-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
keram2009
tag
válasz Zolibaba24 #28262 üzenetére
Ahogy néztem ez 3G s router. Nem fog működni mivel a Digi csak 4Gn szolgáltat. 3G nem is volt nekik.
-
keram2009
tag
válasz Lajosnagy17 #28203 üzenetére
Ez jó hír Nekem mert én csak átutazok rajta. Ez volt az egyetlen olyan pont ahol nincs szolgáltatás, de ez idővel változni fog.
-
keram2009
tag
Január 1.től Nekem a marad a kártya. Ha szeretnék majd junior opciót mellé azt csak január 1 után fogom tudni megcsinálni vagy már most ha bemegyek a digi pontban akkor tudnak csinálni valamit ezzel? Gondolok arra, hogy adnak egy plusz kártyát ami dec 31.ig teszten marad azután meg az lesz junior? Jelenleg 1db sim van nálam. Valaki érdeklődött már ilyennel kapcsolatban esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
keram2009
tag
Arra leszek majd kíváncsi ha lesz erről valami adat, hogy mennyi sim kártyát kapcsolnak ki majd januártól.
-
keram2009
tag
Szerintem a sim fő felhasználása és annak használási helye határozza meg marad vagy sem január 1. től. Túlnyomó többségben Pesten használom Spotify, Apple podcast hallgatásra meg böngészésre. Párszor utazok kelet mo-ra ahol egy város kivételével van mindenhol szolgáltatás így neten keresztül a rádiók is simán mennek. Nekem simán megér 1000ft ot mivel ha telenoros flottában amiben vagyok emelnék a net csomagon ugyanennyi összegért kb 3gb-ot kapnék a jelenlegi 800mb helyett. Az még mindig nem 30gb . Én sem fizetném tovább például ha nagyon gyenge a térerő és emiatt a net vagy beszéd nem igazán menne mert akkor felesleges az 1000ft is.
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- eFootball
- Külpolitika
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest