Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Intruder2k5 #26197 üzenetére
Mindig tanulok valamit...
-
TaaT
nagyúr
válasz Intruder2k5 #25646 üzenetére
Akkor ezt le kell tisztázni mert nem sok mindent tudok arról a flottáról (e-nett kft), de pl a számhordozás fizetős náluk, így a nővérem számát hagytuk elveszni amikor kihoztuk (mert az a szám nem volt fontos), ezért sem tudom pontosan hogy ilyenkor mi a helyzet. De majd utánanézek.
Give them hell Ukraine!
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #24850 üzenetére
ÁSZF:
A szolgáltatás éves szintű rendelkezésre állása, százalékban kifejezve: 98%ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bendegruz
őstag
válasz Intruder2k5 #24850 üzenetére
Azt nem tudom.Majd atbongeszem.
De kíváncsi vagyok másnál is volt-e ma ilyen kimaradás.Asus Rog Strix Scar III
-
bendegruz
őstag
válasz Intruder2k5 #24848 üzenetére
Mit nem értek?
Az hogy leáll az egész percekre azért kemény.Nem mintha fontos ember lennék csak kicsit ijesztő.Asus Rog Strix Scar III
-
veterán
válasz Intruder2k5 #24205 üzenetére
nem rémlik ilyen a tetőről, de nem kizárt. viszont vezetékes telefon volt, esetleg valami határon billegő dsl-t is el tudok képzelni. nem értek hozzá
hanyas vagy, te disznó?
-
n00n
őstag
válasz Intruder2k5 #23916 üzenetére
Nyilván vannak kivételek, nem is mondtam, hogy nem. Arra reflektáltam, hogyha nem jön meg a futárszolgálat SMS-e, akkor elküldik emailben is, nem akkor érvágás.
-
Ablakos
őstag
válasz Intruder2k5 #23916 üzenetére
Elég avuló módszer, de valóban van ahol szükséges.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Intruder2k5 #23030 üzenetére
Tőlem sem kérték soha. Elég azt mondani, hogy nano sim, vagy 4G képes sim kellene. Semmi nem kérdeznek, csak elővesznek egy új simet, kattint hármat a PC-n, és odaadják, hogy "tessék".
The Truth is out there...
-
4Grider
nagyúr
válasz Intruder2k5 #23030 üzenetére
Ha viszed a régi sim-et, akkor mindenütt ingyenes a régi (két évnél idősebb) sim cseréje. Ha nem viszed mert elvesztetted, akkor kell mindenütt érte fizetni.
-
4Grider
nagyúr
válasz Intruder2k5 #23026 üzenetére
Konkrétan az elveszett/ellopott Domino sim-et 4500 Ft-ért cserélik ki. Természetesen ott is -ahogy a Telenornál is - van kiskapu, de hivatalosan ennyiért cserélnek.
A Vodánál meg 2500 Ft ebben az esetben. -
bajoros
csendes tag
-
trec12
addikt
válasz Intruder2k5 #21605 üzenetére
Egyetértek. Én jártam az ünnepek között Sárvár-Szombathely térségében, a két város között halott volt a városokban szinte mindenhol jó v. full térerő volt. Szóval ez így valóban messze van a "késztől"!
-
fekete.puma
csendes tag
válasz Intruder2k5 #21349 üzenetére
Nem nézek TV-t. A Diginet Aktív 50 előfizetés SIM kártyája használható lenne telefonban is?
-
DevKiller
senior tag
válasz Intruder2k5 #21152 üzenetére
Én ám abban biztos vagyok, hogy a következő tenderben elérnek valamit mert el KELL érjenek valamit.
A DIGI szerintem 100% hogy a 900-as blokkból fog venni, azt egyaránt tudja:
-2G
-3G
-4G szolgáltatásokra használni, és jól is terjed.
Szerintem azért is nem gyúrnak a beltérre, mert majd azzal ez úgy is megoldódik.
Addig meg minek? 22-es elméletivel fölösleges annyira építkezni.Ezért is nem értem a DIGI szándékát.. Minek neki ez az 5G-s aukció?!
Max sebességre tud gyúrni a 2100-al és a 2600-al, de ezek még gyérebben terjednek, ergo a Dúnántúli építkezés meg még mindig nehézkes marad.
5G-t 700 MHz-en meg egyenlőre fölös építeni, sokunk telefonja nem tudja egyáltalán.
Én azt mondom, minden akkor lesz rendben, amikor a kövi freki pályázat elindul és lezárul.[ Szerkesztve ]
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
veterán
válasz Intruder2k5 #21148 üzenetére
Ahhoz bizony még nagyon sok tornyot kellene építeniük. Ide Oroszlányra is kellene még legalább 2. De mivel sok helyen még egyáltalán nincs...
-
veterán
válasz Intruder2k5 #21132 üzenetére
Igen, Doggy Dog esetében is erre akartam kilyukadni. Itt van pl az én példám (ami a dunántúli gyenge lefedettséget is magyarázza). Tőlem tán még egy km-re sincs a torony (amiből 3 is van egy Oroszlányon, ami egy 18000-es kisváros), mégis itthon a földszinten VoWifit kell használnom, mert szinte alig van térerő. És, hogy ez hogy függ össze a dunántúllal? Úgy, hogy a torony helyzete a domborzat miatt komolyan meghatározza, hogy van e térerőd, vagy nincs. Még ilyen közeli toronynál is ez a helyzet.
De van itt Oroszlányon olyan hely, ahová ha bemész, semmi, ha 3 azaz három méterrel arrébb mész a helység elé, ki a kültérre, 3-as térerő van.
Egy szóval itt a frekvenciával is bajok vannak, ezért nagyon nagy merészség kell, hogy egy fontos számot egy az egyben átvigyél a Digihez. És bármennyire is bővítenek, ehhez a frekvenciához még nagyon, de nagyon sok torony kell ahhoz, hogy biztonsággal le lehessen fedni a nem teljesen sík vidékeket is. És majd ha ez sikerül, mármint a teljes lefedettség, majd csak akkor szabad neki pénzt kérni a szolgáltatásért. A havi díjra gondolok. Addig viszont max játszós kártyának jó. Ha pedig júliustól pénzt kérezért, visszaadom mind a négy kártyát. Talán egyet megtartok a net miatt. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz Intruder2k5 #21132 üzenetére
Szerintem meg egészen jól állnak. Én inkább azt nézem hogy hány lakost tudnak elérni és én ezt úgy 60-70%-ra saccolom.
Szerintem a következő év közepére egész jó lehet.Próbáld összehasonlítani, hogy hány tornya van a többi szolgáltatóknak megyénként.
-
Luissimo
veterán
válasz Intruder2k5 #21091 üzenetére
minden számlába beleteszik, marketingből kifolyólag.
Attol még tudnád használni az országban rengeteg helyen ingyen netre, ha nem ülsz otthon örökké a fatornyos kis városkádban
-
djsunstealer
aktív tag
válasz Intruder2k5 #20668 üzenetére
Bocsánat, rossz helyre ment a kérdés. Attól még a fejemet nem kell leharapni.
-
hazai
tag
válasz Intruder2k5 #20393 üzenetére
Szia sehol nem találom
Xiaomi redmi Note 3
Xiaomi redmi note 8 pro[ Szerkesztve ]
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
spileraaa
senior tag
válasz Intruder2k5 #19220 üzenetére
azért kérdeztem mert a listán szerepel Huawei Mate 10 Pro
de ezt nem latom rajta Huawei Mate 10 akkor vajon tudhatja ez is a Volte es vowifi-t vagy sem?
mert pl a lite verzió nem tudja
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Tibko8
senior tag
válasz Intruder2k5 #19230 üzenetére
Csak nem te is váci vagy?
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #19217 üzenetére
Nézd, 5 éve nyerték meg a tendert.
Azért abban gondolom, egyetértesz, hogy ha nem faxukat vakarják közel 3,5-4 évig akkor már sokkal előbbre tartanának minden téren?![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #19213 üzenetére
Teszt vagy nem teszt azért az 1,4Mb/s letöltési sebesség nagyon gyenge, még 3Gn is, nem 4Gn. Mi lenne ha nyílt szolgáltatás lenne és bárki előfizethetne?
Meg az is, hogy az egy esemény, hogy a fővárosban lehet beltéren használni -
olajbogyo
aktív tag
válasz Intruder2k5 #18662 üzenetére
Szia!
Én a cimborámnak adtam egy sim-et, mert ő sem kaphatott.......
Lőn világosság, megy neki otthon a házban is, mint állat. Ha nem lennél tőlem messze, (nem tudom hol laksz) simán adnám a 4. igényelhető SIM kártyát neked, mert te már sokat segítettél, másnak, és nekem is, más fórumon is."Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
Watt25
veterán
A Facebook hozzászólások alapján hiány van a telefonokból is, kétlem, hogy csak úgy vehetnél egy telót.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
DrBubo77
Topikgazda
Nekem van egy. De visszatértem a korábbi Samsung telómra.
Ezt nem hirdetésnek szánom.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
szaboi6512
őstag
Nekem sem volt mobil előfizetésem mikor kihoztam a telefont simmel.
"Teszt SIM-et nem kaphatok mert a lakóhelyem még nem lefedett terület"
Ettől még mobilt kaphatsz véleményem szerint, Nincs kiírva hogy csak mobilelőfizetéshez adnak, de ezt nem mondom tutire, csak tipp.ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
szaboi6512
őstag
válasz Intruder2k5 #18654 üzenetére
Az árlista 2019. július 4-étől a következő árlista publikálásáig érvényes új és meglévő lakossági Előfizetők
részére.ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
nyitom
aktív tag
válasz Intruder2k5 #18407 üzenetére
Igen, de ez nmhh döntés már túl megy minden határon és ez amúgy is a hatalommal való visszaélés, ami már büntetőjogi kategória. Ha nem világos, nézz utána!!!
[ Szerkesztve ]
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz Intruder2k5 #18384 üzenetére
Azzal egyet értek, hogy tegnap egy kicsit mindenki feszültebb volt és sokféle írás született, de én úgy látom te szinte mindent letöröltél.
-
nikos21
aktív tag
válasz Intruder2k5 #18379 üzenetére
Értem én " "
-
Lackooo84
nagyúr
-
DonMaster
addikt
válasz Intruder2k5 #18054 üzenetére
Persze ertem . de ameg nincs fizikailag bekotve addig vissza is mondhatja es az kb 15nap addig meg hasznalna a simet barhol mert hivatalosan nincs digije igy a digi nem is tud oda szamlazni . inkabb az ilyen vissza eles miatt van igy bar a megfogalmazas sem 100as de az a digi baja.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
pjen
félisten
válasz Intruder2k5 #18054 üzenetére
Szerintem ez a DIGI hülyesége megint.Megfogalmaztak egy előírást,és utána gondolkodtak.Én egyszer jártam így,alá írtam a szerződést és a bekötés előtt lemondtam,nem történt semmi.Gondolom digi is erre gondolt,egyszerűbb a bekötésig ki sem adni a kártyát,mint útána tiltogatni.
-
anadroid
senior tag
válasz Intruder2k5 #18048 üzenetére
Rajta van.
Azzal van gondom, hogy - mint az manapság szokás - egyéni módon „fejtik ki az igazságot”.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz Intruder2k5 #18046 üzenetére
Tesztkártyát.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
peter889
őstag
válasz Intruder2k5 #17980 üzenetére
Értem. Ha előre láttam volna, most mi lesz, akkor drágább telefont vettem volna. Már mindegy.
Jó lesz nekem egyelőre a korlátos vodafone net. Aztán meglátom. Függővé teszem pl. attól is, hogy januártól mennyibe fog kerülni a korláltlan digi net.
Köszönöm mindenkinek a választ. -
peter889
őstag
válasz Intruder2k5 #17960 üzenetére
És miért nem?
-
DonMaster
addikt
válasz Intruder2k5 #17715 üzenetére
[link] de gondolom ez az összefoglalóban is benne van, itt kell írni bárminemű digi mobil hibával kapcsolatban, legyen az hálózat vagy számlázás is.
Persze elkel, de mobilon csak az level 1- találja be aki lepattinthat, még emailben eljuthat a level 2 level3-nak is aki tudja a megoldást, és meg is csinálja. nem csak lepattint.
a nem netezik és a digi mobile azért nah. az hagyján hogy neten könnyebb befizetni és kell a digi online hoz, de hogy érted korlátlan nett havi 0ft-ért ahol van térerő , és a valaki nem netezik azért ez szerintem összeférhetetlenség, föleg digi teszt üzemben , mikor a tesztelésre irsz alá, hogy teszteled ha nem netezel szóval nah, a legnagyobb erősséget nem használod, nincs benne logika,
ettöl függetlenül, jogos a felvetésed, de nem logikus.
emellet, mikor a sim-et átveszed elmondják, hol kell panaszt bejelenteni.
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz Intruder2k5 #17711 üzenetére
jogos, de a digi nem véletlenül csinált a digi mobil-hoz külön panasz bejelentőt, ott kell megtenni és akkor kilesz vizsgálva, nem telefonban .
kicsit fapados a Digi etéren. mert ugye rendelésnél a személyes a leggyorsabb és célra vezető a netes és telefonossal szemben. ellenben digi mobile hibával viszont a netes bejelentés a célra vezetöbb és gyorsabb és biztosabb. kiérti ezt.
-
viktorhu
veterán
válasz Intruder2k5 #17711 üzenetére
Ebben egyetértek, de ez meg ilyen tipikus ügyfélszolgálati hozzá nem értő hárítás. Ilyenkor nem tehetünk mást, mint hogy mi mondjuk ki, hogy reklamációt szeretnénk indítani, és akkor majd hozzáértő fogja megvizsgálni, hogy mi történt. (Igen, nem így kellene mennie, és de igen, így megy.)
-
viktorhu
veterán
válasz Intruder2k5 #17703 üzenetére
Ez pont ugyanolyan technikai hiba, hogy egy hívás valamiért hibásan jelenik meg a rendszerben. Ezeket is csak így lehet kiszűrni.
-
kano
nagyúr
Én is ezt gondolom csak nem fejtettem ki ennyire részletesen.
C_hris
Azért az csúnya lenne. A végződtetési díjak maximumai azt hiszem, hogy rendeletben meghatározottak.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
C_hris
tag
Egyébként a T-com, T-mobile így simán el tudja lehetetleníteni a Digit, elég csak annyit tennie, hogy a Digitől hozzájuk minden hívás 400 Ft lesz.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Intruder2k5 #17701 üzenetére
Ezert mondom hogy a hibakat a rendszerben most kiszűrjük és utana mar nem lesznek ha vége a tesztidőszaknak. Mindenfelekeppen reklamalni kell. A problémák elkerülhetőek ha valaki nem hasznalja a tesztidőszakban, en legalabbis addig egy minimalis megértést elvárnék minden tesztelőtől.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
enginev3.0
félisten
válasz Intruder2k5 #16950 üzenetére
Valaki csukja már be a száját
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Ksix
tag
válasz Intruder2k5 #16367 üzenetére
Becsapós?! Nyilván van annyi eszük, hogy csak azokon a településeken dobálják be a szórólapot, ahol elérhető, nem? FTTH szórólapot sem dobálnak mindenhol.
-
Watson25
tag
válasz Intruder2k5 #16197 üzenetére
Az inviteltől van tv telefon és internet szolgáltatásom. Viszont a településen nincs digi mobil lefedettség. Ezek szerint én is köthetek szerződést digi aktív 50 es csomagra?
-
Beca1990
senior tag
válasz Intruder2k5 #16197 üzenetére
de ahogy látom ez csak mobilinternet.
nekem hívásra is kellene. :) -
válasz Intruder2k5 #15561 üzenetére
én is ugyan ezt írtam, pedig nem olvastam vissza mjnden hsz-t...
a számhordozás nem meg megoldás az iphone-osok facetime/imessage problémájára... az apple-nek kellene frissítenie a rendszerét,hogy a +3650-es számot is felismerje ne csak a +3620/30/70-et
a másik része a dolognak az, hogy hivatalosan az iphone még nincs a digi mobil támogatott készülékek listáján,ebből adódóan érthető a "hiba"...de mielött az iphone tulajok beleugrottak volna, informálódhattak volna ez ügyben a diginél is meg az apple-nél is... de elsősorban a diginek kell majd jeleznie a gyártó fele,hogy vegye nyilvántartásba a szolgáltató körzetszámát,de gondolom ez a tesztidőszakban nem fog bekövetkezni mostanában...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
orsib78
tag
válasz Intruder2k5 #15561 üzenetére
Mondjuk ebben igazad van... Cicaharc... Atment... Ha az emberek nem tudnak kulturaltan beszelgetni errol (koztuk en is), akkor inkabb ne beszelgessenek...
-
orsib78
tag
válasz Intruder2k5 #15531 üzenetére
Ez majd akkor is zavarjon, amikor mindenfele Androidos beallitas es problema miatt pattognak az uzenetek... Szerintem pont olyan aranyban merulnek fel az iPhoneos temak (a Digi szolgaltatasahoz kapcsolodoan), amilyen aranyban az emberek birtokolnak ilyen keszulekeket az orszagban. Engem egyik OS sem zavar. Nem ertem mi ezzel a baj?
-
seger
addikt
válasz Intruder2k5 #15276 üzenetére
Köszi! Elvileg minden adott!
-
kchris78
veterán
válasz Intruder2k5 #14101 üzenetére
de az akkoris 3000ft hogymondjatszilyet!!! (igen az elso 3 honapra 😁) ezt mar en is leirtam kb ketszer. Addig volt olcso a digi amig csak panelban szolgaltattak utps halozattal SOHO eszkozoket beepitve olcsoert. tarsas-csaladi hazas kornyezetben ott is bele kell tolni a penzt a halozatepitesbe ami draga es lassu.
-
abudai
csendes tag
válasz Intruder2k5 #14106 üzenetére
Mi változott meg? Családi ház gigás net 2250/hó.
-
b.lajos
tag
Nem a Digi védelmében, de egy kis pontosítás nem árt.
A Digi kezdetben is "jó árusított", az árak nagyjából hasonlóak voltak mint most csak épp a kezdeti maximum net 80/25 volt. Az általad említett 3000-es ár (nekem is az volt) kétéves hűség, tévé, telefon, net együttes előfizetése esetén egy évig volt érvényes, utána valamivel több mint 6 ezer volt, néha 8 ezer a telefon használata függvényében. Tekintve az akkori helyi szolgáltató 10/2- es net és elég silány tévé csatornák szolgáltatását tízen annyi ezerért, hát a digi megjelenése felüdülés volt, és ami a lényeg, azóta se lett rosszabb. Én ezt várom, tehát hasonló árpolitikát a mobil ágtól is.b.lajos
-
trec12
addikt
Mi az ami olyan horror drága jelenleg a Diginél? Még mindig hozzájuk igazodik a többi. A Telekom meg a Flippel jött ellene.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz Intruder2k5 #14090 üzenetére
Én azért erre nem vennék mérget. Amikor a digi bejött az otthoni nettel plusz tv-vel a upc 13e Ft-ot kért hűség nélkül a 20/10-re, meg pár tv csatornára. A digi nyomta le az árakat, rögtön 50 megabitet adott le/fel és 50 HD tv csatornát. Mindezt 6e Ft-ért. És azóta a gigabitnél tartanak 3e Ft-ért. 50 giga egyáltalán nem sok. A fiam ebben a hónapban 40 gigát forgalmazott youtube-on. Szóval ez az 50 giga jól ki lett találva.
A párom fent volt a balatonon, szerettem volna neki a 3 napra netet a vodafonnál. 1 gb mobilnet 7 azaz HÉT napra 2550 Ft. Na ez a gusztustalan lehúzás. A telenor is normálisabb, 1500-ért ad 2 gigát 30 napra.
Nekem az 1 giga kevés 1 hónapra. Útközben traffi hunter, messenger, skype, netes keresés, böngészés. Youtube semmi. És simán elment az 1 giga
Szóval nagyon remélem, hogy a digi beszopatja ezt a pökhendi, beképzelt gusztustalan társaságokat!
[ Szerkesztve ]
-
Kuter
senior tag
válasz Intruder2k5 #14089 üzenetére
Magyarországon minimum háromszor drágábban adja az összes szolgáltató és nem csak a telefonos cégekre gondolok, hanem mindenre ,mint a környező országokban ,mert sajnos megengedi nekik az ország vezetése.
És most jön a fordulat kivéve a Digi, érdekes módon emberi árban tudja adni a szolgáltatásait.És szép lassan elviszi a előfizetőket a többi szolgáltatótól. Pl a Telenor most jött ki az új tarifáival és szépen meg is emelte őket.
Már kalkulál az előfizető veszteséggel. És sajnos a megmarad emberkéken fogja behajtani az előírt éves hasznot.Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #14090 üzenetére
Lényegében megerősítettél abban (és trec-et), hogy ha a románoknál bírja a hálózat az 50GB/főt, akkor itt is bírná, tehát a azolgáltatók magatartása csak a profit maximalizálásról szól.
Nem kell itt "nonprofit" , "jótékonysági" , meg egyéb lózungokat bekeveri a társalgásba, nem azt írtuk. Hanem azt, hogy egy egészséges adatmennyiségre vágynak az előfizetők, amit furcsa mód más országokban ugyanazok a multi cégek biztosítani tudnak."De Neked is mondom, a DIGI is csak addig fog adni 1000Ft-ért 50GB-ot, amíg 20%-os a lefedettsége. Ha ez majd egyszer lesz 80-90 vagy még több, már az ára sem ennyi lesz."
Akkor szerinted a románoknál miért nem emeltek árat az elmúlt 10 évben? Mert csak csökkentették az árakat, növelték az adatot, és a lefedettség az általad írt 80-90% is teljesült odaát.....[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Intruder2k5 #14089 üzenetére
"Ne gondold, hogy ha a DIGI elér egy bizonyos százalékú lefedettséget, akkor is ennyiért fog szolgáltatni."
Ha itt a teszt időszakra gondolsz dehogy hiszem. De nagyjából lehet sejteni, hogy jelentősen a többi alatt lesz az ár. Nem lesz kismillió egy csomag variáció, száz megabitek nem röpködnek majd, meg nem lesznek kiegészítő csoda csomagok. Egyszerű és átlátható lesz sok adattal, korlátlan beszéddel. Én ezt várom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #14086 üzenetére
Én azért rácsodálkozom arra, hogy pl. Romániában ugyanannyi frekvenciája van a vodafone-nak, mint nálunk, ugyanannyi lakosa van a 2 fővárosnak, mégsem omlik össze a román voda hálózata, és 2400 Ft-nak megfelelő lejért még a feltöltőkártyásoknak is havi 60GB-ot ad....
Ezek szerint mégis csak a profitról szól az egész...?....[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Intruder2k5 #14086 üzenetére
Hát szomorú vagyok! Kérjenek segítséget a Digitől. Hátha van tippjük! Persze csak vicceltem.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz Intruder2k5 #13780 üzenetére
Én napok óta csak fogom a fejem, hogy itt milyen okfejtések folynak a beárazással kapcsolatban. Már vártam mikor merül fel a tesztért cserébe honorálás. Komolyan nem is értem. Az emberek telhetetlenek? Vagy a többség tini és iszonyat naív? Vagy sok itt az unatkozó nyugdíjas és természetes hogy mindent is ingyen kellene hogy alá toljanak? De lehet csak az ország mentalitása ilyen és én vagyok a propeller hogy nem tudok vele azonosulni.
[ Szerkesztve ]
-
orsib78
tag
válasz Intruder2k5 #13786 üzenetére
(#13786) Intruder2k5: Mondjuk egy szoval sem allitottam soha, hogy realisnak tartom, hogy 0 forint a havi dij. Olvasd el az elso hozzaszolasomat ami ezt az egesz, hozzateszem felesleges, adok-kapokot katalizalta. Holott mindez elkerulheto lett volna, ha veszed a faradtsagot es a magyar nyelv szabalyai alapjan ertelmezed amit irtam.
(#13784) azka79: Sajnalom, hogy neked is csak ennyi jott le ebbol az egeszbol... Tenyleg...
Tisztelt forumtarsak. Tudom, hogy sokakat irrital a stilusom. Ezert elnezest kerek, de eleg oreg vagyok ahhoz, hogy megvaltozzak, de amint latjatok probalkozom, pl. nem irok csunya szavakat lehetoseg szerint, es probalok nem elkuldeni mindekit a busba. Viszont kimondom amit gondolok es nem kamuzok. Az persze mas kerdes, hogy igazam van-e. En nagyon szivesen folytatok ertelmes vitat barkivel, aki hajlando helyen es helyesen ertelmezni amit irok/mondok. Ehhez meg az sem kell, hogy igazam legyen. Engem ez nem zavar. Viszont vegyuk mar a faradtsagot es tiszteljuk annyira embertarsunkat, hogy nem kuldunk el valakit a csaba es nem keressuk a konfliktust automatikusan csak azert mert nem szimpatikus az illeto. Azt hiszem az itt levo dolgok, nagy resze hipotetikus es azert beszelunk rola mert erdekel bennunket, nem azert mert tudjuk mit hoz a jovo. Es persze almodozunk is aztan majd max. belelog a bilibe a kezunk. Nem kell mindenaron gorcsosen ragaszkodnia senkinek az igazahoz, mert az igazsag a Diginel van ez esetben. Szoval probaljunk meg egyutt almodozni, gondolkodni ezeken a dolgokon ahelyett, hogy sportbol lehulyezunk masokat. Erveket utkoztessunk a szemelyeskedes helyett.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz Intruder2k5 #13786 üzenetére
"0"
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
kano
nagyúr
válasz Intruder2k5 #13782 üzenetére
Náluk legalább van térerő mondjuk nagyon sok helyen. Szóval itt hiába tudnák 5 Ft-ért telefonálni, 0 Ft előfizetési díjjal, ha nincs is hálózatuk ott ahol akarnék.
Szóval...
És egyébként én most is "ott" vagyok a másik 3 szolgáltató egyikénél. Az más kérdés, hogy amíg BP-en vagyok és ingyenes lesz a konstrukciójuk, addig lehet, hogy használni fogom (de amilyen gyorsan haladnak náluk a dolgok, lehet, hogy ebben az évben már nem is tudnám igénybe venni).„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
addikt
válasz Intruder2k5 #13775 üzenetére
tudtommal dec 31.-ig van tesztüzem
ahogy ezt elindították az alapján jan 1.-én lesznek publikusak az árak iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
kano
nagyúr
válasz Intruder2k5 #13771 üzenetére
Azért írtam, hogy "díjcsomagot". Elvileg fizetsz érte 5Ft/perc percdíjat. És mondjuk még elég korlátozottan is használható sajnos. Vidéken még sok helyen nincs lefedettség.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
orsib78
tag
válasz Intruder2k5 #13755 üzenetére
Nos tudom, hogy jol hangzik a 0 forintos percdij, de azert a sok tesztelessel, hibabejelentesekkel megis csak elvegezzuk a Digi helyett a hazi feladat egy reszet. Szoval ha neked az idod forintosithato, akkor nem 0 forint az a havidij. Tehat aki most segit, az jo fej es ez a segitseg vegso soron majd forintosithato bevetel lesz a Diginek, ezert ez egy kedves gesztus lenne. Ha megfeleloen ertelmezed a szavaimat, akkor a szohasznalat alapjan lathatod (pl. felteteles mod hasznalata), hogy egy reszemrol nem egy flame a Digi fele, csak elgondolkodtam ezen a dolgon. Eszem agaban sincs visszaadni a kartyat a Diginek es biztos vagyok benne (remelem), hogy olyan szamokkal jonnek majd, hogy ez ne is meruljon fel.
-
zolee001
őstag
válasz Intruder2k5 #13116 üzenetére
És persze azt is ingyen, vagy max. 1000Ft-ért...
Á dehogy, a szolgáltató fizessen ,hogy a user használja :-)
-
vohanyi
senior tag
válasz Intruder2k5 #11596 üzenetére
Ez az érdekes, hogy a Digi csinálta. Elvben valóban neki kell, hiszen minden feltétel adott, de ez nem számhordozás, ugyhogy bemegyünk...
-
Márton
nagyúr
válasz Intruder2k5 #8943 üzenetére
persze, hogy éjjel visszatalálj az ágyba
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #8752 üzenetére
Invitelhez sosem volt szerencsém, még tán látogatóban sem, utána se néztem, úh csak a digiről beszélek.
Sztem azt se venném észre, ha az invitel megszűnne -
dchard
veterán
válasz Intruder2k5 #7779 üzenetére
Ha meg nem sértelek benneteket: ennek semmi értelme nincsen. Sem egyik, sem másik állítás nem bizonyít semmit. Alig egy hónap múlva elindulnak, akkor kötelező jelleggel publikálniuk kell a hivatalos lefedettségi térképet, amit az NMHH ellenőrizni fog (hivatalból). Abból ki fog derülni nagyon jó közelítéssel, hogy hol mi várható. Ezeknek a kép posztolásoknak, meg Cellmapper belinkelésnek az ég világon semmi értelme nincs.
Azon gondolkodom, hogy mi egyebet lehetne még hozzáteni ehhez a témához, de nem jut eszembe semmi, amit legalább 50-szer ne tárgyaltunk volna már ki.
Össze kéne dobni egy tank benzinre, és furikázni kicsit budapesten a mérőtelóval, abból lehetne némi adatot gyűjteni
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Kronos3000
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #7689 üzenetére
A minap írtam, hogy Vác belvárosban sem látni a DIGI hálózatot, nos ma újra scanneltem egyet, de már kültéren, és így megvan. Szóval bár méréseket nem csináltam, de gondolom akkor itt is harmatgyenge a jel.
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #7689 üzenetére
Nálunk Isaszegen sincs egyáltalán....
-
trec12
addikt
válasz Intruder2k5 #7687 üzenetére
Sokkal több helyen van lefedettség mint a térkép mutatja, jellemzően sűrűn lakott részeken. Szerintem 1000-ért vinni fogják mit a cukrot, inkább attól "félek" a hálózatra nem lesz jó hatással. Azért reménykedem csak jól kiszámolták ott a Diginél.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Intruder2k5 #7673 üzenetére
Mótvá
Topikban először a világhálón!!
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest