Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz Kenderice #45483 üzenetére
Ha innen telefonálok mondjuk romániába az olcsóbb, mintha romániából felhívnám franciországot...
Ez neked hogy jött ki? Pont hogy fordítva.
HU->EU 76
EU->EU 10
Mondjuk ha VoWiFi-n hívsz EU-ban, akkor az EU->EU már HUF->EU-ra módosul.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
-
veterán
válasz Kenderice #42263 üzenetére
Vicces, mert Note 7 pro-n meg megy. A volte és a volte roaming is, magyarul nem vált le telefonálásnál 2g-re.
Annyi, hogy nem írja az állapotsávon a volte-t. De telefonáláskor a híváslistában írja, hogy volte hívás történt. Plusz a hangminőség és az 1 másodperces hívásfelépülés is árulkodik.
Nálad nem lehet, hogy működik, csak nem látszik?[ Szerkesztve ]
-
zelikocc
senior tag
válasz Kenderice #41414 üzenetére
A DIGI Ericsson, a Vodafone Huawei. Nem kompatibilisek. Én is agyaltam már ilyenen, de nem éri meg nekik, mert kb olyan mintha egy teljesen új bázisállomást létesítene a Vodafone, talán kb csak az elektromos becsatlakozást nem kellene lecserélni, úgy meg nincs értelme. Csak a torony szerkezeteket tudnák felhasználni.
Nem véletlen eladó az egész Digi Mobil hálózat kompletten mindenestől az utolsó csavarig.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz Kenderice #41229 üzenetére
Van ner-es virtuális szolgáltató, akinek esetleg át lehet játszani jóárasítva. Őket nem fenyegeti a kitúrás. Persze kérdés, hogy mit kezdenek ekkora lefedettséggel, a Balatonra nem lehet elmenni nyaralni vele (bár sok helyen legalább nyugodt lenne a nyaralás, mivel a kutya nem tudna zavarni).
-
veterán
válasz Kenderice #39739 üzenetére
Nem azt mondtuk hogy mindenhol.
Itt a nagykunságban pl ugyanolyan jól működik mint eddig. Lakhelyemen is.
Viszont a 81 és és a 13-as sokat romlott.
domper2015 Ugyanez a felállás. :) 3 ból 2 ment Netfone hoz, harmadikkal kívárok mi lesz a történet vége.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz Kenderice #39643 üzenetére
Nekem van egy Samsung Galaxy S10+-om. Egyik sim slotban van egy Telekom Domino kártya, másikban a Digis előfizetés. Ahol van digis térerő, minden oké, de ha hosszabb útra megyek, akkor bekapcsolom a dominós mobilnetet (Telekom szinte mindenhol van 4g-vel) és van olyan funkció, hogy ha nincs digis térerő, akkor a Telekom mobilnetjén keresztül működjön a digi vowifi. Egy telefonon belül. Olyankor egy másik ikon jelenik meg, mint a sima vowifinél és kiírva Digi helyett "Digi Backup Calling" van. Így mindenhol van digi elérhetőség, ahol van Telekom. Mindkét telefonszámon elérnek. Sőt, ha ilyenkor digivel hívok digis számot, ingyenes a hívás, hiszen vowifin keresztül megy, csak adat fogy a telekomos netből, de elenyésző a fogyasztás. Telekomos mobilneten keresztül telefonálok digivel.
Ezt Samsungok biztosan tudják Android 12 óta.[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Kenderice #39566 üzenetére
De én ilyet nem is írtam. "Megerősíthetem, hogy a hiba nem helyfüggő, hanem készülékfüggő. Kicsit visszadobtam a digi-s simet a novába, és azon nem megy. Samu + Huawei telókon nincs VoWifi." Ezt írtam. Ergő nekem csak ez a két fajta készülékem van (+ Honor amin megy most is), amikkel meg tudtam nézni, és megerősítem, hogy a Huawei Samu telókon TUTI nem megy. Xiamiról nem tudok nyilatkozni értelemszerűen, mert olyan teló most nincs nálam.
The Truth is out there...
-
zelikocc
senior tag
válasz Kenderice #39521 üzenetére
Engem is most hívtak. Azt mondták országos a hiba, de nem minden készüléket érint.
Elmondása szerint rajtuk kívül álló hiba valami másik szolgáltatónál (ezt nem nagyon értettem) de dolgoznak a hiba elhárításán és valószínűleg pár napba bele fog telni mire újra működni fog. -
veterán
válasz Kenderice #39510 üzenetére
Én is bejelentettem. Igaz majdnem 20 percig beszéltem a hölggyel, de 4 kártyából 3-on nem működik a vowifi (a 4.-iken nem is tud működni), samu s10+, samu a50, samu s10 sima van a családban, mindegyiken működött eddig. Lefutottuk a szokásos köröket, sim toolkit2 normal roaming, ki be kapcsolás, újraindítás, helyileg és időben mikor volt telefon újraindítás, stb stb. Végül felvette hibára, majd elvileg hívnak 72 órán belül...
-
radio100jozs
őstag
válasz Kenderice #29867 üzenetére
Ha meglévő épületre, vagy meglévő toronyra szerel fel bázisállomást a Digi, az nincs fent az NMHH oldalán, arra más szabályok vannak. De ha teljesen új tornyot épít a Digi is, na az akkor fent van az NMHH oldalán. Gyomaendrőd körül két helyen lesz új Digi torony építve, ez volt az NMHH oldalán, az egyik a 46-os főút mentén Nagylaposnál (ez Gyomaendrőd közigazgatásilag), a másik meg szintén a 46-os főúton Gyomaendrőd és Csárdaszállás között félúton valami majorságnál. Így ami most Gyomaendrődön van az épületen lehet rajta, de ha ez az említett kettő is megépül , akkor szépen végig le lesz fedve a 46-os főút.
-
zelikocc
senior tag
válasz Kenderice #28278 üzenetére
Sajnos nem. Én is próbáltam kérdezősködni, hogy úgysem lesz használva, nem kell bekötni, csak átveszem a műholdvevőt személyesen stb.. azt mondták mindenképpen ki kell fizetni a beszerelési költséget, nem lehet alóla mentesülni
És majd személyesen hozza a szerelő a szeződést is.[ Szerkesztve ]
-
-
zelikocc
senior tag
válasz Kenderice #27985 üzenetére
De azt problémáztad, hogy otthon nincs térerő. Otthon csak van wifi, nem? Innentől kezdve miért ne tudnád otthon használni?
Azt tudni lehet, hogy a dunántúl még nagyon lefedetlen, oda kell még idő. De az ország középső részén és keleten teljesen jó és használható a Digimobil.
Ha neked nem jó, ne használd, de attól még az állításaid nem általánosak, mert van ahol nagyon jól működik.
Én nagyon elegedett vagyok velük, olyannyira hogy az egész család vált Digimobilra, mert nem hogy éves, de havi szinten több ezer forintot spórolunk velük.
A lefedettséghez idő kell.
Ha meg mégis nagyon lefedetlen helyen járunk, akkor ott van egy Telekomos feltöltőkártya tartalékban (amit eddig nem nagyon kellett már használnom) -
wwenigma
Jómunkásember
válasz Kenderice #27978 üzenetére
Jelezd a Diginek ezt a problémát. Tegnap Tiszaújvárosban 16:20-kor megállt a mobilnet majd a térerő is elment, 16:40kor írtam nekik, 17ora körül írták vissza hogy központi hiba miatt, elnézést kérnek és dolgoznak rajta.
Ha full a térerő akkor más probléma lesz. Akár saját készülék is okozhatja de ezt ők látni fogják. Néma gyereknek...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz Kenderice #27772 üzenetére
1.Ahogy Lacarr1 írta NEM minden torony beüzemeléséhez kell engedély.
2. Ha engedély szükséges és kért a DIGI az NMHH-tól, akkor megtalálod a következő linken(NMHH törli a kérelmeket 2 hét után, szóval régebbi kérelmeket nem találod meg)
https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1nSSQdP3XCGLF9HQ6Y0Y2qwQ3VKjpSamp&usp=sharing -
8nemesis8
veterán
válasz Kenderice #27772 üzenetére
Ez min múlik, hogy valahol kiépítik kisebb településen mellette van ahol pedig nem?
Hol érdemes nézni? NMHH oldalán kell nézni, hogy kérnek-e engedélyt vagy a cellmapperen látszódik majd ott valami torony ami még nem működik?
Nem is vagy túl messze. Nálatok is a település körül van lefedettség csak a településen nincs? -
DarkByte
addikt
válasz Kenderice #27653 üzenetére
Gyomaendrőd elég jól körbe van lőve a lefedettségi térképen, és még van 3 hónap az évből. Én várnék. Jelenleg egy filléredbe se kerül, szerintem teljesen mindegy hogy mostanában vagy majd az év végén adod vissza. Illetve gyanúsan amúgy is elég lesz a Digi fiókodban jelezni, hogy nem kéred tovább és nem kell vele csinálni semmit.
Én biztosan megtartom második adat SIM-nek mobilba, hanghívást kiváltani még tényleg korai, de 30GB 1000Ft-ért a flottás Telenor SIM-em mellé elég jó ajánlat.
-
viktorhu
veterán
válasz Kenderice #27244 üzenetére
Ugye onnan indultunk, hogy szűk látókörű lenne, aki nem tartja normálisnak a terabájtos forgalmat mobilneten. Pedig az tényleg nem mobilnetre való. A feleségem mobilján megy folyamatosan a youtube, azzal elfogy 80 giga egy hónapban. Párszor próbáltam rávenni, hogy itthon a wifit használja, de nem szokta, de azért ez nagyon messze van az 1000 gigától. Ha a kis kapacitású digis mobilneten használná így, akkor nyilván jobban elmagyaráznám neki, hogy miért nem jó dolog.
-
Soma01
veterán
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Kenderice #27235 üzenetére
A vezetékes net és a mobilnet NAGYON nem ugyanaz. Mobil esetén egy fix sávszélességen osztozik egy cella összes felhasználója. Szóval ha te mindenféle netes tevékenységed mellett streamelsz tévét valakinek, én a mobilszolgáltató helyében pillanatok alatt kiraknálak a szolgáltatásból.
Egyébként van jogosultságod a tv adás streamelésére? Vagy kész vagy akár 8 évet rács mögött tölteni?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
slice14
veterán
válasz Kenderice #27224 üzenetére
Én is olyan területen lakom, ahol egyik vezetékes internet szolgáltató sincs jelen, csak mikrohullámú. Ezért inkább a mobilnetet választottam. TV meg DIGI műholdas. Tény hogyha otthonról dolgozik, nagy fájlokkal, az megeszi az adatmenyiséget. Bocsi, én csak az átlag felhasználásra gondoltam. De ezekben az időkben az otthonról melózás jobban pörgetheti az adatforgalmat. Amúgy én is itthonról tolom.
Adatforgalom: Volt hogy 300GB körüli mobilnetet használtam egy hónapban, meló + streaming szolgáltatások , ja meg némi online gamelés.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
viktorhu
veterán
válasz Kenderice #27232 üzenetére
Mert nem erre való a mobilhálózat. Sajnos a Telenor megnyerte annak idején ezt a zte hálózatot, és nem tudnak rendesen hálózatot menedzselni, más szolgáltató simán hátra sorolná és streamelhetne 2 megabittel, de a Telenor nem tudja megállítani a pofátlanságot.
[ Szerkesztve ]
-
zelikocc
senior tag
válasz Kenderice #27054 üzenetére
Jelenleg a Telener is bérli a Telekom 800 mhz-es infrastruktúráját (illetve szebben fogalmazva közösen használják) de a gyakorlatban azt látom (legalábbis itt a környéken) a Telekomé az infrastruktúra és arról jön a Telener is.
Szóval igen, lehet úgy is bérelni.
Remélem hogy kitalálnak valamit.Illetve igen, ott van a vodafone új külsős infrastruktúra cége amit valószínűleg nem csak úgy hoztak most létre, nem hinném hogy elzárkóznának a digitől, ha megkeresik őket.
Mindenféle negatív szél ellenére a digi nem adja fel és így én is optimistán látom a jövőt.
-
-
DevKiller
senior tag
válasz Kenderice #26872 üzenetére
Hát ezzel most egyet értünk.
De sajnos nem mi szabjuk a feltételeket.
Remélem, hogy azért sikerül nekik valamit ki okoskodni.
Etikusnak valamilyen szinten etikus, de nem úgy, hogy mindig csak az új szolgáltató vagy a fogyasztók szívják meg. Változik minden ami rendben is van, de attól az egyenjogúság az mindenkit megillet, vagy megkellene illessen.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
veterán
válasz Kenderice #26037 üzenetére
Itt nem dobódik le. De ahogy írtam korábban, egy közvetlenül UPC-s routerre csatlakozva viszont bizonytalanul működött. Az biztos, hogy eszközhöz és routerhez köze van (sőt telefon márkához, típushoz is), de, hogy mennyi van láncba kötve, ahhoz max annyi köze lehet, hogy ha mindegyiken biztonságosan működik amúgy, akkor már csak az adott eszközök beállításában akadályozhatja meg valami, hogy "átvigye" a vowifit.
-
trec12
addikt
válasz Kenderice #26030 üzenetére
Sok itt a kérdés mi lesz, hogy lesz...emlékztetőül egy cikk:
Sokkal többe fájhat 20 milliónál a DIGI banális bakija[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
válasz Kenderice #25823 üzenetére
Otthonról hozott "Szakmai" tudás. A ketté vágott 900 óta romániában is csak a nyüszítés van. A végsebessége lassabb mint az itthoninak 900 on ott. Csak hát kicsit többen vannak rá, így még szarabb a helyzet. Nem tudom miért játszanak mazoistásat. Nem lesz jó vége sehol sem.
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Kenderice #22680 üzenetére
Nemtom én a 4Gről konkrétan semmit nem hallottam anno. De az 5G azért már kicsit más kategória lesz, no nem a most is használ frekiken, hanem majd ha feljebb csavarják és magasabb hullámokon fognak szórni.
dod: ezeket magyarázhatod, csak azok értik, akik érzik/átélik.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
the.odzsy
aktív tag
válasz Kenderice #22586 üzenetére
Azt tudtam hogy ott nincs torony, csak azt hittem valami közben készül. Tudom hogy van Mezőtúron már szolgáltatás, nekem van a Méher-zugban egy nyaralóm, ott elég gyöngécske a térerő és vele együtt a net. Mikor volt ez a hiba a Mezőtúri toronnyal?
MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Kenderice #22448 üzenetére
"amikor megjelent a lefedettségi térképükön Mezőtúr és arra jártam, akkor leteszteltem."
Attol hogy a lefedettség megjelenik nem feltétlenül egybőldeazonnal megy az adathálózat sőt akar akkor helyi hiba is lehetett...Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
maxima
tag
válasz Kenderice #22440 üzenetére
Szia!
Arra nem gondolsz, hogy esetleg a helyi kiskirályok ilyen-olyan
oknál fogva betartanak?
Pl Jászapáti is félig fedett mert a torony egy település melletti
tanyán, azaz magánterületen áll.
Nyilván nem azért mert a településen bárhova tehetnének tornyot
a legoptimálisabb helyre. -
sfdrakex
nagyúr
válasz Kenderice #22448 üzenetére
Gondolod az tervezi a hálózatot aki neked visszaírt? Csak mert a helpdesk leráz, a hálózat tervezők még tudhatják mit csinálnak. Azért mert a suliban a takarítónő nem old meg 5 ismeretes egyenleteket, a matektanár még ért hozzá. A hálózat építés nem annyi, hogy valahova lebaszok egy tornyot, ezt értsd már meg.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
veterán
Szerintem ez nem úgy működik, hogy ahova éppen nekik tetszik, oda építenek tornyot. Magyarországon amúgy is hatalmas a bürokrácia. Megvannak a helyek, ahol építkezhetnek, de oda is engedély kell, környezettanulmány, áram. A föld birtokosával is meg kell egyezniük, legyen az az állam, az önkormányzat vagy magántulaj. Vannak szabványok, szabályok, amiket be kell tartani. Nem vagyok építésügyi szakember, de el tudom képzelni mennyire bürokratikus lehet az ilyesmi. És, hogy mennyi pénzbe kerülhet.
-
sfdrakex
nagyúr
Gondolod a Digi ész nélkül dobálja le a tornyokat? Ameddig a hosszabító elér oda levernek egyet? Helytelen az érvelésem? Tudod, hogy melyik torony mekkora területet fed le? Tudod, hogy hogyan tudnak lefedni egy főutat? Gondolod ekkora beruházásnál nincs pontosan kiszámolva minden? Te otthonról a fotelből jobban tudod mint a szakemberek, hogy hova kellene tenni a tornyokat? Tényleg ennyire hülyének nézed őket? Bár gondolom van egy 180+os IQ-d és kened vágod a hálózatokat.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Kenderice #22427 üzenetére
Az eszedbe se jut, hogy a torony azért van ott ahol mert nem a várost akarták vele lefedni hanem a 46os főutat pl? Majd ha odajutnak hogy a várost is lefedjék, akkor lesz torony máshol is. Vagy szerinted ők ész nélkül csak teszik a tornyokat valahova? . . .
-
fornettisuti
veterán
Fel fogják venni a kapcsolatot veled, hogy mikor és hová tegyék le a tornyot, ahol megfelel neked.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
PBA
aktív tag
Jól megaszondtad nekik! Gondolom, hobbiból rakták oda azt a tornyot, vakarták a fejüket, hogy "hogyan b@sszunk ki velük"? Aztán: "Á,megvan, tegyük el a pitlákba a tornyot!"
Minden bizonnyal így történhetett. De most hogy megírtad, hogy ez nem okés, újra fogják gondolni szerintem. -
mazsi
senior tag
válasz Kenderice #21736 üzenetére
Az Uber 22 szabálynak nem felelt meg, holott más országban megoldotta. Beszántanám az összes taxis társaságot, és a gyorsforgalmi út lámpáit hiénákkal dekorálnám autóstúl, de ne keverjük ide az Ubert. Érdekes módon a Taxify meg tud felelni a törvényi előírásoknak némileg azonos managementtel, csak némi NER alvállalkozói kört kellett bevonni az autóbérlésbe.
A Digi sem szent, és lovagias működésű cég. Fogyasztói szemmel jó hogy versenyt generál, de vállalkozói oldalon több száz kisvállalkozást kizsigerel. És az alkalmazottak sem írtak ki büszkén a LinkedIn profilra a jelenlegi munkahelyet. A szolgáltatásaik erős közepesek amíg nem futsz bele valami kivételbe, azt minden telko szarul kezeli :( A kommunikáció meg maximum a céges dohányzóban elfogadható. De ügyféllel, se hatósággal, se piaci szereplőkkel nem szeretnek/tudnak szóba állni.[ Szerkesztve ]
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ZIDOO médialejátszók
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Trollok komolyan
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest