Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz snooze #47093 üzenetére
Természetesen mindenképpen . Az igen gáz lenne . . . .Velük szerződtem , így evidens , hogy a panaszom elintézzék . Mi az hogy menjek más szolgáltatóhoz ? Itt van náluk az összes otthoni cuccos . TV - Internet . . .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
4Grider
nagyúr
válasz snooze #46977 üzenetére
Valószínűleg úgy vannak vele, hogy a mészáros banknál indított utalásuk költsége ettől nagyobb, a bankkártyára való visszafordítás során is többe kerül az ember, mint amit visszafordítanak, így csuklóztatni akarnak.
Az más kérdés, hogy nincs igazuk, az ügyfél által használt fizetési móddal kellene nekik elszámolni. -
4Grider
nagyúr
válasz snooze #46851 üzenetére
A számhordozás azért számhordozás, mert a hívószámod elhordozod egy másik szolgáltatóhoz.
Ha a számod elhordozzák, akkor ugyan milyen hívószámon szolgáltatna neked tovább az előzmény szolgáltató?
Kérdés, hogy tényleg számhordozásról van-e szó, azaz az új szolgáltatónál lévő adatsim megkapja-e az 50-es hívószámot. Mert ha nem, akkor ez nem számhordozás... -
pcnet
addikt
válasz snooze #46831 üzenetére
Én anno jogsival kötöttem a Diginél az előfizut. 7 évig nem volt személyim. Mindenhol elfogadták a jogsit. Aztán most hónap elején lejárt a jogsim, közben ingyenes lett a személyi és ha már ott voltam a kormányablakban, csináltattam személyit is. Március 8án gond nélkül lezajlott a számhordozás. Lejárt jogsival.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
zsolt_64
senior tag
válasz snooze #46780 üzenetére
Majd elgondolkom rajta, de olyat állítani hogy a FOGADOTT hívás 76 ft , na az verte ki a biztosítékot , kb 10 éve volt egy EU határozat ami ezt a ROAMING fogadottra tiltotta meg, pláne nem amikor itthon vagy !!! Az a csávó teljesen h@je...
Annyit sikerült kiolvasnom a monitorról hogy a Flotta Talk 1GB az tulajdonképpen 1+1 GB
-
veterán
válasz snooze #46701 üzenetére
Ha talál olyat, aki mielőtt eladja, átviszi az előfizetését a vodához (több nap), majd ha ez megvan, ismét bemegy a vodához azzal, akinek eladja és a nevére iratja, hát legyen. Így esetleg működhet. Nem tudom, volt digis előfizetést át lehet e iratni más, nem családtag nevére a vodánál. Ha lehet, akkor úgy működhet.
-
stingy2
senior tag
válasz snooze #46602 üzenetére
Én ezt értem, de:
"Értesítjük továbbá, hogy 2024. március 1-jétől az egyedi flotta tarfiacsomagok esetében...
a KSH fogyasztói árindex alapján meghatározott inflációkövető 22,01%-os díjkorrekciót alkalmazzuk" [link]
Még egyszer leírom: a szerződést 2024.03.06-án kötöttem.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
4Grider
nagyúr
válasz snooze #46541 üzenetére
Nincs külön adatkártya, csak adatcélú előfizetés. Az adatcélú előfizetést egy ugyanolyan sim-re aktiválják, amire a hangcélút. A fogyasztásbeli eltérés több okból adódhat. Külön apn (itt szerintem nincs), saját publikus ip cím (szerintem itt ez sincs), a telefon VoLTE/VoWiFi bekapcsolási próbálkozása, stb...
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz snooze #46320 üzenetére
Itt a link: Vodafonra áttért digisek
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Dreimus
senior tag
válasz snooze #46226 üzenetére
Bár off a téma, de a Digi és Vodafone egy cég? Azért kérdezem, mert a Digi leírta és a Vodafone-nak miért is kéne betartani, amit egy másik cég ígért valamikor? Az, hogy a tulaj egy (4iG), attól még rendszer szinten két külön cégről beszélhetünk (két külön adószám, és még jogutódlás sincs, tehát a fogyvéd és békéltető is széttenné a kezét egy ilyen esetben, max polgári peres úton tudnál probálkozni), ami közül a Digi kivezetés alatt áll.
Márciusban kiderül mit sikerül alkotniuk[ Szerkesztve ]
-
Vagera
csendes újonc
-
aldebaran
őstag
válasz snooze #45927 üzenetére
Alapból mindegyik digi csomag volt: max, max net, plusz, plusz net, de én mind a 4-et ebbe az egybe tetettem, oszt csókolom.
#45930 4Grider Nem kérdeztem rá, mert ezek új csomagok, amik márc. 1-től élnek. Vicces lenne[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
p.riky22
csendes tag
válasz snooze #45895 üzenetére
Igen ez is fontos infó:
Nem kell ugyanazt a csomagot választani.
Ha valaki Juniorban van most és Pluszt szeretne választhatja azt vagy másikat. Tehát nem kell/muszáj ugyanazt a csomagot választani ha Vodához mész, mint amiben most a Diginél vagy. Bármelyik csomagot választhatod a 4 közül, számhordozással - ezt is megkérdeztem.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz snooze #45841 üzenetére
Valamit összekevertek ezzel a dátum témával. Elvileg március 1.-től lesznek a csomagok. Ugye onnantól drágul annyira a digis előfizetés, amennyi lesz ugyanazokkal a feltételekkel a vodás is.
Szóval teljesen logikátlan a február 16.
Persze nincs kizárva, hogy aki vodás előfizetésre vált, hozzá kell majd szokjon a logikátlan hülyeségekhez. -
Vagera
csendes újonc
válasz snooze #45841 üzenetére
De akár fent is lehetne a voda oldalán hogy új dicsomagok Digiseknek március 1-től és lehetne már nézegetni. De valamiért sehol nincs fent még és nem értem miért? Remélem nem 1-2 nap lesz amíg át lehet majd váltani ezekre a csomagokra hanem hagynak majd időt rá és bízok benne hogy neten is lehet majd és nem kell órákig sorba állni ezért a vodánál.
-
mzso
veterán
válasz snooze #45817 üzenetére
Nem konkrétan Digire gondoltam. Csak valamire amivel jól jövök ki az én használati igényeimmel.
Ideális valami minimum 7-8 GB lenne vagy 20-30 perc beszéddel 2000 Ft körül.De szerintem valami feltöltős + flottás adat lesz, csak nem döntöttem el melyik verzióban.
KÜF-nél a legolcsóbb 4GB, viszont az IQpro-nál nincs hűség. Ha kicsit több adatra szavazik akkor már inkább Agnatel. A Bestfleet a belépési díjjal hazavágja az én szintemen az ajánlatait. A Netfone meg drágább a Diginél.[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
-
ACE-
addikt
válasz snooze #45812 üzenetére
"Lehet te értetted félre, mert mindkét csóka mondta, hogy az új áron vannak kicsit másabb csomagok, és a levél is ezt írja. Tehát nem a régi áron lesz majd új vodás csomag."
Szerintem abban nem ez van írva...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
mover
tag
válasz snooze #45797 üzenetére
Jelenleg két teljesen független jogi entitás, szerintem nem számíthatja be. A szolgáltató ilyen esetben az egyeztetés után a befizetett összeget visszautalja, kifizeti.
De kíváncsi vagyok az első éles tapasztalatokra, például mi történik, ha most valaki hétvégén bemegy egy Voda ügyfélszolgálatra. -
lazac_
tag
válasz snooze #45542 üzenetére
Szerintem ne akard megérteni a Digi számlázást... Tavaly februárig fizettem a kedveményes árú Digi mobilt 2 SIM-re, meglévő Inviteles előfizetés miatt, nem volt semmiféle külön kedvezményes tételsor, csak a kedvezményes díjon feltűntetett DIGIMOBIL PLUSZ (2db). De megváltoztattam a csomagom személyesen egy ügyfélszolgálaton DIGIMOBIL MAX-ra. Csak az egyik sim-re akartam, sajnos kettőre sikerült...
Akkor eltűntették a kedvezményt az árból, ezt áprilisban írásban ügyfélszolgálaton megreklamáltam. Mivel az értékesítést lezárták, így a MAX előfizut már nem tudták visszacsinálni az egyik sim-re, de ezt elengedtem....Júliustól elkezdték nekem is külön tételként az e-pack kedvezményt jóváírni (570-), sőt, egyben jóváírtak 7 havi e-pack kedvezményt is egyszeri alkalommal.
Aztán októberre rájöttek, hogy:
Nyilvántartásunk szerint a 2023. április 19-ám, 084006/2023 iktatószámon érkeztetett, személes
ügyfélszolgálaton leadott bejelentése 2023. június 18-án feldolgozásra került, azonban egy sajnálatos
félreértelmezés miatt, nem a kedvezményes DIGIMobil MAX szolgáltatás beállítása történt meg, hanem az e-Pack
akció került érvényesítése (2023. április 30-ig -500 Ft/hó, 2023. május 1-től -570 Ft/hó).
Tájékoztatjuk azonban, hogy a 2023. január 1-től mindekor hatályos Általános Szerződési Feltételek
(http://digi.hu/aszf) G. melléklet 1.9. (e-Pack akció) pontja szerint csak az alábbi díjcsomagok valamelyikének
megléte esetén vehető igénybe az e-Pack akció: DIGI MINI, DIGITV, DIGITV 2022, DIGITV 2022 – IPTV, CSALÁDI
PRÉMIUM, CSALÁDI PRÉMIUM HD, DIGINet 100 FTTB 2022, DIGINet 250 FTTH 2023, DIGINet 500 FTTB 2022,
DIGINet 500 FTTB 2023, DIGINet 500 FTTH 2023, DIGINet 1000 FTTH 2022, DIGINet 1000 FTTH 2023, DIGINet
1000 FTTB REGIO, NetMAX DIGINet Növekedés 100, DIGINet Növekedés 500, DIGINet Növekedés 1000,
DIGITel 1500.
Az e-Pack akció DIGIMobil MAX csomag esetén nem vehető igénybe.Azóta "DIGIMOBIL KEDVEZMÉNY NET" néven kapok -700-at, meg teliáras DIGIMOBIL MAX-ot.
Most meg ugye tudjuk, hogy mivé lett/lesz az egész.
-
nyikszi
őstag
válasz snooze #45513 üzenetére
Sehol nem írják, így gondolom nem
Én a digis kártyámat lemondtam, ma megyek a Fiamnak kötök egy Telekomosat és ha minden OK, akkor lemondom az övét is. A Feleségemnél még a melóhelyen lehet alakul valami flottás, de ha nem lesz, akkor Ő is Telekomos lesz és marad a vezetékes internet a Diginél. De ezt is megkérdezem ma a Telekomban, hogy ők mennyiért adják.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
zsolt_64
senior tag
válasz snooze #45116 üzenetére
Nem biztos. a roamingba áthajítás nem kerül semmibe,vagy legalábbis a legalacsonyabb a költsége a simmkártyacsere meg bonyolult és drága. Ha jól emléxem a tájékoztató is opcionálissá tette, tehát az az ügyfél, akit nem zavar, meg asse tuggya miaza róáming az marad. Semmitsem csinálni a legolcsóbb.
de szerintem ezen kár mostmár agyalni kb mindent kiveséztünk, a februári tájékoztatóig...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest