Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Brandynew #26322 üzenetére
az azért tényleg meredek néha, ami a diginél folyik. hogy a háromféle ügyfélszolgálat nem ugyanabból az adatbányából dolgozik, meg a helyi szerelőt kell lefizetni, hogy ne 60 nap múlva dugják át a hálókábel távolabbi végét egy másik portba.
és biztos vagyok benne, hogy nem kevés ügyfelet vesztenek el olyan dolgokkal, hogy harminc napra vállalnak egy bekötést, de valójában sokszor két hónap alatt jön csak össze, miközben a telekomtól másnap hívnak, hogy mikor jöhetnek kötni. és az átlagügyfelet nem fogja érdekelni, hogy miért jobb a dvb-c, csak azt látja, hogy az egyiknél sokkal hamarabb lesz tévéje-internetje. ahogy azt is többektől hallottam már, hogy azért nem a digi kell nekik, mert nincs felvevős box, a cégnek meg az se jut eszébe, hogy összeálljon mondjuk a satponthuval, és bepromózza, hogy nálunk akciósan vehet felvevős boxot, amit utána nem kell havonta bérelni...
de szerintem azt se kerülne sokba megoldani, hogy egy boltban meg tudják mondani, melyik boltban van egy adott telefonból.hanyas vagy, te disznó?
-
-
MDanny
senior tag
válasz Brandynew #21987 üzenetére
Szia, a digis kártyád a másodlagos SIM? Ugyanis a VoLTE az adott szolgáltató térerőjelzője előtt szerepel, tehát ha a DIGI kártya a második, akkor az van VoLTE üzemmódban, Telenornál pedig nem biztos a VoLTE kijelzés. Amúgy tőlük külön kell kérni a VoLTE tiltás levételét, addig nem lesz aktív. Onnan (is) meg lehet tudni, hogy üzemel-e a VoLTE, hogy hívás után a híváslistában szerepel az adott hívásnál ez a kifejezés.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
Rómeó
aktív tag
válasz Brandynew #16004 üzenetére
Csak ez a sim van benn, de már kipróbáltam mindent,olyan mint a kezdeti mobilkor,mikor mászkálni kellett az udvaron térerőért!
Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766
-
-
4Grider
nagyúr
válasz Brandynew #15994 üzenetére
Az NMHH leszorította a szolgáltatók közötti összekapcsolási díjakat 1 Ft környékére, viszont az sms nem jutott eszébe. Így a szolgáltatók egymás sms-eit piaci alapon (erősebb kutya ... alapon) végződtetik.
Hasonlít a sztori az EU-s barangolás során íhvott európai számok és az itthonról hívott európai számok árai közötti anomáliára. Mondjuk utóbbi miatt tavaly felébredt az EU, így a nemzetközi hívások ára EU felé is idéntől elkezdett csökkenni. -
-
félisten
-
senior tag
-
seger
addikt
válasz Brandynew #15349 üzenetére
Lehet igazad van, nekem még nincs kártyám, most tervezem elintézni a héten. Pont azért vagyok itt, hogy lássam milyen velemények vannak....
De!
Kicsit túl sokan írják, hogy túlszámlázás van, nem hinném, hogy mindenki elfelejtette, hogy használta volna hívásra vagy sms-re.
De majd kiderül mi is ez. -
RoyBatty
aktív tag
válasz Brandynew #14993 üzenetére
Az 5G hálózatok kiépítésénél nagyjából mintának lehet tekinteni a 4G hálózatok kiépítését (sőt a használt frekvenciáktól függően a kisebb cellaméret miatt több bázisállomásra is szükség lehet) a kísérleti fázistól az országos lefedettségig a Telekom nagyjából 3 év alatt jutott el. A telefon eladások növekedése a legfrisebb statisztikák szerint megállt a világon, azaz az emberek is elkezdték ritkábban cserélgetni a telefonjukat (korábban tipikusan 2 évente megtették ezt). E kettő alapján úgy tippelem, hogy Magyarországon országos lefedettségű 5G hálózat elérhető árú telefonokkal nagyjából 2022-23 táján lesz.
-
pjen
félisten
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Brandynew #14937 üzenetére
Értem én, hogy mindenki máshogy használja, te nem érted. Te írtad, hogy az átlag százgigákat, terrákat netezik, csak azért mert te ennyit elhasználsz. Legtöbb ismerősöm el van havi párgigával. Igaz nem youtubozunk, csak navi, mail, fb, messenger, képek, videók küldözgetése stb megy. Fiatalok persze máshogy nyomják, de száz gigával a többség el van.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
dethroner
veterán
válasz Brandynew #14928 üzenetére
Elkezdted már megint a mindennapi ámokfutásod?
~4000x2000 pixelt tudjanak megjeleníteni 6-7 colon is. Ha nem jó valakinek a szeme, belépőszintű mobiltelefont vásárolt, vagy egy gagyi, ezer Ft-os fóliával takarja el a kijelzőt, akkor nem fogja látni a különbséget, neki nem való a 4K, számára tényleg felesleges.Most miattad megnéztem egy UHD (nem 4K) kijelzős telefon (Sony Xperia XZ2 Premium) képernyő adatait.
5,8" méret és 2160X3840 pixel a felbontás, vagyis minden inch-re 577 pixel jut. Ha olyan hiperszuper a szemed, számold már meg mind az 577 képpontot 2,54 cm-n, vagyis 23 világító pontot milliméterenként, mert ha nem megy, akkor nem jó a szemed és takard el gagyi fólióval a kijelzőt, vagy vegyél belépőszintű telefont! Néha gondolkodhatnál is, mielőtt ömleszteni kezded magadból az idiótaságot![ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Brandynew #14922 üzenetére
2 év múlva 5G? A 4G lefedettség se lesz 90% felett. Ahol van 4G beltéren még ott is gáz sok helyen, rengeteg munka lesz még vele. Azt kívánom neked legyen igazad, de nem lesz. Többieknél elkezdődhet az 5G kiépítése 2 év múlva. 50 giga kevés. Írtad 4Kn nézni filmet mobilon. Ha már nagyok az igények ne 6 colon nézzünk már filmet 4Kba. 😃 Meg mobilon vágunk filmet? Lehet, de azért gondolom te is tudod, hogy nem ez a legkényelmesebb, és főleg nem átlag felhasználás.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
DonMaster
addikt
válasz Brandynew #14920 üzenetére
azt mondanám, hogy 2800Ft a nagyon minimál ár, ez lehet hogy lesz a többi kábeles nélkül, is, de lehet hogy csak azokkal lesz ennyi, nah mindegy ez még a jövő frekipályázat eredményekor kiderül.
mondjuk a mostani kb fél-év-ig vagy tovább tartó 0Ft-os ár és az 5Ft eu-ba és országon belüli árhoz képest sok.
de ezt tartom reálisnak mint már írtam 5-15euro-s csomagokra lehet szerintem számítani, max kevesebb ha full pakba minden vezetékes +mobil is.[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DonMaster
addikt
válasz Brandynew #14908 üzenetére
szerintem nem lesz az 2-3 év,
inkább úgy fogalmaznák, addig nem lesz minden csomag korlátlan amíg a Digi nem országos vagy legalább 90%-os lefedettséggel nem rendelkező 4G-n. és megszűnik a helyhez kötött előfizető lehetsz korlát,utána vagy maximum azt megelőzően 1hónappal várható a másik 3-nál a minden net korlátlan .
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
trec12
addikt
válasz Brandynew #14894 üzenetére
Mintha a vezetékes netet linkelted volna be. Itt a mobil, gondolom ezt akartad:
DIGI MOBIL OPTIM[ Szerkesztve ]
-
Tomix24
addikt
válasz Brandynew #14724 üzenetére
Ennyi marhaságot összehordani egy Hsz-ban... ember...
"50GB az egy átlagos reggel." - ez volt a hab a tortán.
Na de nem is írok többet, mert az hogy végigolvastam a Hsz-t meg a hozzászólásokat a mai átlagos reggelemen, már meg is ette az erre a hónapra a Digitől kapott 50GB-os kvótámat
[ Szerkesztve ]
-
hklk
csendes tag
"Ma egy jó okostelefonon simán lehet forgalmazni havonta több terrabájt adatot."
"Ha ez bekövetkezik, akkor máris nem lesz olyan furcsa, ha valaki terrabájtokat forgalmaz az eszközén havonta."
"csak napi 30 perc videózással el lehet használni 750 GB-ot"... Aha, hát 426 MegaByte/s-os átlag net sebesség mellett el is hiszem. Gondolom neked pont ilyen van, vagy jobb.Te aztán nagyon vágod a témát, látom... hiteles vagy. Na jó, ne etessük a trollt, csak na...
-
so_ha
senior tag
Biztos, hogy én vagyok egy őskövület, de még mindig meg tudok döbbenni azon, hogy valaki 5-6"-on éli az életét, mert én amikor tehetem inkább a 27"-on "lógok" a neten, vagy intézem az egyéb dolgaimat ... de az időm töredékében jól jön a valódi mobilitás, ha útközben szükségem van rá. Egyébként mobilom is a legelejétől van/volt, és asztali gépet is elég régen használok, azaz nem vagyok már teenager.
-
nfsu17
veterán
csak napi 30 perc videózással el lehet használni 750 GB-ot,
426 Mbyte/s-os videókat nézel?
50GB az egy átlagos reggel.
lol
kicsit túltoltad ezt.
az lehet, hogy vannak őrültek, akik 50mbit/s-os 4k videókat néznek (de nem Youtube-on, mert ott nem ennyin megy) online, de ez amúgy is úgy izzasztja a vasat, hogy előbb merülne le a teló, mint kifogyna a net.
Plusz ilyet diginél amúgy sem nézel online (max 22mbit/s net).Szerencsére nem te vagy az átlag, másnak meg 50-100GB is elegendő.
-
Cs1csó
félisten
válasz Brandynew #14716 üzenetére
Napi 1-2GB-nál mire kell több? Bár tény nem sok ha 30 nap x 24 órával számolunk az 720 óra és a DIGI hálózatában elérhető sebességgel ez az 50GB kb. 4 óra alatt leforgalmazható, ez a rendelkezésre állási idő kb. 0,5%-a. Simán meghatározhatnák 5-10%-ban is, de az meg már olyan nagy adatmennyiség, hogy értelmetlen korlátot adni. Elég szerintem sávszél korlátozás cellatelítődés esetén.
-
-
dchard
veterán
válasz Brandynew #13511 üzenetére
Az elmúlt 10+ éves tapasztalatomra alapozom. ollie-tól megkaptad a választ egyébként, amit annyival egészítenék ki: ahogy a felső közép kategóriában még mindig alig találni CA képes telefont (pedig az 4G), addig miről beszélünk? Láttad te hogy amikor 5G-kompatibilitásról beszélünk, az pontosan mit jelent? Tudja a mm sávot, vagy nem? Tud-e majd intra vagy inter-band CA-t, hányat tud majd kezelni, milyen modulációs rendet, milyen szintű BF-et stb. Az nem elég ám, hogy rányomják az 5G logót, azt is tudni kell, hogy pontosan milyen feature set-et kezel majd, és biztos lehetsz benne, hogy ahogy az LTE bevezetése után lassan 10 évvel még mindig nem érkeztek meg ezek a dolgok, vagy csak nagyon szerény mennyiségben még a közép kategóriában is, úgy az 5G-nél is pontosan így lesz. Nem csoda: ebből él a vendor oldal.
"én meglepődnék, ha a Digi nem venne 5G-re alkalmas sávokat"
Minden sávban lehet 5G szolgáltatást indítani, a Digi-nek van is 20MHz-e 3.5GHz-en (B42). A probléma ott van (megint az a fránya fizika...), hogy minél alacsonyabb a frekvencia, annál nagyobbak az antennák --> annál kevésbé lehet az 5G alapvető működéséhez szükséges sok antenna element beépíteni --> elveszik az 5G által nyújtani képes előny nagy része --> értelmetlen a bevezetés. Például 3.5GHz-en lehet 16x16-os aktív antennát csinálni, 1800-2600 között már csak 4x4-esek vannak, 700-900-on meg csak 2x2-esek. Utóbbi kettővel nincs massive MIMO, meg 3D beamforming. Meg hát az a 20MHz az megint csak semmi sávszélesség (5G-re). A vodának például van 60MHz-e, az sem elképesztően sok, de azért abban már lehet alkotni (összehaosnlítás képpen abban a 60MHz-ben annyi kapacitást lehet belepréselni 5G-n, mintha az összes többi sávjukban csak 4G-t szolgáltatnának, tehát nekik megéri invesztálni ebbe, legalább is a nagyobb városokban, mivel fedni a 3.5GHz-cel nem lehet).
"A mobilszolgáltatás kapcsán nemcsak közvetlenül a mobil-előfizetésekből befolyó összegre számíthat a Digi, hanem azzal, hogy teljes értékű Quadruple-Play szolgáltatóvá válik"
A probléma itt a brandeléssel van. A Digi pedig a vezetékes szolgáltatási oldalán kialakította az emberekben az olcsón, sokat, jó ár-érték aránnyal érzést. Láthatod itt a topikban is a sok csodavárót. Mobil hálózatot építeni pedig sokkal lassabb, sokkal többe kerül és van egy jelentős állami függés is, ami optikán nincs. Tehát itt probléma lesz majd, hogy az ügyfelek olyasmit várnak (nem te, meg én, de a többség), mint amit vezetékesen kaptak: baromi sok adatot baromi olcsón.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
kchris78
veterán
-
dchard
veterán
válasz Brandynew #13502 üzenetére
2 év múlva még a középkategória tetejére is csak nagy szerencsével fog megérkezni az 5G, aminek alacsonyabb frekin nincs méretgazdaságossága. A másik, hogy a következő 2-4 évben az 5G licece díjak baromi magasak lesznek a túlhájpolt érdeklődés miatt vendor oldalon, a 4G pedig folyamatosan csökken (így volt ez a 3G-vel, és a 4G-vel is). A harmadik, hogy 5-10MHz-nyi kapacitást ami jelenleg 4G technológiával kiépített, nem éri meg átállítani 5G-re, mert önmagában nem hoz akkora plusz kapacitást, mint amennyibe kerül. Tehát pillanatnyilag pont az látszik, hogy egy Digi jellegű szolgáltatónak a 4G evolúció biztosítja a legkisebb befektetéssel elérhető legnagyobb kapacitást.
Ha az ember nem ismeri az iparágat, lehetne kevésbé nagy meggyőződéssel tolni ezeket a megalapozatlan kinyilatkoztatásokat.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
kchris78
veterán
válasz Brandynew #13502 üzenetére
ezeket nem vitatom, sot! de jelenleg meg a 4Gre sincs eleg frekije.. de meglassuk mi lesz a vege, az biztos hogy valamit KELL venniuk mert a jelenlegi kb arra eleg mint ami most van, jatek-mobilhalonak... a megterulese igy a legrosszabb: az orszagos halot ki kell epiteni aminek a koltsege nagyon nem a rajta porgo elofizetok szamaval aranyos.. vagy, allitsak le a 2Gt .
-
kchris78
veterán
válasz Brandynew #13500 üzenetére
na ja, de most mire drukkolunk? olcso legyen a digi vagy hozzon be olyan technologiakat amiknek meg a vegleges szabvanya sincs kesz es baromi draga lesz a freki, az eszkozok miatt? (ok a kerdes nem teljesen erre iranyult) okes az autobeli felhasznalas oke az iot meg minden de ezek joreszt meg csak tesztpalyan mukodo dolgok.. egy fapados szolgaltatonak szerintem nem ez kell legyen a fokuszaban.9
-
sifarr
senior tag
válasz Brandynew #13424 üzenetére
Kicsit hosszabb távon gondolkozzatok már
Te pedig reálisabban.Jelenleg a DIGI fejlesztése a következőkből áll:
- növeli a területi lefedettséget,
- finomhangolja a rendszert.Ha (!) sikerül további frekvenciát vásárolnia, akkor a fejlesztés kibővül a kapacitás növelésével.
De ekkor sem lesz képes bagóért korlátlan internetet szolgáltatnia. -
orsib78
tag
válasz Brandynew #13424 üzenetére
Mondjuk kapizsgalom, amit irsz, csak azt nehez eldonteni, hogy az a jo ha 1 nap alatt durrantjuk le az 50GB-t, vagy mondjuk 30 napra elosztva. Melyik a realisabb scenario? Ugyanakkor mi sarkalja jobban fejlesztesre a szolgaltatot, ha lefekszik a halozat, vagy ha egyenletes, folyamatos, de viszonylag nagy terhelest kap? Attol tartok egyebkent, hogy a Digi most inkabb a lefedettseg novelesere hajt es minden mas csak ezutan jon (na meg kellenek azok a plussz frekvenciak is). Gondoljatok bele, hogy kapacitasnovelest sok helyen ha akarna sem nagyon tudna elvegezni a plussz frekik nelkul. Szoval inkabb csak magunkat szivatjuk, ha tultoljuk a biciklit. De az 50 Giga az 50 Giga. Papir van rola... En nem fogok senkit sem hulyezni azert, mert kihasznalja a szerzodeseben foglaltakat. Max. kiderul, hogy a Digi egy kicsit optimista volt es lejjebb kellett volna meghuzni a hatart. Persze ettol fuggetlenul lehetunk meg jofejek es a fair use kereten belul elni hagyhatjuk a masikat is...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
válasz Brandynew #13407 üzenetére
Úgy érted, hogy felháborító, hogy ingyen adnak 50GB adatkeretet? Felháborító! Menjünk tüntetni!
Amúgy nem tudom hol éltek. Nézzetek körül a világban, ennyi adatkeretet szinte mindenhol aranyáron adnak. Persze könnyebb elégedetlenkedni, mint tájékozódni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Kuter
senior tag
válasz Brandynew #13407 üzenetére
Mennyi is 50 GB másik szolgáltatónál? 0ft,ja nem.
Ez a tipikus cukros kis bödön esete amire ki van írva hogy ajándékba vegyél egy cukrot, de nem egyet vesz hanem belemarkol ,leszarja ha a másiknak nem jut. Mondtam én már többször hogy a fejekben kellene rendet rakni.[ Szerkesztve ]
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
zichie
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Brandynew #13216 üzenetére
Telefon probléma hogy nem csatlakozik utana fel. Ezek csak DSDS keszulekek azaz egy radios resz van bennuk.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest