-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz #29810560 #19408 üzenetére
Jó megoldás az IPv6 lenne, sajnos diginél csak kábeles nettel megy, mobilneten még nem. IPv6-on publikus ip címek vannak, nincs NAT-olás, ott nem kell attól félni, hogy elfogynak az ip címek. Úgy tűnik digimobillal az IPv6 egyenlőre még csak álom és sokáig még nem is lesz valóság.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
-
anadroid
senior tag
válasz #29810560 #19394 üzenetére
Nem kell feltétlenül APN-t állítani, csak olyan telefont kell használni, ami kapásból tudja. Pl. Galaxy Note 8 és 9.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #29810560 #19402 üzenetére
Még nem használtam a Digi roamingot, mert pont akkora lett mikor hazaértünk a nyaralásból. Ha egy héttel később nyaralunk, akkor már tudtam volna használni. Azóta pedig még nem mentünk külföldi kirándulásra. Ettől még, hogy én nem használtam, mások tapasztalatait olvastam, és mivel tudom, hogyan működik leírhatom erről a véleményemet. Nem?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #29810560 #19400 üzenetére
Gyerekeimnek most is ott van a sim kártya netezni a telójukban, ahogy nekem is. Ha nem lesz drága a szolgáltatás, akkor nekik marad is. Nekem nem, elvagyok a Telenoros kártyámmal. Külföldre menetkor pedig vagy átállítjuk az ő kártyájukat, vagy nem. Lényegtelen, az enyémről és a feleségeméről tudunk telefonálni. Net van a csomagomban 8 giga az új azonos árúban már 15. Jelenleg sem használok többet.
Igen, ha kimegyek nem akarok állítgatni, azt nézni, hogy most kapcsolódott-e a kintihez, vagy nem, váltsak +-ra majd vissza vagy nem. Megyek keresztül országokon, akkor legyek elérhető kapcsolgatás nélkül.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #29810560 #19397 üzenetére
Nem vagyok rossz véleménnyel az emberekről, nekem is van sok ismerősöm akiknek én segítek, diplomások, nyugdíjasok, nyugdíjas diplomások, ha elmagyarázom nekik utána ők is tudják. Használnak mindenféle kütyüket. Viszont azt is tudom róluk, hogy ha valamit lehet egyszerűen csak használni, akkor inkább fogják azt még ha kicsit drágább is mint azt amivel bajlódniuk kell. A másik probléma pedig az, hogy nem mindenkinek van olyan ismerőse aki tud segíteni. Olvasgatod gondolom a fórumot, hányszor van olyan, hogy leírjuk egy router beállításait valakinek, de nem megy neki, és ha megkérdezed nincs valaki a közelében aki ért hozzá, hogy segítsen akkor a válasz az, hogy nincs. Az ilyen emberekből indulok ki, ők is szeretnének spórolni, olcsó szolgáltatást használni, de nekik macerás ha állítgatni, kapcsolgatni kell, mert nem értenek hozzá, vagy nem is akarnak érteni hozzá, évente kétszer használják, el is felejtik mire újra kell, majd külföldön jut eszükbe, hogy valamit kellett volna tavaly is állítgatni, aztán káromkodnak, hogy nem megy. A Diginek nincs szüksége rájuk? A Diginek nagyon sok előfizetőre lesz szüksége, hogy visszatermelje neki a hálózatra elköltött milliárdokat.
Engem nem veszítenek el, ha más nem a gyerekeimnek marad a Digis kártya, vagy cseréljük 50 gigás adat simre a kártyás Telenoros mellé, attól függ hogy mennyi lesz a havidíj. Nekem van mellette Telenoros Blue+ L, egész héten úton vagyok az országban, nekem kell hogy elérjenek mindig, és legyen netem mindenhol.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #29810560 #19395 üzenetére
Nem magamról beszéltem, csak ismerek sok embert, sokféle területről, sokféle végzettséggel. Nyomhatja a Digi így, ahogy van, ha nem akar sok ügyfelet, de ha az átlag felhasználók között az terjed el, hogy itt macerás a roaming, állítgatni kell mindig valamit, akkor maradnak a másik 3 szolgáltatónál. Nem életszerű a dolog. Nézz szét nem informatikusok között is. Sok ember egy rohadt keresést nem tud normálisan csinálni a google-el. Nem tudják hogy kell keresni, nem hogy majd apnt állítgatnak, meg roaming módok között váltogatnak.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #29810560 #19390 üzenetére
Látom nem érted, vagy nem akarod érteni. Gondolom a családodban mindenki informatikus. Azt kellene felfognod, hogy mivel a többi szolgáltatónál ez megy, kapcsolgatás nélkül, akkor ha Józsi a traktoros, belevágja a Digis kártyát a telójába, és elmegy görögbe gyrost enni, és haza akar telefonálni, de nem tud, akkor nem fogja tudni mi a gond. Nem nekem okoz gondot átállítani, és nem azoknak akik itt fórumoznak, hanem azoknak, akik nem techguruk, bár azért nyáron volt nem kevés fórumozó is akinek volt gondja az átállítással, pedig aki idejár, általában kicsit legalább ért a kütyükhöz, talán az átlagnál jobban.
A tv nyilván az én dolgom, hogy behangoljam, de nem minden csatornaváltásnál kell újrahangolni. Mert ez a Diginél most kb ilyen, országokon belül is van, hogy váltogatni kell normál és pluszos roaming között. Nem esik nehezemre, de ha fizetsz valamiért, amit máshol megoldanak, akkor működjön itt is. Nem most, most teszt van, majd akkor ha rendesen pínzért, havidíjért szolgáltatnak.
-
Zeki
nagyúr
válasz #29810560 #19390 üzenetére
Nagyon egyoldalúan látod a dolgokat. Fiatal lehetsz még.
Teszt időszakban elmegy hogy valami szar, körülményes,de rendesen fizetősen már tojnak majd rá az emberek, mert NE magadból, vagy pár tucat topiklakóból indulj ki, hogy mindenki keni vágja a mobilokat, hálózatokat, aktiválgatásokat. És pont ezért nem fogják majd ezt választani. -
sfdrakex
nagyúr
válasz #29810560 #19388 üzenetére
Pontosan így van. Ha a többi szolgáltatónál nem kell kapcsolgatnom semmit, akkor gondolom a Digi is megtudja oldani. Nyilván ingyen nem várom el, hogy a drágább, de számunkra egyszerűbb roamingot fizesse, de ha már havidíjat fizetek érte nem akarok kapcsolgatni semmit. Nem azért mert nehezemre esik, de sokaknak probléma lehet. TV jó lenne olcsóbban/ungyen, de nem tudnád menteni a csatornákat, mindig kerestetni kellene amit éppen nézni akarsz?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #29810560 #19382 üzenetére
Más szolgáltatónál nem kapcsolgatom a roamingot, állandóan be van kapcsolva. A legtöbb embernél. Van amelyik országban van sima és pluszos partnere is a Diginek, van mikor váltogatni kell, attól függően melyiken megy a szolgáltatás. És ahogy a Telenornál semmi dolgom ha külföldre megyek, itt se legyen. Kétszer kapcsolgatni is több mint a nulla. Nem okiz gondot. Nekem. Viszont akik csak használni akarják, mint más szolgáltatók szolgáltatását, azoknak probléma. Ha fizetek érte, legyrn plug 'n play. Kártya a telóban, és használim, bárhol.
-
dreko
aktív tag
válasz #29810560 #17930 üzenetére
azaz, számomra az a leg meglepőbb, hogy MI9 dualsimes telefonról hívom az MI A1 dualsimes telefont, mindkettő VoLTE képes és ki is jelzi, hogy VoLTE, ráadásul mindkettőben telekomos és digis sim van, de amikor hívom digis számról a digiset Egerből, sokkal tisztább a hang és kijelzi a készülék, hogy HD, szemben a T-com- T-com iránnyal, ami tompább...
-
válasz #29810560 #16492 üzenetére
szia!
Nekem se az auto setup nem indul el, se a saját gépnél nincs semmilyen zte eszköz... Eszközkezelőben lát zte eszközt, de nincs hozzá illesztőprogram... Tehát ez másnál pikk-pakk kapásból működik? Király... 3 gépen is próbáltam Win7/8/10 alatt és semmi. Próbáltam Dlink dwr 116-os routerrel, elvileg felismeri a digi sticket, de képtelen csatlakozni a mobil netre.
[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
DevKiller
senior tag
-
Pferi
senior tag
-
snowdog
veterán
válasz #29810560 #16307 üzenetére
Ha elolvastad volna amit az előbb írtam, akkor talán meg is értetted volna, hogy miért most írtam. A write only módot meg talán nem pont neked kellene felvetned, ha már egy hozzászólást sem olvasol vissza!
(#16310) herdsman12
Igazad van, csak az 500 feleslegesből próbáld meg kihámozni a 100 hasznosat! Már ha van rá elég időd. Megjegyzem az enyémeket azért a 100 közé sorolnám.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz #29810560 #16227 üzenetére
Észre sem vettem, hogy aktiválni kell, jó, hogy benéztem a fórumra.
Ezzel a percdíjjal, meg a 488Ft/1GB-al roamingnál is a Digi a legjobb. Mondjuk ebből kiindulva, lehet a tesztidőszak után a belföldi díj sem lesz több. Versenytársak mikor lépnek már?
-
m_kovacs
tag
válasz #29810560 #16153 üzenetére
Nokia 6.1 Android 9
Ezen a telefonon nincs SIM Toolkit nevű alkalmazás. de a javasolt "SIM eszközkezelő" menüpont sincs.
Akkor hogyan is kell a Romaing+ módot beállítanom? Az áruházból két SIM buzerátort már kipróbáltam, nem akarom az összeset végig próbálni, inkább megkérdezem.
Köszönettel m_kovacs -
wwenigma
Jómunkásember
-
trec12
addikt
válasz #29810560 #16080 üzenetére
A Digi ismét megmutatta, hogy full komolyan gondolja a baráti árazást. Sejteni lehet, hogy a tesztüzem után sem fognak elszállni az árak. Nagyon kíváncsian várom mit hoz az ősz? A piacon biztos lesznek még bizonyos fúziók, érdekességek és remélem nem a Digi kárára hanem előnyére...
[ Szerkesztve ]
-
Rómeó
aktív tag
válasz #29810560 #16059 üzenetére
Anno a vidanetes korszakban meg is fordult a fejemben,de jött a DIGI,az elsők között ugortam rá,minden ok vele,remélem a mobilos rész is hamarosan rendeződik!
Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766
-
petakpa1
őstag
válasz #29810560 #15441 üzenetére
Köszi!
Nem is lehet nem NAT-olt címet kérni egyáltalán? Nekem pont arra kellene ez a cucc, hogy egy olyan helyen tudjak ip camerát üzemeltetni, ahol nincs, illetve méregdrágán van csak vezetékes net. Digi MObil elérhetőség viszont épp lenne a térkép szerint
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
dethroner
veterán
válasz #29810560 #15347 üzenetére
Látod, csak jártál be az ügyfélszolgálatra, ha kint hideg volt fűtöttek rád, ha meleg volt ment a klíma, kellett világítani is. És még annak az ügyfeles kiscsajnak is fizetést kell adni, aki bevonzott oda téged rendszeresen. Ennyibe kerül hogy láthattad őt. Képzeld el, ha meg is d.gtad volna, akkor mennyit fizethetnél
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Brandynew
őstag
válasz #29810560 #15347 üzenetére
Mint más szolgáltatóknál, a Diginél sem lehet egyből megnézni a számlát, ahogy megjön az e-mail. Pár napot mindig is várni kellett.
Nyilván véletlenül telefonáltál/küldtél sms-t a Digis számról (vagy családtagod). Nem számláz csak úgy ki senki se neked 2 ezer Ft-ot viccből.
-
dethroner
veterán
válasz #29810560 #15107 üzenetére
Ne viccelj, neked mint törzsvendégnek az ügyfélszoláton, nem tippel, hanem biztos infóval kell rendelkezned. Ha nem, akkor mars be az irodába és kérdezd meg a csajszitól
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #29810560 #14653 üzenetére
Ha szeretnél játszani vele, csak sajat felelősségre: E5885Ls-93a 4PDA topik - firmware-ek . A 00-ra vegzodok a global verziósok és joval ujabbnak tunnek mint ami neked van rajta bár több mint 1 éve volt szerkesztve a hsz amiben irjak. 29 oldal a topik, google translate-tal olvasd vegig elotte. A jelenlegi firmware mentéséről is van leiras: [link]
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
z67
őstag
válasz #29810560 #14653 üzenetére
Bocs nem nekem írtad, de nekem is az van. Nincs most a közelemben, de a felület az magyar. Csak Telenoros. Lehet írtam, de jól meg is szívattak vele. A Huawei 0680-as vonal ígért fw, frissítést a József krt-on, de a TMX beintett a helyszínen, mondván hogy lejárt garanciás eszközzel nem hajlandóak foglalkozni. A márkaszervizben. Írtam a vásárlók könyvébe, várom a választ.
[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
válasz #29810560 #14647 üzenetére
Nekem van egy akkus E5372 Mifi-m, ami Telenor-os, és ebay-esen lett függetlenítve, de hiába, mert csak a Telenor hálózatán megy kifogástalanul 4G-n. Telekom-os és Digis kártyával is csak 2G-re áll rá mauálisan.
Német mobil szám mennyiért hívható a Digis kártyával?
-
orsib78
tag
-
orsib78
tag
-
flesh
aktív tag
válasz #29810560 #13991 üzenetére
Én DIGI K1-et használok, duál SIM-es és megy rajta rendesen a VoLTE és a VoWiFi is!
Ha repülő üzemmódba teszem és bekapcsolom a W-Fi-t akkor is tudok hívás kezdeményezni és hívást fogadni. /WiFi only/Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
törölt tag
válasz #29810560 #13510 üzenetére
No, meg is jött a válasz a #13510 hozzászólásban jelzett bejelentésre.
Tisztelt Előfizetőnk!
Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését.
DIGIMobil szolgáltatásunk év végéig teszt üzemben zajlik, egyelőre ebben a hónapban még nem kerültek lassításra azon ügyfeleink, akik túlforgalmaztak.
Köszönjük megkeresését.
Tisztelettel:
---------------------------
...... Tamás
Ügyfélkapcsolati ügyintézõ
Customer Service[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz #29810560 #13868 üzenetére
Az MSAN doboz optikán van, onnan pedig a régi rézdróton kapod a telefont. Azaz a bekötés óta semmi sem változott a szempontodból, mégis VoIP-on vagy, azaz VoIP-ra kerültél már valószínűleg.
A VoIP adapter nem nálad van, hanem az MSAN dobozában az utcában."Amikor mindenhol kialszanak a fények nálam még csörögni fog a telefon ... feltéve, hogy a központban is lesz áram. :D"
Ez igaz, mert az utcában az MSAN-nak is van egy kis akkumulátora a telefonod táplálásához és a saját működéséhez ilyen esetekre. Ez az MSAN-os megoldás egyik előnye, hogy nincs nálad külön doboz/HGW.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz #29810560 #13803 üzenetére
Anyira nem is jó fejek (sőt kifejezetten nem jó fejek itt a MOMban).
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
DarkByte
addikt
válasz #29810560 #13398 üzenetére
Gyanítom hamarosan be lesz állítva az a lassítás ígyis-úgyis, szóval most ideig-óráig örülhetsz, de ennek egyszer úgy is vége szakad.
Én úgy, hogy most már melóban nem használom a WiFi-t, csak otthon, és út közben is simán elindítok videókat, hallgatok YouTube Music-ot max. minőség szint mellett, így is alig járok 5GB-nál hónap eleje óta. Előtte 1GB-s mobilnetem volt, azt is be tudtam osztani.
Ha a víz ingyen lenne, akkor se hagynám nyitva otthon a csapot a kádban, csak mert megtehetem.Amúgy pár éve volt teljesen korlátlan Telenor flottás internetem (közben megszűnt a csomag). Sosem forgalmaztam 50GB-ot havonta. Pedig minden sync és app frissítés aktív volt a telefonon, hogy had csinálja 4G-ről is. Tény, nem néztem TV stream-et non stop. Valahogy nem igényem, na meg eleve nem tudom azt a szemetet 24/7-ben nézni amit itthon TV adásnak neveznek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen egeret válasszak?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest