Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Valószínűleg ez ügyintéző függő volt.
Én online rendeltem meg még FTTB 500 (honlap szerint ez volt elérhető) hűség nélkül. Rá pár napra jött szerelő, hopp itt már FTTH van. Bekötötte, de le kellett mennem irodába szerződést kötni FTTH 1000-re. Megtörtént, de szerződésen már 12hó hűség szerepelt. Nem bántam mert hosszú távra szerettem volna (13 hónap lett de ez egy másik történet). Rá pár hónapra úgy alakult kell TV, telefon és mobil is. Ezekre leadtam a rendelést online. Ott még külön vette a rendszer, de szerződésben már mindháromra 12 hó hűség lett (mobilok külön hűség nélkül).Végül idén februárban megszűnt mert üzleti szolgáltatásra volt szükségem, 1250 nem tudott segíteni, helyi iroda szintén nem, menjek Székesfehérvár ott van lehetőség rá. Így inkább lemondtam és egy PH fórumtárs (aki voda üzleti kapcsolattartó) voda vezetékes üzleti szolgáltatás lett, egyedi kedvezménnyel együtt 1000Ft al többért mint digi. 🤷
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
Eddig is lehetett külön külön.
Én tavaly januárban csak internetre kötöttem 1 év hűséget. Aztán áprilisban bővült TV/TEL el, akkor már csomagban indult újra az 1 év.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
zelikocc
senior tag
Én úgy gondolom hogy nem sokat javítana az alacsonyabb frekvencia a jelenlegi bázisállomásokon. Nem azt mondom hogy nem javítana! Hanem hogy nem olyan számottevően. Nyugat Magyarországon pl semmit sem jelentene, mivel egész nagy területeken nincs semmi.
A megoldás egyszerre két dolog: alacsony frekvencia ÉS kiépíteni a hiányzó bázisállomásokat - és szerintem utóbbival érhető el a legérezhetőbb változás
Ha most egyik pillanatról a másikra minden bázisállomáson lenne 900 MHz az nem lenne olyan nagy változás mintha egyik pillanatról a másikra minden szükséges bázisállomás ki lenne építeve a jelenlegi 1800 MHz-el.
Lesz azért még bőven dolga ezzel a 4iG-nek vagy Antenna Hungáriának bárki alá is kerül ez az egész. Én csak abban reménykedem, hogy nem kukázzák ki az egészet mindenestől, hanem felfejlesztik.
"de már számban nincsenek sokkal lemaradva a három másiktól szerintem."
Én nem ehhez viszonytanék, a DIGI Romániában is jócskán több bázisállomással rendelkezik mint a másik 3. És itt is úgy lett kiépítve a jelenlegi hálózat hogy jócskán több bázisállomásuk lesz mint a másik 3-nak.[ Szerkesztve ]
-
zelikocc
senior tag
Én úgy gondolom, hogy azért de, kellene még nagyon sok torony, csak a fővárosban pl a jelenleginél 2-3x több és sűrűbb bázisállomások kellenének. Nem azért nincs térerő a belvárosban sok helyen, mert magas a fekvencia, hanem mert nincs a közelben bázisállomás. Az 1800 MHz az városi frekvencia, ha kellően sűrűen vannak kiépítve a bázisállomások akkor igen jó lefedettséget lehet vele elérni.
(Korábban is írtam már itt, hogy tessék összehasonlítani a bázisállomások sűrűségét a fővárosban a szolgáltatók között - látszik hogy minimum fele annyival rendelkezik csak a DIGI mint a többiek - és a kapacitás problémát az alacsonyabb frekvencia sem oldaná meg, ha egyszer kevés a bázisállomás - illetve a többi szolgáltató is jellemzően az 1800 MHz-re alapozza a városi szolgáltatását)
Egyébként ha számokban nézzük, 2300 db bázisállomásról beszéltek az eladáskor ami nem kevés és ha ehhez viszonyítunk akkor valóban nem kell már túl sok 3-4-500 db kb. és máris más lesz a helyzet.
De természetesen elhanyagolhatatlan az alacsony frekvencia is a normális szolgáltatáshoz.
Én az ország középső részén továbbra is elsődleges SIM kártyaként használom (használjuk* a családban 4-en) és sokat utazva is ritkán fordul elő térerő hiányos hely. De ez elmondható Kelet Magyarországra is. Azt pedig én is aláírom hogy nyugaton nem feltétlen használható elsődleges SIM-nek, de máshol igen is lehet.
-
trec12
addikt
Egyszer azt írta valaki még régebben, hogy játszadozni jó. Azóta a kiépítettség sokat javult - tanúsíthatom, mivel én is használom, semmi gondom vele - de amíg főkártyának nem merem vállalni addig ez kevés. Ettől függetlenül tudom, hogy vannak akiknek az igényeiknek teljesen bevállt, ők rengeteget spóroltak már vele eddig is.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
Topikgazda
-
veterán
Persze, én nem mondom, hogy a kínai eleve rossz. Viszonylag jó árban adnak korrekt telefont. Nem is erről beszéltem. Hanem arról, hogy a szoftver támogatás katasztrófa.
Van felső és közép kategóriás samu is a családban. Van A40-A50. Van S10 és S10+. Az A40 kivételével (ami 3 havonta kap frissítést), a többi havonta frissül és soha semmi gond nem volt ezek után. Mind használható, pedig 2019-es telefonokról beszélgetünk. Plusz az S10-ekre jön az Android 12. Android 9-el kezdtek. Jelenleg is az aktuális android verzión felül 3! főverziót garantál a Samsung a telefonjaira. És nem csak a felső kategóriásokra.
Szóval persze, a magyar árérzékeny vevők esetében nem mindegy mit kapsz mennyiért. De én megtanultam, hogy érdemes többet elkölteni egy telefonra, hogy aztán évekig megelégedéssel használhassam. Nem hajszolom a mindig legújabb, legdrágább telefont, távol áll tőlem ez a stílus, hogy mutogassam a mindig legdrágábbat. Veszek egyszer jobbat, majd pár év múlva ismét. Bár, hogy őszinte legyek, jelen pillanatban az S10+-om nyújtotta szolgáltatásokra, tulajdonságokra, nincs alternatíva, még több százezerért sem. Egy kivétel az antutu pontszám, ami viszont baromira nem érdekel. A lényeg, hogy fluid legyen a rendszer, az pedig megvan. -
leslieke
Jómunkásember
A T-Sytems felvásárlásának sikertelenségét én is előbb tudtam, mint ahogy megírták az újságok. Nekem is belsős infó alapján mondta ismerős. Szóval nem lehetetlen és hihetetlen ez az infó sem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
adman
tag
sztem nagyon hiteles források a diginél dolgozó ismerősök, pl van aki már szeptembertől 4ig-s
-
Renwick
őstag
Szerintem azt még a magyar CEO sem feltétlenül tudja, hogy miről diskurálnak a tulajok Bukarestben vagy éppen Amszterdamban, netán Budapesten, de az a tény, hogy a tervhez képest - eddig - két hónap csúszás van egyértelműen arra utal, hogy valahol homokszem került a gépezetbe.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
-
sifarr
senior tag
Egy dolgot felejtesz ki a képletből, az EU bíróság simán elkaszálhatja az itthoni kizárást, ...
Nem felejtettem ki, csak nem lehet minden hsz-ben mindenről írni. Ha nem hiszed, akkor lásd ezt a hsz-emet, főleg az utolsó részt. De az ezt környező megszólalásaim is igazolják, vagy ez is.Szerintem ez a tranzakció idén nem fog lezárulni.
Le fog. A választásokig egészen biztosan. Összességében és összefüggésében kell nézni a helyzetet, és benne a DIGI-ügyletet.
A választásokig még több nagyobb horderejű kérdés le fog zárulni. Nem csak a gazdaság területén. Lásd egyetemek átalakítása, hulladékkezelés (MOL), úthálózat koncessziója, stb.
Ebbe a sorba illik a DIGI kérdése is. Pontosabban egy nemzeti távközlési holding megteremtése. A pénz is meglesz. Az MNB ugyan szigorít az alapkamaton, de a vállalati kötvényprogramot nem hagyja abba ... Talán nen véletlenül ... -
Renwick
őstag
Beszéltem pár iparági bennfentessel az elmúlt hónapokban erről a témáról, ők úgy látják, nagyon-nagyon kicsi az esély rá, hogy a Digi javára ítélnek bármilyen jogvitában ebben a kérdésben. A jelenlegi CJEU előzetes döntéshozatali eljárás is csak arról szól, hogy egyáltalán támadhatja-e a Digi a frekitender eredményét.
@MadMancs: A T-Systems akvizíciónál tudtommal nem a Telekom lépett vissza, hanem a 4iG.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
ggabor02
aktív tag
-
leo81
aktív tag
Nem értem ezt a hozzáállást: felmondom, ha....
Inkább nézd azt, hogy mit kapsz és mennyit fizetsz érte. Az biztos, ameddig ilyen díjakat kínálnak én maradok....
Most miért jobb, ha egy cseh vagy német cég zsebét tömöd, horror árakon.
Ha létre is jön az üzlet akkor is szembe kell menni a piaccal, hogy előfizetőt szerezzenek. -
Lajosnagy17
senior tag
Nem mindet.
Sükösd, Beled(2. torony), Kondoros, Alsóújlak, Rábahidvég, Simonfa, Somberek és Töttös újak.
A szerződés amit aláírtak nem kötelező érvényű, ezért nincs rá 100% garancia, hogy létre is jön.
Elvesztegetett 6 hónap lenne, ha nem folytatnák az építkezést a szerződés meg nem jönne létre.
Ha én lennék a Teszári, 23 év kemény munkáját, egy teljesen felépített birodalmat, csak akkor adnák el, ha annyit adnának érte, hogy nekem egy percnyi szívfájdalmat sem okozna.
Vastagon fogna a ceruzám az ár megállapításánál az biztos.
DIGI-nek nagyon sok lehetősége van a TOVÁBBI FEJLŐDÉSRE még úgy is, hogyha nem adják el. Nemhiába akarja mind a TELENOR, mind a 4iG megvenni őket. Kell nekik, mert tudják, ha most nem veszik meg, később már őket vásárolják fel. Ez az utolsó esélyük, hogy házon belül kerüljenek. 500 új torony és a lefedettség országos szinten elfogadható lenne, az optikai hálózaton sem kellene sokat változtatni, évvégéig simán hozni tudnák, az újabb 500 ezer optikával lefedett szolgáltatási helyet( lecserélt koaxos hálozatok, INVITEL-es területekhez az optikai kapcsolat szinte mindenhol megvan) és mindezt alacsony fenntartási költséggel.
Olyan érzésem van, mint amikor startupokat adnak el a tulajdonosok azt hiszik "jó" pénzért, ami az új tulajdonos alatt két-háromszoros áron forog egy-két éven belül.
Aki meg kikaparta a gesztenyét két év múlva falba veri a fejét, látván mit nem nyert meg az eladással.
-
dethroner
veterán
A sok toronnyal kapcsolatban egy kérdés jut eszembe. Ha több a torony, akkor gyakorlatilag megnő a velük kiszolgálhatók száma? Vagyis ezzel a 3MHz sávszéllel úgy lehet számolni, hogy egy torony tud ennyit, és ha sok a torony, akkor jobban eloszlanak a rájuk kapcsolódó előfizetők?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Lajosnagy17
senior tag
Nem biztos, hogy kell nekik engedély. Nem tudom
Érdekes, ha megnézed a DIGI NEKEM alatt, hogy hol szerződhetsz optikai internetre találsz olyan településeket, ahol nem épül optikai internet, de valamilyen oknál fogva fel vannak tüntetve egyetlen egy házszámmal.
Például: Tarcal, Mórichida, Hajdúböszörmény, Vác, Törökszentmiklós, Pápa, Mikepércs, Komádi, Földeák.
Szerintem ezen helyeken van vagy lesz állomás. De ez csak én véleményem. -
Lajosnagy17
senior tag
Regisztráltam magam és utána lehet kérdezni a chat window-on keresztül.
A spanyol és a román piacon erősen növekednek, kérdeztem hogy mi a helyzet a magyar piaccal. Hát nem számítanak növekedésre. Építkeznek, az átalakításokat folytatják, de nem olyan ütemben, mintha frekvenciát nyertek volna.
Az FTTB/FTTH százalékos megosztására nem tudták válaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
Lajosnagy17
senior tag
Hosszú a lista ami változott az elmúlt héten, én is észrevettem Harkányt, de a legtöbb változás hihetetlen módon a Nyugat-Dunántúli régióban történt.
Jó lenne, ha 6-os utat és az M6-ost Pest felé befejeznék.Lánycsóknak , Szulimánnak van engedélye.
Mohácsnak és Bonyhádnak kellene egy kicsivel jobb lefedettség.
Siklós, Villány Invitel koaxos, kellene lefedettség ügyfélmegtartónak, mielőtt beoptikázzák.
[ Szerkesztve ]
-
Lajosnagy17
senior tag
Most néztem a térképen, hogy sokat beüzemeltek a Dunántúlon, amelyre volt engedélyük, alig maradt ami függőben lenne.
Szépen haladtak az elmúlt két hétben.
Majdnem 100 állomással lett több egy hónap alatt, a cellmapperen közel vannak az 1900 állomáshoz, január 28-án volt 1800 körül.
Kíváncsi leszek a frissített lefedettségi térképre.
[ Szerkesztve ]
-
Lajosnagy17
senior tag
Karbantartás volt Somogy megyében és emiatt minden régi állomást újnak lát a cellmapper, de ezek még mindig ugyanazok az állomások.
Inkább nézd meg Bakos Gabi lefedettségi térkép mentéseinek változását, hétről hétre meg van neki.
Az tök jól mutatja, ha új állomás került beüzemelésre. -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
zelikocc
senior tag
Nekem egyébként a sebességgel jobb tapasztalatom van. Budapesten valóban leterhelt és ott valós az 1-2 mbit/s de vidéken amerre eddig jártam mindenhol használható 10-15 mbit/s sebesség megvolt. Kecskeméten pl szeptemberben megmentett, amikor egy koliban használhatatlan volt a WIFI és a DIGI mobilnetről ment az online órám teljesen tökéletesen (ott kb 8-10 mbit/s volt a sebesség)
Én már áthoztam a családot 4 SIM kártyával és most is abszolút fő SIM kártyának használjuk, nekem mellette van egy Telekomos, de már nem igazán kell rá átváltanom, illetve a többieknek nincs mellette semmi (leginkább az ország középső része). Már rengeteget spóroltunk a DIGI-vel és nagyon szeretjük.
-
zelikocc
senior tag
Nem igazán kell több torony, mint az 1800-hoz, elvégre nagyon közel van egymáshoz a két frekvenica. Ha Romániában működik, akkor a mi kicsiny országunkban sem okozna szerintem gondot.
Illetve ugye a 2100, 2600 Mhz fullosan mehetne 4G-n (mint Romániában), a maradék mostani 1800 meg marad úgy ahogy van 3Mhz 4G, a maradék 2 pedig GSM.Szerintem nem lenne ez halott ügy, persze ahhoz indulniuk is kell majd az aukción, az meg ugye kérdéses.
Már most is eleve úgy építik a hálózatukat, hogy sokkal sűrűbben teszik a tornyokat, még a főutak és autópályák is külön tornyot kapnak egy-egy település között, tehát készültek ők erre.
@4Grider:
A jelenlegi büntetést előfizetői megtévesztésért kapták, ami más, ilyenért a 3 nagyot is rengetegszer megvágják giga összegekkel. A legutóbbi kizárás az a hatóság megtévesztéséért kiszabott büntetés volt.
Ettől függetlenül kitalálhatnak még bármit addig, hogy hogyan lehetetlenítsék el újból. Talán ha egy másik kormány jönne, akkor lehetne esély, de ugye nem látunk előre az időben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest