálisan sem tud csatlakozni a 4g hálózatra.
-
-
d.véderjoe
tag
Ezek a Digi-s fiúk mindig kitalálnak valamit.
Ha Digi a net az a baj!
(Én meg hülyébe cserélgetem a SIM kártyákat meg a telefonokat ) -
veterán
Gyerekek. A digis kártyákon csak 2g van.
Van vodás kártyánk is, azon megy a 4g ugyanott. Szóval a digis szolgáltatással van baj. -
dzf007
senior tag
Nekem most azt csinálja, hogy tegnap még jó volt Szlovákiába meg most Lengyelországba Krakkóba a mobilnet. Ma reggel ugye bekapcsolom a telefont és nem akar mobil netre kapcsolódni újraindítás megvolt repülőgép üzemmód megvolt, hálózat választás 2G illetve 4G mód között megvolt, de akkor sem akarja. Ötlet?
-
veterán
válasz dredjudge84 #43109 üzenetére
Nekem a korai kártyák csináltak ilyet. Az elsőt cserélték (még a román digi volt), a cserekártyát már nem dobta el, a másodikkal már vesződés volt, mert a 4ig már vitázott, nem cserélték, szórakoztak, műszakis telefonált, jegyezzem fel a hibát mikor csinálja, meg stb, aztán végül kihoztam a 4-ik kártyát, a beteget meg beraktam egy kevésbé érzékeny telefonba, ott nem csinálja. Így összesen már 4 kártyánk van.
A lényeg a sim kártya a gyenge minőségű, ha tudod cseréltesd, ha nem megy kérdezd meg mit csinálj vele. Egyre többször fogja csinálni. -
fornettisuti
veterán
válasz Rodzser Mór #43112 üzenetére
Elvitte az inkvizíció.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Rodzser Mór
senior tag
Mi van a 43096-43102. hozzászólásokkal? Hol vannak?
-
4Grider
nagyúr
válasz dredjudge84 #43109 üzenetére
Ha megcseréled a két kártyát, akkor is eldobálja?
-
dredjudge84
őstag
Másnak is csinál olyat a telefon hogy eldobja a Digi SIM kártyát? csak ma kétszer csinálta azt, hogy ránéztem a telefonra, és azt írta ki, hogy nincs benne SIM kártya. Slot 1 Voda Slot 2 Digi, utóbbit dobja el mindig. Csak a telefon újraindítás oldja meg a problémát mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
Bocsi akkor sztornó
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest