Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz wwenigma #43365 üzenetére
"Ha neked az tetszik hogy BÁRMIKOR megsz0pathatnak akkor hajrá. Ha neked az tetszik hogy BÁRMIKOR csökkenthetnek a szolgáltatás minőségén akkor hajrá."
Szerencsére a Digivel kapcsolatban ilyet nem tapasztaltam, és az ismerősi körömben, akinek van, a legtöbben elégedettek. Országosan pedig jelenleg nem áll rendelkezésünkre reprezentatív adat arra vonatkozóan, hogy az ügyfelek hány %-a elégedetlen, így ezen hiába vitatkozunk).
Az, hogy miként csökkentheti a szolgáltatást minőségét a Digi, engemet átlagfelhasználóként nem érdekel. Ilyen feltételes módokkal nem foglalkozok. A Telekomnak nyilván jobb a hálózata, de drágább is. Természetesen, ha üzleti felhasználó lennék, akinek számít a 99%-os lefedettség mindig, 99%-ban stabil nettel, akkor nem a Digit választottam volna (nem is azt a szegmenst célozta meg a cég mobil szolgáltatásával). A legtöbb felhasználónak elég mondjuk 95% is. A VoWifi, VoLTE meg olyan, mint a kaja a repülőn, többségünk amiért a legtöbb ember megvan enélkül is, nem igenyel ilyesmi extrákat.
De ezt már leírtuk itt sokszor.
Ismét a repülős példát tudom felhozni: a Ryanair is nagyon népszerű cég, remek üzleti eredményekkel. Bár néha nem azon a reptéren rak le, ahol kellene, előfordul, hogy lemarad a csomag stb. Nyilván az Emirates nem nagyon csinál ilyet, legalább is ritkábban. Ennek ellenére üzletileg nagyon szépen teljesít a Ryanair is. A felhasználók tudják, hogy nem olyan magas a szolgáltatás színvonala, de cserébe jóval olcsóbb is. Az utasok mégis őket választják, win-win helyzet. Kb. ez vonatkozik a mostani Digi Mobilra is. -
Billu
aktív tag
""Ha neked az tetszik hogy BÁRMIKOR megsz0pathatnak akkor hajrá. Ha neked az tetszik hogy BÁRMIKOR csökkenthetnek a szolgáltatás minőségén akkor hajrá.
De ne gyere ide igét hirdetni és védeni a védhetetlent mert baromira idegesítő pláne az ahogy próbálod ezt csinálni. ""Köszönöm, hogy leírtad helyettem.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu
-
dredjudge84
őstag
-
dredjudge84
őstag
Ez a jobban merül roaming alatt csak egy bebeszélés. Mitől merülne jobban? Ha tudsz rá értelmes magyarázatot adni akkor elhiszem, de addig én csak azt mondom, hogy az egy kapcsoló arra az esetre, ha elutazol külföldre és nem akarod, hogy külföldön működjön a mobilinternetet, mert mondjuk az pénzbe kerülne. Semmi mást nem csinál.
[ Szerkesztve ]
-
-
zelikocc
senior tag
válasz wwenigma #41820 üzenetére
Sajnos a valóság rosszabb.
S9, S10 tesztelve (jelenleg) nem megy. S20-ról nincs infó. S21-en viszont már megy.
Mindegyiken a legfrissebb szoftver. Ez így elég kiábrándító...Ehhez képest az iPhone-oknál amelyik tudja a VoLTE-t azok tudják a VoLTE Roamingot is, velük nincs probléma.
rothfb: nem tudom amúgy mit kell hozzá érteni, a VoLTE eddig működött, a vodafone hálózatán roamingolva meg már nem működik. Lehet hogy a telefon van beakadva és holnapra már menni fog, de most jelenleg nem megy neki.
Amúgy köszi az infót, akkor hátha megjelenik még neki.
Még egy kérdés ehhez: milyen régiós a te S10+ od? XEH, vagy valamelyik szolgáltató?[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
válasz wwenigma #34297 üzenetére
Nekem azt mondták annak idején, csak átírással lehet, amiért fizetni kell (4-5 ?eFt). Meg azt, hogy adategyeztetni nem lehet akár mikor, csak ha eljön az ideje....Majd szombaton kiderül, ha sikerül bejutnom...
baly81: valami olyasmi rémlik hogy kérvényezni kell a visszautalást és azt valaki engedélyezi, de nem egyszerű, blabla...[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Luissimo
veterán
válasz wwenigma #30908 üzenetére
"Telenor korlatlan LTE-t tudok havi 5300-ért," írod magabiztosan.
én gugliztam kicsit, nemtaláltam, de lehet hogy rosszul gugliztam.
melyiket, konkrétan?
ez valamelyik csomag részeként van?símán egy korlátlan netes adatkártyát is lehet tőlük venni 5300-ért, LTE routerbe valót ??
Hole ? -
Rómeó
aktív tag
válasz wwenigma #30143 üzenetére
redmi 7-el működik rendesen,bár annó azzal is küzdöttem a beállítások során,aztán apn ideiglenes átírása segített,azóta is jó! a redmi note 9 pró-n minden be van állítva a volte műkszik a vowifi nem,sajna! egyesek szerint miui bug
Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766
-
törölt tag
-
törölt tag
-
adolfo01
tag
válasz wwenigma #29292 üzenetére
Szia.
Akkor tessék egy kép a kifogásolt 1mp hívásokról hálón belül!
Külön látszik,hogy az adatforgalom az más és ez megint más!
Mindig ugyanannak a digis számnak a hívásánál fordul elő és ha viszont hívnak arról a számról akkor úgyszintén az illetőnek is sok az 1mp számlázott hívása.
Erről beszéltem és erre még nem kaptam választ a szolgáltatótól!
És ebből van több tucat....üdv.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz wwenigma #29271 üzenetére
Tudod mit mondok erre ebböl nem lesz semmi. 2 óriási hiba van a logikusan gondolkodsz ha vissza olvasol látod nem kellett volna meg venni az Invitelt igy a mobil szolgálatás elinditani nem szabad mert ez csak a pénzt visszi mmost már nagyon sok helyen szabadul az inviteles terülten a szolgáltatástól. A digit nem lehet össze hasonlitani a 3 másikkal akikenek az árbevétel sokszorosa a diginek.Itt nem az van hogy nem jön be mint a Mátrai erömü és az állam vissza veszi itt arra megy ki a végjáték hogy a digi minden fronton be dobja a kulcsot .Elöbb utobb ez fog következni .Ha 2022 ig fent tudnak maradni és ha fordul a kocka van esélyük amugy rolo le huz amilyen jó kapcsolatunk van a románokkal Ök itt labdába nem rugnak Még azt is bukják ami volt nekik mert rá fogják öket kényszeriteni. Saja ezt a világot éljük.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz wwenigma #28567 üzenetére
Okés, most akkor képzeljük ez azt, hogy Józsi VoWIFIn felhív valakit, pofázik egy órát abban a tudatban, hogy ingyenes. Igen ám, de a telefon már 2 perc után leváltott VoLTE-ra, csakhogy ez Józsi nem vette észre, így fizethet.... Meg akkor külföldről is ingyenes lenne.
The Truth is out there...
-
4Grider
nagyúr
válasz wwenigma #28567 üzenetére
A távközlési adó alapja a szolgáltató előfizetőjének előfizetéséhez, előfizetés hiányában pedig a szolgáltatóhoz tartozó hívószámról indított hívások időtartama, illetve küldött üzenetek – szolgáltatóval kötött szerződés szerint számított – száma.
Szó nincs arról a törvényben, hogy az indított hívás milyen technológiával kell kimenjen. A VoWiFi hívások az előfizetéshez tartoznak, attól nem elkülöníthetőek. -
martonl
senior tag
válasz wwenigma #28516 üzenetére
Nem volt abba belebonyolódás. Az adatforgalom mérése szerintem még most sem tisztázott. Ott a másik 3 megadja, mennyi idő alatt kerekítenek a számlázási egységben megadott egységre. Ha meg ilyen nincs, írják azt, hogy folyamatos a mérés és a számlázási ciklus végén MB-ra kerekítik (ne írjanak akkor számlázási egységről). Nem mindegy. Roamingban (jelenleg) meg méginkább nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
-
slice14
veterán
válasz wwenigma #27990 üzenetére
Khmm... Kezdeném ott hogy mindkét szolgáltatónál akinél voltam / vagyok (Telenor / Telekom), korlátlan mobilnettel rendelkezem + 50 perc hívás bármely belföldi irányba. Keveset beszélek, így ez nekem így elég. A Digi-t csak nagyon ritkán használom netezésre. Leginkább Digi Románia irányba hívok, azt sem sokat. Amig telóról osztottam a netet itthon, addig ha volt gond a másik szolgáltatóval, addig átkapcsoltam a Digi-re, de ez nem sűrűn volt. Mielőtt kérdeznéd, egyik vezetékes szolgáltató sincs jelen azon az utca szakaszon, ahol lakom. Gondoltam rá hogy átadom édesanyámnak a kártyát, de sajnos az Ő telója nem dualSIM-es. Viszont ezért valszeg nem , mert elsődleges szolgáltatásként nem bíznám rá a kapcsolattartást. Főleg hogy elég pesszimistán állok hozzá, a freki pályázat feltételei miatt. Egyetlen esélye, szerintem a voda külsös cége, hogy legyen egy normális sávszélessége a Digi-nek. De ha bérlik a hálózatot, akkor már nem fogják tudni tartani a bejelentett tarifák árait. Így valszeg visszaadom a kártyát. A külföldi hívásra meg keresek más megoldást (Google Hangouts).
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Kenderice
senior tag
válasz wwenigma #27982 üzenetére
Nincs full térerő, a lefedettségüket bemutató weboldaluk szerint vagyok fullban kék.
Pont ez a gond.
Itt van 2 torony, mind a kettő legalább 2km-re tőlem.
Ezért nem jó még kültéren sem mindig.
Most legyek kint mindig mert nem tudom ki és mikor akar hívni?
Ez vicc, nem szolgáltatás.
Jelenlegi formájában számomra használhatatlan, csak tesztelgettem de másik szolgáltató kiváltására még telefonálás szempontjából sem alkalmas.A bejelentésről annyit, hogy szerintem a tesztidőszak lényege a tesztelés volt, nem a szolgáltatás problémamentes használata.
Teszteltem én is.
Találtam egy komoly hibát is.
Mezőtúron full térerő de sem hívni 2G-n , sem netezni 4G-n nem lehetett.Bejelentettem és szokásos sablondumát kaptam vissza, hogy nézzem meg a telefon beállításait.
Aztán valaki innen járt közbe és láss csodát, náluk volt a hiba amit megoldottak.
Ezzel kellett volna kezdeni, nem a sablonszöveggel, mivel ugye ez a teszt lényege...[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
-
pooty
tag
-
ggabor02
aktív tag
válasz wwenigma #27907 üzenetére
Nekem a múltkor telefonon díjcsomag váltásra ajánlatot adott ez a cég.
Jelenleg egy flottás csomagban vagyok. (11 Ft+áfa/perc, valami 2k körüli havidíj, melyből 1700 lebeszélhető, valamint 1 GB net)Az új ajánlat:
Fizessek nettó 3600 Ft-ot havonta, kapok mellé 2,5 GB netet, valamint 200 perc beszélgetést. Telenoron belüli hívás ingyenes. Megkérdeztem, hogy a 200 perc után mi van: 40 Ft/perc. -
tomp
félisten
válasz wwenigma #27697 üzenetére
Na igen. Ha sikerülne is vajon hol tudnának felrakni egy bázist?
Kórházra? Az a Telekomé. Oda tuti nem. Fincsi fagyizónál lévő 10emeletes? Esetleg oda. Az egyiken ott a nagy Telenor arzenál de ott van mögötte a másik 10emeletes. Onnan jól be tudják lőni a város nagy részét.
A BC és a város között lévő dombra egy torony a telenor torony mellé? Az meg sok idő. -
MDanny
senior tag
válasz wwenigma #25112 üzenetére
Sajnos ilyen menüpont nincs a CIT hardvertesztben a Redmi Note 8-ban és a 9-ben sem. A sima Redmi Note 8 a jelek szerint PDC Tool-lal sem állítható be, mert a setprop parancs nem működik az ADB-ben, nem sikerül diag módba kapcsolni. Úgyhogy sajnos nekem sincs digis VoWiFi a Redmi Note 8-on.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
törölt tag
válasz wwenigma #23445 üzenetére
"Megis mit cafoljak?"
Pl. ezt:
Néhány itteni fórumozó már 2014-ben látta azt, hogy:
- az 5 Mhz duplex semmire sem lesz elég"Az ilyen milettvolnaha...."
Tévedésben vagy: nem utólagos "mi lett volna ha" típusú megjegyzésekről beszélek. Nem 5 év elteltével mondták, hogy a digi mindhárom frekvenicablokkra ajánlatott kellett volna tegyen, hanem még a tender lezárása napján mindenhonnan az folyt, hogy minimum 15MHz duplex kell egy értékelhető szolgáltatáshoz!"Van par ember aki folyamatosan károg ugy hogy senkit nem erdekel a hulyeségük"
Viszaolvastam a "hozzászólásaid": ha valaki logikai síkon próbát neked valamit megmagyarázni, akkor te rendre lehülyézed a másikat, személyeskedsz. Érveid évek óta nincsenek. Ebben a műfajban neked van rutinod, így a továbbiakban bármit is írj: igazad van.... -
-
csacsi67
addikt
válasz wwenigma #20761 üzenetére
Tudom miröl beszélek Ti vagytok Digi fannok. Ne irkálok olyat ami nem vdné a valóságot ha bármelyiket megcáfolod Neked adok igazat .Milyen szolgáltató az aki a XXI században csak a megadott település lakónak add sim kártyát anno amikor a Westel 900 elindult egyedül Bp.és Kecskemét volt lefedve .Bemetél ahol abban az idöben árusitottak sim kártyát és vettél nem kérdezzék meg hogy hol laksz-Nem kell ingyen adni a simet és nem 4 db .A mobiltelefon szolgáltatás mint a nevében is benne van nem helyhez kötött . .Ez komoly cég. Olvas d már el a vezetékes Invitel tipicot .3/4 éve nem müködik egy normális WEB lapjuk ide oda passszolják az ügyfelet .A multkor reggel 8 tol 14 ig hivtam az üfsz 3 db telefefonról 14 órakor sikerült ügyintézövel beszélnem.Ennyit az általatok nagyra tartott Digiröl majd ha ezeket megtudod cáfolni légyszi válaszold meg.
-
lócitrom
őstag
válasz wwenigma #17809 üzenetére
ez fain, de ez meg ugye nem adatkártya. lenne rá egy tippem, hogy valamilyen forgalom valóban nem úgy megy valamilyen irányba, ahogy mennie kellene. csak jó lenne, ha valaki ebben megerősítene, hogy tényleg szolgáltatói krach vagy sem.
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
lócitrom
őstag
válasz wwenigma #17807 üzenetére
nyilván, de ez sem megoldás, ha nyilvánvaló, hogy más szolgáltató kártyájával ez a probléma nem merül fel. értem én, hogy valaki ennyivel letudja, de ez változatlanul nem a megoldás.
(az fasza, hogy a régi PH felület elrontja a formázást szerkesztéskor, ha a hozzászólás az újabb felületeken lett megírva.)
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
MODERÁTOR
válasz wwenigma #17702 üzenetére
A szolgáltatás pénzügyi oldalát tekintve szerintem szó sem lehet semmilyen tesztidőszakról. Ilyen nincs, hogy a hálózaton kívüli hívások 5Ft/perc, de tesztidőszakban előfordulhat, hogy néha ez 400Ft is percenként, de ki kell tapasztalni.
A tesztidőszak a technikai oldalra vonatkozik, vagy tudsz telefonálni vagy nem, vagy van net vagy nincs, ha egy hétig nem működik akkor sincs semmi, mert tesztidőszak van.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz wwenigma #17698 üzenetére
Szerintem egy sima körzetszámos telszám nem lehet emelt díjas, azok 06-90 és/vagy 06-91 szoktak lenni, ha jól rémlik. Vagy ha mégis, akkor az lenne a minimum, hogy erről a hívás felépítése előtt hangbemondás tájékoztatja a hívót. Egyéb esetben tuti megreklamálható, és ez az előfizető megtévesztése.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz wwenigma #17698 üzenetére
De a tesztidőszak nem a számlázási b@romságaikra kellene, hogy vonatkozzon, hanem a hálózat technikai dolgaira.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
törölt tag
válasz wwenigma #16960 üzenetére
Egyrészt ez hazugság. Ez egy kereskedelmi szolgáltatás, ÁSZFbe foglalva, és jogszabályok alapján nyújtják, nem ahogy kedvük tartja!
Arról nem is beszélve, hogy a számlázási rendszer nem mehet élesben béta tesztként, durva is lenne, ezek hitelesített, zárt rendszerek. Ilyen hibáknál a hatóság keményen előveszi a hitelesítő céget. -
mokus18
tag
válasz wwenigma #16949 üzenetére
Hm, akkor jelzem DIGI felé, ezt a két SMS-t... aztán lesz, ami lesz....
Köszi. Nem küld, mert azt írja, hogy sikertelen küldés.
De, akkor mi más lehetne? Ha egyéb app-ok a főkártyához vannak rendelve. (T-com)
A hívás amit számláztak az rendben van.#snowdog
apró malőr...Kérdezném, hogy akinél több kártya van, a részletezőben, a telefonszámokat külön szedi, vagy egyben hozza?
Nekem most csak vezetékesem, és 1 kártya van, de szétbontotta a forgalmat.[ Szerkesztve ]
-
mokus18
tag
válasz wwenigma #16941 üzenetére
Nekem tudod mi a fura, és lehet, hogy ez amit nem értek....
2 kártyás telefonban használom, elsődlegesen internet célból, ill. ahova ingyenes telefonálás lehetséges, ott akkor ezt.És mindenhol a fő T-mobileos számom van beállítva/regisztrálva, stb..
Akkor mihez regisztrálhat....
Az én Redmi Note 5 telefonom esetében, amit épp minap beszéltük, lehet a ludas? -
KTU
addikt
válasz wwenigma #16213 üzenetére
A vodához sok számot vittem ráhordozással, 1 - 2 éve még működött.
Rendeltem ingyen SIM kártyát weben, erre hordoztam a számokat."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
konki95
csendes tag
válasz wwenigma #16149 üzenetére
Természetesen a Roaming+ mód-ot kiválasztottam, de ez nem elég. Aki külföldön szeretné használni a szolgáltatást, annak az ügyfélszolgálaton keresztül vezet az útja. Bár ezt egy árva betűvel sem írják le hivatalos tájékoztatóikban, csak a Facebook oldaluk alapján lehet erre következtetni. Az ügyfélszolgálatot felhívva pedig meg is erősítették ezt az információt.
-
félisten
-
törölt tag
válasz wwenigma #14759 üzenetére
Sehogy. Amúgy még sehol, sosem mértem 10 Mbit/s-nél többet, de inkább max. 7-8 Mbit/s a standard valós le sávszél. Pl. az M1-esen Tatabányáig 2-3 hely - rádióárnyék völgy/lejtő - kivételével folyamatosan megy az 5-6 Mbit/s közötti natív SD stream tehát végig ezen érték felett kell lennie a sávszélnek. ... mert, a TVMosaic lejátszó program puffere az nagyon kicsi. Rögtön akad a kép/hang, ha nincs meg a sávszél.
Tehát a valós rendelkezésre álló sávszélbe még a natív HD TV stream sem fér bele, mert az kb. 12-13 Mbit/s. Megy-megy, de akad. (Olyan, hogy megy 10 másodpercet, megáll, "gondolkodik" 2-3 másodpercet majd megint megy kb. 10-et.)
A DIGI Online steamjeiből még a HQ is belefér, de az ugye nem natív. ... és nem is tudom mennyi lehet. Kb. 3-4 Mbit/s-re tippelem a HQ-t.
to n00n:
"És mégis mi értelme 4K videót nézni a kis telefon kijelzőn? "
Miracast is van ám a világon, aztán csapatjuk 65 zoll-on.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest