Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz sfdrakex #44371 üzenetére
Köszönöm, akkor nem erőlködöm tovább. Pénteken az Apple supportot megkérdeztem, ők se tudtak válaszolni, csak a felsőbb támogatás, de azok meg a híváskor nem voltak elérhetők. Érdekes viszont, hogy az iPadről tudok iMessage üzenetet küldeni az iPhone ra, amiben egy eredetileg 30-as, a Digihez hordozott hívószámú kártya van. Egyébként régen megnéztem, hogy a magyarországi Apple által támogatott szolgáltatók között csak a három eredeti mobilszolgáltató van, a Digi nincs. Most viszont nem takáltam meg az Applenek ezt az oldalát. Gondolom emiatt nem működnek bizonyos szolgáltatások Digis számokkal.
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
-
Blackmate
senior tag
válasz sfdrakex #42333 üzenetére
Igen, APN visszaírva DIGI-sre ezen leírás alapján, adatbarangorálás bekapcsolva.
-
Lacccca87
addikt
válasz sfdrakex #41637 üzenetére
Helló. Másik készlékben nem próbáltam hogy mennyire működik vagy milyne gyakran dobálja el. Viszont a telefonba a fő kártya (SIM1) egy telekomos kártya ami meg sosem hal el, mindig jó, ezért gondoltam hogy a Digi Sim lehet a hibás, vagy a foglalat. De ha ingyen cserélik a SIM-et akkor tesztelni a csere jobb és gyorsabb megoldás lehet, max utána megyek tovább ha nm javul.
Köszi az infót.
-
veterán
válasz sfdrakex #40142 üzenetére
Mert Telekomnál nem működik a szolgáltatás váltás. Más a HLR domino és előfizu esetén így a kettő közötti váltás sim cserével jár.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
sifarr
senior tag
válasz sfdrakex #40135 üzenetére
Viszont szerintem előbb a saját nevedre kell íratni és csak utána tudsz flottába lépni.
1. Bellazol magánelőfizető a Diginél. Mert ha céges lenne az előfizetés, akkor a cég flottaügyintézője intézné az ügyet és nem ő.
2/a Ha a cég dolgozói flottájába akar belépni, akkor nem kell átírás. Lásd 1-es pont.
2/b Ha cég flottájába kerülne az előfizetés, akkor a cég nevére kellene átíratni az előfizetést.
Szerintem. -
Bogyi007
veterán
válasz sfdrakex #40062 üzenetére
Pláne hogy - normál esetben - majdnem egy egész hónap van a befizetésre.
Ez valami magyar specialitás hogy mindig utoljára hagyjuk a dolgokat...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ACE-
addikt
válasz sfdrakex #40059 üzenetére
Nem utolsó pillanatban fizetek, hanem fizetési határidőben! Figyelmeztessen akkor, ha nem fizetem be, vagy ha külön kérem, hogy figyelmeztessen, egyébként határidő előtt ne zaklasson, szerintem ez jogszabállyal is ellentétes, nem lehet csak úgy kérés nélkül e-mail üzeneteket küldözgetni...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
4Grider
nagyúr
válasz sfdrakex #40055 üzenetére
Mert nem véletlenül van a számlákon egy olyan mező, hogy fizetési határidő?
A mi cégünknél egyébként legalább egy kolléga bérét és azok közterheit jelentené az mínuszban, ha nem fizetési határidőre, hanem a számlák kézbesítését követően azonnal kellene fizetni. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó cég akkor átvenné a digi féle másfél hónapra előre számlázós számlázási rendet, ami elég idegesítő. -
AtHoS
nagyúr
válasz sfdrakex #40033 üzenetére
Jaja, még aznap ill., ha meló miatt van rá időm, de másnap tuti utalva van
szerk.
Egyéb topikban találkoztam olyan hozzászólással, aki marhára fel volt háborodva: "mit képzel a szolgáltató, hogy korlátozza a szolgáltatását", pedig kvára nem fizette be idejében a számlát, mert "elfelejtette", bezzeg mikor "észbekapott" épp hétvége/ünnep/stb.. alkalommal, csodálkozott, hogy szív, mint a torkos borz.
Nem is értem mi a különbség az utolsó alkalmas befizetés és "amikor megkapom a számlát befizetem" között, ha tudom előre, hogy nem kívánom a szolgáltatást felmondani és mondjuk meg is néztem mit tartalmaz a számla. Mert ugye sok "gyökér" itt a fórumon kérdezget miért kapott két számlát, miért ennyi-annyi a számla összege, mikor "1 kattintással" meg tudná nézni mit is tartalmaz a kapott, befizetendő számlája De ugye ettől szép az élet, hogy nem vagyunk egyformák[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
-
Fecó88
tag
válasz sfdrakex #37966 üzenetére
Különben erősen gondolkozom rajta hogy telefonálásra hozok ki digi mobil kártyát mivel most hogy meg rendeltem ezt az yettel othonet szolgáltatást és be is vált szépen működik is ezért meg már a yettel prime plusz os előfizetést csak a korlátlan beszédért 14 ezret fizetni sokkalom. 500 perc körül szoktam beszélni arra olcsóbb lenne a digi a 30 giga meg arra elég lenne hogy útközben tudjam használni ha mék valahová hűségem nincs a Vodafone után megtanultam hogy nem vállalok hűséget telefon előfizetéses az othon net re van de az meg így is úgy is marad. Amúgy én 150-200 giga közt szoktam el használni mivel elég sok YouTube 4K videót szoktam nézni. Ezért is írtam le amit írtam számomra pl nem volna elég csak magában a digi és még szerintem sokkan vannak így vele és ezért maradnak inkább a 3 nagy szolgáltató valamelyikénél.
[ Szerkesztve ]
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
-
zelikocc
senior tag
válasz sfdrakex #36636 üzenetére
Nem igaz. Ott van a jelenlegi táblázat lábjegyzetében:
"3: Meglévő kábeles vagy műholdas előfizetés esetén EU irányba is lebeszélhető"Egyébként nem, nem azon országban tartózkodó magyar számot hívok, hanem rendes román, német, svéd számot +40, +49 és +46 előtaggal
[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
válasz sfdrakex #36630 üzenetére
Innen.
Aki még a tesztidőszak után kötötte meg a szerződést DIGIMobil Pluszra, az jogosult rá. Ezek a feltételek időközben "eltüntek", mostmár csak belföldre van 200 perc és a 4 ft/perc megemelkedett 5 ft-ra EU-s hívás esetén, ha jól láttam.
A kép egyébként a topikból van.[ Szerkesztve ]
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
zelikocc
senior tag
válasz sfdrakex #36630 üzenetére
Azt hiszem ha nem csak önállóan van a mobil előfizetés a DIGI-nél, hanem van más DIGI előfizetés is, akkor az EU-ba való telefonálás is beleszámít a 200 percbe.
Legalábbis én is ingyen hívok bármilyen EU-s számot már jóideje (amikkel teszteltem: román, német, svéd).
Aki csak önálló mobil előfizetéssel rendelkezik annak is csak 4 Ft/perc úgy tudom. -
gjoco1
addikt
válasz sfdrakex #36321 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat , megoldódott .
" Idegen " hívása tökéletes és a nejem és a család is. Névjegyzékben átállítottam .
Lehet valóban az okozta a galibát , hogy ( utólag mintha ez okozta volna ) rendeztem a kedvencek névjegyzéket .
Mindegy , működik .
Köszi még 1x !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
nfsu17
veterán
válasz sfdrakex #30395 üzenetére
Szerintem sokaknak nem opció fizetősen a Digi.
Van (lenne) az a pénz, amiért nem opció.
Akik minden másodpercben online akarnak lenni és napi 400km-t utaznak, azoknak nem opció, de semmi gond, van több lehetőség, lehet ott fizetni az ezreseket, de ha ennyire fontos a munkájuk miatt, akkor meg is keresik a rávalót, én nem sajnálom az ilyeneket, hogy sokezret elköltenek erre.
Én kispista vagyok ezekhez képest, kártyás sim-em van, alig beszélek rajta, net nem jár hozzá, rohadj meg telenyor.
Mégis elő fogok fizetni rá, mert az esetek 90%-ában, ahol vagyok, ott van digi és nem kell fillérbaxkodni a biteket 1000-2000-3000 ft-os árakon, mint egyeseknél.
És nem 25 ft-os percdíjjal kell pár másodperces hívásokat lerendezni.
Lesz majd 200 percem, aztán hadd szóljon.
Nekem ez így most induláskor úgy érzem megéri...az élet meg majd megírja a valóságot.---
UHHH
..vagy majd csak hétfőn élesítik a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz sfdrakex #29709 üzenetére
Ja. Kérdeztem tőle, hogy de miéééért? Aztán mondta, hogy mert mindig vacakol a wifi... és mondjuk ez igaz, a routerünk folyton lefagy, dobálja a wifit, stb, úgyhogy mondja, hogy a mobilnet jobb szokott lenni
De most már rendberaktam a wifit, ráadásul a lányomnak csak 15 GB-s verzió lesz januártól, mivel kell a 200 perc ingyenbeszéd, mert most is már 1000 ft körül jár... a 200 percbe meg bele fog férni a barátnők hívogatása.
-
bkvbusz
csendes tag
válasz sfdrakex #22623 üzenetére
No. Hát lett fejleménye az ügynek. Mivel rá 2 napra végleg elpusztult az R2, bevittem a DIGI-hez. Ez náluk úgy működik, hogy a hibás telefont azonnal egy újra cserélik. Mivel mondtam nekik, hogy elretttentő példának is rossz, megpróbálkozok inkább egy K2-vel. Hát ég és föld a különbség az R2 és a K2 között.
Utóbbi (Digi K2) nagyon jó képet csinál, megbízható, gyors és stabil.
Amin lesokkolódtam, hogy micro USB-s és nincs benne NFC. De ezt leszámítva nagyon gyors és pöpec kis telefon. -
bebeago
tag
válasz sfdrakex #22501 üzenetére
Nem ajánlottam semmit! Neked meg biztosan nem! Tapasztalatot osztottam meg!
Egyébként milyen évet írunk? Mintha ez jelenleg is élő hirdetés lenne: Alcatel onetouch W800
Azt pláne nem értem, miért szólsz bele, mikor az eredeti kérdező köszönettel vette a választ! Na, ezt meg én tartom!
Ja, mielőtt felmerülne, nem én árulom![ Szerkesztve ]
-
Kenderice
senior tag
válasz sfdrakex #22432 üzenetére
Mindenesetre teljesen logikátlan a helyszín.
A városhoz közelebb is le tudták volna fedni. Lehet elég lett volna egy is, de így kell mégegyet telepíteni.
Az ellenpélda kétpó, ami a 46-os úttól vagy másfél kilométerre van. Oda van telepítve a "főutat" lefedő torony.
Akkor miért nem tették a főút mellé?
Helytelen az érvelésed... -
-
samujózsi
senior tag
válasz sfdrakex #22261 üzenetére
sleep: amikor pár percig nem használod vagy épp röviden megnyomod a power on/off gombot. Mi a tisztességes neve ennek az állapotnak?
A kijelzett szám lehet eltérő attól, ahonnan hívtak? Mert a szám is stimmelt (dual sim mindkettő, muszáj volt ellenőrizni, hogy melyik telefont és honnan hívták)
[ Szerkesztve ]
Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz sfdrakex #22204 üzenetére
HellÓ!
+rothfb
+Peter.70Köszi a válaszokat.
Az a furcsa, hogy az első számla kézhezvételéig nem lehet az online felültre regisztrálni, mert kell hozzá az első kiküldött számlára nyomtatott azonosító. Illetve ehelyett valami 6-jegyű PIN(?)-ről írnak másik megoldásként. De azt szerződéskor nem említették, így ilyen nem is lett megadva. -
veterán
válasz sfdrakex #22108 üzenetére
Igen, én is kételkedtem abban amit írt Domper. Viszont ő csak azt írta, hogy a Volte kapcsolható. Így nem állított butaságot. Viszont arról volt szó, hogy a Digi esetében nem kapcsolható a Volte és ezek szerint nem csak a Samu, hanem a Huawei esetében sincs kapcsoló Volte-ra.
Másik szolgáltatóra viszont van. Nálam Telekomra van (Samu), nálad Telenorra van (Huawei).[ Szerkesztve ]
-
Gyurka6
őstag
válasz sfdrakex #22077 üzenetére
Igen telhetetlenek vagyunk, v.mikor a telefonpóznákat ki kellett fizetni, ha telefont akartunk, azelőtt meg csak várni lehetett a telefonra. Nincs ebben semmi különös, ami jó hamar megszokjuk, és reméljük még jobb lesz. A digi sem önös érdekből teszi, de ez nekünk jó (most még...). Más, lakáson beül még nem javult nálunk, így mentesítem egyelőre attól, hogy rám fordítsa az erőforrásait.
Gyurka
-
jgreg
csendes tag
válasz sfdrakex #21898 üzenetére
Ja bocsánat. Xiaomi Redmi 4X en. Nincs rajta Volte. Átvált 2 G re így. Másik teló is Digi 2 G n volt. Igy van valami tapasztalat nálad/másoknál hogy a többi szolgáltatóhoz képest rosszabb a hang? Pedig azt is ezzel a telóval direkt 2 G n próbáltam és sokkal jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobil flották
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest