Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
apafej55
újonc
Kijött új magyarítás a legfrisebb verzióhoz, szóval jól vagyok.
Köszönöm a segítségeteket. -
apafej55
újonc
Sziasztok! Az Epicen lehet egy megvásárolt játék régebbi verzióját futtatni?
Magyarosítás miatt szeretném.
Köszönöm. -
Pista0001
addikt
-
De4d
őstag
Köszi.
El is olvastam, azt írta vegyes lesz a felhozatal illetve dlc meg aaa játékot is adnak.
Eddigiek alapján javarészt rpg vagy rpg elemekkel rendelkező játékokat adtak, aaa címet meg nem.
Ezek után lehet nem jön több rpg játék, és utolsóra valami aaa fog érkezni?
Nincs valami pletyka "lék" a teljes listáról? Csak ne hogy megvegyek valamit aztán két nap múlva meg adják itt -
Golden9
veterán
Még négy játékot adnak.
Epic Games Christmas Free Games 2024 schedule has been revealed! Prepare for 16 freebies.
-
De4d
őstag
Azt megtudja valaki mondani meddig tart az epic ingyenes osztogatása?
-
Slash1986
friss újonc
Sajnos nincs mert akkor viszatudtam volna vonni
De most beléptem én is láttam hogy jatcik azzal a névvel és a játékos neve az: II-iirevxnge-II már reportoltam hátha játékon belül -
Slash1986
friss újonc
A barátaim észrevették hogy belépett az accountal
Az Epic nevet azt nem valtoztata még meg a név:
Mr.Arlen-Pro -
Slash1986
friss újonc
Utána megattam emailt ID meg mindent próbáltam és nincs.
Kaptam is egy emailt hogy meg let változtatva a felhasználó email.
Most mi tehendo lehetek? -
Slash1986
friss újonc
Email and pasword do not mach.
Utána átmentem a recover your accountra -
Slash1986
friss újonc
Megváltoztatott mindent!!!
-
Slash1986
friss újonc
Próbáltam mindent de nem jutottam eredményre
-
Golden9
veterán
válasz
Slash1986 #903 üzenetére
My Epic account was compromised and I cannot access it.
Google fordítóval.:
"Az Epic fiókomat feltörték, és nem férek hozzá.
Ha nem tud bejelentkezni Epic-fiókjába, és gyanítja, hogy fiókját feltörték, tegye a következőket:
Állítsa vissza az e-mail jelszavát és az Epic fiók jelszavát.
Ha van társított külső fiókja (PlayStation, Xbox, Switch, Facebook, Google stb.), megpróbálhat bejelentkezni Epic-fiókjába a külső fiók hitelesítő adataival.
Állítsa vissza a jelszót, miután bejelentkezett.Ha nem tud bejelentkezni, de hozzáfér az Epic Gameshez jelenleg társított e-mail címhez, tekintse meg az Epic Games jelszavának visszaállítása, ha nem tud bejelentkezni fiókjába című részt .
Ha elvesztette a hozzáférést az Epic-fiókjához jelenleg társított e-mail-címhez, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba az e-mail szolgáltatójával a hozzáférés visszaállítása érdekében. Ha ezt megtette, győződjön meg róla, hogy egyedi jelszavakat használ, és engedélyezi a 2FA-t az e-mailjeihez.
Ha nem tud hozzáférni Epic-fiókjához , kövesse a Hogyan állíthatom vissza az Epic-fiókomhoz való hozzáférést?
Általános biztonsági tippekért látogasson el az Epic fiók biztonsága című témakörbe ."
-
Slash1986
friss újonc
Sziasztok fiamnak ellopták az Epic accountjat mit csináljak?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
ridiculous #900 üzenetére
Jól értem? Magát a klienst szeretted volna telepíteni, de ezt a hibát dobta?
-
ridiculous
aktív tag
válasz
ridiculous #900 üzenetére
Sikerült megoldani.. a Microsoft Store - ból kellett letöltenem az Epic Games Store - t és így működik.. besz*rás..
fix EOS ERR 1603
-
ridiculous
aktív tag
Epic Online Services has failed to install EOS ERR 1603 hibára valaki tud megoldást?
Már mindent kipróbáltam amit az Epic "ajánlott" meg amit neten találtam, de semmi sem vált be.. -
Egon
nagyúr
Eddig toleráltam az Epic hülyeségeit, de lassan kezd elszakadni a cérna.
Bloons TD 6 legújabb frissítése (v46) már több mint 3 napja kinn van a többi platformon (pl. Steam), sőt: már a 46.1 és a 46.2 is megjelent (!), de a t*k*m Epic persze képtelen kirakni... -
Pista0001
addikt
válasz
Winnie The P #897 üzenetére
A játékokat nem kell, yt-on láttam egy videot, hogy lehet megúszni. Valami olyasmi volt a lényeg, hogy elindítod a letöltést, megállítod azonnal, aztán nyomsz egy ellenőrzést, úgy meg fogja találni a régi telepítést. Keress rá yt-on.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Indítottam egy hibajegyet az epic felületén. Hosszas email váltás után sem tudta/akartak segíteni, az utolsó írásuk az volt, hogy telepítsem újra a klienst és persze az összes játékot!
Nevetséges bagázs! -
magitor
csendes tag
válasz
Winnie The P #895 üzenetére
Ez jó régi de talán működhet, kicsit több lépés valószínűleg mint amit csináltál, hátha bejön.
-
-
magitor
csendes tag
válasz
Winnie The P #893 üzenetére
Esetleg van a böngészős felületen olyan lehetőség, hogy kiléptet minden bejelentkezett felületről azt lehet kipróbálni, vagy kikapcsolni esetleg prioritást váltani 2FA-n, hátha akkor újra kéri adott gépen az alkalmazásban is.
-
Pista0001
addikt
válasz
Winnie The P #891 üzenetére
Ó, bocsi, azt hittem, böngészőben. A kliensnél nem megoldás, hogy kilépsz belőle "manuálisan"?
-
Pista0001
addikt
válasz
Winnie The P #888 üzenetére
Böngészőben Epic-es cookie-k törlése
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Ma beléptem pc-n a felületre és véletlen bepipálva maradt a "Remember me". Hogy tudom visszaállítani, hogy ne emlékezzen rám?
Köszi. -
tibaimp
nagyúr
válasz
tamas.varga5 #886 üzenetére
Jó tudni, kösz a visszajelzést!
-
Golden9
veterán
-
tibaimp
nagyúr
válasz
tamas.varga5 #881 üzenetére
És a Win Programok és szolgáltatások menüjéből nem lehet eltávolítani, nincs ott külön?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
tamas.varga5 #879 üzenetére
Szia! Semmi gond!
Amúgy pontosan én sem tudom, csak kérdezem, itt fent a sarokban, nincs ott, hogy Uninstall Engine?
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
tamas.varga5 #877 üzenetére
Szerintem az szerves része az egésznek, így sehogy. Vagy feltelepítetted és le akarod uninstallálni?
-
tamas.varga5
tag
Sziasztok! Az Epic game launcheren belül hol lehet eltávolítani az Unreal Engine5.4 változatát? A laptomon a telepített alkalmazások között nem találom. Köszi előre is!
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Supporttal kapcsolatban tud valaki segíteni?
Egyszerűen semmire nem reagálnak már.
Ellopták az accomat hónapokkal ezelőtt, felvettem velük a kapcsolatot, megváltoztattam nagy nehezen az e-mail címet, ahogy kérték és azóta se a régi se az új e-mail címmel nem találjam az accomat.
Ilyesmibe lehet valami élő személyhez fordulni?
Már nyitottam új hibajegyet ahogy kérték, de vagy 3 hónapja már nem is válaszolnak semmire....Előre is köszi!
-
-
Golden9
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #873 üzenetére
A feleséged e-mail fiókján nincsennek meg a Rockstaros regisztrációról a levelek?
Azokkal szerintem visszaszerezhető. -
-
-
maross
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #870 üzenetére
2 faktoros autentikacio mindenhova Utana pedig irj ra a steames accountjara, hogy mi a f. ez. De nagyon furcsa ez a sztori. max azt tudom elkepzelni, hogy el lett adva valakinek aki nem sejti, hogy lopott. Es azt is csak akkor, ha ugyanaz volt a jelszavad epicre es gmailre, egyebkent total eselytelennek tunik ellopni.
-
válasz
l.skywalker #868 üzenetére
Közben lekértem egy riportot is, az elmúlt másfél évben user nevet változtatott 2-szer, hozzálinkelt egy Steam accot, meg ilyen apróságok
Nem tudom mit csináljak, most az emailcím jelszavát is megváltoztattam. -
maross
nagyúr
válasz
l.skywalker #868 üzenetére
-
l.skywalker
titán
válasz
T0mBd1gg3R #867 üzenetére
Milyen rendes hogy gyűjti neked az ingyenes címeket 😆
-
-
Golden9
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #865 üzenetére
Szia!
Változtasd meg a jelszót, esetleg kapcsold be a kétfaktoros hitelesítést."Ja egy felhasználónevet is írt ami nem ismerős."
Ha ez a név a Cuckold, akkor beszélgess el az asszonnyal. -
Sziasztok! Jött hajnalban egy értesítés egy ingyenes játék behúzásáról a feleségem emailcímére, amit csak 1 játék miatt regisztráltam be és vagy 4 éve nem nyúltam hozzá.
Feltörték volna? Mit csináljak?
Ja egy felhasználónevet is írt ami nem ismerős. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Winnie The P #860 üzenetére
Most direkt megnéztem, én is megkaptam a szükséges kódot gmail-re!
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Winnie The P #860 üzenetére
Milyen email szolgáltatót használsz? freemail félékre el tudnak veszni az ilyen levelek, nekem Gmailre megjönnek.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Így van beállítva, de nem jön az email címre semmi sem.
Mit állitsak átt, hogy megkapjam a belépes előtt a kódot?
Köszönöm! -
Pista0001
addikt
Minden más játékot szinkronizál, egyedül a HL-t nem. Rövid guglizással azt találtam, hogy valami cache-t a gépen üríteni kell, de ez nem volt megoldás. Pár hete már akartam az epic-nek írni, de arra bíztatják a jónépet, hogy előbb a fórumon tájékozódjanak, hátha van megoldás. Akkor épp nem működött a fórum, úgyhogy elsikkadt a dolog, tegnap meg eszembe jutott, ahogy láttam itt a választ.
-
Pista0001
addikt
Biztosan nem. Próbál szinkronizálni, innen tudom, hogy április 3. óta nem megy. Indításkor kiírja, hogy a felhőben április 3. az utolsó mentés dátuma, a helyi állapot meg az épp aktuális utolsó játéké, megkérdezi, hogy mit szeretnék. Mindig azt választom, hogy a helyit töltse fel, de nem valósul meg végül soha. Játék után is mindig próbálkozik, de nem jár sikerrel.
-
Pista0001
addikt
Hogwarts legacy-vel játszik valaki? Április 3 óta nem szinkronizálja felhőbe az Epic launcher... Epic vagy HL hiba lehet szerintetek? Tapasztalt ilyesmit valamelyikőtök? Lett megoldás?
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni epic game fiókkal kapcsolatban.
Az epic game fiókhoz tartozó email cím véletlenül törölve lett így a kétlépcsős azonosítás ellenőrző kódját nem tudom beírni így a fima nem tud belépni az epic game fiókjába
Irtam a supportnak,hogy van e lehetőség egy másodlagos email cím megadadására és arra jöjjön az ellenőrző kód elvileg igen de olyan informácíókat kérnek amihez be kell lépni az epic games fiókba/nyugta-számlaszám stb.-de hogy tudom ezt megadni nekik ha nem tudok belépni
Segítő válaszokat előre is köszönöm -
szgy71
csendes tag
sziasztok, visszaolvasva, látom, mintha lett volna hasonló eset már, leírom a mienket, és kérdeznék a végén. adott egy epic games fiók,amiről elérhető VOLT több játék, ezzel játszott a gyerek. talán két napja mondta, hogy nem indul el a GTA5, és a fortnite. A fortnite valami easy anti cheat hiba miatt (ilyen volt már, akkor ezt meg tudtuk oldani), gondolom párszor próbálkozott az indítással most, nem ment, hát letörölte a játékot. A GTA5 el sem indult, fene se tudja milyen hibával már. Belépve az epic games launcherbe, nem volt ott a korábban megvett, használt GTA5,csak az opció, hogy vegyük meg ismét. Írtam a supportnak, ahonnan az a válasz jött, hogy gyanús tevékenységet tapasztaltak az accountnál, és ezért van, hogy üres, megvásárolt játék nélküli verziót látok.Küldtem nekik levelet, amiben benne van mikor vettük meg a gta5-öt, milyen rendelésszámon,milyen számlával, erre küldtek mailt, hogy oké, be vagyunk azonosítva, s küldtek egy email cím megerősítő levelet vagy mit az epic games fiókban lévő email címünkre: We received a request to recover the following Epic account due to unauthorized activity: Epic Display Name: SIR CLUCK IV Xbox Live: SIR CLUCK IV. De ez sir cluck vagy ki, nem mi vagyunk, hanem valaki más, aki belépett vagy be akart lépni az epic games fiókunkba. Most azt kellene csinálni a epic support szerint, hogy cseréljük le az epic games fiókban lévő email címünket valami másik címre, mert a mienket mintha használnák más accountnál, s mert így tudnak továbblépni, és visszaállítani a fiókunk tartalmát. ez tuti jó így? nekem átbszs szaga van, de az epic games fiókon belül megy a levelezés, igaz, az beesik az accountnál szereplő email címre is, s így látom, hogy a feladó a contact@support.epicgames.com cím.szóval, átbszs szaga van, vagy ez tényleg így megy, hogy cserélni kell az account email címét valami másra? és miért nem tudják azt a másik accountos embert kibszni,aki használja az email címünket?
-
Golden9
veterán
Skull and Bones - Free Trial - Epic Store
-
Golden9
veterán
Hat napig ingyen játszható a Skull and Bones.
-
Golden9
veterán
Three Destiny 2 expansions are free to play until June. Az alapjáték mindig ingyenes.
Shadowkeep
Beyond Light
The Witch Queen -
_ocsisajt
őstag
válasz
wjbhbdux #839 üzenetére
Google jelszókezelő szerint volt adatszìvàrgàs két hónapja... Amit tudtam megvàltoztattam... Binancen is próbálkozott valamelyik (azt megszereznèk,fel is kötnèm magamat) az alapból 2FA volt nálam...De azt is átraktam inkább új mailre más jelszóval.
Nagy lecke volt,kell sajnos már a 2FA...Ma megyek bankbe,meg polisz
-
_ocsisajt
őstag
De kaptam, de mire hazaértem (nem volt net bekapcsolva) ott figyelt az öt levél... megváltoztat, google lekap, kód, email change stb...
Már 3 kört futottam. Küldtem nekik >>>mindent<<< részletesen amit lehet... Még egy utolsó kört futok holnap. Bemegyek a bankba és kérek tranzakció historyt hivatalosan. Illetve bemegyek kapitányságra és teszek feljelentést. Nekem már az is jó, ha a rendőrség (redditen olvastam a yard hivatalosan kikérte nagy szolgáltatoktól az adatokat) hivatalos úton elindít valamit és ha lesz valami visszajelzés, akkor NEGYEDSZERRE megpróbálom megint.
Ja amúgy ma este nyolckor jöttek új emailek... Elvették a facebook profilomat is (We think your account was hacked), akkor gyorsan kapcsoltam és vissza tudtam szerezni (whatsappon küldtek kódot stb, kilöktem a többi logint), csak beragadt egy totál random/hosszú nevű hotmailes kód... Azt a ZISTENNEK sem tudom leszedni... Szeretnék Authot állítani és ugyanazt dobja ki, mint amikor leszedném a hacker hotmaljét... Az ilyen mértékű változtatásokat az action centerben kell elvégezni... EMBER, OTT VAGYOK!
Néztem pwned honlapot, benne volt a mailem szívárgásban... Juhééj!Fun fact: Legjobb barátom néha ír, vagy amikor beszélek vele telefonon és megnyugtat, hogy még mindég a GTA5-el nyomom, nem tágítok... NOT FUNNY!
(Még mondtam neki, hogy ne szedje le barátból az ellopott accountomat...)
NA mindegy...
Hajrá holnap!
-
San398
őstag
válasz
_ocsisajt #836 üzenetére
Az email megváltoztatásánál a régi email címre jön a megerősítés, hogy tényleg megváltozott. Ezt gondolom nem kaptál. A belépéshez az email cím szükséges ami az account login név is egyben.(ezt nem lehet megváltoztatni szerintem) Küldtél már nekik recepitet? Mert azon rajta van az email címed, és láthatják, hogy mely címre, mely accountra vetted meg a játékot.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
_ocsisajt #835 üzenetére
Megint a bullshit:
"Hello, Thanks for getting back to us. I deeply understand what you're trying to say but sadly due to the current status of the account and since we have identified some suspicious activities on the account we cannot process the request.
Here at Epic, security is our utmost priority and we cannot bypass these security measures.
Your kind understanding will be much appreciated. We may not have granted your request at this time, but should you have any other questions or concerns, please do not hesitate to inform us. We'll be doing our best to help you the next time you need assistance.
Sincere regards,"Most akkor mit csináljak? Teljesen tehetetlen vagyok!
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Ellopták a steam és epic accountomat is! (change password, remove google és mailcím váltás)
A Steam elég gyorsan vissza is adta. (Gmail és Steam pwd váltás és 2FA azóta befigyel, nagy lecke volt!)
Minden információt meghagytam a levelezésben amúgy és mindent tudok igazolni, tehát nincs törölt receiptem sem. Majdnem mindent lescreenshotoltam, erre az Epic nem akarja visszaadni az accountomat.Most másodszorra futok neki, már ilyen sziszifuszi módon beírtam a változásokat. Visszakaptam egy ilyen semleges választ:
Hello, Thanks for reaching out to us. XXXX here and I will be handling your case today.
I reviewed the account carefully, and it looks like I am unable to make changes to the account temporarily due to security reasons. For the protection of the accounts of our community, we're unable to move forward with the next steps. Doing so would place the account in more danger.
No worries, I will not be closing any doors for you. Should there be any concerns, please let us know so that we can attend to them immediately
Kind regards,
XXXXMost már visszaírtam nekik, hogy a steamen kaptam legalább olyan emailt ami tartalmazott ip címet. Meg a barátom látja, hogy "játszom" egy játékkal. A cseles kis genyó nem változtatja meg a display nevét.
(Persze nem akarunk ráírni, nehogy csináljon valamit, vagy letörölje a cimbimet)
Javasoltam azt is, hogy ideiglenesen tiltsák le a fiókot amire váltott és igazolja mikor adta hozzá a google és más accountot, illetve kérjenek tőle random ecepitet! Én tudok adni, ő biztos nem!(Persze, ha nem tükrüzte le az emailemet) Plusz hozzáraktam azt is, hogy ha tényleg én váltok emailt és passwordot, akkor játszom tovább és nem bohóckodok itt nekik...
Most komolyan bukok mindent? Nincs valahol live support? Ez a levelezés kikészít! Legjobb a voice chates support lenne.
(Nem dolgozik valaki innen epicnél véletlen support oldalon?) -
Golden9
veterán
Két órás Assassin’s Creed Mirage demó.
-
San398
őstag
Minden rendben, visszakaptam a teljes accountot. Valahogy ugyanazzal az email címmel két account lett és az "új" felülírta a "régit" és ezért nem láttam semmit az accounton. Nagy tanulság nekem, hogy ne törölgessem ki az Epic-től jövő Receipt leveleket amelyben a vásárlásról kapott nyugta van. Valamint beállítottam a kétlépcsős azonosítást mobilra.
Köszi mindenkinek az ötleteket, segítséget. -
Golden9
veterán
-
San398
őstag
válasz
SityiSXT #822 üzenetére
Egyik nap még belépve minden megvolt a másik nap meg már üres volt.
Másik gépen és mobilon is ugyanez a helyzet, még a tranzakciós lista is üres.Pista0001: Közben a régi gépemen találtam négy email-t amelyet elküldtem a supportnak, remélem ez elég lesz nekik hogy visszakapjak mindent, de legalább is azokat amelyekért fizettem. nem gmail-t használok
Sőt elküldtem nekik egy paypal fizetésről szóló számlát pdf-ben arra ezt írták: "I must clarify that we cannot look for your Paypal information, but we need your Epic Games receipt" pedig rajta van az ő paypal címük is -
SityiSXT
őstag
Nincs valami túl agresszívra beállított reklámblokkoló vagy biztonsági szoftver telepítve azon a gépen? Más eszközről (akár mobiltelefonról) nézve is ugyanígy üres minden?
-
San398
őstag
Nincs "B" account.
A hide library sincs kipipálva, a #814-ben lévő képen látszik a Library,
Nincs összekötve és nem is volt másik klienssel csak a Dying light 2 miatt a techlandgg oldallal (ott meg ok)
PC-ről van szó
Cache reset is megvoltEreshkigal
Nálam a tranzakciók is üresek, mind a web mind a kliens oldalon. -
maross
nagyúr
Ha ezt valaszoltak, meg mindig eletkepes a B account teoria. Ha nem ezt valaszolta volna a support, mondanam, hogy sikerult ratenyerelned a hide game library checkboxra (azert nezz ra, ha eddig kimaradt, settingsben van. restart kell utana).
szerk: meg ami eszembe jut, nezz ra, hogy az uplay/egyebbel ossze van-e meg linkelve az acc, vagy szethullott a kapcsolat. PC-rol van szo egyebkent? Kliensen beluli cache resetet se hagynam ki, hatha.
-
Ereshkigal
őstag
Én azt nem fogom el, hogy ha megadod az accountod nevét, hogy a péloszban nem látják a tranzakciókat, meg hogy mi van rajta. Minden törlődött, logok is? Akkor nagyon csúnya gebasz van náluk.
-
Golden9
veterán
Itt sem látni őket?
https://www.epicgames.com/account/transactions?lang=en-US&productName=egs -
San398
őstag
Tegnap beléptem az accountomra és üres, minden játék eltűnt a megvásárolt és az ingyenes is. A support a vásárlásokról szóló emailt kéri de én azokat valószínűleg mind kitöröltem mert nem találok a levelem közt egyet se. Valakivel történt már ilyen, megoldás mi volt?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Pista0001 #809 üzenetére
Így konkrétan Win10-11 tapasztalatom nincs, de én egy dologra nagyon odafigyelnék, a
C:\Users\NEVED\ --> ugyan az legyen, mint ami most, mert a mentéseket nem fogja megtalálni semmi, mert változott az elérési út. A Win11-et offline-ba célszerű ez miatt telepíteni, mert ha online-ba telepíted a NEVED rész automatikusan az e-mail címed eleje lesz. Én ezt már szívtam meg igaz Win10 telepítésekor.Azt most így hirtelen nem is tudom, hogy az Epic tud-e olyat mint az összes többi DRM, hogy megadod neki a telepített játékok elérési útvonalát és szépen belistázza azokat magába újra, install nélkül.
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e tapasztalatotok Windows 10 -> 11 frissítéssel az Epicről telepített játékokkal kapcsolatban? Nyugodtan frissíthetek, vagy készüljek nagy újratelepítésekre? Gyakorlatilag semmi más nincs ezen a gépen, és nem is használom másra játékon (minden Epicről van) és alkalmi netezésen kívül. Mivel 18,5/1,5-es DSL netem van, nem szívesen telepítgetnék újra 800-900 gigányi játékot...
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Megvettem az Epicen a Red Dead 2-őt tegnap.
De kell hozzá Rockstar fiók amit régen úgy tűnik feltörtek, mert átírták az email címem is.
Na a lényeg, hogy mikor indítanám a játékot ez a feltört fiók jönne be, de nem tudok belépni, mert ügye nem tudom a jelszót.
Csináltam új rockstar fiókot de most azt írja, hogy nem ez van az Epic fiókhoz társítva és nem tudom elindítani a játékot.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Hogy lehet megnézni az Epicen, melyik rockstar fiók van hozzá csatolva, mert én sehol sem találom.Tudnátok valami tanácsot adni, mert jelenleg hiába vettem meg a játékot nem tudom elindítani.
-
Golden9
veterán
Tom Clancy's Rainbow Six Siege Trial Weekend.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Gitáros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉD MEG! A szórakozás és a multitasking csúcsa Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest